- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz
sikalisk #54026 üzenetére
regelj le
– Accounts that get a global cooldown for GSLT violation will no longer make their party members from previous competitive matches lose match wins earned together.
valaki ertelmezne ezt nekem, tehat azok az accok amelyeket bannoltak hogy game servert krealhassanak, azok többé mit nem fognak mm-ben a csapattarsak meccseivel csinalni?
GabN73 lehet a laptopod nem birja a csítet is meg a gamet is kirajzolni?
amugy meg nem lehet hogy ilyenkor valami a hatterban elkezdi zabalni a procidat , virusirto, windóz ápdét , akármi? alttab ki és nézz egy riszörszmonitort. -
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
sikalisk #54038 üzenetére
Csak tudhatnak max a randomok, mert ha nekiállnak afkolni spinbottal vagy egyszerűen ordibálnak, mert nem hozol le egy 1v4-et vagy csak fejbelő, mert nem dobsz neki 3000$-ral az frusztráló tud lenni. De ha haverokkal játszol, akikről tudod, hogy (oktalanul) nem lőnek fejbe, inkább azt választod. (szerintem legalább is)
-
válasz
sikalisk #54036 üzenetére
MM-en ha nincs társaságod, és a jóistenre bízod a dolgokat akkor kb 50-50% az esélyed, hogy mi lesz.
Márpedig ugye az egyik kulcs tényező a ranglépéshez, a Kör győzelem/veszteség is.
Hiába lövöd te magad a csapatod élére, ha amúgy kikaptok 16-5-re pl. Nyilván ha van mellette kellő MVP-d akkor kapsz valamennyit, de a leggyorsabb szintlépéshez kell a folyamatos nyerés.
Nos ezt 4 összeszokott emberrel könnyebb összehozni, mint mikor felmész egyedül MM-re és csak abban bízhatsz, hogy a csapatod nem egy retardált idióta társaság, aki nem tud lőni, cserébe minden körben kunyerál, vagy hallgatod mindaddig a cyka blyat-ot amíg le nem tiltod.
Itt 50-50% az esélye, hogy nyertek vagy buktok. De volt rá már példa nekem is, hogy komplett csapatot sikerült megverni 4 full vadidegen emberrel -
-
GabN73
addikt
válasz
sikalisk #54021 üzenetére
Haver, vagy nagyon jó troll vagy, vagy csak egy szokásos toxic sz*r
Úgy áradozol a supreme szintről, mintha az egy elérhetetlen dolog lenne. Ott is vannak jobban és sz*rabbul játszó emberek. (Valaki global szint, valaki dmg) Igen, még supremeben is sok az orosz. Igen, még supremeben is sok a retardált, a toxic, salty ember, ha solozol, vagy randomoztok, ha nem vagytok meg öten.
Ha vagyok olyan mazoista (és szoktam lenni), hogy leülök egyedül MM-ezni, akkor tuti, hogy a 3-4. meccsre kiégek, mert hiába próbálok tryhardolni, vagy ignorálni a csapatot lehúzó embereket/gyökereket, egyszerűen nem tudsz lehozni minden szituációt.ÉS itt jön a lényeg: sok ember elfelejti (köztük néha én is), hogy a csapattárs is EMBER, nem egy gép. NEM ebből él, NEM profi, lehet hogy csak hazajön munka után, dm, botozás nélkül leül mm-ezni. Nem mindenki tud és nem mindenki akar full focussal játszani, és nem is fog. Ha ilyen csapattársakra vágysz, akkor szedj össze egy csapatot, akiket érdemlegesnek találsz erre, aztán szokjatok össze, gyakoroljatok... (bár kétlem hogy lennének barátaid
)
Szóval lehet hogy valaki global/supreme, de épp sz*r napja van, vagy csak rossz szériája, és nem adja neki, akár egy sas1 is meglövi a szintjét. De leírom még egyszer: EMBEREK vagyunk, nem mindenkinek van meg a kellő tapasztalata, hiába van magasabb rangon [minden szintnek elég nagy a szórása], nem mindig életed meccsét játszod. Ezt felejti el sok ember, és ha még sikerül a f*szfej viselkedésével, beszólásával a morált lefelé húzni, akkor nagyobb eséllyel bukó a meccs, nagyobb eséllyel lesz az egyéni teljesítmény is rosszabb.Az meg hogy neked van egy elvárt szinted - amit sokszor a fentiek miatt nem mindig lehet megütni, bár Te folyamatosan elvárod - a Te szegénységi bizonyítványod. Ezért is kérdeztem, hogy melyik csapatban játszol (van e egyáltalán, bár szerintem az sincs), szívesen figyelemmel kísérem a feltörekvő magyar csapatokat.
Csalókról meg annyit, hogy vannak, mostanában egyre többen. Mennyi overwatchot szoktál megnézni havonta? Sok a felesleges report, teljesen aláírom, de lehet ám csemegézni
Persze vannak érdekes szituációk, sok sz*rt bead néha, hála a túl nagy szórású szervereknek meg persze a 64 ticknek
Az meg hogy valaki csalózik, miért kell felfújni? Zavar? Némítsd le, főleg ha gyökér is mellé. Zavar hogy le van írva egy fórumra? Görgess tovább. Ismételni tudom csak magam: EMBEREK ülnek a másik oldalt is, nem mindenkinek ugyan olyan az idegrendszere, nem mindenki tudja magát visszafogni.A kérdésem csak annyi, hogy Te miért nem tudod elengedi a füled mellett ezeket, miért nem tudsz nyugodtan továbbgörgetni?
Valahogy nem látom azt a higgadtságot, profizmust, sportszerűséget, ami a Te elvárt szintedhez kéne...részemről ennyi, majd ha felnősz ehhez, akkor tárgyalhatunk, tovább nem etetlek
-
AllTheBest
őstag
válasz
sikalisk #54012 üzenetére
Szerintem nyugodtan átmehetnél ide: [link] Vagy intézd privátban, mielőtt még egy moderátor szól rád...
Sajnálom, de én nem ezért olvasom ezt a topicot, hogy a tiédhez hasonló posztokkal legyen tele, meg mellesleg a fórum aktív tagjainak nagy részét már magad ellen fordítottad, gondol azt, hogy neked van igazad és szerintem válts témát -
wjbhbdux
veterán
-
gtamate2
veterán
válasz
sikalisk #54000 üzenetére
Ha lehet kerüld a dupla (tripla!!) hsz-t és helyette egyben válaszolj több embernek.
Amúgy a naivitásod irigylésre méltó, én supreme-global környékén szinte a napi 5-6 meccsből 1-ben mindig van cheater, a kisebb rankon pedig mégrosszabb a helyzet.
Lem accal mentem a héten a barátaimmal akik már nagyon rég játszottak és kettőjük el rankja se volt. Úgy kezdődött a játék hogy az egyik srác az ellenbe elkezdte írni hogy boost pm me , stb.. Hoztuk az első 9 kört, a srác 009-be volt, disconnect utána egy vagy két kört hozzunk és a srác topfragger lett (zero to hero). A végén kiderült hogy dmg volt. És hány. Ilyen van
-
had423
aktív tag
válasz
sikalisk #53985 üzenetére
Én nem sok mm-et játszottam a játszott óráimhoz képest és én se gondolom, hogy sok a csaló, de azért amikor a csapatból legalább 4-en egyetértünk abban, hogy ja az "xy" csal, akkor az nagyrészben be is igazolódik. Találni olyanokat, akik még nem lettek bannolva.
[link], [link].
Mondjuk ez csalás, mert az egyik pörgőaimozott, a másik meg falon adta a fejeseket wp-vel (nem egyszer és nem is kétszer, inkább 16-szor). -
Arkennys
addikt
válasz
sikalisk #53967 üzenetére
Visszafordítod amit mondtam, wow. Tehetséges vagy. Egyébként nem minden szavam szervesen a te felvetéseidre válasz, bocsásd meg a dolgot. Volt benne saját gondolatom is, épp az általad emlegetett rész. Mindegy, hagyjuk szerintem egymást békén ezzel
nem statról szoktuk megismerni, hanem ha vidáman berohan hússzor prefireben bárhová álsz stb
-
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
sikalisk #53959 üzenetére
Miért veszekedünk ezen? Ha lecsalózza lecsalózza, te tudod, hogy nem az.(vagy ha az akkor nyugodt szívvel reportolod) Engem csak akkor zavar, hogy lecsalózza a jobbat, amikor egész meccsen vele foglalkozik és nem figyel a gamere, na az engem is tud frusztrálni. Az ő szíve dolga mit csinál, ragelhet is egyet-kettőt, csak ne vonja el a figyelmét a játékról - bár a legtöbb rage ezt teszi.
-
Arkennys
addikt
válasz
sikalisk #53957 üzenetére
Hát, ha neki az a játék, hogy mellette beugat mindenre, akkor gratulálok a supremségéhez. Nálam némi agy és emberségesség is társul elvárásban egy normális játékoshoz. Lőhet úgy mint egy pro, ha közben mindenkit úgy lestresszel, hogy semmire nem képes a csapat többi része. Egyébként én ilyenekről beszéltem gyökér címszó alatt, amire konkrét példát is mondtam, nem izgat ha oroszul gagyog, hajrá. De ne késeljen már le mert neki nem telt AK-ra, miegymás. Lehet magasak az elvárásaim.
Amúgy a kérdésedre, hogy mennyi lett jelentve aki nem csaló, honnan a vérből tudnánk? Mi jelentjük aki tényleg eléggé durván tolja, és idővel bannolják jó esetben. Már nem releváns a dolog, mivel üti az általad eddig szajkózott senki sem csal, csak mindenki sír dolgokat...és a linkeltek pl csak az utóbbi 2 hétben enemyben lévő csalók közül kerültek ki....
szerk: sika, megint bizonyítottad, hogy falra hányt borsó bármit is mondani neked
maradjunk ennyiben, majd pár hónap eltűnésed után újra előjön a téma. A mindenkit reportolsz aki többet lő nálad feszengésed röhejes, letolsz egy tök alaptalan általánosítást, amivel próbálod elérni, hogy nehogymár ne neked legyen igazad
-
Arkennys
addikt
válasz
sikalisk #53932 üzenetére
nehezen hiszem, hogy ott nincsenek gyökér oroszok, konkrétan sima kala óta DMG-LEM-ben is találkoztam velük. Egy rang felfelé nem hiszem, hogy választóvonal lenne még...
(#53954) Sztrego: az a rohadt paranoiánk
Az épp most meccsen felfedezett WHs srác is biztos teljesen ártatlan, azért pár nap múlva ránézek
semmi más játék csak GO, 600 óra, ukrán van pár árulkodó jele a mindig tudom hol vagy jelenségen kívül
-
Zomb€€
őstag
válasz
sikalisk #53943 üzenetére
En mindig visszanezem azokat a demokat ahol valami nem stimmelt, es kb 90%-ban beigazolodik a jatekban velt gyanu. Az meg eleg demagog duma, hogy aki ezt kijelenti odabofogod neki hogy javits a jatekodon...
Ami mostanaban mm-ben folyik az elkepeszto, tenyleg minden masodik jatekban van egy csalo, aki epp a kis kocsoget boostolja. Reddit is tele van ilyen postokkal (amikre termeszetesen jonnek a hozzad hasonlo kommentek)
Szerintem ez a jelenseg a primenak tudhato be, mindneki fel probalja magat tolni a szigoritas elott, de a bevezetes utan is kell majd minimum 2-3 honap hogy eluljon a szar...
-
sikalisk
tag
válasz
sikalisk #46009 üzenetére
egyébként baromi zavaró ez az iszonyatos skill ingadozás, supreme szinten olyanok is rohangálnak, hogy fraget nem lőnek és bután rohangálnak a pályán. Néha meg lesek, hogy ez meg milyen állat jól játszik, ennek így nem sok értelme van. Inkább voltam dupla kala, seriff szinten, ahol, ha bejött egy sas akkor látszott rajta, hogy ott már skillre megy a játék..
-
MarioAna
senior tag
válasz
sikalisk #45819 üzenetére
Annyira jól működik, hogy majorokon is eléggé megmagyarázhatatlan dolgok történnek sokszor a pro arcokkal (shoxnál egyértelmű aimlock 2x lanon is, flushának is volt nagyon gyanús esete most ismét, JW ugye fixen csalt a múltban...stb).
Amikor már az egérbe beflashelt rásegítések kora van, semmin sem lepődök meg.BTW én is inkább feleslegesen reportolok valakit, aki gyanúsan mozog akár csak DM-en is (
), mint hogy megússza. Halálbüntetés párti vagyok ezen a téren
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
sikalisk #44692 üzenetére
A profik versenyekre járnak, ahol koránt sem biztos, hogy olyan gépet kapnak, ami FullHD-ban, max. FPS-sel viszi a játékot...(Minél több az FPS, annál jobb.) Ezért a a rosszabb esetre készülnek, vagyis hogy nem izomgépet kapnak, így mindent levesznek, ami nem gátolja a játékukat és otthon ilyen beállítások mellett gyakorolnak.
-
demerion
tag
válasz
sikalisk #44669 üzenetére
Ilyen szempontból lehet hogy fura állatfaj vagyok, FHDban játszom, 15"on, mert kisebb felbontás "furán néz ki". Néha olyan érzésem van hogy hangyákra lövök egy mirage miden például, de elég gyorsan meg lehet szokni
a 4:3 - 16:9 kérdés preferenciafüggő, általában azok játszanak 4:3ban akik előtte 1.6oztak és ezt szokták meg, vagy kicsinek érzik a játékosokat. Ki kell próbálni melyik jön be. Azért az fpsre tényleg vigyázz, 80-90 alatt előfordulhat, hogy pont rosszkor dropol 40-50re.
-
oliwwer
aktív tag
válasz
sikalisk #44669 üzenetére
A géped teljesítményétől függ. Minél több fps-t hozz ki belőle. Ha ilyen fix 150 megvan, akkor variálhatsz, mehetsz feljebb. Én 1280x960 4:3 képaránnyal, árnyék magas, minden más alacsony, így van olyan 130 fps-em. Van hogy beesik 100-ra, ezért feljebb nem is próbálkozok (meg ez úgy tűnik hogy egészen jól adja)
Viszont ilyen hátrányai lehetnek
dehát ez ritka nagyon, csak viccből linkeltem be. Nem valami szép a játék, ha ennyire leveszed. Dehát a magas fps sok előnyhöz juttat, így a szépségről le kell mondani.
A fullhd szép, ha viszi a géped, az nekem egyelőre álom
-
dugo_
veterán
válasz
sikalisk #36108 üzenetére
például
STEAM GROUP - DERANKERS5 fős full lobby, 16 kör afk, 10perc/meccs, +forward; +back, tálcára lehúzva futhat a háttérben aztán gyorsan megvan. szinten tartáshoz valószínűleg 3-4 derank meccs is kellhet egy-egy hard carry-vel behúzott győzelem elo pontjainak egyensúlyozására.
nekem a GNM -> S4 5 nap alatt megvolt, aztán meguntam és kb ugyanannyi idő alatt vissza is lőttem magam. -
Mezcal
addikt
válasz
sikalisk #35940 üzenetére
A másik az, hogy nem tudtad megállapítani, hogy ki a csalow. Volt ilyen admin társam 1.6-ban, sosem bannolt, de tényleg, egyszer sem, és bőszen hitte, hogy az a csaló, aki előre lő és sosem hibázik, csak ügyes. Egyszer 51-0 statos gyerekre hívtak be, mert nem tudta, hogy melyik a csaló.
-
Mezcal
addikt
válasz
sikalisk #35934 üzenetére
Nekem sem volt semmiféle csalás a gépemen és sosem csaltam. Ennek ellenére a legtöbb csalást tudom, hogy hogyan működik, mert egyrészt utána néztem a dolgoknak, másrészt láttam eleget akció közben.
Az egy létező dolog, hogy nemcsak csalókat jelentenek, de én általában nem az első gyanús lövések vagy wh-nak vélt eset után jelentek, hanem kivárok. nem arról van szó, hogy kapok egy fejest valakitől és jelentek, én is adtam fejest P2000-rel awps-nek jó messziről. Az ilyenek bele vannak kalkulálva. Az viszont, hogy jön a gyerek CT-re és futtában fejest oszt mindenkinek, az már nem a véletlen kategória, főleg, ha ugyanúgy megcsinálja máskor is. -
Mezcal
addikt
válasz
sikalisk #35917 üzenetére
Szerintem elég jól megtudom ítélni, hogy ki a csalow, és ki a nagyon ügyes játékos. 9 év 1.6 van mögöttem, ebből több mint a fele adminként, mocskosul sok csalow-val volt dolgom. Nemcsak ns-ek, hanem steamesek között is szép számmal.
Akiről Arkennys beszélt, az csalt. Pont. -
-
Arkennys
addikt
válasz
sikalisk #35922 üzenetére
Elnézést, akkor kényszeresen ellenkező véleményt alkotsz kb mindenkivel aki felvet itt valakit. Másokkal kapcsolatban ez nem érdekel, magamnál igen, reflektálok is rá szükség esetén. Elmondtam, mit gondolok, és nem érdekel, elhiszed e, hogy tényleg csalt az illető.
szerk: ja képtelen vagyok felfogni, hogy egy perccel később már írsz egy más kommentet, mikor még él a szerkesztés gomb, és vígan alápötyöghetnéd. Bennem a hiba, tudom. Én valahogy nem szoktam magam alá magyarázni folyamatosan. Mindegy, a stílusod irritál piszkosul, sajnos elég magát hasonlóan előadó emberrel találkozom a mindennapokban, és nem fogok ide félve kommentelni, hogy majd megjelensz megint, és megmondod nekem a frankót
Mindegy a dolgot lezártam, írj még rá, legyen tiéd az utolsó szó, ezzel kapcsolatban végeztem.
Szerk 2: ragozd még a dolgot kérlek, egyre viccesebb
rajtad kívül itt senkire nem használnám a kényszeres jelzőt
-
Arkennys
addikt
válasz
sikalisk #35920 üzenetére
reménytelen. Ha meghazudtolsz, fogok reagálni. Másokkal kapcsolatos okoskodásaidba a múltkori "beszélgetésünk" óta direkt nem szólok bele.
Valóban, és véleményed már már kényszeresen közlöd is mindennel kapcsolatban, totál akármi kerül szóba, mindezt lehetőleg hat egymás alá kommentben.
-
Arkennys
addikt
válasz
sikalisk #35917 üzenetére
Téged szépen kérlek, hogy ne reagálj rám (én is igyekszem téged figyelmen kívül hagyni, így békésebb és egál a dolog). Előre tudtam, hogy előjössz megint, és kiosztod az észt. Képzeld, megesik, hogy akire rámondják hogy csaló, az valóban az. Mint mondtam, eléggé látszott, hagyjuk már az "oda adta be neki"-t. Ja láttam már olyat is, bármi meglepő azért észreveszem, mikor bűzlik valami. Nem csak neked van ítélőképességed a világban. Az önelemezgetéseid nem túlzottan kötnek le, köszönöm, főleg az álszerénykedés, hogy "ha még jó játékos lennék", miegymás, miközben mindenben muszáj ellentmondanod annak, aki valami észrevételt tett itt. Szerinted a csalók 90% a ultrapro játékos ezek szerint, főleg hogy a csóringer nova4en volt ahogy emlékszem. Minden bizonnyal teljesen tiszta helyzet volt, valóban. Légyszíves fogadd el, hogy nem mindenki más beszél hülyeségeket, amiket neked kell tisztázni. Köszönöm.
-
MurdR
veterán
válasz
sikalisk #35875 üzenetére
Messze vagyok én attól, hogy smurf accra legyen szükségem
Azon már gondolkodtam, hogy kéne egy second acc arra az esetre, ha csak funból megyek pár erősebb ismerőssel, aminek tuti bukás lesz a vége, mert pl a sheriffet meg csirkét nem hogy nem lövöm meg, de még sebezni sem tudom néha
Nem baj, road to silver
-
Slystyle
őstag
válasz
sikalisk #35874 üzenetére
Én nem elégedetlenkedtem, engem nem zavar egyáltalán a 64 sem, mivel manapság a két kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi időt töltök el játékkal.
És megmondó ember sem akartam lenni, de lásd be, hogy ugyanazzal érveltél, csak kitágítottad Valve-ről a látókört a világra. -
szebe
addikt
válasz
sikalisk #35666 üzenetére
Ha valakit aim miatt reportolni kell, akkor az 90%-ban negevvel pörögve lő ace-t 16 körön keresztül.
Sokkal inkább zavarnak a mindig tökéletes ütemben kinéző/füstölő/flashelő emberek. Kis magyar közösségünkön is láthattuk, mekkora tömeg használ(t) radarhacket...Akkor képzeld el, eu szinten mennyien tolhatják...
-
BaLee
addikt
válasz
sikalisk #35671 üzenetére
Sajnos ezt én is tapasztaltam. Sőt van olyan aki azért reportol valakit mert orosz, vagy azért mert egyik gyanús ezért reportolja az egész csapatot.
Szegények addig nem érnek fel ésszel, hogy ezzel pont az igazi csalók elkapásának esélyeit csökkentik. 10 owerwatchból 1 max 2 az amire jó eséllyel rá lehet mondani, hogy csaló valaki. A többi csak elvesztegetett idő. -
Xero
nagyúr
válasz
sikalisk #35666 üzenetére
Akiket én reportolok, azokat vissza szoktam nézni. 70-80%-uknál valóban látszik demobol hogy nem volt tiszta. Ezen felül pedig nagyon sok olyan esp és radar simán elkerülheti a figyelmemet, amit meg nem reportolok.
Szóval az 1000-ból 1 maximum silver-nova vonalon reális, fentebb azért már másként festhet az arány.
-
Xero
nagyúr
válasz
sikalisk #35647 üzenetére
Istenkém...
Ez már a naivság egy súlyos formája.
De segítek: Z fő accountja global, én lem-ről estem vissza tegnap. Elég valószerű, hogy egy darab global smurf elpicsáz minket, miközben az egy darab supremejük afkol.
Magának dobta a smokeot a nyomorult és abból lőtt. Multihack at its best.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest