- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
Real_Necro #49932 üzenetére
Sejj, fene a mindeneteket
Zavaró árnyék volt, nincs. Világos részek voltak, most már kevésbé világosak.@m3ss: Ez nagyságrendileg 1 órája készült. A megvilágítás ... hümm. Rendelkezésemre állt egy nem igazán jó lámpa, meg egy vaku. A másodikat választottam, inkább 1 vaku mint 1 vaku és egy tök más fényhőmérsékletű és gyengus lámpa
Így jobban tetszik akkor?
-
m3ss
veterán
válasz
Real_Necro #49932 üzenetére
az az arnyek zavaro? orulnek en olyan arnyeknak
a kiegesekrol/vilagossagrol inkabb nem nyilatkozom...
ez este keszult spanyol? mivel vilagitasz bele es milyen szogbol? -
m3ss
veterán
válasz
Real_Necro #49726 üzenetére
(#49725) Larry303 most miert kell a dijaimat kritizalni?
-
válasz
Real_Necro #49697 üzenetére
Van benne egy érdekes rész: "ráutaló magatartása" mi minősül annak?
Mármint a linkelt cikkben van ez.
-
spanyoll
addikt
válasz
Real_Necro #49688 üzenetére
Utána kéne néznem valahol a jogszabályoknak, hogy ilyenkor lehessen ész érvekkel válaszolni
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Real_Necro #49599 üzenetére
Éjszaka meg alszom
Ne aggódj, előbb-utóbb elmúlik...
-
válasz
Real_Necro #49599 üzenetére
-
válasz
Real_Necro #49597 üzenetére
Mert nem dolgozol késő éjszaka, mikor nagyon jól jönnek a minél sötétebb tónusok.
Depressziós? Akkor pont Neked való lesz a murder kiállítás.
-
Chapel
addikt
válasz
Real_Necro #49494 üzenetére
Összejön ez a végén
-
Throme
veterán
válasz
Real_Necro #49312 üzenetére
Nem biztos, mert a képeden látható toronyból azt hiszem kilopták a fém dolgokat. Legalább is egy rádióamatőr kollégám mintha említette volna. Vagy idén, vagy tavaly történt.
Persze lehet rosszul emléxem. 2 éve még fel lehetett menni. -
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #49311 üzenetére
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #49255 üzenetére
Közben rájöttem, hogy a 2187-re gondoltam 2184 helyett.
(#49260) cOxeR:
Elszoktam a nézegetésétől mióta sok helyen kigyomlálják.
-
válasz
Real_Necro #49258 üzenetére
exif
Kellően jó követő fókusz, jól megválasztott záridő, és mindenekelőtt megfelelő üveg. -
Joeey
csendes tag
válasz
Real_Necro #49255 üzenetére
Köszi
peti1992: jó h kapott egy kis kontrasztot, de sajna számomra zavaró h csuklótól csonkítva lett. A modell szép, a helyszín is jó, kompozíciót viszont átgondolnám.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Real_Necro #49250 üzenetére
Jó kérdés, portréfotózást kapott cserébe aki faragta. Illetve még nem volt meg a fotózás.
-
válasz
Real_Necro #48785 üzenetére
Ja, már megvan milyen úsztatásra gondoltatok!
Az nem zavar, de meglesem majd. -
Karima
őstag
válasz
Real_Necro #48735 üzenetére
Nem jársz messze...
-
m3ss
veterán
válasz
Real_Necro #48608 üzenetére
nekem is volt 1 haverom, azert nem olyan veszes. mire koltottek ok annyit? mmint kiutazni nagyon draga, de ott kint az elet nagyon olcso. ha szereted az ottani konyhat akkor kb ingyen eszel...bungalok is ilyen par e ft. nagyon olcso minden. csak hat kimenni sokszaz ezer es ugye nem eri meg emiatt 1-2 hetre menni. bar gondolom ha mindenhova utazgatsz akkor nem lesz olcso...
bangkokban pl van 1 ismerosom, 100e-ert berel penthouse lakast vmi toronyhazban, felhokarcolo tetejen feszitett viztukru medence, gyenge kilatas van...itthon ennyibol egy panelberlet jon ki rezsivel -
Karima
őstag
válasz
Real_Necro #48568 üzenetére
Nem biztos, hogy vitte, lehet, hogy ott találta az erdőben, és gondolta, hogy ezek jó kiegészítőként szolgálhatnak
(Bár ennek kisebb az esélye, mint 10 lottóötösnek egymás után, de hátha
Egyébként tetszik nagyon, de - nem azért mintha unnám - kíváncsi lennék más, nem vintage képeidre is. Csak azért mondom, mert ezeket marha jól csinálod, és ha kitalálnál valami újat - mint ahogy a vintage színvilágát is "kikeverted" -, az se lenne szerintem kevésbé jó. De ez csak egy ötlet
-
válasz
Real_Necro #48568 üzenetére
Nem cipeltem semmit... csak a fotós felszerelésemet... de majd lesz róla bejegyzés.
Hirtelen jött történet volt, és hatalmas meglepetés mikor odaértem.
5 fős csapat volt rajtam kívül... + a bájos fotóalany. -
Larry303
addikt
válasz
Real_Necro #48504 üzenetére
vagy csak máson jár az eszed
-
válasz
Real_Necro #48499 üzenetére
Félek Tőlük, nehogy megverjenek!
Van közeli, csak valamiért azt nem "eszi" a nép, az általában sokkal személyesebb, személynek szólóbb.
(#48500) madgie
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Real_Necro #48484 üzenetére
Ne legyél ennyire maximalista. Ez egy werkfotó
-
gab.m
senior tag
válasz
Real_Necro #48464 üzenetére
Hehe, én is ilyemire gondoltam amikor csináltam a képet, meg aztán azért is maradt ez a verzió, mert nem teljesen szimmetrikus, illetve az árnyék hosszabb, mint maga a cigaretta, ezzel is az órához hasonul. Mondjuk ha továbbviszem a dolgot, és meggyújtom a cigit (papír háttéren ez elég parás
) és körberakom gyufákkal, akkor rá lehet mondani, hogy ááá mekkora művészkép, meg mekkora tanulsága van, hogy minden elszívott cigivel gyorsabban haladsz a végső órád felé, vagy ilyesmi. Najó, ezt lekopirájtolom mielőtt megcsinálja valaki és dollármilliókat keres...
Hozok mégegy képet: [link]
Ezt csak abból az apropóból, hogy kb. 15 perc múlva indulok itthonról, egyenesen a MUOSZ irodájába: beiratkozom a fotóriporter képzésükre, és referenciának a Csángó anyagot viszem.
-
válasz
Real_Necro #48411 üzenetére
Hüpp-hüpp-hüpp-barba-trükk!
Vaku vezeték nélkül. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Real_Necro #48390 üzenetére
Én feladnám, nem lehet ezekkel nyerni - mondom ezt úgy, hogy anno nyertem telefont de nem a FB-on, de nem szokásom árulkodni, akik ilyeneket lájkolnak azokról rég leiratkoztam.
(#48391) m3ss:valszeg bennem a hiba de nekem nincs különösebb bajom a képével. Ő az, valszeg 17-40 lesz amúgy ami saját lesz nagylátóban, mert ez csak kölcsön van nálam sokszor, bár annak meg megint felment az ára 150-re(használtan)...
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Real_Necro #48381 üzenetére
A fb kiszűrte. Minden nyereményjáték ami fb funkciót használ (lájkol,kommentel,megoszt) a nyertes kiválasztására, szabálytalan és törlik is őket szép számmal, oldalastól.
Ricsinek pedig sikerült egyszer elég komolyan leszólnia azt amit csinálok, azóta nem követem és nem foglalkozom vele, egyszer írt, hogy vigyem be valami rendezvényre, de erre a megkeresésére nem is válaszoltam.
(#48383) gab.m: Persze, ezek eleve 99%-ban kamu "sorsolások". Nekem ezekkel az idézetes oldalakkal is tele van a hócipőm. Tinilányok ellopkodják egymás és mások képeit, hogy ráírják a saját oldaluk nevét és ezzel elképesztő mennyiségű -jórészt szintén tinilány - követőt szereznek. Nem beszélve a Kreatív Művészet a Mindent a Szemnek illetve ezek társ blogjairól, akik tartalomtolvajként a művészetek támogatójaként tetszelegve közölnek újra engedély és forrásmegjelölés nélkül, vagy vitatható forrásmegjelöléssel tartalmakat, és nyernek az így szerzett szavazóbázissal goldenblog közönségszavazást stb... Ez egy ilyen világ, bele kell törődni.
-
válasz
Real_Necro #48300 üzenetére
Tudom, ma ilyen napunk van... lefelejtettük már két képről is... mindegy én bármikor újra tudok jó képet lőni... ha valaki lenyúlja...
Nem volt egyszerű... de hamar ellazultak és élvezték a dolgot... a nehezebb az volt, hogy a sok túristát valamilyen érthető mozdulatokkal távol tartsd attól, hogy minden képbe besétáljanak... a nagylátós képekre igaz ez elsődlegesen...
-
j.bravo
addikt
válasz
Real_Necro #48260 üzenetére
Hehe, mehetett volna az "illúzió" témakörbe
Na jó, ezek tudnak viccesek lenni, bár lehet sokkal ügyesebben/igényesebben kivitelezni az ilyesmit.
-
ballington
addikt
válasz
Real_Necro #48244 üzenetére
Agyagos szálas takarmány...
-
válasz
Real_Necro #48244 üzenetére
Van-van!
Persze-persze az egy földkupac... -
goldnarmz
aktív tag
válasz
Real_Necro #48211 üzenetére
Akkor jó. Ez e lényeg!
Sok boldogságot, így utólag is!
-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #48126 üzenetére
E-session-ös képekből általában nem szoktak fotókönyvet kérni (bár már volt rá példa). Lehet összetervezni ezt a fotózást is az esküvővel, de ahhoz nagyon egyben kell lennie a dizájnnak mind öltözködésileg, mind a kiegészítők és a díszítés terén. Amint cOxEr is mondta, ez egy nagyon sok összetevős történet, mindennek passzolnia kell a megfelelő eredmény érdekében.
Elképzeltem cOxEr-t, amint egy platós autóról szántóföldet lapátol a tánctérre és búzatáblát rittyent hirtelenjében a fotózás díszleteként.
-
válasz
Real_Necro #48135 üzenetére
Ez így van!
Közös egyeztetés... képek és elképzelések alapján... minél ügyesebb a pár, és minél ötletesebb dolgaik vannak annál könnyebb a dolgunk...
Nekünk megvannak azok a kapcsolataink, ahonnan tudunk kiegészítőket vinni, akár teljes enteriőrt portrésorozathoz, kreatív fotózáshoz, de akár egy esküvői dekort is minden további nélkül tudnék kivel megvalósíttatni, viszont ott újabb emberi erőforrás szükséges, mert az elkészítése sem 3 perc... van, hogy fél órás pakolás és rendezgetés előz meg egy egy fotózást... és nem minden esetben az a kifizetődő, ha azt mi valósítjuk meg.
Ez a zsebbenyúlás megint ízlés és minőség kérdése... nem feltétlenül kerül annyival többe, mint amennyire elsőre gondol az ember. Minden az igény, a DIY képesség és hazai kínálat függvénye... -
válasz
Real_Necro #48126 üzenetére
Itt sajnos sehogy... mert az esküvőjük már megvolt, és úgy döntöttek, hogy a fotózáson spórolnak. (igaz esküvő másnap bánkódva hívtak minket, hogy nem jól döntöttek, és kár hogy nem mentünk...)
Ráadásul remek volt a hely és remekül meg volt tervezve a díszlet is, rokonsági képek alapján... pont alkalmas lett volna ennek a hangulatnak a visszaadására (ezért mi is bánjuk, mert ideális volt minden tekintetben).
Amiket kérdezel, egyértelműen mind csak a páron múlik... rajtunk nem.
Az esküvő és a lakodalom, ha stílusban nem követi ezt, akkor én a fejem tetejére is állhatok, akkor sem tudom maximálisan ezt az érzetet előállítani. Természetesen megteszek érte mindent... hiszen ne rajtam álljon vagy bukjon a dolog, de itt a dekoráció az alappillér, amire áldozni kell. Egy most szándékosan szélsőséget tekintve, szocis bordó függönyös sárga falas, épületből nem tudom ezt kihozni... és ezt közlöm is természetesen... mindig az ügyfél mérlegel, tiszta lapokkal lehet ezt csak csinálni.
Fotókönyv téma is a pár döntése... lehet egybe az egészet, lehet külön külön, mindez ügyféligény és természetesen pénztárca kérdése... -
válasz
Real_Necro #48056 üzenetére
Igen, volt a kertjükben 3-4 sor szőlő.
-
válasz
Real_Necro #48050 üzenetére
Javaslok egy kávét!
Merész vállalkozás volt... mivel már az átfordulást gyakorolja Hanna... 4-en álltuk körbe, és figyeltünk, ha átlöki magát akkor el is kapjuk...
-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #47827 üzenetére
Kitaláltam egy szupergyors utómunkázási eljárást. A neve SHIFT + DEL.
-
Chapel
addikt
válasz
Real_Necro #47827 üzenetére
Jó, persze ráfoghatjuk...persze egy héttel az esküvő előtt ez nehezen állja meg a helyét
-
spanyoll
addikt
válasz
Real_Necro #47815 üzenetére
Nekem sem ártana majd új monitor, a mostani nem az igazi, bár a maximum ki van hozva belőle (by monitormaster Ropi
).
No de eltelik még 2 hónap, meggazdagszom és veszek 6 felsőkategóriás eizot meg egy jó gépet szerkesztésre -
madgie
titán
válasz
Real_Necro #47812 üzenetére
Egyébként azért jó ez a bekalibrálós vásárlás, mert míg VGA cserénél csak minimális különbség lehet (megint hozzáfűzöm: digitális kimenet esetén legalábbis), addig monitor és monitor között azonos típus esetén is akkora szórás lehet, hogy semmire nem használhatók ezek a tesztes "állítsd a kontrasztot 63-ra, RGB-t XYZ-re" dolgok.
-
spanyoll
addikt
válasz
Real_Necro #47812 üzenetére
Szerintem nem akarod tudni
-
eastsider
nagyúr
válasz
Real_Necro #47739 üzenetére
énis gratulálok nektek
sok boldogságot, meg szép fényeket
-
kiskornel
addikt
válasz
Hehe. Úgy kell neked
Neked se legyen jobb, mint másnak.
-
L4mie
veterán
válasz
Grat
-
Fejo
őstag
válasz
Real_Necro #47730 üzenetére
Gratulálok!
-
Chapel
addikt
válasz
Gratula!
Sok boldogságot Nektek, Ropinak pedig jó utómunkázást
-
zool1
őstag
válasz
Még egyszer gratulálok az ifjú párnak!!!!
"Hát még ha az egész sorozat meglesz, szerintem ütősre sikeredett" ezek szerint nem csak gitár volt a kellék a képek készítésekor, hanem dobszerkó is...?!Ha ezt tudom kölcsön adom a trombitámat is... Na jóóó ennyi. Még egyszer sok boldogságot nektek, és kitartást!!!!!
-
nesa
veterán
válasz
Grat!
-
válasz
Real_Necro #47331 üzenetére
Hát de nem ezért mentem.
Este dobok eredetit, most nem érem el. Még mindig nem volt időm rendesen belőni a távoli elérésemet a NAS-hoz...
Amúgy vitorlásról készítettem a képet. -
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro #47294 üzenetére
te nyertél.
-
Szaboo
csendes tag
válasz
Real_Necro #47206 üzenetére
Nem nagyon tudom kikapni őket mostmár, szólj adminnak, és elnézést kérek amiért belerondítottam a topikotokba, azt hittem nem kapok a fejemre. A kezdő topikban amúgy semmi gondot nem okoztak a nagy képek. Hogy itt miért lassú, azt nem értem. Azért mert linkeltem őket??
Sokat nem tudtam meg tőled sem.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #47201 üzenetére
-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #47197 üzenetére
-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #47194 üzenetére
Gondolom már olvastátok az oldalamon, de azért a többiek kedvéért ide is leírom: a TTD alapját az a gondolatmenet adja, hogy a menyasszonyi ruha jelképezi a menyasszony szűzi tisztaságát az esküvőig, utána azonban jönnek a piszkos mindennapok amiből neki is ki kell vennie a részét.
-
válasz
Real_Necro #46927 üzenetére
Szerintem csak elriadtál, az ártól, amit kért volna érte....
-
válasz
Real_Necro #46920 üzenetére
Nálatok az is benne van a csomagban?
-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #46920 üzenetére
Éjfél után eljöttünk: nem tudom, mi lett a folytatás.
-
m3ss
veterán
válasz
Real_Necro #46856 üzenetére
na akkor egesz ugyes voltam, ha ilyen nehezen szurjatok ki
bal also sarokban levo az. kicsit tag rekesszel lottem es a bal also mar kiesett a dofbol, elmosodott. levagni meg nem akartam, megszukebb lenne ugy a kep, meg nap is rossz helyre kerult volna.
ha vkit erdekel: magnetic lassoval kijeloltem a bal felso napraforgot, azt kicsit elforgatva es felnagyitva odaraktam a bal also sarokba. -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Real_Necro #46849 üzenetére
Ó, az még rengeteg idő...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Real_Necro #46847 üzenetére
Közeleg a nagy nap?
-
válasz
Real_Necro #46844 üzenetére
megy már a para?
-
válasz
Real_Necro #46498 üzenetére
Pedig direkt "aláhúztam", hogy megtaláld...
Ez a Salamon torony Visegrádon. -
hcs57
addikt
válasz
Real_Necro #46465 üzenetére
Real_Necro : A fotóidat megnézve nincs szükséged a fotóimra.
t_a_m_a_s : köszönöm, a felvilágosítást, magamtól nem csinálnék ilyen színeket. Örülök, hogy megszabadultam a régi technikától (Orwo), ami csak ezt tudta. Most újra ez a divat? Milyen menő lennék a régi fotóimmal...
-
hcs57
addikt
válasz
Real_Necro #46460 üzenetére
A képeim javarészt magán jellegű fotók, sok fotó dián, illetve papíron van.
Egyet közülük betettem, a többi színvilága is hasonló. -
válasz
Real_Necro #46377 üzenetére
-
j.bravo
addikt
válasz
Real_Necro #46239 üzenetére
Nekem tetszenek, bár tény hogy jól állna egy kicsi fény a városnak meg a Vezúvnak, de azért jó így is.
A Capri-s azért fura, mert egyrészt - szerintem - tök jó hogy van előtér, illetve keret amit a belógó fa illetve a virágláda alkot, de a napernyők meg az üres terasz tényleg kicsit üresek; illetve bár a függőleges vonala függőlegesek, mégis mintha dőlne kissé jobbra a kép. Franc érti. Szóval, lehet benne hibát találni, még engem is megoszt, hát még a közvéleménytde úgy is lehet venni hogy ez tulajdonképpen jó dolog!
-
VIPowER
őstag
válasz
Real_Necro #46302 üzenetére
Én is azt hittem hogy ezernyi bókot kapok majd ezért, de hát nem.
UI: 16 éves kislány vagyok.
-
Chapel
addikt
válasz
Real_Necro #46324 üzenetére
"Haladó topicba meg úgy néz ki lassan zárt kör alakul ki, és aki szeretne fejlődni, az kereshet máshol segítséget..."
??
Azért csak nem ilyen vészes a helyzet...
(Értem mire gondolsz, de ez minden rendszer velejárója, nincs azért vész, csak itt a jó idő, kevesebbet ülnek az emberek a gépek előtt, vagy éppen nem váltott ki ingerenciát a képeid. Ha őszinte akarok lenni, általában max 1-2 ember szokott kritikát adni az én képeimre is, nem több. Ettől még nincs vész, mert hiába vannak fizetős munkáim, alapvetően én ugyanúgy magamnak fotózok. Mint kb a topic 90%-a -
Clemi
veterán
válasz
Nekem is az a bánatom, hogy alig kapok értékelést a képekre, pedig látom mennyien megnézik a Flickr-en. Ha nem ide akkor legalább ott kapnék néhány szót, mert így sajna nem igazán tudom, hogy javulok, vagy nem melyik képem a kuka, a hibákról nem is beszélve.
-
válasz
Sajnos én úszok a melóba... és ezért elég keveset fórumozok mostanában... ne add fel, képelj, hátha épp többen reagálnak... hozzátéve, hogy gyakran a jobb képekre senki nem ír, a rosszabbakhoz meg több segítség érkezik.
-
válasz
Real_Necro #46273 üzenetére
Lezárt magánterület, viszont a tulajdonos nagyon rendes pasas!
-
válasz
Real_Necro #46258 üzenetére
Milyen méhek? Fotózni mentünk... kit érdekelnek a méhek...
Amúgy viccet félretéve, nem voltak harapós kedvükben, pedig nem kétszer feküdtem hosszasan egy-egy bokor között, úgy, hogy a fülem mellett duruzsoltak a levendulavirágon...(#46259) Karima
Köszi! Mi voltunk azok (négyen voltunk összesen), ott kezdtünk a csónakoknál a stégen...(#46260) j.bravo
Szerintem meg tegyél... ezért van ekkora pangás, mert sokan nem képelnek, akik megtehetnék... és van hozzá kellő önkritikájuk.... -
Larry303
addikt
válasz
Real_Necro #46239 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Real_Necro #45773 üzenetére
Szerintem ad tuzet, ha ra akar valaki gyujtani
-
hopehu
tag
válasz
Real_Necro #45688 üzenetére
Igazad van, teljesen.
A graffiti az nem itt kezdődik. Vagyis egyesek azt hiszik, hogy igen...
-
válasz
Real_Necro #45660 üzenetére
pont ott!
Nézzetek slideshowt, ha akartok: [link]
-
válasz
Real_Necro #45545 üzenetére
Köszi... a nap direkt ilyen, vagy is így akartam. Itt készült: 48.169865,11.551593
(#45546) Peethy
Köszönöm. Az épületes képet megnézem a 45°-os dőléssel is.
(#45547) priusz
Köszi.
(#45549) ballington
Fentebb adtam a kordinátát, hogy hol készült. Egyébként ha később lövöm, akkor a nap még feljebb jön. Ez napfelkelte és a tököm lefagyott fél 6-kor olyan magasba
A képet innét lehet letölteni, aki akarja háttérnek: [link] Eredeti méret, TIFF, mindenki vagdalja, ahogy kell neki háttérnek. Egyébként ja, használjátok nyugodtan... de ha kerestek vele, akkor licenc díj vazze(#45550) kiskornel
Ilyen jelzőt még nem kaptam egyik képemre sem, köszönöm
Remélem a mai fotózásom eredményei is hasonlóan jók lesznek...
Az épületes kép... van egyenes verzió is belőle, több képet lőttem a témáról.(#45551) m3ss
Köszi.
(#45553) Larry303
Neked is köszi.
(#45561) kiskornel
Jók ezek a természetfotók is.
-
válasz
Real_Necro #45394 üzenetére
Mindenkinek megvan a saját ízlése, valamint ismeri a rokonságát, a meghívott barátait, ez így is úgy is elsődlegesen meghatározza az egész esküvőt. Nem egészen amerikai, de értem mire gondolsz.
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro #45318 üzenetére
Ott ez nem jön be. Diplomáciai mentesség; az egy főre jutó dt-s rendszámok aránya ott a legmagasabb. Nem kell semmi maffiára gondolni amúgy, teljesen normális helyzet, normális ember, normális problémákkal, és ügyekkel, csak éppen kicsit tehetősebb. Külföldön teljesen normális, hogy ha valaki elér egy bizonyos egzisztenciát üzletemberként, ügyvédként, vagy akár íróként, közéleti személyiségként, leteszi a lantot, kiszáll a taposómalomból, és diplomataként válik hazája hasznára. Ezért nagyon sok diplomata nem azért szaladgál 20-30-60 millás autóval, mert ennyi a fizu, hanem azért, mert ez neki - kissé furcsán - hobbi, öreg korára. Persze van, aki 35 éves korára elérei ezt...
Na, de ez nagyon off, kiszálltam.
-
válasz
Real_Necro #45074 üzenetére
Totálisan értem mi a gondod, viszont ha láttad a korábbiakat... nagyon túlzásba sem lehet vinni a romantika részét egy sorozatnak, így is látod, hogy hatalmas a kontraszt.
-
válasz
Real_Necro #45035 üzenetére
Jogos, viszont nem akartam jobban kiretusálni. Mivel korban nem a 20-as éveiben járó hölgyről van szó, sőt nem is a 30-as, de nem firtatjuk a kort nőknél.
-
válasz
Real_Necro #45033 üzenetére
Így jár a kortól lemaradott népsereglet!
Én is jövök egy FB-s képpel... csakazérthogyszenvedjél. (szerintem ezt látod...)
[link] -
válasz
Real_Necro #44969 üzenetére
Azok szabályoznak vélhetően, egy bizonyos max értéket... legalább is feltételezem, hogy nem lehet erőszakkal túlhajtani.
-
válasz
Real_Necro #44969 üzenetére
Teljesen valószínűtlen, hogy az a tizedvolt bármi kárt tenne a készülékben.
-
spanyoll
addikt
válasz
Real_Necro #44650 üzenetére
A hajógyári ha minden igaz nappal le van zárva ... vagy nem?
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Real_Necro #44476 üzenetére
Asszem itt: [link]
-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #44443 üzenetére
-
soldierboy
tag
válasz
Real_Necro #44426 üzenetére
Szia!
Így kezdtem az egészet: "Éves iskolai projektem keretében". Nem egy munka elvállalásáról van szó, hanem iskolai projektről!
-
válasz
Real_Necro #44426 üzenetére
Jó képekkel be lehet vágódni a mai fiatal csajoknál...
Ez már épp elég indíttatás lehet, nehéz nemet mondani. -
filózoli
senior tag
válasz
Real_Necro #44125 üzenetére
-
fattyu
veterán
válasz
Real_Necro #44112 üzenetére
Köszönöm
dede
-
Throme
veterán
válasz
Real_Necro #44072 üzenetére
vagy az jön le a "becsületes" megtalálónak, hogy van ezen a címen más is ha csak így elhagyja az állványát, nézzünk be....
-
zool1
őstag
válasz
Real_Necro #44004 üzenetére
Szívesen kielemzem én is, ha nem "hozzáértő" kritika kell!!!!
-
m3ss
veterán
válasz
nyilvan nem lehet/nem erdemes minden kepre vmit irni. sokszor nem vagy olyan hangulatban, erdeketelen a kep neked stb..nyilvan ertheto. viszont paran szinte csak haverok kepeit kommentalgatjak itt. ezzel sincs semmi gond, meg mindenki azt csinal amit akar, meg ertem en, hogy igy indult anno a forum stb...csak ne mondjatok, hogy a fotozz.hu-n nagy a belterjesseg ehhez kepest
-
schleier
tag
válasz
a kritikából lehet tanulni... én is megkaptam a magamét és ez nem bántó hanem késztetés/törekvés a jobb kép eléréséhez... portréban sokat /nagyon sokat / kell még tanulnom és azt csak kritikával tudom megtanulni...
-
Marky21
aktív tag
válasz
Real_Necro #41706 üzenetére
én dynamic photo hdr-el csináltam plusz lightroom meg egy kis ps is
[link] -
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #41169 üzenetére
Akkor beállítod az olvasólámpát és állványról lősz hosszabb záridővel.
(Majdnem) mindenre van megoldás.
-
Danniel
tag
válasz
Real_Necro #41169 üzenetére
Ahhoz képest, hogy 2-3 hónapja fotózgatsz, nekem nagyon tetszenek a képeid. Fel is vettelek contact-nak
Szerk.: A 135-ösöd az pontosan milyen típus?
Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest