- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Abban az esetben, ha még nem láttátok, jó szórakozást!
-
eddie1978
senior tag
-
eddie1978
senior tag
válasz
Chapel #42941 üzenetére
A ruházathoz tudok hozzászólni. Lábbeli a legfontosabb szerintem. Veszek egy atomdurva hótaposót az biztos. A kollégám tesója természetfotós és Ő a fűthető talpbetétre esküszik. Szerintem lövök egyet én is magamnak. Símaszk, jó kesztyű stb.
Ja Kornél, teszek be képet a mai tesztelésről a madárfotós topikba. Ide nem merem, mert csak próba volt.
-
eddie1978
senior tag
válasz
kiskornel #41845 üzenetére
Állati ez a kép.
Én csak most kezdtem el a témával foglalkozni. Arra hamar rájöttem, hogy egy D60-al (55-200 VR) a saját vakujával kézből nem fogok értékelhető képet készíteni. Egyrészt nem jutok közel, mert nem tűrik a társaságomat a hálátlanok.Jelenleg amin agyalok: nádszövet, álcaruha, álcaháló.
Külső vaku alap. Kell vennem. SB-600 nekem még elég drága, egyéb gyártóét nem tudom bekockáztassam-e? Volt már itt a PH-n is több döglött. Igaz egy 50k-s SB-600 árából kapok majdnem kettőt ami állítólag tudja a CLS-t (Yongnuo vagy Triopo).
Vakuállványnak szerintem jó lesz a sima reflektortartó is.
Kioldó nem jelent nagy gondot, valami kontrolleres megoldásra gondoltam. Érzékelőim vannak. Igaz a gépem csak infrás. Lehet ez megakasztja a dolgot.Merre induljak? Álcázás vagy távkioldó? Mindkettőben vannak lehetőségek.
-
eddie1978
senior tag
válasz
JohnyBlue #38843 üzenetére
Köszönöm, hogy ránéztél. Azért kellene a segítség, mert csak egy IBM X31-en tudom szerkeszteni és ennek nem nagyon bízok a kijelzőjében. Kell a megerősítés, hogy mások hogyan látják. Kénytelen voltam a hisztogramra hagyatkozni inkább.
A képen +1.1 expo korrekció van, illetve 2-es élesítés és vágás. Simán csak a ViewNX-ben csináltam. Próbáltam az árnyékos részt is világosabbra venni. Volt olyan verzió is. -
eddie1978
senior tag
Senki sem nézte meg?
[link] -
eddie1978
senior tag
válasz
radi8tor #38813 üzenetére
Bocs elszúrtam a linket.
Velencei tavon, a természetvédelmi terület határán futottunk, ponosabban eveztünk, össze vele. Nem egy félős fajta, szinte rámentünk a kajakkal sokszor. A gépem 2008 óta van meg, de csak rozsdásodott eddig a táskában. Ritkán használtam. Az evezés során lőttem 340 képet, amiből kb 4-5 lett értékelhető az én szememmel. Közülük az egyik az alábbi hattyús kép. Van még egy jó szitakötős is. Felteszem később azt is.
Fú már látom a saját magam és a gép korlátait is.Ez lenne:
[link]
(Picasa képes linket hogyan lehet ide beszúrni?) -
eddie1978
senior tag
Kérem véleményezzétek az alábbi képet!
[link]
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest