- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
Micsurin #45334 üzenetére
Megérdemlik. Azért nem szeretném, ha a nip kiesne, mivel régen favorit csapatom volt. De annyira beharangozták, hogy na majd most megmutatják, eddig csak balszerencséjük volt stb. Hát nem nagyon sikerült villantani szerintem. Viszont sztem a fnatic vagy envy behúzza a majort. Ti amúgy melyik csapatra tippeltek?
-
-
dugo_
veterán
válasz
Micsurin #45123 üzenetére
Egészen nyugodtan.
Egyébként tényleg az a legbosszantóbb, hogy pontosan tudom mit jelent hangfalon, pláne ilyen beépített recsegőkön játszani és ilyenkor hirtelen rámtör a sikítófrász.Ezt még tavaly raktam össze, akkor így nyomtam S1-S2-ben:
(Aztán kiültem asztalhoz, vettem egeret, padot, fülest beraktam, kicsit konfigoltam fps-re és szép lassan "felszaladtam" DMG-ig).Amikor először beraktam az agybadugós fülest, majd összeszartam magam minden eldobott HEG-től, mert addig nem is tudtam, hogy ilyen mély hangok is léteznek a játékban.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Micsurin #44794 üzenetére
Erről van egy jó sztorim. Még mikor kijött a CoD (vagy az UO kiegészítés) volt singleben egy küldetés, mozgó kocsiról kellett ellenfeleket lelőni. Én lőttem őket saját fegyverrel és anyáztam nem megy. Később jött mgyarítás és akkor derült ki, a mellettem lévő csávó nyújtja nekem a rakétavetőt.
Azóta eltelt jó pár év, kedvenc nyelvem az angol lett és allergiás vagyok a játék magyarításokra. Filmet, sorozatot is többet nézek angolul, mint magyarul. (szókincsben, nyelvtanban lenne mit fejlődni, még egy Rigó utcai középfokún is elhasalnék, de rutinosan beszélek 4év Anglia és másfél év Hollandia után)Hogy on is legyen mi lesz a legközelebbi droppos major?
#44782 mntn: vagy amit kolléga is írt, hogy a friends offline vagy csak épp szarakodik a Steam Community /Közösség rész.
Nekem mostanában az MM/Versengő(de hülye szó) bugos néha és az elfogadott meccs után újra meccset keres. -
Arkennys
addikt
válasz
Micsurin #43588 üzenetére
minden városban van hely ahol nyomtatnak pólóra, normális minőségben. Mellesleg ez hatvanszor olcsóbb is mint rendelni plusz postaköltség, és hetek múlva megkapod. Szerintem
Keresel VP logót jó méretben, pendriveon beviszed és voila már kb abban mehetsz haza.
szerk: ha a "mez" pólójukra gondolsz, az jó kérdés, biztos nem kis pénz lesz
-
törölt tag
válasz
Micsurin #43392 üzenetére
Lehet vicces, de számomra siralmas. A kártyát is nem rég fejlesztettem HD6970->GTX 970. Az FPS-em meg nem nőt, még a kártya órajele se megy maxon, nem hogy a kihasználtsága növekedett volna. Itt tartunk 2015-ben hogy egy ilyen motort ne bírjanak optimalizálni. CS:S az megvan csinálva, akár hány Update jött ki, ott fixen 999FPS-em van.
-
dugo_
veterán
válasz
Micsurin #43368 üzenetére
nem jár.
eu-n belül annyira nem lehet kikerülni őket, egyrészt, mert ők is használják, másrészt meg mert elég random, hogy melyik szerverre rak be a játék. simán lehet, hogy ők is nyugatabbra kerülnek, ha épp magas a megengedett maxpingjük és a bécsi szervereken nincs hely.us east fasza, ha bírod a konstans 130-180-as pinget.
us west az már 250ms körül alakul, nem játszható.
dubai a leírás alapján szar szerverekkel és csalókkal van kitömve, azt még nem próbáltam. -
dugo_
veterán
válasz
Micsurin #43364 üzenetére
lekorlátozza az elérhető valve szervereket ip alapján, és szabadon választhatod ki, hogy melyik régióban szeretnél játszani.
SRII:
tökéletesen működik. nyilván a három eu-s szerveren elég kicsik a különbségek (játékosok tekintetében is), de észak-amerikában fixen amcsikkal és kanadaikkal tudsz játszani, nagy ping árán.
-
SRII
őstag
válasz
Micsurin #43364 üzenetére
versengő kereső, elméletileg ki lehet választani a pinget, és hogy ellenfélként i/ társként milyen nemzetiségűeket válasz..lehet blokkolni országot is..magyarán szólva konfigurálod a versengő keresőt és egyénire szabhatod..
nem tudom mennyi annak az esélye,hogy ez működjön.. -
Arkennys
addikt
válasz
Micsurin #41955 üzenetére
aztán tudja a franc, érdekes mód valahogy mindenkinél ha szóbakerül a VAC, ő bizony CODban kapta, és csak valami tévedésből, és amúgy is.
Egyébként fene tudja, a privát profil nekem elég intő jel többnyire, főleg mellé a barátságos VAC ban felirat is virít...mindegy úgyis ki lesz magyarázva hogy nem, egyetlen ilyen ember sem csaló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged