- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dugo_
veterán
válasz
nepszter1 #61468 üzenetére
• Aspect Ratio - setting.aspectratiomode: 0 = 4:3, 1 = 16:9, 2 = 16:10
• Resolution (width) - setting.defaultres: value = width in pixels
• Resolution (heght) - setting.defaultresheight: value = height in pixels
• Windowed - setting.fullscreen: 0 = windowed, 1 = full screen
• Window Border - setting.nowindowborder: 0 = border, 1 = no border
• Anti-Aliasing - setting.mat_antialias: value = anti-aliasing factor, choose from {1, 2, 4, 8}
• Anisotropic Filtering - setting.mat_forceaniso: value = anisotropic filtering factor, choose from {0, 1, 2, 4, 8, 16}
• Vertical Sync on/off - setting.mat_vsync: 0 = off, 1 = on
• Vertical Sync buffering - setting.triplebuffered: 0 = double buffered, 1 = triple buffered (should be 0 if Vertcal Sync is disabled)
• Multicore rendering - setting.mat_queue_mode: 0 = disabled, -1 = enabled
• Shader Detail - setting.gpu_level: 0 = low, 1 = medium, 2 = high, 3 = very high
• Effect Detail - setting.cpu_level: 0 = low, 1 = medium, 2 = high
• Model/Texture Detail - setting.gpu_mem_level: 0 = low, 1 = medium, 2 = high
• Paged Pool Memory Available - setting.mem_level: 0 = low, 1 = medium, 2 = high -
PeL
addikt
válasz
nepszter1 #58589 üzenetére
Amíg a kibanolt csalók visszajöhetnek másik accról nem is fognak elfogyni sosem, és nem fog változni semmi, csak rosszabb lesz mert a csalók is úgy szaporodnak mint a pestis. Az a baj a Valve-t csak a pénz érdekli, neki az az üzlet ha a kibanolt csalók vesznek 5 másik accra is CS-t. Abszolút nem foglalkoztatja őket hogy tönkretesznek egy játékot azzal ha hagyják hogy megteljen csalókkal, az a lényeg hogy fogyjon a játék.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
nepszter1 #55075 üzenetére
Fanobeten tolom, sokkal jobb mint a 'löncs', $20-ról indultam már $200 felett járok bőven ~1 hét alatt.
Ha gondolod tudok dobni reflinket privátban, meg mellé pár 'tuti' duplázós tippet.Ha többeket érdekelne a dolog egy részletes leírást tudok dobni az oldalról, valamint a fogadási stratégiámról.
CS:GO OFF topikban folytatom szívesen a diskurzust a fogadásokról.
-
dugo_
veterán
-
realmdrude
tag
válasz
nepszter1 #37644 üzenetére
Az a profilod szintje, semmi közé a rankodhoz. Bármiben módot mész (offical Valve szerókon) kapsz XP-t. Lvl 3-tól mehetsz versengőzni, a smurfök visszaszorítására van. 40 szint van, de minden szinthez ugyanannyiugyanannyi XP kell. Ha eléred a 40-es szintet, beválthatod egy 2015 badge-re. Én 12-es vagyok perpill, és első nap óta nyomom a pass óta napi szinten, szóval nem vagy lemaradva.
Szerdánként van drop reset, ha utána szintet lépsz, kapsz droppot. Ha van passod, akkor az új kollekcióból is kaphatsz.
Perec: Az melyik weboldal? -
csaba951
veterán
válasz
nepszter1 #24197 üzenetére
1) Nézd végig az összes videót. Tényleg benne van a lényeg, de ha csak 1-2-t nézel meg, az úgy tök zavaros.
2) Ne a videókban lévő konkrét item-ekkel foglalkozz, mert az minden nap/héten változik! Az elvet, gondolkodást fogd fel! Az teljesen ugyanaz ma is. Szóval ne azt tanult meg, hogy 2+2=4 és bután nézel a 3+2-re, mert az ugye még nem volt!
-
csaba951
veterán
-
-
-
Jim-Y
veterán
válasz
nepszter1 #8016 üzenetére
Van egy Sticker Capsule-od, veszel hozzá 0.75 euroért egy kulcsot, kipörgetsz belőle egy matricát, majd ezt a matricát felteheted az egyik raktáradban lévő fegyverre különböző helyekre. Azt, hogy a fegyver melyik predefiniált részére teszed, te döntöd el.
Ha kíváncsi vagy, hogy néz ki, nekem van az egyik fegyveremen egy matrica: lesd meg a glock-ot
-
Xero
nagyúr
válasz
nepszter1 #6772 üzenetére
Ha az fps a (már bocsánat) bohóc fps sorozatokat takarja, akkor nem kell meglepődni.
Ha komolyabb a képességed, akkor úgyis néhány győzelmi sorozat után már normálisabb közegben leszel.Én megjelenés óta játszom a CS szériát (igen még a HL béta mod időkben kezdtem) kisebb-nagyobb kihagyásokkal, akkor nekem is global elite szinten kellene lennem? Nem hiszem. Nem fektetek bele annyi időt, öregszem tehát lassulok, stb stb.
Szóval nyugi, ha feljebb kell lépned úgyis feljebb lépsz. Keress pár némileg magasabb rangú megbízható emberkét és velük menj játszani. Nem fognak lelépni, nem fognak hátba lőni és követik a taktikát.
-
Mate
nagyúr
válasz
nepszter1 #5688 üzenetére
Semmi pofátlanság nincs benne. Akkor lenne pofátlanság, ha rákényszerítenének, hogy megvedd. Itt viszont ilyenről szó sincs. Nyugodtan ki lehet hagyni, ha nem érdekelnek a pályák.
Arról már nem is beszélek, hogy heti +2-3 drop van vele, ergo ha szerencsés az ember 2 hét alatt visszahozza az árát, utána már csak bevételt generál.(#5689) Slystyle: Úgy értettem, hogy ha drágább egy játék, pl. BF4 a maga 6-7.000-es árával elrettentőbb tud lenni a csalóknak. Míg CS-ben mindenki ész-nélkül tud csalni, miután ha véletlen kitiltják 800 Ft-ért már kezdi elölről, addig ha egy 6-7.000-es játék+4.000 Ft-os dlc-t már kevesebben kockáztatnak meg.
-
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz
nepszter1 #5618 üzenetére
Rang rendszer:
Tegnap megörültem amúgy, mert egy hónap után végre elbuktam a sheriff csillagot. Még az elején mindannyian sas közelében voltunk, de azóta két naponta legalább kaptunk a pofánkba csalót. Nyilván bele játszott a sok leárazás is, de valahogy ezzel húztam párhuzamot.
Természetesen elbuktam, majd két meccs után vissza is rakott.Nagyon ajánlom, hogy ne hozza magával megint a negatív hullámokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest