-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
wjbhbdux #78506 üzenetére
Engem mélységesen elszomorít, hogy hova kerültem a besorolás után. Többet vártam magamtól. És ennél szerintem jobb is vagyok.
Mert igazából semmi sem változott. Reméltem, hogy ez jobb mint az MM. De nem. Ugyan az. Most küzdök a 10k-ba feljutásért. Ma is feljutásért fog menni a következő meccsem.(itt írtam még jó sokat, hogy milyen emberek vannak Premier-en is, de inkább visszatöröltem. Felesleges lenne részletezni, mert vagy tudjátok, mert átéltétek. Vagy olyan magasabb szinten nyomjátok, hogy úgy is lesz*rjátok a rinyálást.
)
Az viszont nagyon meglep, hogy olyan meccseket játszom 9999 rankkal, hogy egyedül én vagyok besorolt a csapatban. Azt hittem, hogy akkor innentől besoroltak lesznek velem is, és ellenem is, de egyáltalán nem.
-
goccer
aktív tag
válasz
wjbhbdux #78245 üzenetére
CS2-ben annyi van, hogy a major-ök alatt a kezdőoldalra beágyaznak egy twitch streamet. Meg követheted az ágrajzot, tippelhetsz a kimenetelekre stb.
Egyébként meg ha van GOTV (vagy minek hívják manapság) ip-d akkor meg tudsz spectelni szerintem bizonyos meccseket CS2 alatt is. Ebben nem vagyok biztos, GO-ban tuti volt, de CS2-ben sose használtam. Mintha rémlene a hltv match page-ekről, hogy megosztják néha az ip-t, de lehet keverem már GO-val.
-
.LnB
titán
válasz
wjbhbdux #78192 üzenetére
Ő mondja a Kodis interjúban, hogy van egy zárt csoport a top profi playerek-nek, ahol tudnak bérelni skineket, vannak ilyen dealer-ek. Meg azért ha az értékrendje a helyén van, (vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy átlag magyar ember szintjén van helyén) akkor nem vesz 5-6 millió ft-ért skint.
Bár ha vesz, akkor sem ítélem el.
-
.LnB
titán
válasz
wjbhbdux #78189 üzenetére
Nem. Hülye voltam este, a mobile authenticator most lett aktiválva. Csak korábban meg egy másik szöveget írt ki. Akkor meg lehet, hogy az volt a baja, hogy nem volt publikus a profilom. (A steam-et fiam használta ez idő alatt, szóval az nem volt inaktív)
Egyébként sem olyan égetően fontos ez a reg. Addig is spórolok, amíg nem tudok belépni.
-
.LnB
titán
válasz
wjbhbdux #78165 üzenetére
Köszi. Az a rész tök érdekes, hogy az Nvidia panelben bekapcsol vsycn nem okoz input laggot, a játékban bekapcsol opció meg okozhat...
Nekem tegnap amikor bekapcsoltam a gsync-et, amikor beléptem CS-be, maga a játék írta ki, hogy kapcsoljam be a vsync-et a gsync mellé.
De igazából a konklúzióban jól leírják, hogy annyira tud jól működni a gsync mint amennyire jó hw-n fut. És nálam ezen bukik el a dolog. Na meg mivel a profik se használják, én sem akartam.Csak kipróbálni, hogy milyen. De majd lehet, hogy más játékkal fogom.
-
.LnB
titán
válasz
wjbhbdux #78140 üzenetére
Legyen úgy! Te mindig nagyon képben vagy az esporttal szerencsére.
Amikor itt volt a NiP azon a V4-en, arra felmentem, hiába nem játszottam akkor már jó pár éve. Azért f0rest-ékat csak megnéztem élőben. Mondjuk jó gyengék is voltak. De Pasha beszólása miatt megérte az egészet.
[link]
Azóta nem tudom volt e bármi hasonló itthon. -
PeL
addikt
válasz
wjbhbdux #77651 üzenetére
Igen, főleg hogy senki sem tudja pontosan hogy működik, mit vesz figyelembe és mit nem, meg semmilyen visszajelzése nincs hogy hogy állsz vele, azon kívül ha rosszul, mert azt ugyan kiírja a lobbyban ha belép egy olyan player akinek nagyon rossz a trust factora (természetesen nem nekem írta, de láttam már ilyet mikor egy ismerős ismerőse belépett egyszer a lobbynkba, kiírta szép piros hátterű szöveggel), de azon kívül semmit.
-
Lacccca87
addikt
válasz
wjbhbdux #77567 üzenetére
Milyen jólértesült itt mindenki
Igen ez ugyanaz de a kezdetekkor olvastam hogy továbbra sem siker, meg most ránézve eléggé P2W üzleti modellre álltak át ami megintcsak csirájában öli meg a kompetitív részt.#77568:
Ugye 3 ig nem tudnak számolni a TF világra meg ráfért már a frissítés így kitaláltak egy új nevet + kapott TPS nézetet és bámmmmmm kész is az új játék -
bepken
veterán
válasz
wjbhbdux #77558 üzenetére
persze még semmit sem láttunk belőle, ráadásul abszolút boomer vagyok... viszont a leírtak alapján én őszintén kétlem, hogy ez hosszútávon konkurenciája volna a CS-nek.
persze hogyha a jobb fejlesztők átvándorolnak erre a projektre, akkor majdnem mindegy, mennyire népszerű
-
bepken
veterán
válasz
wjbhbdux #77488 üzenetére
ez esetben nagyon remélem, hogy még sokan és nagyon sokáig fognak ládákat nyitogatni (helyettem is
), mivel én továbbra is szeretem ezt a játékot.
én nem látom továbbra se ennyire borúsan a dolgokat, mivel szerintem a Counter Strike továbbra is presztízskérdés a Valve számra. lehet, hogy csak a nyűg van vele, meg sok az idióta komment, stb amiket írtál....azt viszont nehezen hiszem el, hogy egy Valve méretű cégnél ne találnának embert rá, aki a nyakába vesz egy fixen milliókat hozó projektet. mindig lesz rá ember szerintem
major után volt egyébként egy podcast, ahol SPUNJ, moses és Janko beszélgettek - [link] - mint kiderült, a major alatt moses váltott pár szót az egyik fejlesztővel, aki annyit el tudott árulni, hogy az anti-cheat probléma jelenleg a legnagyobb prioritás náluk. persze ez a kijelentés utána eléggé el lett poénkodva, de kétlem, hogy ezek a srácok ilyesmit elmondanának élő adásban, ha nem lenne valami valós alapja.
-
bepken
veterán
válasz
wjbhbdux #77151 üzenetére
az oszt igen... (csodálkoztam is, hogy Steam indításkor ilyen gyorsan lerántotta a frissítést
)
szerk.: mondjuk én továbbra is csodálkoznék rajta, ha ennyire gyászos volna a helyzet. tekintve, hogy 2 hónap múlva Major
ráadásul egy teljesen új IP nem fog hirtelen annyi ember bevonzani szerintem, hogy megérje nekik elengedni a CS vonalat (persze simán lehet, hogy ők sokkal tökösebbek nálam és simán meglépik "lesz ami lesz" alapon)
-
bepken
veterán
válasz
wjbhbdux #76931 üzenetére
én úgy hallottam, hogy a MuzsikaTV-n az esti kívánság műsor közben az egyik reklám blokkban a képernyő alján megjelenő telefonszámra kell elküldeni a
!DROP
üzenetet SMS-ben (emelt díjas) - aztán pár napon belül telefonon fognak felkeresni, adategyeztetés céljából (csak a szokásos: elkérik a sztím belépésid meg ijesmik) -
basaharc502
aktív tag
válasz
wjbhbdux #76700 üzenetére
Gondoltam már valami ilyesmire is...Többször volt olyan oda-vissza, hogy nem is láttam ki lőtt le máskor pedig pl. d2 hosszúnál én már rég visszatolattam a sarok takarásába, maxiumum a vállam hegye látszódhatott, de mégis 1 hit-es kill-t kaptam, pisztollyal.
A balance sem lehet az igazi. Most nekem pl. nem is számolja a versengő győzelmeket...tegnap nyertünk 3 meccset, de még mindig ugyan annyi kell, mint tegnapelőtt.
-
[]xygen
csendes tag
-
goccer
aktív tag
válasz
wjbhbdux #76587 üzenetére
Igen, plusz szögezzük azt is le, hogy most a premierről beszélünk, amit egy faceit killernek szántak (faceit-en is így van, hogy semmit nem számít az egyéni teljesítmény, win/loss alapján osztja az elo-t az egész csapatnak). De nem tudom mennyi a tapasztalat jelenleg sima MM kapcsán. Ott még az is lehet, hogy "ugyanolyan simán, mint régen" tudsz Mirage global lenni soloban
-
bepken
veterán
válasz
wjbhbdux #76435 üzenetére
nem a major belépővel kevered? az utolsó 3 operation során legalábbis ezer tuti százalék, hogy a teljes kezdőképernyő az operation-ről szólt. akár megvetted, akár nem (onnan tudom, mert toltam olyan fiókommal is, ahol végül nem vettem meg, mert csak kb 30%-át sikerült megcsinálni a küldetéseknek.) ahogy elindítottad a játékot, bal oldalon az aktuális heti küldetéseket hozta fel.
Lmh! én szívesen fogadom a ládákat, ha nincs rá szükséged
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz
wjbhbdux #75980 üzenetére
nekem alapvetően tetszett ez "wheel" elrendezésű buy menu is, de az újfajta megközelítés valóban logikusabbnak és gyorsabbnak tűnik (pláne akkor, ha számításba vesszük a refund részét is, amit előző megoldásnál körülményesebb használni) - majd meglátjuk, mikorra fogom megszokni, hogy egyáltalán létezik ilyen lehetőség...
na de a lényeg srácok!
[ VAC ]
- VAC will now live ban and gracefully terminate the match at the end of the round (unless it was the last round and the cheater lost).
- The match will not affect any participants' Skill Group.
- Players that were not lobbied with the VAC-banned player will earn XP for match. -
lemusz
addikt
válasz
wjbhbdux #75748 üzenetére
Szerintem nincsenek ilyen céljai, továbbra is a communityt fogja elsődleges partnernek tekinteni, beleérve ebbe mindenkit a sima mezei játékostól kezdve a skin és mapkészítőn át a részben saját maga által kreált skincserebereextrákkal részvevőket és mindezek felett mint egy teljhatalmú Isten irányít és felügyel. Eddig is jól bevált, miért változtatna? Ilyen világmárkák játékba költöztetése jogi vonatkozásban veszélyes, túl kreatív és toxic hozzá a community, maximum kapszulák és benne lévő stickerek formájában tudom elképzelni, kb mint a Warhammeres és Halo-s kapszula, de a cipők kicsit komolyabb szett lesz, nem kapszulába való cucc... kapszulába szerintem a csirkés "skinek" fognak jönni.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
wjbhbdux #75686 üzenetére
1.6 előtti CS HL modban még a T is tudta terelgetni a túszokat, és emlékszem egy olyan barlangi pályára, ahol lehetett vezetni a munkagépet.
Érdekes lenne, ha Cache-en be lehetne parkolni a targoncával az ajtó elé, hogy ne tudjon kijönni senki, vagy ki lehetne vele midre, hogy egy vezet, egy meg hátul fedezékből lövöldözik -
-
bepken
veterán
válasz
wjbhbdux #75598 üzenetére
hmm....ja most így átgondolva, valóban hülyeséget írtam a játékosbázis méretével kapcsolatban...így másak a számok (~2 év alatt viszont így is túllépné a ládanyitogatásból származó átlag bevétel a 80 eurós eladásokból származó bevételt)
vagy nem tudom, hogy jól számolok e mostmár
-
bepken
veterán
válasz
wjbhbdux #75485 üzenetére
próbáltam valami okosat írni rá, de az az igazság, hogy nem tudok nem egyetérteni azzal, amit írtál
ez a szomorú igazság...nem csinálnak inkább semmi kimagaslót, mert utána csak saját magukat kellene ismét túlszárnyalni. amit viszont nehéz továbbra is megértenem...miért nem éri meg nekik egy ugyanolyan semmitmondó operation-t kidobni minden évben? esküszöm nem lenne olyan keserű a szájíz még úgy sem, ha tudná mindenki, hogy szar...de legalább rendszeresen jön ez a szar
jól tudjuk, hogy gyakorlatilag copy paste volt már az utolsó pár, túl nagy újítások azért nem jöttek. öntené bele félévente mindenki a pénzt (plusz a major-ök) úgy, hogy mondjuk igényelne talán +1 embert ilyenkor az egész...mert más kiadásuk szerintem nem lenne vele.
és akkor nem ígértek semmit (mert úgyis jön minden évben), nem kockáztatnak semmit (mert úgyis megveszi mindenki, aki addig megvette a pass-t), cserébe szarásig keresnék magukat rajta.
ui.: csak így az utolsó bekezdésedre egy gondolat: nekem egy olyan csgo tökre adná amúgy, ahol még ezeknél is régebbi fegyverek vannak
bár az nagyon elütne a stílustól
-
válasz
wjbhbdux #75289 üzenetére
Én nem emelném ki ennyire a magyarokat ilyen szempontból, főleg fociban. Lásd Angolok, megvan ez mindenhol, ahol van egy komoly keménymag.
+Szerintem elég szomorú, hogy ez "normalis", iszonyú tapló dolog.
Persze az se jobb, ahogy s1mple hergelte a népeket, mint egy sima mm-be amikor a kis 12 éves noobozik, meg ilyenek. -
lemusz
addikt
válasz
wjbhbdux #75289 üzenetére
Amikor a kifütyülést csak a nemzetiségük indokolja, vagy az hogy ők ejtették ki a nagy kedvenc imperialst a challengers stage-ben, esetleg az hogy nem nyalnak be a nézőknek brazil zászlóval meg nemzeti színű mezekkel mint egyes csapatok, akkor én valahogy nem érzem ezt helyén valónak...
-
lemusz
addikt
válasz
wjbhbdux #75262 üzenetére
Mint amikor a Lebront hasonlítják Jordanhez, semmi értelme, más korszak, más meta. Mondjuk nem azt akarom ezzel mondani, hogy kodi egy jordan szint lett volna bármikor is.
Deadfoxxal érdemes inkább összehasonlítani, ha valaki erre vetemedik, náluk legalább a játék iterációja mellett az awp-s poszt is azonos.
Más: C9-et pickeltem győztesnek, ezért eléggé felemás érzéseim voltak a meccset látva. Nagyon kevesen múlott, pl ha overpasson dexter nem súgatja le magának hol van a ct és nem tudja lementeni azt az awp-t amivel utána a következő kört meg is nyerte a mouz, akkor most könnyen lehet, hogy egy "sima" 2-0-ás C9 winről menne a diszkurzus. Nagyon kíváncsi vagyok a mai furia vs navi meccsre meg a közönségre.
-
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
wjbhbdux #74183 üzenetére
Na most aki pár éve 1 kulcsért vett 0,01 euró áron ládákat, az durván jól járt. Amikor 2014-ben játszani kezdtem, 0,03 euró volt a ládák ára, ami most a felvásárlásoknak hála durván felment.. Próbálok visszaemlékezni, mennyiért aták darabját, de ne megy. (talán 200-300 ládt lehett cserélni 1 kulcsért. )
Rövidebb távon nincs ezzel probléma szerintem, de hoszabb távon nem lepődnék meg, ha pl az első ládák visszakerülnének a sima dropp kategóriába. Ki ne akarna ezekután 60 eurós dragon lore-t.. Valószínűleg többen megengedhetik maguknak, mint a több 1000 eurós mai ajánlatokat. Több forgalom, több pénz... Viszont mi lesz akkor azokkal, akik a félretett zsebpénzüket költötték erre?? Ki fog ezekután bízni a rendszerben? Nem kicsi a dielmma.... -
lemusz
addikt
válasz
wjbhbdux #74185 üzenetére
Szerintem felesleges konteókat gyártani. Ennyi erővel akkor azt is eltudom képzelni, hogy Gabe-nek kínos volt pár hete ez az interjú és oda csapott az asztalra, hogy most már csináljanak valamit a csíterek ellen. Egyébként nem 5 perc meló lehetett ez, steamdb-n megnézed már tegnapelőtt is ügyködtek ezen, sőt! prisma1 láda múltkor a normál drop pool-ból nem a megszokott non-prime-ba ment, hanem rögtön a ritkák közé, szóval ezen már törték a fejüket pár hete.
-
lemusz
addikt
válasz
wjbhbdux #74070 üzenetére
Ne aggódj most az operation-ös free XP boosteres accountokkal 2-3 hét alatt megvolt a lvl21, rengetegen gyártottak alternatív accountokat a ládák miatt, aztán amikor már nem lesz belőle haszon eladják fillérekért. Egy szó mint száz, lesz a cheatereknek olcsó prime-os muníció jó sokáig.
Most nagyon béka segge alatt van a játékszínvonal. Szó szerint minden meccsen van legalább 1 csaló. De még scrimmage-en is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest