- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez pont, hogy értelmes. Bizonyos versenyeknél régen teljes feketeség volt halál után.
Így nem kell várni X másodpercet a következő cselekedettel, hanem csinálhatják azonnal.Nem is olyan régen volt egy meccs. Kb 15 sec volt hátra. 1v2-ben volt a T játékos. Megölt egy CT-t, majd rászedett a bombára. A halott CT játékos pedig leinfozta a társának, hogy "nem szedi, fake volt". Hiszen látta még a deathcamből. Ezzel el is ment a köre a T játékosnak.
Valaki szerint a DC hasznos, segíti a csapatjátékot, valaki szerint pedig nem kellene látnia semmit a halottaknak. Én utóbbi csoportba tartozok.
-
ReFleXx
addikt
pl GSLT permanent ban
valve szemet szurta hogy a publik szerokon gondtalanul barki allithat be maganak barmilyen skint meg kes modelt, amire lassan bevezettek azt hogy a publik szerverek futtatasahoz egy token-t kell generalni.
tokent generalni csak nem limitalt steam accal lehet es a steam accnak rendelkeznie kell a jatekkal amelyikre tokent akarsz generalni.
majd par honappal a tokenes dolog bevezetese utan, minden steam accra tettek egy vegleges bant, amelyikhez olyan publik szerver kapcsolodott amelyen ilyen kes es fegyo skin plugin futott.flagelik az ilyen tiltott plugines szervereket es random idonkent egy banwave alkalmaval letiltjak a hozza csatolt steam accokat a kesobbi token krealashoz.
-
kuLi_
tag
Tulajdonképpen (nem belemenvén abba, hogy egészen pontosan mennyi az annyi) ezzel a két paranccsal külön módosítható a vertikális (pitch) illetve horizontális (yaw) "sensitivity".
Régen "4:3 streched" felbontás mellé többen is módosították az m_yaw értéket 0.0165 -re, hogy hasonló érzés legyen az érzékenység, azonban kissé fals lesz hosszabb távon a dolog. -
phenomHUN
senior tag
-
phenomHUN
senior tag
Nem kell újra feltenni a játékot, másik accountról belépve is ugyanabban a mappában keresi majd a Steam.
(#53768) Ochocinco46:
Elég sok csapatnál van így valószínűleg: EG amikor megnyerte a Dota 2 TI-t és az Asia csempét, akkor olvastam, hogy ők is megkapták a teljes nyereményt (persze csak az ilyen-olyan helyi adók levonása után fennmaradt összeget). -
dugo_
veterán
-
Zomb€€
őstag
mod: Sajnos nem tudok nem reagalni. Ez a legszanalmasabb hozzaallas. Es a legrosszabb, hogya majd amikor kimaszol az assault barlangodbol jatszani mas mapokra, recoil fust meg minden alapszintu tudas nelkul, az lem-supreme tarsaid csak nezni fognak, ohgy megis miafaszt keresel te ott. Es ezzel elrontod 4 ember jatekat, "ellopod" az idejuket.
-
bbdzyx
senior tag
Vagy MM-es demoból vagy saját demoból veszel fel külső programmal (Fraps, Shadowplay, Afterburner, vagy a tiéd) egy videófájlt, majd azt megvágod valami videoszerkesztő progival a neked megfelelő hosszúságúra. YT-ra meg már csak sikerül feltölteni.
(#53460) kristof_ a topik újdonsült Dagobert bácsija tuti téged is megkent ezért a kommentért, haha
-
bager13
senior tag
Mit foglalkozol velük? Szard le és játssz,szórakozz! Következőn majd nem lesz csaló, nem kell ezt túl komolyan venni.
Ha meg profi akarsz lenni(bár szerintem erre kicsi az esély a látottak alapján) , akkor az MM közelébe ne menj.
Ha esetleg rankfüggő lennél ,akkor inkább nem mondok semmit.Amúgy én kb. egy hónapja nem találkoztam csalóval(azt is azóta már VACációra küldték). Sajnos smurffel egyre többet összefutok, de ez van.
Egyébként szerintem a fele akire rámondod ,hogy csal, az csak simán jól játszik. Engem naponta többször csalóznak le és jelentenek. Mondjuk ennél nagyobb elismerés nem is kell nekem. -
edgR
őstag
-
ReFleXx
addikt
-
danilla
őstag
Nem kell feltétlenül jól játszanod, hogy élvezd a játékot, de ha nálad mégsem így van akkor elég vicces, hogy 907 órán át kínoztad magad... Soha nem értettem az ilyesmit, annó amikor codoztam (~3500 órát) haverokkal, nálunk is volt olyan aki egyfolytában sírt, hogy szar a játék, meg, hogy ő is szar és mégis játszott. Nem értettem
Viszont, hogy ~37 nap játékot csalással és bannal zárod ... inkább nem írok semmit, mert nem akarlak sértegetnide tényleg nem a legokosabb döntes volt.
-
-
MarioAna
senior tag
Ne napi 12 órát tolj bele, hanem inkább videózz napi 10-et (warowl, steel és társai, hogy az alapokat megértsd) és DM-ezz 2-t. Utána ráérsz majd competitivere menni, ha már úgy lősz mint egy állat és elméletben megtanulod, hogy hogyan mozogj-helyezkedj és használd a dolgokat. Nyilván ez nem helyettesíti a tapasztalatot, de többet érsze vele, mint ha a silver hellből próbálnál kikerülni csak MM-ezéssel.
Szerintem
szerk: 390 hrs, most MGE (DMG-ből buktam le inaktivitás miatt, de pont jónak érzem a jelenlegi kala skillgroupot). -
krecso
tag
1201, három meccse estem vissza Sheriffbe. Tegnapelőtt az orrom alá dörgölték a (természetesen orosz) csapattársaim, hogy ennyi órám van, és még mindig csak sheriff vagyok. Mondtam nekik, hogy egyáltalán nem a rangért játszom, se időm, se megfelelő technikai hátterem (értsd: 45-50fps-sel csézni nem egyszerű) nincs ahhoz, hogy feljebb kerüljek, vagy egyáltalán jobb legyek. A beszélgetés a "just because u suck" kommenttel véget is ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- DOOM - The Dark Ages
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest