- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
Vismajor01 #79021 üzenetére
Mi ICL-ekre jártunk, teljesen megszokott volt a cs és a cod scene részéről is a konstans trash talk, ha kellett akkor a csarnok másik felére is.
Sokat nem kell belelátni, meccs végén mindenki röhögve lepacsizott a másikkal, és ment a dolgára (a következő meccsre, mert iq nem szórakozott, lőtte az élest időben).
-
goccer
aktív tag
válasz
Vismajor01 #79021 üzenetére
Gratulálok, biztos jó szórakozás volt, de ez hogy jön ide? A major-ről / tier1 CS-ről beszélünk, amit milliók követnek és egy szórakoztató ipari termék.
~20 éve pár magyar aki ügyesen számítógépezett összeült kicsit, még esport se nagyon volt akkoriban, és hogy ott mi történt meg mi nem, az nem tudom miért/mihez referencia.
-
goccer
aktív tag
válasz
Vismajor01 #79013 üzenetére
Te amúgy lovas póló közvetítéseken nevelkedtél, meg Wimbledonba vittek a szüleid gyerekkorodban szocializálódni?
No offense tényleg, de ne legyünk már ilyen viráglelkűek
WHY ARE YOU LURKING, BRO?
Max annyival árnyalnám, hogy a trash talkot is lehet jól meg rosszul csinálni. Ha valaki annyit tud üvölteni hogy "fuckin noobs" az elég gyenge valóban, de rengetegszer mennek olyan csicskítások, hogy akinek szól is röhög rajta kb.
Ilyenek nélkül tuti unalmasabb lenne a scene:
apEX a francia haverjait osztja
Amikor a tier3 player túljár a Mouz eszén -
IreN!CuS
addikt
válasz
Vismajor01 #79013 üzenetére
minden vacak lanon már a 2000-es években is ment a trashtalk, mert mindig volt 1-2 arc aki tolta - játék része kategória
-
válasz
Vismajor01 #79010 üzenetére
Szerintem a trashtalk az része a kompetitív csapatos sportoknak. Van pár elegánsabb sport (tenisz, golf) ahol ezt büntetik, de amúgy meg feldobják a közvetítést is, ha nem egyenes anyázás megy
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #79010 üzenetére
Így van, azért nem mindegy, hogy buzdítod a csapatot, vagy szidod az ellenfelet. Én még a Mouz-t nem láttam komolyan ugatni az ellenfélre. Viszont nekem már Apex-ből is elegem van. Iszonyat tahó a csávó. Hát akkor ugasson amikor a Legacy 13:3 lecumiztatja őket. Akkor nyomja... áhh.
A meccs: Nem bírtam idegekkel megint tegnap. Hosszabbításban 15:12(?)-nél amikor a Mouz bukta a meccskört valami 2v3 vagy 2v4-ben, ott idegből kikapcsoltam a tévét!Majd ma megnézem. Már d2-nél tartok.
Más: Halljátok, tegnap megállt bennem az ütő. Játszok Casual-t, csak pötyögtem. És kidobott a VAC!Én az életben nem csaltam még sose. De úgy néz ki, hogy a CS2 fájljainak ellenőrzése megoldotta a dolgot. Nem tudom mi lehetett. Nem fut semmi ha cszek, és nem csináltam a file-okkal sem semmit..
#78993tenaijo
Igen, most felment az ára a héten kicsit. goccer fórumtárs nagyon rendes volt, úgyhogy gyorsan kioktatott az adás-vétel dologról. El is adtam a "kiskésit" 40 ezerért a múlthéten. Az volt a teszt. Holnap reggel tudom feltenni majd a Butterfly-t. De megyek nyaralni, szóval felteszem, de mobilról tudom majd csak intézni az eladást. Remélem nem lesz gond. -
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78807 üzenetére
Korán volt még...
Én valamiért teljesen abban voltam, hogy EliGE Az Liquid-es. Azt (is) már csak én költöttem hozzá, hogy shiuy-val van megcserélve.
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78729 üzenetére
Tegnap 15:30-tól játszottam kb..
(Mondjuk nagyon haragudtam magamra, hogy nem mentem tekerni. Mert minden adott volt hozzá. Majd ma..) És 18:45-kor játszottam az utolsó meccsemet. Az annyira jó volt, feldobott, hogy utána fel is álltam a géptől.
Végre Train-en játszottunk. És nagyon jó társaságban. Németekkel. De végig nevettünk, kommunikáltunk.. 13:10 lett szóval még pedig szoros is volt. De könnyednek tűnt az egész.És amilyen meccsekkel indult a napom (az első kettő), rám is fért pár jó hangulatú, értelmes meccs.
Egyébként ez a Train.. Én nagyon szeretem. De nem is emlékszem, hogy mikor játszottam ez előtt rajta utoljára Premier meccset. Nagyon sajnálom, hogy mindenki azt banolja instant.
#78728Lacccca87
Én erre nem figyeltem még fel. Én ritkán nézem a csapattársaim profilját, de legutóbb azon lepődtem meg, hogy sok volt a kanadai. Amit nem tudok hova tenni. Gondolom kamu az ország megjelölés. (Limitálva van nekem is a ping-em.) -
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78724 üzenetére
Fuh azért ez az este 22:00-es játék ez számomra már sci-fi. Akkora én már annyira fáradt vagyok fejben, hogy le sem ülök játszani. Hétvégén néha-néha előfordul, hogy bőven 22:00 vagy tovább nyúlik a játék. De hétköznap kizárt. Na meg intenzív játék után elaludni sem olyan egyszerű nekem.
Persze teljesen megértem, hogy ha a gyerekek miatt máskor nincs idő a játékra. Én is anno valószínűleg pont ezért hagytam fel a competitív játékokkal.
De erre még napközben is figyelek, hogy ha fáradt vagyok, akkor Premier-t le sem ülök játszani. Van, hogy sima Casual-ban gyakorolgatok inkább.
#78726Vismajor01
Ezen én is mosolyogtam, amikor olvastam, hogy na vajon ez most melyik nap lesz? -
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01 #78724 üzenetére
Az tegnap volt. 😃
Holnap nekem lehet jo lesz. -
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78712 üzenetére
Nem tudom. Annyira én még nem vágom ezeknek a versenyeknek a lebonyolítását. Főleg így napokra lebontva. Da ha úgy van ahogy írod, akkor Mouz-t valószínűleg nem fogunk ott már nézni mi?
Én például azt sem tudom, hogy az MVM-ben a vasárnapi napon hány meccs lesz? Elődöntők és a döntő? Vagy csak a döntő? Lehet, hogy inkább egy szombati napot fogok megcélozni, hátha aznap több meccs lesz.
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78434 üzenetére
Én nagyon hamar rákattantam erre az fps témára. Q3A és CS-ben is figyeltem a kezdetektől. És általában mindenhol 101 cap-pel játszottam. Valószínűleg olvastam, meg hallottam ismerősöktől. Az meg egyértelműen látszott, hogy simább a game magasabb fps-sel. Meg én viszonylag hamar meg is tanultam a Quake, és CS konzolparancsokat.
Egyébként érdekes, mert fiamat egyáltalán nem zavarja ha nincs meg a 60fps a játékokban. Volt amikor direkt mutattam neki a különbséget, de nem zavarta a kevesebb. Mondjuk azért a 60 még ezzel a régi géppel is megvan, azokban amikkel játszik.
Én meg mindig ezen kattogtam, amíg PC-ztem. Aztán amikor áttértem konzolra. Ott teljesen elfogadtam, hogy ha 30fps volt. Igaz, ott nem is multiplayer játékokról volt szó. -
goccer
aktív tag
válasz
Vismajor01 #78393 üzenetére
Nekem tökegyszerű kalih kapcsolós billem van, de majd a wootingosok megerősítik, de nem a lenyomás a lényeg szerintem, hanem az instant felengedés -> counter strafe.
#78397nanofocus:
Van akinek nyilván, twitter tele van vele, hogy a késeken belül a doppler / gem előfordulás glitchel, túl magas. De ettől még továbbra sem éri meg bármit kinyitni / random generáltat venni, mint ahogy már sokszor leírtam. -
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78395 üzenetére
0,1mm-re van nálam állítva a WASD
A többi bill többre, hogy ne legyenek mellette véletlen leütések.
És itt minden egyes billentyű külön programozható. A bill travelje, a funkciója, a világítás színe (a legfontosabb!) meg ilyenek. Úgy szabod testre az egészet, ahogy akarod. Lehet macro-t is írni bármelyik gombra. Itt egy kis bemutató a driverről: [link] -
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78393 üzenetére
Én is így voltam vele eddig. Igazából ezt meg kell tapasztalni.
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78347 üzenetére
Félek attól, hogy a billentyűzetemmel lesz a baj (de közel sem biztos!). Egy f*s uRage Exodus 800 van otthon. De csak poénból vettem még 3 éve, mert valami iszonyat olcsó volt.
Úgyhogy gyorsan rendeltem egy hall effekteset, ami tudja a rapid triggert. [link] HA-n megint kifogtam egy bontott, újat, olcsón.
Csak CS-re lesz, szóval az ANSI kiosztás sem baj.
Ezt a SOCD használatát tényleg bannal jutalmazza a Valve?! Érdekes, hogy ezt tudják detektálni, de ha valaki WH-zik, azt nem. Figyelnem kell, hogy ki legyen kapcsolva majd a driverben.
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78347 üzenetére
Az baj, mert akkor lehet, hogy nem ez lesz az én bajom.
Aztán lehet, h régen ez már reflexből ment, de mostanra kinőttem a gyakorlatból. -
goccer
aktív tag
válasz
Vismajor01 #78294 üzenetére
Tegnap linkeltem róla a cikket, de amúgy azóta azt pletykálják hogy ez inkább többszáz ezer dollár volt amit eljátszott. Kő kemény gamba addict a csávó. A kaszinó orgot amiben játszik meg hát miért zavarná.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Vismajor01 #78270 üzenetére
Pontosítanék, támadni jobb a MAC10 védeni pedig az MP9, igaz ez az én szerény véleményem csak
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78244 üzenetére
Jaa, olyan még lehet, hogy 1.6-ban is volt. De nem erre gondoltam.
#78246goccer
Tényleg régen volt ilyen, hogy vadásztuk a meccs ip-ket.#78245wjbhbdux
Na nem baj. Mert a közvetítések színvonala viszont nem rossz. Elnézem én a Freya-t ahogy elemzi a meccseket a szünetekben. De azért az angol kommentátorok is eltudnak menni vállalhatatlan szintre néha. Most a Blast alatt volt pár debil megnyilvánulás amin csak pislogtam. -
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78242 üzenetére
Source-ban nem volt az tuti. Akkor a rosszul emlékeztem. Dota 2-ben (bár azt is jó régen játszottam) úgy volt, hogy volt rákülön menüpont. És ingame ment a meccs. Tudtad kezelni a kamerát, azt néztél akit, amit akartál. De nézhetted a hivatalos observert is. És lehetett különböző nyelvű hivatalos kommentátorok közül is válogatni.
Azt hittem, hogy a Watch menüben lehet majd így nézni a meccseket, és mivel a major győztesek ott vannak, ezért hittem azt, hogy csak a major-okat közvetítik így.Ha már Kodi, azon meg is lepődhettem, hogy nem is közvetítheti akárki a mecceket. Vagyis nem mutathatja a képet. Durva. Bár itt gondolom nem a Valve-on múlik, hanem a versenyt rendező cégen. Múltkor az ESL alatt volt magyar kommentáros közvetítés. És meglepetésemre nem is rossz. De a Blast alatt nincs most az sem. Gondolom ugyan így a jogok miatt.
Hát ez van amikor ekkorára nő a biznisz. -
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78240 üzenetére
Áh, ez nem csak ma divat. Ha valami, akkor ez aztán semmit sem változott. Én elég sok évre áttértem ugye konzolra. És ott azért becsúszott néha egy kis multiplayer, például R6:Siege. És az a vicc, hogy ott is ez megy. Pedig konzolon nem is lehet külsős programokkal csalni. Egy dolog van, amikor mindenféle kütyük segítségével egérrel és billel játszanak kontrolleresek ellen ugye. Na ott meg állandóan ez megy..
Egyébként durva nézni a profi meccseket, ott mindig be van kapcsolva a közvetítésben az x-ray. Brutál, hogy mennyire tudják, hogy hol a másik.
Tényleg ha már közvetítések. A CS-ben nincs, vagy nem volt ingame közvetítés? Amikor a játékból lehet nézni a meccseket, és váltogatni a játékosok között? Dota 2-ben még különböző kommentárt is be lehetett hozzá kapcsolni. És nekem mintha rémlene, hogy a CS:GO-ban volt ilyen. Vagy csak a major-ok alatt van ilyen?
-
bager13
aktív tag
válasz
Vismajor01 #78213 üzenetére
Nekem ez a audiotech vonal nem jöbb be játékra. Hiába volt jobb/profibb a hangminőség/a hangzás a trapokat nem hallottam jól és pontosan.
A SteelSeries ellenben nekem bejött etéren, azóta is kitartok mellette. -
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78213 üzenetére
Én is sokáig játszottam Sennheiser fülessel, és álló mikrofonnal. Talán azt cseréltem le a Hyper X-re. És egyébként ha szántam volna rá most pénzt, én valami Audio-Technika cuccot vettem volna, nem gamer-t. Sosem volt AT-m, és mostanában megkívántam..
Itt most annyi mentségem van a Pro X fülesre, hogy ez tényleg csak game-re kell. Régen azért sokkal többet számítógépeztem, zene is fontos volt, és a jó hangzás. Most semmi ilyenről nincs szó. És nem is várok egy gamer fülestől, stúdió minőséget.
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78198 üzenetére
Ki kell majd próbálnom, hogy milyen a fülhallgatóm mikrofonja. Mert van rajta, csak játékra nem tom' mennyire alkalmas. Jó rég nem kellett ingame kommunikációval törődnöm.
-
nanofocus
tag
válasz
Vismajor01 #78154 üzenetére
Detto, irtam LNB-nek a régi sztorikkal kapcsolatban, vegyetek fel: https://steamcommunity.com/profiles/76561198838745369/
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Vismajor01 #78159 üzenetére
Csak azt lehet
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78154 üzenetére
Hogy én mennyire nem szeretem a Dust2-t most CS2-ben. Sokszor azt dobja be a matchmaking, és valahogy nem érzem azt a mapot.
Nyerek rajta nem az a baj, csak lehet az évek alatt elegem lett belőle.
Meséltem fiamnak, hogy szerintem a d2 minden idők legismertebb multiplayer pályája. Ez vagy a hülye COD, hülye Nuketown pályája. Bár inkább a dust2. Na aztán kérdezte, hogy miért?! És tényleg sose gondolkodtam rajta, hogy miért. Mondtam neki, hogy szerintem ez volt az első jól balance-olt pálya talán.
#78152Vismajor01
Visszatérve erre a Faceit kitörés témára. Mégse jut fel senki magyar onnan se a nagy csapatokba nem? torzsi se ezen az úton került oda. Ez a ranked-ről kiemelünk tehetséges játékosokat, ez moba-ba (Dota 2) is nagyon megy. -
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78152 üzenetére
Iszonyat kifinomult lett a játék. Olyan irányító olvasások vannak néha, hogy csak pislogok. Meg szerintem az aim is sokat javult. Mondjuk a source hitbox-szal amúgy is voltak bajok.
Na regelek is erre a Faceit-re, érzem, hogy most jött el az én időm!
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78150 üzenetére
Megvettem az tuti. Mert megvan az email a vásárlásról, 2012. aug. 7. Sőt még két havernak is megvettem gift-be. Nem tudom mi volt velem?! Adakozó kedvemben lehettem... Én hülye...
De ha kellett az a szint követelmény GO-ban hozzá, akkor azon fog elbukni szerintem nálam a dolog.Ez a CS2 menüben a Store-ban van ugye? Mert úgy rémlik, hogy megvehető volt ~15€-ét valami ilyesmi. De majd otthon megnézem délután.
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78131 üzenetére
Mi ez a Premier? Én még azt nem is láttam a játékban.
Jó, most közben rákerestem, miközben ezt írom. Meg kell venni a Prime status-t. De szerintem lvl10-sem vagyok még.
Egyébként most azon gondolkodom, hogy én szerintem a CS:GO-t játszottam ESEA-n még. Szóval valamennyit nyomhattam vele. Mert emlékszem, hogy a NiP akkor ment nagyon, és én ESEA-n voltam Xizt-tel egy csapatban, nuke-on, még az is rémlik. Örültem mint majom a farkának. De aztán lehet, hogy csak álmodtam....
Azt tudom, hogy az ESEA fizetős volt, és inkább fizettünk, mert a matchmaking egy kutyasz*r volt. Meg pr0nax ellen is játszottam, de a fnatic-ot mindig is utáltam...
(basszus olyan mintha 100 éve lett volna..)
Matchmaking-ben már 2 win után kapod a rankot a mapokra. Ez tuti, mert mostanában kaptam meg jó párat.
Ohh, lehet így linkelni az inventory-t? Itt az enyém, bár tényleg semmi extra: [link]
Vannak jó skinjeid, főleg az az AWP. Abból én a Phobos-t vettem, de utána néztem, hogy a Atheris se annyira drága, szóval a Phobos-t kicsit bánom. Bár ahogy lövök most awp-vel nem kár még érte. Ami még piszkálja a fantáziámat, az a Fuji MP9. Ez a japán téma amúgy is bejön, és az egy nagyon pofás skin az én ízlésemnek.Torzsi is olyan mint a többi sikeres magyar esportoló. Egy fecske.. és nem is csinálnak nyarat. Ahogy Vizicsacsi sem tette LoL-ban, Raisy sem tette Quake-ben, stb stb.. Meg hát gondolom a magyar scene ugyan olyan mint volt. Sőt mostanra felnőtt egy teljesen új generáció..
Két olyan pici gyerek mellett nem is csodálom, hogy nincs idő. Az enyém már 13 éves, "lassan" kezdi ő is a CS-t.
Na megyek ma egy Odyssey G4 monitorért. Bár az 240Hz-es, de a gépünk nem tud annyit CS2-ben...
Ráférne már egy upgrade lassan, i56600-as proci meg ilyenek...
-
goccer
aktív tag
válasz
Vismajor01 #78125 üzenetére
Sorry, nem gondoltam volna hogy ez is egy ilyen click bait fos oldal ahol az első mondatnak ellentmond a második
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78120 üzenetére
Ilyen fragek ingame simán voltak. Ezekből voltak az "Aztaqvamitlőttem?!" felkiáltások...
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78118 üzenetére
Tagadhatatlan, hogy világszínvonalú fragmovie!
(amúgy tényleg nem rossz.)
Azok a frankó source fragek, amikor a célkereszt pozíciójához képest 2km-re adja be a fejest.. Szép időszak volt.
Ilyenek nézése közben mindig attól tartok, hogy csak nehogy én is benne legyek mint áldozat.Tényleg, nektek mond valamit az, hogy Smalla szerver?!
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78116 üzenetére
Annihilation 2 szerintem nagyon durva, abba tényleg jó fragek vannak.
Meg most találtam ezt az Echoes-t 2017-ből. Ez nekem új, de elég jónak tűnik. (f0rest két dezi fejes kis ablakban @ Overpass?! omg.. )Na meg régen nem volt Youtube. Nagy kincsek voltak ezek a moviek. Sok játékost ilyenekből ismertél meg.
Kodiak-kal egyébként is jóba volam, nagy Ancients fan voltam. Minden Kodi movie egy ünnepély volt.Na meg ő irl vágó, szóval szerkesztésileg rendben voltak. A fragek, hát ja. Akkoriban azok is tetszettek.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Vismajor01 #78109 üzenetére
ha megnézel egy Forest, Friberg, Get_Right streamet, teljsen normális korrekt srácok maradtak, pedig ha valakik akkor ők voltak nagyok minden CSben
Forest a best of best nálam, imádtam a játékát a stilusát mindent -
goccer
aktív tag
válasz
Vismajor01 #78106 üzenetére
Amúgy nekem se túl szimpatikus donk, de csak a hogy maradjunk a tényeknél: csak figyelmeztetést kapott, ahogy a cikk írja.
Az meg hatalmas félreértés, hogy az új generáció kezdett bármit is. Apex, Karrigan, Cadian folyamatosan nyomják a trash talk-ot, miközben 10+ éve a legmagasabb szinten játszanak.
Videot most nem keresek, de pl legendás ordibálások meg mutogatások mentek 2017 PGL Krakow-n BIG vs Immortals meccsen. Hatalmas hangulat volt, kb ott szerettem meg a CS-t mint esportot.
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #78109 üzenetére
Nem a pénz miatt ilyen. Mert nem érdekli a pénz. Amikor megkérdezték, hogy mit csinál a major nyereménnyel, mondta is, hogy a szüleinek adja, őt nem érdekli..
-
.LnB
titán
válasz
Hát akkor ez még sem annyira megszokott dolog. Csak jól gondoltam én. Ha ekkora cirkusz lett belőle, és nem is régen. Erről a donk gyerekről hallottam, hogy iszonyat tehetségesnek tartják.
-
PeL
addikt
válasz
Nekem ez a csávó már első pillanattól unszimpatikus. Nem vezet sok jóra az ha már ilyen fiatalon ekkora arca meg egója van valakinek... Nagy pofonokat kaphat még az élettől.
-
Elemental
addikt
válasz
Vismajor01 #78087 üzenetére
Valamiért úgy érzem, hogy most elengedték a gyeplőt.
-
Elemental
addikt
válasz
Vismajor01 #78085 üzenetére
Létezik még egyáltalán vac? Az előbb játszottunk a kis accounttal mm-et, nálunk két csaló, az enemynél egy. Scout nozoom falon füstön át fejes, de ez így egyben
-
Dency01
aktív tag
válasz
Vismajor01 #78018 üzenetére
Köszi a választ.
@sabre:
12. generációs intelnél alább ne menj és hasonló újabb gpuval , mennyi lenne a cél fps ? 150? Milyen beállításokkal?
1.6-ra elég volt a 100 de cs2nél már ez kevés. -
Lacccca87
addikt
válasz
Vismajor01 #77989 üzenetére
Én elég jól elvagyok MM-ben amugy. Szerencsére már kitisztult a RANK része is nincs global silver szinten, és kb 10 ből ha 1 meccs amiben tuti van csaló 1 pedig kérdéses. Én így jól elvagyok amikor solo-zom. Premierbe egyedül nagyon radnom milyen mapp lesz és ha őszinte akarok lenni infernon kívül mindet utálok
-
goccer
aktív tag
válasz
Vismajor01 #77989 üzenetére
Én abszolút nem támogatom premier rating kapcsán ezt amit akarsz. Régen GO-ban amikor kitudódott, hogy feltételezhetően az MVP csillagok alapján számolja a rankodat a háttérben, a sok fogyatékos késelgette le egymást, hogy ki szedje le a bombát az MVP-ért. Kösz, de én nem akarok még egy mini-gamet a game-be. A cél megnyerni 13 kört, erre koncentráljon mindenki. Ez egy taktikai shooter, az egyénieskedést nem kell támogatni semmilyen szinten.
Aki meg nem szeret randomokkal játszani "és miattuk kikapni", keressen fix csapatot, vagy tanuljon meg ezzel együtt élni ha solozik.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Vismajor01 #77985 üzenetére
Nem Elo-t irtam, hanem rank ot. Azaz sima MM be. Ott regebben is szamitott az egyeni telhesitmeny is. A premier az mas ott elejen kikalkulalja.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Vismajor01 #77983 üzenetére
Számít jelenleg is, legalábbis biztos számol vele mert ha mindig a tábla alján kullogsz akkor sokkal nehezebben dob fel magasabb rankba mintha top játékos lennél. Úgy fogalmaznék hogy súllyozza a wineket meg a lossokat.
-
goccer
aktív tag
válasz
Vismajor01 #77979 üzenetére
Valamiért mégis egy rangban vagytok, tehát hasonló erősségű ellenfelekkel szemben hasonló arányban nyer. Lehet persze a haverjai boostolják általában, csak pont amikor téged rak be mellé nincsenek ott azok a haverok, de azért ez nem egy túl valószínű scenario.
Igazából csak azt akarom mondani, hogy azon kiégni, hogy valaki keveset lő, nem igazán visz előre. Ha az a célod hogy nyerjetek, ergo magasabb rangba juss, akkor meg kell tanulni elengedni ezeket a szitukat, és nem anyázni in-game ami a biztos recept a vereséghez. Nekem se mindig sikerül, de legalább próbálkozom
Szerk:
Lacccca87, az utolsó bekezdéssel teljesen egyet értek. -
Lacccca87
addikt
válasz
Vismajor01 #77979 üzenetére
Igen, kell a fragg, de szerintem a DMG sokkal jobb indikátora a hasznosságnak, mivel abban benne van az UTIL sebzés is (molo,nade). Mert lehet neked 40 fraggod ha annak jórésze exit fragg, vagy éppen lekapod a nullost akibe a csapattársad már beletolt 70-80-at, csak nem fogja megmutatni a hasznosságodat a meccsen.
Ami még jobb lenne az a pontozásos rendszer visszahozása csak kerüljön bele a DMG érték is valahogy.Visszatérve arra a kérdésre hogy miért nem egyénileg nézi a teljesítményt, szerintem azért mert így is rengeteg a magára "solo herora" gondoló emberke és konkrétan az lenne neki a fontos hogy meglegyen a 3-4-es K/D ahelyett hogy a csapata kört nyerjen.
-
goccer
aktív tag
válasz
Vismajor01 #77975 üzenetére
Jó hát a játék célja több kört hozni mint az ellen, nem többet lőni. Szerintem nincs ezzel semmi baj, faceit is így működött mindig is, mondom ezt úgy hogy 90% solozom mostanában. Ha te is solozol rá vagy kényszerülve hogy együttműködj minden fogyatékossal, ami persze van hogy lehetetlen. De ha eleget játszol egy idő után úgy is eljutsz abba a rangba ahová való vagy.
Mondok egy példát, én szeretek soloban mirage b-t védeni. Ahol 90%ban nem történik semmi, max ha A-t lerakták megpróbalok clutcholni vagy mentek aztán dobok fegyvert. Viszont ha jön a B rush tudom hogy meg kell öljek 2-3at hogy hozható legyen a re-take. Na most kinek lesz több killje, nekem vagy a randomnak aki kötőben minden körben hal? Hát nem nekem, aztán van hogy megy a sírás hogy "Do something blyat". De ezt is meg kell tanulni kezelni, sokkal többől áll a játék mint hogy ki mennyit lő.
-
nanofocus
tag
válasz
Vismajor01 #77976 üzenetére
anno megvettem az 1.6-ot, cz-t, source-t, csgo-t. miért pont ez maradt volna ki. csak a régi steam accom sajnálom, öcsémnek adtam ő meg elpasszolta jó pénzért. 2004es account volt, még a szép zöld színű klienssel
-
joe-ker
senior tag
válasz
Vismajor01 #77948 üzenetére
Tudom miért kaptam,azt is hogy tudok játszani. De a retkes csaló is,az itt a baj az egész Vac rendszerrel.
-
válasz
Vismajor01 #77924 üzenetére
Nem megakadást írtam hanem fps be esést.... szerintem nem normális hogy nálam pl 500 aztán helyenként ( pálya függő) 250 körülire be esik.
4k ba meg amúgy sem cpu limites lesz a 1080 ti , most egy multis játékról beszélünk ugye.
1080Ti -t még most is egy erős kártyának tartom jobb cpu-t érdemel mint a 7700k.
Vissza térve Intelre ua azt ki adták 6700k után csak már nem emlékszem 100-200mhz magasabb ferkinmeg uncore volt magasabb kicsit .
Én is cseréltem mert mentek a 7700k ilyen 4,9-5ghz körül ami akkor nagy szám volt mert 6700k megállt 4600-4700Mhz körül. De azonos frekin full ua az tudták.. szvl a fejlesztés 0 volt.Aztán volt a jó kis intel BUG balhé szarrá patchelték microkóddal szét k@rták a HT-t.
(spectre és meltdown). Az sokat "gyorsított" rajta. -
Ironfist77
csendes tag
válasz
Vismajor01 #77897 üzenetére
Gondolom akkor xertioN-t is kitiltanád, hiszen az Ő hazája több országot támadott meg, és több ártatlant ölt meg mostanában, mint az Oroszok...
-
Lacccca87
addikt
válasz
Miert is? Mert egy latszat demokraciaban elo szerencsetlenek, akikek a nyomorék lassan(remelhetoleg gyorsabban) kihalo oligarka reteg ural. A sportnak pont az lenne a lényege hogy nem nézzük ki, mi, honnan jött, csak a teljesítményt.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Igen, ki kéne őket...
-
goccer
aktív tag
válasz
Vismajor01 #77881 üzenetére
Igen, ennél bonyolultabb valójában, Kodiaknak volt egy videója erről egy éve, ami nagyjából logikusnak tűnt, ha érdekel keress rá.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Vismajor01 #77875 üzenetére
Semmi, mert nem atól függ mennyit nyersz/veszítesz hanem hogy a többi játékos ELO-ja mennyi aki mellé besorol.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Vismajor01 #77858 üzenetére
Én 10 win úgy értem el hogy benne volt 1 loose és 1 draw, ezzel rakott anno 15e be úgy hogy előtte SUP/GLOB között ugráltam.
Ne foglalkozz egyébként vele, játszd a játékod, élvezd és ne azért játssz hogy vért izzadva elérj X pontot. Így nem fog agyérgörcsöt kapni, meg nem fogsz megcsömörleni az egésztől.
Lényeg hogy mindig lelkes és konstruktív legyél, szord a dícséreteket amit (remélhetőleg) a viselkedésed vagy teljesítményed te is meg fogsz kapni, és ha eléggel rendelkezel + trust faktorod is felmegy így az egekbe tök mind1 milyen szinten/ponton megy a játék jó lesz (kivétel ha bekerül a képbe egy csaló mert akkor annak a gémnek rottyy...de ne szomorkodj majd a következő jobb lesz) élvezni fogod.
Pontokra visszatérve azért kapsz jóval többet mert az átlag pont az ellenfélnél valószínűleg magasabb mint a te csapatodba. Ez valószínűleg azért van mert bár X pontra besorol mindenkit de nyilvántartja a potenciális pont értékét is, és lehet hogy téged vagy a csapatban valakit úgy gondolja hogy magasabb csoportba is megállná a helyét.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #77854 üzenetére
közbe meg lett a 10 győzelem, kaptam kőkemény 7800 elot
Amit nem igazán értek, elvileg csak a win/los ratiot nézi, meg előző csgo rankot, nah előző csgo rankom LEM, most 63%al hoztam le a 10 wint..És berak 7500ra. No nem vártam volna h egyből 15 ezer legyek, de egy 10k jól esett volna. Viszont egyelőre ilyen 500 pontokat ad egy győzelemért, míg ha vesztek ilyen 100-150 pontot von csak le. Így azért elég könnyen fogok tudni előremászni. Főleg h stabilan 20 fölött fragelek, tegnap laggolva 25öt sikerült bár ígyis kikaptunk
-
bager13
aktív tag
válasz
Vismajor01 #77854 üzenetére
Gyere játszani velünk! Mi is utáljuk a D2-őt és a Mirage sem a kedvenc
Küld el PM-ben a barátkódod és felveszlek.
-
bager13
aktív tag
válasz
Vismajor01 #77852 üzenetére
Magad mellé veszel 2 embert és banoljátok a két map-et és probléma megoldva.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Vismajor01 #77254 üzenetére
Nagyon gyerek még… kis túlzással még az agya se fejlődött ki rendesen.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Vismajor01 #74772 üzenetére
Major majd májusban lesz.
-
goccer
aktív tag
válasz
fnatic? Olofon kívül nem hiszem, hogy bárki játszott volna a Faze-ben
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
-
válasz
Vismajor01 #73630 üzenetére
Hatalmas visszaélések lennének belőle.
-
Mezcal
addikt
válasz
Vismajor01 #73620 üzenetére
Nálam az a gond a csgoban, hogy már többet játszom Apexet és Warzone-t. Aztán csak annyi a közös bennük, hogy mindhárom FPS. Most az Operation miatt játszom többet cs-vel, nem megy úgy, ahogy a rang megkívánná, de már több, mint 1 éve nem dob LEM alá.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Vismajor01 #73528 üzenetére
Szerintem a random Fortnite verseny, az nem az a szint, ahol Gabesson nyerni akart
-
Mezcal
addikt
válasz
Vismajor01 #73424 üzenetére
Szerintem megint volt rankkönnyítés úgy 1 éve, mással nem tudom magyarázni, hogy LEM vagyok bot skillel és random csapatokkal.
-
gtamate2
veterán
válasz
Csáó Vis,
Kb 3 éve ilyen. Jó újra látni -
kristof123
őstag
válasz
Mert minden "pro" játékos supreme+ körül van már. Ne aggódj ott már 90%-ban lecsalják ellened a meccset és csak lefelé mész majd. : DD
-
bepken
veterán
válasz
Vismajor01 #73173 üzenetére
persze, megnéztem a videót. az interjú részben mondta is a srác az aim részével kapcsolatban, hogy fejlesztés alatt áll és hogy - ő legalábbis - nem találkozott még más hasonló, és működő megoldással.
vannak azonban egyéb nyalánkságok, mint pl a map hack vagy az a hangjelzéses (szonár) cucc, amik meg ha jól értem, már régebb óta létező dolgok. ráadásul - bár ilyet nyilván bárk állíthat - akár profik (és népszerűbb streamerek) is használhatják.
a gyerek elmondása szerint 30 darabot adott el eddig, ami hát...eldöntheti mindenki saját maga, hogy sok vagy kevés. (ha a célközönség az, amire céloz, akkor elég nagy gond szerintem)
(#73182) Mezcal! igen!? és melyik játékban?
amikor nálunk van bot, az egyszerűen csak fegyverrel a kézben rohan a vesztébe, lövést általában nem tud már leadni. (értem én persze, hogy sok hülyegyerek játszik....de ekkora agyhalott azért kevés van....vagy szerencsémre engem elkerülnek jó messzire)
-
Spet
addikt
válasz
Vismajor01 #73173 üzenetére
Ha végi nézed a videót, akkor a fejlesztő elmondja, hogy már régebben léteztek hardveres eszközök, viszont azok csak 1-1 csalást tudtak futtatni. Az övé több dolgot visz végbe egyszerre.
A csalások ára között van különbség: ingyenestől a több 1000$-ig. És igen, miért több ezer $? Mert a profi ligás játékos akinek megírják a nyereményéből kifizeti. (flusha)
-
lemusz
addikt
válasz
Vismajor01 #72922 üzenetére
Szerintem inkább az lehet mögötte, hogy annyira buták és vagy egoisták, hogy azt hiszik őket úgyse kapják el. Ami alapesetben lehet sokáig működik is az ilyen fizetős cheatekkel, akár hónapokon át is, mert az egész anti-cheat rendszer - már bocsánat a kifejezésért - egy kalap szar - néha viszont becsúszik az az OW ügy, aztán kopppan az illető. Lehet pont azért csúszik be, mert egy olyan embert csalt le, aki viszont attól nem sajnálta a pénzt, hogy privát reportbotra fizessen elő.
-
lemusz
addikt
válasz
Vismajor01 #71968 üzenetére
Cache latencyt csökkentettek az első és második között, faxom se venne már 1600-ast, játékra 2600 sok esetben sokkal jobb tud lenni, de érkezőben a 3600-as is (júl 7.) ami meg egyszálas teljesítményben (ami a csgonak nagyon kell) valószínűleg még az intelnél is jobb lesz, szóval ha csak nem valami A320 B350 fapad lapja van én már 3600-ast raknék bele és az fixen kifogja tudni szolgálni a 240Hz-es monitort.
szerk.: Jah, írta is B450 van neki, az jó lesz 3600-hoz.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Vismajor01 #71606 üzenetére
Az esport életképessége attól függ, hogy hány nézőt tudnak mondani a szponzoroknak. Nyilván ha sokkal többen néznek egy átlag NFL meccset (és a nézőnkénti költési hajlam is magasabb), akkor oda fognak menni.
Persze, ha feltesszük, hogy kellenek a szponzorok, és nem önfenntartó a dolog -
edgR
őstag
válasz
Vismajor01 #71606 üzenetére
Pontosan. Én például magamat meghazudtoló mennyiségű meccset néztem eddig végig, szerintem ezzel sikerült elérniük, hogy már a "csoportmeccsek" alatt se veszítsék el az emberek érdeklődését akár a "leggyengébb" meccs iránt sem, ha például épp az utolsó tipp eredményessége a tét.
-
htc07
addikt
válasz
Vismajor01 #71521 üzenetére
nem tudtak hogy illegalis, nem gondoltak, hogy szabalytalan.
senki által nem ismert okból - forfeitelte a meccset és inkább hazament - biztos csak elfaradtak, megesik az ilyen.lehet voltak gazabb sztorik amikkel nem talalkoztam, attol meg ez nem lesz kevesbe gaz
-
skL86
tag
válasz
Vismajor01 #71252 üzenetére
Ezzel a felállással, ha mindenki hozza a jó formáját, bárkit lemosnak a pályáról (kivéve az Astralist).
-
htc07
addikt
válasz
Vismajor01 #71189 üzenetére
az semmi
ezt talán még PH-sok követték el egy meccsen velem:[link]
(az áldozat a site-ról, a dobozok mögül hullik el, de a radaron minden jól látszik)
a hangsáv az elment nyaralni úgy látom, de a 30fps videó meg a mesteri áttűnési effekt kárpótoljon titeket -
wjbhbdux
veterán
válasz
Vismajor01 #71189 üzenetére
Win10 Photos appban van kis videoszerkeszto resz.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Vismajor01 #71185 üzenetére
Érdekesség, de karrigan valamiért úgy működik, hogy amint bekerül egy csapatba, akkor elég jól megy nekik, jól irányít, de kb. 1-2 év után történik valami, és semmi sem jön össze, mindent elveszítenek. Mintha csak úgy tudna megújulni, ha új emberek közé kerül.
-
lemusz
addikt
válasz
Vismajor01 #71185 üzenetére
pasha megy helyére (nem irányítónak)! itt hallottátok először!
-
bepken
veterán
válasz
Vismajor01 #71008 üzenetére
valószínűleg hasonló érzés lehet az oviban baseballütővel hadonászni...
-
gtamate2
veterán
válasz
Vismajor01 #70991 üzenetére
Mert régen ez másképp volt?
-
skL86
tag
válasz
Vismajor01 #67657 üzenetére
ment a pm
-
kretenallat
senior tag
válasz
Vismajor01 #67481 üzenetére
Csináljuk meg! Kiírom az eventet estére.
-
gtamate2
veterán
válasz
Vismajor01 #67328 üzenetére
Voltunk már supreme-k is azóta, mit hazudsz???
Btw: Aki temette a major lázat, most többen nézték a PGL-t, mint az Atlantai Majort-t
-
Redneck
nagyúr
válasz
Vismajor01 #67148 üzenetére
Én is hasonlóan szerencsés vagyok, egyik haver szintén. Van egy másik aki minden Majoron 2-3 ládával zár.
Ez kb olyan mint a láda nyitás. Egyik fiókon sokból semmi, a másikon pár nyitásból kés és hasonló drágább skinek.
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
Vismajor01 #67148 üzenetére
Major meccsek 90%-át pörgettem valamilyen eszközön eddig 1 láda.
-
infectedmann
őstag
válasz
Vismajor01 #66646 üzenetére
Rajtam kívül általában senki nem szokott infókat írni, ha nem fejhallgatóval játszanék és nem figyelném as radart, hogy mi történik, akkor kb. fogalmam sem lenne, hogy mi van, de ahogy látod hiába írom ezerrel, hogy "B attack" ha nem reagálnak rá.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Vismajor01 #66646 üzenetére
Én is akkor szoktam elindulni, ha már látták a másik lerakón a bombát.
-
I Am^^
tag
válasz
Vismajor01 #66551 üzenetére
+wh aim spinbot
-
GabN73
addikt
válasz
Vismajor01 #66151 üzenetére
A jó öreg Kent pub, ahol lehetett material whzni, és hiába sírtál az adminoknak, hogy át kéne írni 1 sort, a jó öreg "40" tolta rád a bant egy sörétes-sötét rush során
-
Franklin
addikt
válasz
Vismajor01 #65576 üzenetére
Lehetne akár mindkettővel mérni.
-
gtamate2
veterán
válasz
Vismajor01 #65325 üzenetére
-
Redneck
nagyúr
válasz
Vismajor01 #65297 üzenetére
Hol találom? Jó volt a FaZe, tetszett, örülök nekik, mert utálom az SK-t.
-
GabN73
addikt
válasz
Vismajor01 #65283 üzenetére
Én is azt lesem, hogy wut, VP ilyen hamar kiesett?
Kevés a money biztos, még az előzőeket élik fel inkább.Meg nincs ösztönzés, hogy kap valaki új E Mercit
-
szebe
addikt
válasz
Vismajor01 #65283 üzenetére
Jön mindjárt a menetrendszerű sírás a bo1 csoportkör miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest