-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
Skinny26 #71965 üzenetére
Eleve alacsony felbontáson játszol, és még a grafikát is lejjebb veszed -> Pont, hogy a GPU-n könnyíted a nyomást. Valszeg ugyanilyen értékeket kapnál egy 570-el.
2200g egy belépő szintű processzor, add el 25-ért és vegyél 35-ért egy 1600-at és meg lesz a 300 fps.
De minden alapórajelen... Minek van neked Ryzened?
Azonnal felrántani legalább 3.8 gigára, és kikapcsolni a turboboostot.
Nekem ugyanilyen procim van és 570 kari, de a proci 4.ghz-n ketyeg, ramok 3000. Megnézhetem neked du hogy milyen fpsem van, megmondom őszintén 60 hzes monitor mellett nekem netgraph be sincs kapcsolva, mindegy, hogy 150 vagy 230 fpsem van
-
lemusz
addikt
válasz
Skinny26 #71965 üzenetére
Ha nem vagy DDUszűz nyomnék helyedben egyet, ja. Bioszba is belépnék letiltanám az igpu-t fixen ne használhassa semmi, meg finomhangolnék is ott egy kicsit, ami nem a legjobb móka, sokáig tart tesztelgetni mi esik jól a konfignak, de megéri. Nem lehet hogy fluktuál a proci órajele? Amennyire ismerem a ryzeneket, ezekkel a beállításokkal szerintem ritkán kellene csak 200 alá droppolnia. Teljesítménycentrikus az energiaséma? Háttérben nem fut valami, pl víruskergető?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Skinny26 #46595 üzenetére
Elég sok fejest lövök awp-vel (folyton 430+ in 1 a sebzés), de ha azzal megyek, akkor mindig beesik a HS arányom 40% alá a meccs végére, és nem értem miért. Ha keveset használom, akkor 50%+. M4A1-S-sel szinte csak fejest lövök, de a 2. lövések kb. fele nyakra megy, így azzal nem túl jó az arány, viszont AK-val csak túrok, mert azzal nagyon megy. Én azt nem értem, hogy miért nem tudják használni a gyengébb játékosok. Az az egyetlen fegyver, amit az esetek 90%-ában biztosan tudok tartani. A maradék 10% az a saját balf@szságom, vagy a szerver eszméletlen szar.
-
lemusz
addikt
válasz
Skinny26 #42074 üzenetére
Nem értek a modemekhez, de nekem annó T-home-os topikban ajánlottak egy újabbat, amivel stabilabb is lett a net és a feltöltési sávszélem is emelkedni tudott kb 10-20%-ot. Talán nekem is pont valami ilyen lossos téma kapcsán jött a dolog.
szerk.: Persze egy új és modernebb modem nem garancia semmire. Lehet hogy megmarad a loss.
-
lemusz
addikt
válasz
Skinny26 #42072 üzenetére
Javád nincs, ezért packet losst nem tudott nézni. Ilyen pici sávszéllel a modemes mókolást elhagynám, viszont ha maga a modemed régi (5-6 év+), akkor azt javallanék venni egy újat. Nem csak azért, mert már az utolsókat rúghatja, hanem az újabbakkal javulhat a neted stabilitása. Inviteles topik gondolom van, ott rákérdeznék a helyedben ezekre.
-
lemusz
addikt
válasz
Skinny26 #42064 üzenetére
A 20-30% nagyon sok. Ott valószínű a nettel van valami. Azért én még speedtest-tel, pingtest.net-tel is leellenőrizném a sávszélt is és hogy böngészőben is ennyi-e a loss. Addig is segíthet valamennyit, ha inkább 2-esre rakod a cl_interp_ratio-t, rate-et pedig 80K-ra. TCP optimizer programot is ajánlom, de jó beállításokat nem tudok mondani rá, mert minden gépen minden féle fajta nettel máshogy kell beállítani. A helyes MTU-t megkeresni és átírni regeditben viszont fontos lehet. Ha T-home-os modemes vagy akkor a modem beállításainál is lehet mókolni, a Target SNR-t 100-ról megemelni 120-ra 150-re, ami segíthet a lossokat eltüntetni, viszont kisebb lesz a sávszél miatta (bővebben: http://logout.hu/cikk/uj_firmware_d-link_adsl_modemekhez/bevezeto.html). Ha a szolgáltatónak jelzed nagy valszeg csak az fog történni, hogy a downlink és uplink path-et megemelik, ami okán eltűnhet majd a lossod, de a pinged sokkal szarabb lesz. Még magyar szervereken is. pl.: 20-ról 38-40 , stb.
-
-
oliwwer
aktív tag
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
Skinny26 #42005 üzenetére
A fragek szépek, a videó szerintem nulla. Egymás után be vannak rakva a killek és megy alatta egy random zene. Ennyi.
Pár effekt. Zenére vágni a frageket...etc etc. Ez egy semmi.Ha csak a frageket szeretted volna bemutatni, akkor meg zavaró a zene. Akkor csak a játékhangokat hallgattam volna mellé.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Skinny26 #39252 üzenetére
A Hi-fi kedvelők valami jó kis Audio-Technica/Plantronics/Beyerdinamic Sennheiser/AKG/Superlux fejest fognak mondani. Ezek sztereók, Asus Xonar hangkártya ajánlott hozzájuk, de ha zenére is kell DAC sem árt.
Ha Virtual Surround/Real Surround akkor Logitech, Steelseries, Creative, Thermaltake például.
Nekem a Creative Tactic3D széria jött be, de lehet neked másak az igényeid. Logoutomon van kis leírás.
-
szebe
addikt
válasz
Skinny26 #37171 üzenetére
Találd ki, hogy kell neked, most a példa kedvéért, egy AK skin. Szűrj rá marketen, allítsd ár szerinti sorrendbe, nézd meg, mi az ami 8-9 euro környékén megy. Ha ez megvan, akkor irány a lounge, keresd meg azokat, akik az előbbiekben kinézett skint kínálnak, és lehetőség szerint az any offeresek-re (de kb bárkire) zúdíts trade offereket
Ha mondjuk AK-ból nincs neked tetsző skin abban az ársávban, akkor lehet nézegetni az M4-eket, Wp-ket stb. -
salytmasztor
aktív tag
válasz
Skinny26 #36303 üzenetére
m_mousespeed-et 0-ra rakd
m_rawinput már annyira nem egyértelműElvileg bekapcsolva lenne jó, de bugos vagy nem működik normálisan.
Teszteld le botokkal, hogy neked melyikkel adja jobban.
Nekem 0-án jobb / gyorsabban tudom fejre vinni a célkeresztet.
Pro játékosoknál is hol 1, hol 0.
csgo pro players mouse settings -
törölt tag
válasz
Skinny26 #20174 üzenetére
Ja így már értem.
Én még régebben 1-2 hónapja láttam, hogy lehet kapni a T verziót. Bár mondjuk én monitort külföldről biztos nem hozatnék le, hátha lehet majd még kapni, vagy jön helyette egy újabb, mert én is akarok egy olyan monitort.
Na de egyet találtam: [link]
Vásároltam már innen. -
törölt tag
válasz
Skinny26 #20147 üzenetére
Ha a delay-t 0.25-re tennéd jobban gyakorolhatnál, mert ez csak reflex aim, és elég pontatlan.
Sokan 0.25-en gyakorolnak, próbáld ki azon. Nekem 100-ból 85 sikerült, ez volt a max.
Többi beállítás az jó.(#20169) Skinny26: Én a Z-ről lebeszélnélek, a T azt mondják jobb, a Z-nek valami gondja van, olvass majd utána
-
warmonger441
aktív tag
válasz
Skinny26 #20147 üzenetére
milyen monitorod van? ha ilyen gyorsan mozgok folyamatosan, nem látok semmit... csak mintha egy több színű lámpát néznék... szétfolyik a kép
11 gigás volt a cs:go mappám. letöröltem (rage
). most szedem le újra és 4.9giga...? ennyit foglalt le az a 2-3ezer skin ami megfordult nálam? (plusz amilyenek a velem egy szerveren tartózkodóknak volt?)
-
Xero
nagyúr
válasz
Skinny26 #13807 üzenetére
Nekem még nem sokat, lévén a sens-el nem mentem utána. Le kellene rántanom 2 alá és akkor lenne az igazi, bár wp-nél pont mindegy kb.
Most 6/11, 450, 2.5, 0.9-n van.
A legjobb, hogy megint egyből kattint és csak egyet (ez az IME3.0-nál már necces) és nem hagy ki soha (ez a DA2013-nál és az IME 3.0-nál is problémás volt
).
-
Xero
nagyúr
válasz
Skinny26 #13805 üzenetére
EC1 evo black. Nyilván ez hasonlít legjobban az IME 3.0-ra így ez lett a befutó.
Eddig bejövős. Most mentem egyet a smurf accounttal bohóckodni. Nuke-on csak WP-ztem és P250-eztem. Szegény ellenfél nagyon kiégett.gyik: Rommá lőttem őket. Olyan wp fragmovie lesz ebből, hogy ihaj.
-
Mate
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged