- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
alexy92 #47324 üzenetére
Én szerencsésnek mondhatom magam, mert aimossal szerintem még nem is játszottam. Wh-t azt nem tudom, azt lehet ügyesen csinálni. De szeretem inkább felfogni a dolgokat úgy, hogy smurf-ök. A lényegen nem változtat, mindent bele kell adni.
Viszont ezeket a csalózásokat már nem tudom komolyan venni. Mocskos idegesítő mikor magyarokkal megyek és csak azt hallom "jól van bazdmeg ez csal" "perszee". Mindig könnyebb a másikat hibáztatni ha nem megy a játék. Ilyen hozzáállással csak lejjebb visz az út. Előző 5 meccsemből 4-szer hívtak csalónak, 1-szer nem ment, akkor éppen "boosted noob" voltam.
Mennek a felesleges reportolgatások, aztán a 12 éves vérpistike meg rányomja overwatch-on hogy csal, mert éppen egyszer rátartott a falon keresztül, vagy éppen sokszor adta be neki a fejest. Nagyon remélem hogy a többség tisztán tudja megítélni ezeket a szituációkat.Habár neked ment a válasz, általánosságban írok. A te/ti eseteitekről nyilván nem tudok véleményt adni mert nem láttam.
-
luk88
tag
válasz
alexy92 #47327 üzenetére
Ez pedig egy hónapja volt [video]
[profilja]
Spanyol 4fős premade, 2-8-nál nem bírja tovább és pofátlanul tolja. 5. emberük már hamarabb észrevette, hogy csal. Őt kickelték.
szerk.
Mindenki megvan áldva azzal, hogy global akar lenni.. ezek szerint bármi áron. -
luk88
tag
válasz
alexy92 #47327 üzenetére
Hehe, nekem van olyan letöltött demóm. Amin vezetünk kb 9-0ra, az ellennek összesen van 5 frag-e. (A jó matchmakinget minősíti milyen fair a játék.) Aztán az egyik ember kilép mert látja, hogy sansztalan. Ekkor ellenfélbe német emberünk 0-0-8 körül áll. És mit ad isten a bot-tal elkezdi lőni a fejeseket
. Minden körben meghal frag nélkül, botot átvéve megtanul játszani, csak fejest lő, ránklövi a falat, füstbe 1-1 golyokat lő, persze fej.. Azóta se kapta a bant.
Szerk.
Nyár elején volt.. -
vzsryl
nagyúr
-
mepet
addikt
válasz
alexy92 #46868 üzenetére
"Az változott, hogy már mindenki csak 'quickbuyt' hajlandó, sehol egy azonos értékben felkínált ajánlat.."
Ez mondjuk a személyes tapasztalataim alapján is stimmel.
Én legutóbb egy glock skint szerettem volna elcserélni egy nála fél euróval kisebb értékű glockra, és nem. Nem volt aki elfogadta, érdemi ajánlatot sem kaptam (csgolounge-n hirdettem csak).
Tényleg mostmár 10-ből 10 az aki jelentős haszon nélkül nem trade-el, és kb a fele ki is írja az ajánlathoz, hogy 120% értékú csereajánlatokat vár, meg ilyenek... Szerintem ők nyilván nem fognak találni így áldozatot, hiszen hozzám hasonlóan ilyenkor mindenki azt csinálja már, hogy eladja majd megveszi a cuccot a marketen, mert akkor inkább gabennak fizetünk a semmiért, mint egy másik idegennek a dupláját... -
Nxn908xxx
őstag
válasz
alexy92 #46858 üzenetére
Én egy mw usp guardianból 2 hét alatt eljutottam 4 kulcsig, de azóta sehogy se sikerül elcserélni még ezzel egyenértékű skinre se, nemhogy pár centtel értékesebbre. Az elején még meglepően szépen ment, de most megakadtam, nem lesz így késem úgy látszik. Nagyon sok offert küldök a kulcsok értékénél csak 30-40 centtel drágább skinekért, de az Istenért sem akarja senki elfogadni...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gmail
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest