- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gab.m
senior tag
Jóvanna. Fáradt voltam, és lehet pár pohár bor is bennem volt [link]
Amúgy passz, hogy mitől ilyen a kép, így jobban megnézve. Tényleg nem stimmel a bemozdulásos életlenség a kép többi részén... Végülis ha valaki nagyon ráér, és szúrja a csőrét a dolog, írjon az AFP-nek -
gab.m
senior tag
válasz
radi8tor #49781 üzenetére
Nem hiszem. Egy AFP ilyet nem engedne meg. Szerintem az történt, hogy a fotós svenkelt kvázi a rakétával, mint ahogy autófotózásnál szoktak. Azért tűnik kicsit furának, meg szerintem így is 1/4000 körüli, ha nem 1/8000-edes záridőről beszélünk, mert egy rakéta aztán igengyorsan lőhet ki... szóval ebbe ránthatott bele nagyon a fotós, és ezért ilyen.
-
gab.m
senior tag
válasz
End-ru #49660 üzenetére
gab.m (#49655) Én is nyitott ablakból fényképeztem; még mindig jobb, mint ha órákat kellene kint tölteni. khm...
Ne érts félre! Csak azt akartam ezzel mondani, hogy az a minimum, hogy kinyitom az ablakot ha madarakat akarok fotózni... és nagyon örülök annak, hogy szobán belülről tudok kattintgatni. Azoknak meg minden tisztelet akik kint órákat várnak arra a madárra/képre amit megterveztek.
-
gab.m
senior tag
válasz
Santiagain #49642 üzenetére
Ezt 100mmen lőtted? Az baromira szerencsés! 200mmen baromi jó kis madárportrékat csinálhatnál. Amúgy +1 és +99999 az ablak kinyitására. Szebb és élesebb lesz a kép, valóban gyorsabban fog fókuszálni az obi, stb... Én is nyitott ablakból fényképeztem; még mindig jobb, mint ha órákat kellene kint tölteni.
-
gab.m
senior tag
válasz
Santiagain #49642 üzenetére
Ja, valami ilyesmi cucc kéne nekem, hogy ne az a rusnya zöld golyó legyen a képeken..
Ez ilyen tök sima madáretető cucc, Lidl-ben vettem asszem 600 forintért 6 golyót, de azóta láttam olcsóbban is. Jó ez szerintem, a madarak szeretik, csak nem olyan szép a képen. Próbáltam minden kicseszett fókuszmóddal fényképezni őket reptükben, de aztán rájöttem nem a fókuszmóddal van baj, hanem velemolyan gyorsan repülnek, hogy mire megnyomnám az af-on gombot már el is tűntek...
-
gab.m
senior tag
Sufnituning madárfotózás: 3 napja raktam ki egy kis etető féleséget az ablakommal szembeni korlátra, de rögtön meg is találták a madarak. Ekv. 300mm-en, kis vágással így néz ki a dolog:
Mindezt kényelmesen, a meleg szobából fotózva...
Jópofa dolog ez, csak nagyon pörög a zár, a képek meg nem az igaziak... Bár első próbálkozásnak tán elmennek... majd gyakorlok a holnap reggeli kávé mellett.. -
gab.m
senior tag
A 85ös nyitva nem olyan lágy mint az 50es (D). Az tény és való, hogy lágy és célszerű rekeszelni, de semmiképpen nem hívnám rossznak. Pont egy női portrénál baromira előnyös a lágysága: nem kell annyit utómunkázni. Ami miatt még rossznak mondható a képe 1.8on az az, hogy baromira kicsi a mélységélesség, és ha azt nem találtad el jól a fókuszt (te vagy a gép, tökmindegy) akkor lágynak hiheted. Erre én is igazából a D200-ről D300s-re váltáskor jöttem rá: D200on féltem a 85östől, 2.5 alatt nem használtam mert lágynak véltem a képét. Aztán kiderült, hogy csak szarul fókuszált a D200al: D300s-el alapból jobb eredményeket értem el, korrigálva meg egyenesen fantasztikus lett.
-
gab.m
senior tag
Bátorkodom rakni egy portrét: [link]
Feldolgozás Color efex pro-val történt... Nagyon bejön ez a program... na meg ezt a képet is szeretem.. -
gab.m
senior tag
válasz
Balinov #48955 üzenetére
Technikai bajok vannak vele (életlen, bemozdult, expó se 100%ig helyes), valamint a kompozíció se stimmel, és olyan nagyon hétköznapi a kép.
Ha most nagyon letörtelek, akkor jóEngem is szanaszét törtek itt a fórumtársak, de ebből lehet tanulni.
Menj el, és fotózd meg ezt mégegyszer (ha teheted; ha nem, akkor valami hasonló témát) mondjuk naplementekor, jobban figyelve minden fent említettre. -
gab.m
senior tag
válasz
#31757056 #48917 üzenetére
Erre épp van "szabály", de hívjuk inkább tradíciónak, miszerint három fő objektívet szokás használni streetfotóhoz (FF-en): 20mm ; 35mm ; 50mm.
50-nél hoszabb objektívek teljesen más hangulatot adnak a fotóknak, és pont ez volt az első dolog amit kiszúrtam a képednél, már kicsiben, hogy ez nagyon-kígyótele -
gab.m
senior tag
Köszi a véleményt. Kicsit tényleg túlexpós, mondjuk már így is van rajta -0.3as korrekció. Nagyobb dof nem nagyon lehetséges: így is f8on voltam, iso800 és a vaku is max teljesítményen.
Bírtam én is nagyon a ccd (inkább ezt akartad írni, nem?) zaját, a d200am natívan 1600ig ment, ez egy 3200as kép, semmi buherával, asszem csak egy kis kontrasztot adtam rá. Szerintem netre kis méretben tök jó, és nyomtatásban se olyan vészes ez a zaj, csak pont, hogy ilyen filmes hatása van... [link]
Mondjuk ez már pont, hogy fos minőség, mert a fészbukról linkeltem, de amúgy az eredeti jpg tök jó. -
gab.m
senior tag
Jóformán az első makrófotóm..
Gondoltam kipróbálom a közgyűrű vascsöveket, ha már megvettem őket pár dollárért. Nem túl kényelmes megoldás, de szórakozni jól lehet vele...
[link] -
gab.m
senior tag
Éppen a házimat fényképeztem az alkalmazott fotós suliba, amikor megláttam mi történik a hátam mögött... Gondoltam gyorsan lekapom..
[link] -
gab.m
senior tag
Hozok egy ropogós mait: [link]
-
gab.m
senior tag
válasz
Real_Necro #48464 üzenetére
Hehe, én is ilyemire gondoltam amikor csináltam a képet, meg aztán azért is maradt ez a verzió, mert nem teljesen szimmetrikus, illetve az árnyék hosszabb, mint maga a cigaretta, ezzel is az órához hasonul. Mondjuk ha továbbviszem a dolgot, és meggyújtom a cigit (papír háttéren ez elég parás
) és körberakom gyufákkal, akkor rá lehet mondani, hogy ááá mekkora művészkép, meg mekkora tanulsága van, hogy minden elszívott cigivel gyorsabban haladsz a végső órád felé, vagy ilyesmi. Najó, ezt lekopirájtolom mielőtt megcsinálja valaki és dollármilliókat keres...
Hozok mégegy képet: [link]
Ezt csak abból az apropóból, hogy kb. 15 perc múlva indulok itthonról, egyenesen a MUOSZ irodájába: beiratkozom a fotóriporter képzésükre, és referenciának a Csángó anyagot viszem.
-
gab.m
senior tag
Unatkoztam, aztán a kezembe került az Ikeában vett 30m papír...
Röptében csináltan belőle ilyen tárgyfotó stúdió félét, miniben az íróasztalomon, aztán elkezdtem játszani a fényekkel, körülöttem levő tárgyakkal, jó móka ez. Ebből hozok egy cigiminimált.. remélem nem baj.
Igazából nem tudom, hogy itt van-e olyan aki még nem próbálkozott ilyesmivel, de ha igen, mindenképp ajánlom: szerintem baromira fejleszti a fotós látásmódot. Egy szimpla tárgy, egy fényforrás, és ami még szerintem pluszt ad a dologhoz az egy fix objektív, aztán ami csak a csövön kiférni. Beindítani a motorokat, hogyan lehetne ebből egy esztétikus képet csinálni.
-
gab.m
senior tag
Ezt én is tapasztaltam, hogy nem juttatja el minden lájkolóhoz az infókat...
Szar, fertő az oldal, de tudtok ennél jobb rendszert amivel instant el tudod juttatni a képeidet több száz, több ezer emberhez, és azok ha lájkolják, eljut megint több száz emberhez? Ezt egy közönséges weboldallal nem lehet megcsinálni... -
gab.m
senior tag
válasz
Sir Riccio #48382 üzenetére
Ez komoly? Pedig rengeteg-rengeteg ilyen van, sőt, nemrég én is így sorsoltam ki egy képet.
Laptoptól kezdve mindenféle nyereményutalványig mindent sorsolnak, több tízezer lájkal rendelkező oldalak is.
Komolyan törölhetnék őket ezért? -
gab.m
senior tag
De komolyan, WTF???
Ezerszer színvonalasabb oldalaknak nincs tized ennyi lájkja se... Bár ettől is hányingerem van, hogy az egész ilyen lájk alapon megy, mintha ez valami minőséget garantálna... pedig ez is igazolja, hogy baromira nem így van. Csak hát a laikusok akik az oldalára tévednek és meglátják a nagy lájk-számot azt hihetik, hogy hűdefasza...
Mi meg sóvároghatunk pár lájkért, és megosztásért, hogy terjedhessenek a képeink, hogy ezáltal némi munka csurranjon, cseppenjen... -
gab.m
senior tag
[link]
Ez az oldal hogy a büdös francba szedett össze több, mint 40 ezer lájkolót?
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!
És ami a legdurvább, hogy a srác egy kb. 14 éves hülyegyerek [link]
Nem hiszem el, hogy ilyen van... És a harmadik bónuszpont: egy nyamvadt fuji kompaktal fényképez...Szerk: vagyis értemén, hogy mi az alapkoncepció: tini p*csákat fényképezni, először osztálytársakat, aztán azok barátnőit, stb... de hogy ebből össze lehet szedni 40k lájkot, az nagyon kiakaszt... Ha meg még pénzt is keres vele a gyerek... na mindegy, megyek felrobbanni, sziasztok.
-
gab.m
senior tag
Az egyik kedvenc képem (bevallom, sok van..) szintén a már-már látott sorozatból... A4-es méretben is nagyon jól mutat. Vélemények? [link]
Tudom, fészbuk, fészbuk... -
gab.m
senior tag
Tudom, hogy fészbuk, meg koncert, meg sok kép... de ha nem haragszotok belinkelem :-)
Tegnapi Anna and the Barbies koncert a Parkban.(2 fórumtárssal beszéltem eddig a Parkos fotózással kapcsolatban, és az is felmerült, hogy jó lenne egyszer elmenni páran egy koncertre. Szép fények, korrekt biztonságiak, minden adott a fotózáshoz. Aki bennelenne, dobjon egy privátot...)
-
gab.m
senior tag
válasz
ballington #47984 üzenetére
-
gab.m
senior tag
válasz
ballington #47977 üzenetére
Mit módosítanék rajta? Semmit.
Elküldeném a párnak, aki a képen van, és mindenki boldog.
Viszont. Betenném-e a haladó fotós topikba? Nem. Miért? Mert ez egy szimpla családi fotó, vagy candid-jellegű, de ennyi. Az FF konverzión illetve utómunkán még csiszolhatnál, de ettől még nem lesz az év fotója. -
gab.m
senior tag
Fuck facebook, tömören. Olyan hányadékot csinált a képből, hogy rossz ránézni...
Próbálkozok mostanában saját weboldallal, vagyis inkább bloggal, de egy normális oldal elkészítése nem egyszerű meló, ingyenes felületeken meg pláne. És ugye ott veszett az az előny, hogy valaki lájkol egy fotót, és az az ő ismerőseinek is megjelenik... Minden kompromisszumos...
Pereljük be a fészbukkot! -
gab.m
senior tag
válasz
Santiagain #47941 üzenetére
Váltasz egy f*xa szkennerre?
-
gab.m
senior tag
válasz
*Ropi* #47934 üzenetére
Köszi a véleményt, a többiektől is!
Tervben van a Color Efexes kidolgozása is, egyelőre a silver-t próbálgattam... Keret, igen... Majd kinövöm. A HDR kimaradt nálam, de a keret megtalált..
Örülök, hogy pozitívumot írtál a pózra, azért is, mert teljesen én irányítottam ennél a képnél.. Ettől tartok még egyelőre, de úgy néz ki megyeget ez is.
Ha megszültem a színes verziót, azt is belinkelem. -
gab.m
senior tag
Kipróbáltam a Silver efex pro-t... ez lett belőle..
Nagyon f*sza kis program, egyszerűen kezelhető, és nagyszerű dolgokat lehet vele művelni. Szerintem egyértelmű, hogy én ilyen régi FF filmes hatást akartam elérni, de lehet picit túllőttem a célon..
Igen, a horizontot kiegyenesíthettem volna, de már túl fáradt vagyok ahhoz, hogy visszamenjek LR-be.. -
gab.m
senior tag
Köszi a véleményt!
A betűtipus passz, jobbat nem találtam, pedig vagy háromszor néztem végig a listát... A régire néhányan azt mondták, hogy nem volt azonnal kivehető, hogy mi a szöveg... ezért választottam egy "egyszerűbbet". De ha valamelyikőtök javasolna betűtípust, szívesen fogadnám.. -
gab.m
senior tag
Én is mutatnék egy képet. Már vagy egy hónapja készült, de nem mertem eddig ide betenni... Most érett meg bennem a kíváncsiság a véleményetek iránt. Mit szóltok hozzá?
[link]Van belőle olyan verzió, ami nem teljesen sziluett, látszanak az arcok is, de én ezt, pláne a szívecske miatt, jobban szeretem.
-
gab.m
senior tag
A híres 50 1.2-vel készült?
Nagyon jó képek szvsz, tetszik a zaj is, jól sikerült a filmes hatás, meg a színek is nagyon tetszenek. PS-ben csináltad a zajosítást, vagy lr-ben? Csak azért kérdem, mert én lightroomban nem nagyon tudtam normális, filmhez hasonló zajt produkálni... -
gab.m
senior tag
válasz
neevous #47698 üzenetére
Furcsa arckifejezés, félbevágott kézfej és csukló (ezek tán a legrosszabbak), és indokolatlanul nagy hely jobb oldalon. Egy pár centivel kellett volna balra vinned a kamerát, addig tán az arckifejezése is megváltozik, és félbe se vágod a végtagját
Jobban megnézve: felejtsd el amit az arckifejezéssel kapcsolatban írtam, az oké, de a többit fenntartom.
-
gab.m
senior tag
Miért nem kapcsoltad ki a zajszűrést? Én még ilyen hosszú felvételt nem csináltam, max 3 perceset, de annál is ki volt kapcsolva, engem megőrjített, hogy még legalább annyit kell várni, mint amennyi a záridő volt... Sokkal zajosabb a kép ilyen hosszú (20 perces) záridőnél szűrés nélkül, mint szűréssel? Utólag nem lehet olyan jól kiszedni?
-
gab.m
senior tag
válasz
Chapel #47612 üzenetére
Ezer bocsánat, offként akartam berakni de már kifutottam a szerk. időből.
Egyébként igen, lehetne erről a lányról is nagyon jó képeket csinálni (úgy, mint majdnem mindenkiről...). Ide kell a szaktudás. Szipál Martin is azt hangoztatja, hogy nem szép emberről kell jó képet csinálni, vagyis hogy az nem kihívás, művészet, hanem kevésbé fotogén alanyról készíteni esztétikus és értékelhető fotót. -
gab.m
senior tag
Nem tudom ezt láttátok-e, de kb. epic fail. Mai "nap szépe".
Póz, kilógó zseb, a mellénél egy f*sz graffiti a falon, nulla kompozíció és persze vízjel... Tovább nem sorolom, ENJOY!
[link] -
gab.m
senior tag
13-as képnél elég fura a póz, nyakatekertnek tűnik az egész, hirtelen azt sem tudtam, hogy ez most hogy...
Az első képnél meg nagyon nem tetszik a retus. Nagyon erős a lágyítás, szembetűnő. Túl nagy a kontraszt a porcelánbaba bőr és a túlélesített szem (és közvetlen smink-környéke) közt.És mint mindig: persze csak szerintem.
-
gab.m
senior tag
válasz
petrosilov #47452 üzenetére
Szeretnék én ilyen iparos lenni...
-
gab.m
senior tag
válasz
petrosilov #47449 üzenetére
Profi riportképek, de ezt gondolom az MTI fotósának nem kell mondanom
-
gab.m
senior tag
Én eddig csak videókban követtem Mcnally munkásságát, oktatóvideóit, a könyvet még nem szereztem be, de pont ettől is félek: sok olyan lighting-setupot látok, aminek a kivitelezése akár több millió forintba is kerülhet... Remélem azért van olyan része is a könyvnek, amit majd két gyenge kínai vakuval is reprodukálhatok..
Sucuka: Köszönöm!
-
gab.m
senior tag
Köszi a véleményt.
Éreztem én, hogy nem lesz az igazi a textúra, de gondoltam mielőtt kijelenteném, hogy ez a fajta utómunka egyáltalán nem való nekem, kipróbálom. Így már magabiztosan maradhatok az eddigi irányomnál.
Az FF magában, a textúra nélkül szerintem szép, tónusosra sikeredett, csak pont a textúra fakítja el.
Fel is töltöttem ezt flickrre: [link]Nem tudom, hogy érdekel-e valakit, de leírom
. A képet a telkünkön lévő lakókocsiban készítettem, két yongnuo vaku használatával. Miután elmentünk megcsinálni a naplementés képeket beültünk ide egy picit beszélgetni, átnézni a képeket, aztán jött az ötletem, hogy itt bent a kis tér miatt nagyon hatékonyan lehetne használni a két vakut. Az egyiket a mennyezetre irányítottam, a másikat egy diffúzorral oldalról a lányra, majd beállítottam a kívánt teljesítmény kombinációt, és ment a dolog. Nagyon jópofa volt így kísérletezni vakukkal, egyre inkább érzem úgy, hogy szeretnék ezzel a műfajjal is komolyabban foglalkozni..
-
gab.m
senior tag
Jönnék egy portréval, még a múltkori sorozatból:[link]
Még nem csináltam ilyen jellegű utómunkát, úgyhogy minden kritika jöhet. A képen egyébként két anyajegy eltávolításán kívül nincs más retus -
gab.m
senior tag
válasz
kiskornel #47357 üzenetére
Ezt most nem pontosan értem. Úgy fotóztad le, hogy ő látta, hogy kép készül róla, majd megkérdezted, hogy maradhat-e a kép? Mert ezzel már ugye rögtön nem őszinte reakciót kapsz el a képen.
Ha csak emberi arcokat, őszinte érzéseket akarnék lefotózni, arra persze tele kéne, de most nem ilyen képek készítése a célom, de valami ilyesmi is tervbe van. -
gab.m
senior tag
válasz
kiskornel #47355 üzenetére
Először is, köszönöm, hogy megnézted!
Igen, a kontaktus kialakításával még vannak problémáim, de dolgozom rajta. Telét nem szeretem, pláne ebben a műfajban, a mostani képek többsége 35mm-es objektívvel (ekv. 52,5) készültek, ugye az a nagy standard ebben a műfajban, kettő pedig 12mm-en. -
gab.m
senior tag
Hogy ne csak a szám járjon...
Durván két hónapja belekezdtem egy streetphoto albumba fészbukon, most ehhez raktam hozzá 25 képet, így összesen 43 van.
Nem tartom magam egy Bresson-nak, tudom, hogy ebben a kategóriában is rengeteget kell fejlődnöm, de pont ezért csinálom: minden egy ilyen fotózás alkalmával rengeteget tanulok, és ez szerintem a képeken is látszódik. Ha meg valakinek tetszik is, az egy hatalmas plusz
Na de elég a dumából, itt a link: [link] -
gab.m
senior tag
válasz
forceberg #47349 üzenetére
Nemsokára...
Bár a streetphoto irányt nagyjából csak én képviselem itt, meg nem is nagyon szokott rá jönni vélemény, úgyhogy azért nem linkelgetem nagyon azokat... Bár még van pár (szerintem) elég jól sikerült portré is a tarsolyomban, csak azokat még szerkeszteni kell.
Coxer: Így már természetesen érthető, meg sejtettem, hogy valahogy így működik nálatok ez az egész.
De hogy kötekedjek még egy picit: Őszintén mennyi pár és/vagy hányszor nyomtatta ki a képeiteket olyan nagyban, hogy egy ilyen képen ők is elég nagyon legyenek, tehát pl. 120x90-ben?
Najó, befejeztem, megyek retusálni -
gab.m
senior tag
Tetszenek a képek, nagyon. Profik vagytok, van stílusotok, ez tetszik. Egy kritikát mondanék, mégpedig, hogy nagyon elmentél Te is, és Ricsi is ebbe az úgymond művész irányba (valszeg nem jól fogalmazom ezt meg). Ez alatt azt értem, hogy sok olyan nagylátószögű, vagy éppen nem is feltétlenül nagylátós képetek van, aminél jó a kompozíció, gyönyörű a kép, stb. stb. és a pár is benne van, de ők relatíve nagyon picik a képben. Ezzel nekem csak az a bajom, hogy mint fotó jó, de tegyük fel, hogy ha én a párommal fizetnék nektek fotózásért, nem feltétlenül azt akarnám, hogy hangya méretűek legyünk a képen. Persze nem láttam a többi átadott képet, és biztos van rengeteg olyan, amin szépen a pár tölti ki a képkockát, meg a linkeltek között is van ilyen, csak az oldalra feltettek közül túlnyomórészben ilyen "kicsi" párok vannak.
-
gab.m
senior tag
válasz
#40935168 #47342 üzenetére
Ha már linkelgetünk... Pár napja találtam rá ennek a srácnak az oldalára, szerintem minden egyes képe lélegzetelállító... Lehet elfogult vagyok, mert mostanában különösen bejönnek a feketefehér filmes portrék, ez meg ráadásul többnyire nagyformátumú, de szerintem mindenkinek érdemes belenézni a munkáiba akit érdekel a portrézás: [link]
-
gab.m
senior tag
válasz
Sir Riccio #47299 üzenetére
Kritizálni nem fogok, mert azt képenként kéne, és rengeteg van, meg el sincsenek nevezve (számozva), úgyhogy csak egy dolgot írnék: szerintem tudsz te ennél jobbat is.
-
gab.m
senior tag
[link]
Szedjetek szét!A vágással én sem vagyok kibékülve, sajnos eléggé macerás volt, egyik kezemben a D200 28-75-el rajta, elég szűkre zoomolva, másikban pedig a vaku, rajta egy picike softboxal. Ezt csak azért írtam le, mert ha rendesen tudtam volna fogni a gépet és komponálni, jobb lett volna, csak ezt a pillanatot és arckifejezést nagyon szeretem.
Még egy kérdés a tapasztaltabb kollégákhoz: a ps-es bőrlágyítás milyen a képen? túl erős? látszik hogy nem profi munka, vagy elmegy? -
gab.m
senior tag
válasz
Sucuka #47005 üzenetére
Már láttam fészen, nagyon jó pillanat, szép fények, feldolgozás, stb. Nekem csak a kompozícióval van bajom. Vagy szélesebb látószög, vagy hátrébb kellett volna menned ( ha netán fixel lőtted) és a harmadolóra tenni őket, úgy hogy még a gyönyörű égből is sokat mutatsz. Így nekem kicsit kényelmetlen ennyire lent keresni a témát.
-
gab.m
senior tag
Coxer & Ropi: köszönöm a véleményeket! "terepen" is voltunk, majd jönnek még képek, csak ezt csináltam meg még tegnap, ez lett a sorozatból az egyik kedvencem. Majd ha megcsináltam a többit is, akkor felteszek még ide 5 max. 10 képet, kíváncsi vagyok a véleményetekre, kritikákra. A házhoz még annyit, hogy a Duna partján, egy kövön állt a leányzó, és nem volt túlzottan szabad a mozgástér pont emiatt, meg mindenféle csernobili növényekkel volt tele a part
(pesten készült a kép, kb. a XX. és a XXIII. kerület határvonalánál). Tehát nem nagyon volt lehetőség a jobbra balra mozgásra, illetve lehetett volna, de akkor nem sikerült volna így pozicionálni a napot, és flare sem lett volna. Na mindegy, hozok még majd képeket, valszeg a jövőhét elején.
Még egy dolog: zöldnek látszik a leány szeme? Mert valójában kék; lehet elrontottam a színegyensúlyt? Vagy szerintetek rendben van? Az a helyzet, hogy ilyen nagyon profi utómunkához nem igazán értek, LR-ban csináltam csak alap dolgokat a képpel, még bőrlágyítás sincs rajta, de szerintem erre a képre nem is kell.szerk: Ropi, az a fentebb linkelt kép nekem nagyon bejön. Nagyon szeretem az ilyen beltéri, meleg tónusúra vakuzott környezeti portrékat.
Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest