- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkas90
senior tag
válasz
Lackki #52106 üzenetére
Én is elterveztem, hogy majd kapok 2 kábel ládát. Eladom őket fejenként 35 euroért és majd abból veszek Division vagy Rainbow six sieget haveromnak meg magamnak (kipótolva persze az árat). Sajnos bilibe lóg a kezem
------------------
Korábban volt szó róla, hogy meghalt a böngészője stream közben és hogy tuti a reklámok miatt van. Én erre rácáfolnék és a nézőket hoznám fel. Pontosabban a chatet. Úgy spammelik a szarságaikat, hogy hihetetlen. (az MLG csatiról van szó)XBO-n szoktam nézni a késői összecsapásokat és egyszerűen nem bírja el az app azt a töménytelen üzenetet. 5-6 körönként kifagy. Semelyik másik streamnél nincs ez, illetve ha visszanézem a mérkőzéseket, akkor is egyben lenyomja. Valamit kezdenie kell a twitchnek a több ezer spammelővel.
Sajnos XBO-n nincs lehetőség a chat teljes kikapcsolására, csak az elrejtésére, de attól még az üzeneteket feldolgozza.
-
zkas90
senior tag
válasz
Lackki #52104 üzenetére
Az alsó szám azt jelenti, hogy az egész pályán mennyi ládát dobott ezen a meccsen. A felső szám mutatja, hogy az adott körben mennyit. Kiírja az 5 nevet és ... még XY darab játékos kapott az adott körben ládát.
Én arra lennék kíváncsi, hogy azért játszanak ennyi kábelt, mert szeretik a csapatok, vagy a drop miatt
Fura hogy majoron kívül nem sokat látom ezen játszani őket.
-
zkas90
senior tag
válasz
Lackki #52102 üzenetére
Oké, akkor most nézzünk kettő ugyanabban a körben játszódó meccset, ne egy csoportköröset hasonlítsunk egy elődöntőshöz.
Igazad van egyébként. Most 71 ládát adtak oda fnaticnál 106 ládát a kivágott körben, lehet más körben máshogy alakulna.
Egyébként szerintem nem % alapján adja a ládákat. Tegnap a NiP meccsen 716 ezer nézőnél adott 138 ládát, míg a CLG meccsen 686 ezernél adott 71 ládát.
Egyébként félre ne értsd, nem kötözködök, csak én emlékszem, hogy legutóbb és azelőtt is ugyanilyen "fos" volt a droprate. 3 majort néztem végig úgy hogy minden meccset és 0 ládát kaptam. Nem is zavar amúgy, mert a meccsekért nézem és nem a dropért, csak bicskanyitogató, amikor más 1 pályán kap 2 ládát is...
-
zkas90
senior tag
válasz
Lackki #52098 üzenetére
DreamHack Open Cluj envyus vs g2 elődöntő cache pályán összesen 7224 dobozt dobott 23 kör alatt. Az utolsó körben 5 név ... and 371 others. Tehát ~376 ládát dobott az elődöntőben körönként. Ami a közelében sincs az általad mondott 7-800hoz. kép
A döntő első pályáján (d2) 30 kör alatt 26808 ládát (körönként kb 1000 láda került kiosztásra). Ugye volt hosszabbítás is, azt nem néztem már meg.
Ezek tények, nem fejből gondolt adatok.
-
po1son
addikt
válasz
Lackki #52093 üzenetére
Csak tipikus valve..
Nem akarják, hogy alacsonyak legyenek az árak, mert akkor az nekik is pénz kiesés a market miatt. Persze ebből minimális bevétel jön a matricákhoz képest. Döntőbe egyébként több ládát fognak osztogatni.
Azt hittem ez a scream nagyobbat fog alkotni lanon és olyan húzó ember lesz, mint a mouseba Niko.
Igaz már ott elcseszték a vp ellen tegnap, hogy train-t nem bannolták.
Loungeon már megint szépen elbillent a mérce egy csapat felé minden meccsen. Túlzásnak érzem a navi vs nip meccsen a 81-19 et.... -
Redneck
nagyúr
válasz
Lackki #51700 üzenetére
Én csak 2004-en regeltem és álltam át az 1.6-ra. Nagyban toltuk addig az 1.5-öt, sőt a LAN-klubban sokáig csak 1.5 volt.
Amúgy nem tervezik hogy GO-ba áthozzák a de_piranesi, de_chateu vagy a cs_siege, cs_estate és hasonló régi mapokat? Vagy ezt inkább a közösségtől kell várjam?
Az is lehet hogy mégis szervezni kell egy old school LAN-t pár régi motorossal?Szerk:
vzsryl, milyen igazad van! Hogy is felejthettem el a régi klasszikus aztecot... Az 1.5 után elvesztette a régi feelinget.
HL1 pedig az egyik legjobb multi amit valaha toltam. Nyílpuska, shotgun, revolver, Gauss-gun és Egon. A dobálható rágcsáló bogarakról vagy a rádiós/lézeres robbanószerekről már ne is beszéljünk...
Istenem mennyit pörgött LAN-on!
Lackki:
Pont az előbb kerestem rá az emlékeimben élő zoomos bétás M4-re. Állat volt bár úgy emlékszem zoomolni nem lehetett vele. A fene se tudja a bétákból csak a skinre emlékszem, 1.0-tól toltuk nagyon sokat. -
mepet
addikt
válasz
Lackki #51695 üzenetére
survivor: vágom, ahol volt ahol beszakadt a jég és sebzett a jeges víz...
Nekem amúgy a VIP-es játékmód hiányzik a legjobban. as_tundra, meg as_oilrig.
Akik nem vágják már mi az: a CT csapatban volt egy VIP. ő nem tudott vásárolni, viszont 200-as kevó+sityója volt. A CT-k feladata: a köridőn belül eljutni a kezdőhelyről a helikopterig. A T-k feladata: megölni a VIP-et, vagy nem engedni a helikopterig köridőn belül. Na ez a játékmód iszonyat csapatmunkát igényelt, ha úgy adódott, egyetlen golyó is elég volt a T-k győzelméhez. Viszont az extra bonyolult pályák miatt mégis volt esélyük a CT-knek. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Lackki #51700 üzenetére
Akkor én az 1.0b-vel kevertem, mert mi haverokkal azzal toltuk először. Na annak olyan volt a hitboxa, mint a GO-nak. Lutri volt az egész játék, de egy fokkal jobban adta, mint a GO. Nekem 1.0b után csak 1.5, 1.6 és egy rövid ideig a CZ volt meg. Source-t kb 10 percre próbáltam ki. Amúgy a CZ mikor jelent meg? Mert nekem rohadtul 2003 rémlik arra is.
-
-
ReFleXx
addikt
válasz
Lackki #47911 üzenetére
javitottak az arakat is
Prices for the R8 Revolver and CZ-75 Auto now match their buymenu listings of $850 and $500 respectively
Armor Penetration values for the R8 Revolver and M4A1-S have been removed as they were not functioning and instead defaulted to the Deagle's and M4A4's values. The buymenu now displays the correct armor penetration for the R8 and M4A1-S. No actual changes in armor penetration have occurred, only fixing buymenu info!
Analysis: A slight nerf was applied to the R8's first shot accuracy when using left click though it's extremely minor and is very hard to detect. The only real change that I can see is the damage reduction. Against armored opponents the R8 can no longer kill a full health player...the only exception being stomach shots up to 15 units (38cm) which isn't possible due to player collision. Against unarmored opponents, a stomach shot will instant kill up to 584 units. Chest and arm shots won't instant kill full health players regardless of if they are wearing armor or not.
Unfortunately none of its strange quirks such as high movement accuracy when left clicking, high jumping accuracy, or incredible ladder accuracy have been addressed.
akangels mit kellene latni?
-
dugo_
veterán
válasz
Lackki #47841 üzenetére
Hát a Steam szépen vissza is szokta venni azokat az itemeket, nagyon helyesen.
A gyerek csak azt nem értette meg, hogy amikor The Suspect lesz a neve a demon, akkor nincs kinek beírni a chatbe, hogy mit és miért csinál. Az OW demon az már nem fog látszani, hogy akkor ő most alttabol, vagy full wh-s. Megkockáztatom, hogy sokan nem is hallottak a bugról, csak nézik a demokat, amiben hirtelen mindenki a füstöt lövi.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Lackki #47657 üzenetére
Ezen már agyaltam én is, de szerintem lehet rá épkézláb tanácsot adni.
ha esetleg játszott valaki q3 arénával, azon belül is használta a railgunt, ahhoz tudnám hasonlítani az awp-zés lényegét (szerintem). Nekem legalábbis az tanította meg az alapját. (de ez igaz bármilyen pontlövő fegyverr
Sokszor azt látom, hogy főleg a kezdők úgy céloznak, hogy próbálják görcsösen rátenni a célkeresztet az enemyre, majd ha 100%osan megbizonyosodtak róla, hogy rajta van, akkor húzzák meg a ravaszt.
Ez ugye gyorsan mozgó, gyorsan visszalövő enemy esetében egyenlő a mellélövéssel, vagy a gyors halállal.Valahogy ez a rossz metódus.
Scope - céloz - rátesz - "agyban jön az "igen most rajta vagyok" megbizonyosodás" - tűzA helyes metódus.
Scope - céloz - tűz.Lehet, hogy nem jön át a fentiből, amit mondani próbálok. A lényeg az, hogy meg kell tanulni érzésből, vagy inkább rántásból lőni, soha egy pillanatig sem visszaiktatni a "megbizonyosodási" szakaszt. A kézben kell lennie az irányzéknak. Tudni kell, hogy x mm rántás, mekkora változtatást eredményez a monitoron és bízni kell a rutinban és a begyakorolt mozdulatokban.
Lényegileg, rárántod és egyből lősz. Már amikor a célkereszt közelít a testéhez szinte nyomod a gombot.
Ha így megtanulja valaki használni a WP-t, akkor nem lehet előle elugrani.
A dolog másik fele pedig a mozgás az hogy tudj úgy mozogni, hogy bármelyik pillanatban pontosat tudj lőni. Azaz megállj (vagy ellenmozogj) a lövés pillanatában, hogy pontos tudjon lenni a puska.
Remélem tudtam segíteni.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Lackki #47040 üzenetére
Nem tudom, jó a kérdés.
De mibe telne a Valve számára egy ilyet elkészíteni?
Aztán még lehet keresne is rajta pár forintot, de simán megoldható lenne, még a terjesztés sem túl bonyolult.
Akinek jó a mobilos app az azt használná aki meg jobban járna ilyennel az ilyet. Számomra is simán megérne a dolog pár forintot, mert amúgy nem rossz az ötlet, például a feltörések utáni raktárfosztások simán kivédhetők lennének, de még a feltörések is akár. -
-
válasz
Lackki #46442 üzenetére
Egérzsinórtartó témakörhöz: Aliexpress -> Mouse Bungee -> 7$. Ilyet használok, ennél jobb nem is kell.
Roccat témához: Évekig használtam egy sima Taito padot, öcsémnek adtam, mert kinőttem a méretét. Többször volt mosógépben mosva, simán bírja a mai napig. De ettől függetlenül tényleg gagyi márka.
-
regener
veterán
válasz
Lackki #45502 üzenetére
Milyen egeret vettél? - mármint ami gyárikaka volt
Ha jóltudom akkor a Rival 300 az az ami most neked van, a Rival 100 meg egy nemrég kiadott hagyományos Xai formájú változat.
Én a helyedben kipróbálnám a Sensei-t, vagy ha nem csak egeret vehetsz akkor valami fülest vagy keybot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest