-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
válasz
expander #58431 üzenetére
Azért az mondjuk durva volt, hogy a rendezők redditen kérdezgették a sok mindentudót, hogy mit kéne még csinálniuk, hogy biztos legyen a cheatek kizárása, sok répa meg keyloggereket akart a gépre stb....
Remélem, hogy az SK nem csal, mert ahogyan elverték a liquidet a major-ön az nekem még most is fáj (pedig nem is vagyok liquid fan)...
-
-
kuLi_
tag
válasz
expander #57108 üzenetére
Vagy ami talán a legfontosabb; 4:3 streched-ben a játék bűnranda lesz, de ezzel együtt kövérebbek a modellek. Pár napon belül nagyságrendekkel egyszerűbb érzésnek tűnik célozni, awpzni, spray control kezelhetőbbnek tűnik, etc. 16:9-ben a nagy büdös panorámában alig bírom lepontozni a gombostű méretű fejeket.
-
Xero
nagyúr
-
-
törölt tag
válasz
expander #56509 üzenetére
Jaaa peszre. 1,3mrd. Abból mennyi volt az ingyen droppvárós? Tényleg nézték? Vajon hányan nézték úgy, hogy nem fogadtak és a droppot meg leszarták?
Nem szeretem magam emlegetni, de itt vagyok én. 1.6 óta nyomom és nem szoktam "majorokat" nézni. Én a játékért játszom. Nem hiszem, hogy egyedül vagyok. és tudod miért? Mert amikor mentek ezek a nagy meccsek, ugyan úgy tudtam versengőzni.
-
kuLi_
tag
válasz
expander #55635 üzenetére
Azóta már kiderül, hogy ez egy 128 tickes izéről lett kiszedve, egy mezei gif, 1/8-ra lassítva. Nézd meg az eredeti demót, ott a közelében nincs ezen jelenség (kommentek alapján, én nem láttam, nem is fogom megnézni). Minden lanon lesz ezer meg ezer shaky mozdulat, ha nagyon megfeszülök, bárkiről tudnék legalább egy aimlock videót összerakni, X-Ray illetve GOTV kombó óta úgyis akkora witch hunt megy, mint még soha.
Nekem ő a kedvencem, különösen ez, 10/10 production value és fixen csal. Oh wait.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
expander #55635 üzenetére
fallen pont rajta volt az állítólagos csalók listáján
-
kuLi_
tag
válasz
expander #53102 üzenetére
Ugyanez a sosem látott mass-okádás zajlott le akkor is, amikor begurult a vonat (gyk. de_train), majd megjelent rá 3 hétre pár taktikailag jóval intelligensebb csapat (Virtus.Pro) olyan brutális körökkel mindkét oldalon, hogy több hónapig fixen borítékolható win volt számukra, ha nem került instant ban-ra. Nagyon érdekel, hogy ez a map kinek fog kedvezni, azonban van egy olyan sanda gyanúm, hogy a kisebb távolságok miatt inkább a dinamikusabb, "pörgősebbeknek", akik inkább erőből oldják meg a dolgokat, mintsem füstfalakkal (EnVyUs többek közt véleményem szerint klasszikusan ilyen kaliber, a franciák amúgy is abszolút nuke szakértők voltak ~10 éven át).
Mellesleg lemaradtam arról, hogy amúgy de_cache is kapott egy full HD ráncfelvarrást, szóval lehet, hogy igazam lesz végül?
-
kretenallat
senior tag
válasz
expander #52529 üzenetére
nem is írtam ilyet, kérlek, olvasd el mégegyszer.
más: én eddig egyszer kaptam ilyen üzenetet, pedig játszottam pár nyilvánvaló csalóval. redditen is többen írták, hogy manuális ellenőrzéssel látták, hogy vacot kapott valaki korábbi meccsük során, értesítés mégsem jött.
az az egy üzenet pedig egy srác miatt volt, akivel többször premadeltem... egy irl barát hozta, hogy jó srác, okos is, meg is lövi, amit kell stb...
-
kuLi_
tag
válasz
expander #52402 üzenetére
Több mapon is akad olyan spot, ahol rendkívül jól ki lehet használni a P90 előnyeit, lásd pl. cbble "leugrós", de általában olyankor érdemesebb rányúlni, amikor valamiért kevésbé érzed magadban az erőt és viszonylag közelebbről zajlanak az események. Magyarok közül inkább flash az, aki előszeretettel rohangászik vele tétmeccseken is.
Hogy ne csak magyar példával éljek; Volt egy hosszabb időszak, amikor az öreg GeT_RiGhT minden egyes fegyveresben azzal ment be viszonylag közelre védeni a már említett cbble "leugrósba", aztán mikor később született rá egy rakat pop-flash, akkor újra kelett kicsit értékelnie a dolgokat : )
Oh, amúgy hi fórum o/
-
wildmg
csendes tag
válasz
expander #51863 üzenetére
Ez fogós kérdés. Ez kb attól függ hogy van megírva a mobil app-ja a twitch-nek. Legutóbb több üzenet is érkezett a Magyar Esport TV facebook oldalára, hogy telefonról nézték/hallgatták és mikor beültek gép elé ott volt a ládika a raktárban
Szerény véleményem és tapasztalatom szerint így is működnie kéne a dolognak
-
szebe
addikt
válasz
expander #49579 üzenetére
Ezek kozul a csehek elleni meccsre emlekszem. Akkoriban nagyjabol minden NT tag, akinek volt FB oldala, postolgatta, ahogy magukra fogadnak. Forfeit eseten meg visszakapja mindenki a skinjeit. Erdekes...
Egyebkent fontos meccs lett volna, mert elotte kikaptunk a hollandoktol, meg a kazahok is szetlottek minket, hiaba volt 100 koruli pingje mindnek.
Ddos is volt, gabesson minden 2. korben fagyott kb, de erdekes modon csak 14-14-nel jott a forfeit... -
CraBByzzz
aktív tag
válasz
expander #48039 üzenetére
Ahogy nézem, ~2 euro különbség van a 2 ak között, plussz még lehet esni fog a frontside ára. Alapból is sztem az emberek nagy része jobban szeretei a stattrakos fegyvereket (kés kivétel), nem egyszer láttam hogy valaki csak st inventorys volt. Van képed amúgy érdekességből, hol van a matrica?
-
Lackki
őstag
válasz
expander #47850 üzenetére
Ez szar példa. Akkor lenne jó, ha a overwatch és a VAC se menne és úgy csalnának az emberek mondván kihasználják a hibát.
Ne menjünk szerintem ennél jobban bele, okádék játék lett plus még volt egy amatőr hiba is (amit javítottak hála az égnek).
Én is megnéztem egy mapon és láttam hogy megy a bug, de nem fogom kockáztatni a 12 éves accountom azzal hogy lövöldözök füstbe mint 1 idióta és pár nap múlva meg ott virít az overwatch ban mert a gold nova szerint cheater vagyokhtc: a menj a sarokba 1 órára az nem neked szólt, hanem kb azzal ér fel amit írtál.
Én sok bevezetnék ebbe a játékba is, mint pl ami a Smiteban van... Anyázol egyet, vagy rasszista dumákat tolsz 1hét pihi. Nincs duma nincs jaj 1x volt, instant 1 hét pihi. VAC banos arcokat nem engednék játszani, totál leszarom milyen indokkal kapta a VAC bant. Moddolt lobby is hidegen hagy, mivel DLL változtatásért jár a VAC főleg és gondolom a lobby változtatásnál ezt is meg kellett lépni. -
Nxn908xxx
őstag
válasz
expander #47364 üzenetére
Tegnap egyik meccsen ellenünk is ezt csinálta egy gyerek. Warmupban aimozott, nem lehetett megközelíteni sem, falon, mindenen keresztül fej. Profilja alatt is több oldal komment csak az hogy cheatel, hax, aim, stb. Jó mondtuk nem is idegesítjük majd magunkat. Erre meccsen eltalálni nem tudott senkit, simán meg is nyertük 16-2re. Pedig én már elfogadtam hogy le fogja carryzni nekik, de kikapcsolta warmup után.
-
regener
veterán
válasz
expander #45518 üzenetére
Igen, de ha már pubon csak 64tick van a 32slotra akkor az 5v5-ös MM szerverekre miért nem rakhat 128-at?
(#45532) Vanir
Ez nem hullám, ez már hegy -
Vanir
veterán
válasz
expander #45512 üzenetére
Az egy dolog, hogy erre a stílusra íródott, de miért így? Miért kellett a 102 tickes szervereket lecserélni 64-re? Miért van cancer rangrendszer egy sima, rejtett elo helyett?
Rettenet rosszul oldották meg az egészet. Nem kellett volna bele ez az egész nevetséges matchmaking, hanem normális liga kéne, ahol van csapatos és pug opció is teljesen ingyen, 128-as szerverekkel, rang helyett elo-val, és nem korrupt adminokkal."aki funolni akar menjen codozni"
Erre meg csak annyit tudok mondani, hogy a CoD1-2-4-ben sokkal minőségibb, izgalmasabb, és jobb hangulatú meccseket lehetett/lehet nyomni, mint amit a CS:GO-s matchmaking (mármint az in-game beépített matchmaking, és nem a Faceit, ESEA, satöbbi) rendszer valaha fel fog tudni ajánlani.
(Meg mondjuk ott nem a volvó hiperszuper szerverein múlott, hogy akire 1 méterről, mozdulatlanul rálőttem, az valóban megkapta-e a sebzést...) -
szebe
addikt
válasz
expander #44701 üzenetére
Nagyon jol leirtad, hogy a hangok izolalasa miatt kell a helikopteres(?) fejhallgato, viszont az ala csak az earplug fer be.
A "sima" fejhallgato egy mezei lanra boven eleg (mert ott nem uvoltoznek Andersek a hatterben), vagy otthonra. De pl Gfinity-n, meg asszem MLG-n is hangszigetelt dobozban ulnek, oda is felesleges az izolalos cucc. -
SQX_Barto
addikt
válasz
expander #43754 üzenetére
en 109 win korul vagyok nova 3-mal, de en masfel evet kihagytam (akkoriban meg silver 3 vagy 4 voltam 40 koruli winnel) de nova 3 is nemreg lettem.
En eleg "hangulatember" vagyok, van mikor megy nagyon, maskor meg a lista vegen kullogok, szoval nem surun van hosszu jo sorozatom, amivel feljebb tudnek menni.
Boostolatni meg nem akarom magam, mert akkor meg olyan rangban lennek, amit magamtol nem lovok meg. Igy is egy-ket kala mindig becsuszik a tarsasagba (altalaban 4-5en jatszunk egyutt) -
regener
veterán
válasz
expander #43428 üzenetére
A -high eddig is bennevolt nekem, ez a mat queue mode meg bárhova állítom nincs eredménye, D2-n ha elindulok közön fel akkor minden beállításnál ( -1/1/2 ) lemegy 120-130-ra az fps ami a régi fix 200 helyett elég zavaró miközben szinte lowon van a játék, csak az árnyékok és 1-2 dolog medium mint az eddigi évben végig is volt.
-
dugo_
veterán
válasz
expander #42432 üzenetére
inkább marketbotozzál 1 euró alatt. egyszerűbb, olcsóbb és kevesebb idődet veszi el (biztos tudsz hasznosabb dolgokat csinálni, mint egy számítógépes játék labilis piacát figyelgetni 0-24).
ha épp nincs összeomolva a market (bár általában össze van egyre gyakrabban), akkor 5-10 euró tőkével már napi pár eurót össze lehet szedni ilyen 10-20% haszonra hajtva.én 48 centből két hónap alatt csináltam télen 150 eurót, pár emberrel fixen uraltuk a teljes usp guardian ft piacot
bár azóta sokat változott a rendszer. botokat is jobban szűrik, kevesebb a megengedett lekérés adott ip-ről, stb. de ha találsz olyan skint (elég 1-2-3 db-ot), ami mondjuk éjszaka stabilan 50 cent vagy olcsóbb, nappal meg legalább elmegy a forgalmasabb órákban 65-ért, akkor rögtön van rajta 8 cent hasznod. 10 euróért bevásárolva az máris több mint másfél euró egy napra, és kb semmi rizikó nincs benne.
-
ooooobi
senior tag
válasz
expander #42432 üzenetére
Eladod steamen pár eurós nyereséggel, de aztán mit csinálsz a pénzel, onnan nem lehet csak úgy kivenni. Én is csináltam már ilyet, de azért mert eleve akartam a stem tárcámra feltölteni, helyette itemet vettem kívülröl és ott eladtam, így jobban jártam. Másra nem látom értelmét annyira.
-
Lackki
őstag
válasz
expander #42355 üzenetére
egy konzol parancs miért lenne illegális?
GuardiaN configjában is ott van. Meg úgy kb mindenkiében.
// removes the shifting of the arm when crouching down.
cl_viewmodel_shift_left_amt "0"
cl_viewmodel_shift_right_amt "0"
cl_bob_lower_amt "0"
cl_bobamt_lat "0"
cl_bobamt_vert "0"
cl_bobcycle "0.98"// removes the bobbing of the weapon back and forth, when you run.
cl_bob_lower_amt "0"
cl_bobamt_lat "0"
cl_bobamt_vert "0"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Filmvilág
- The Crew sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest