- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
wannnabeees #49217 üzenetére
Rosszul állítottad ki a diagnózist, pont az ellenkezője igaz rám. Általában entryket lövök, és jobban tudok teljesíteni, ha a többieknek nem adja a csapatban. Sőt általában solozok, és teljesen jól elvagyok, top3-ban, sok mvp-vel főleg az entry fragek miatt. Továbbá 12 éve CS-zek, és már csak visszafelé fejlődök, egyre rosszabbnak érzem magam, mégis bennhagy LEM-ben. Annyi még hozzátartozik a dologhoz, hogy én DMG-ben is elmentem silver/nova haverokkal játszani, és ha bukta volt, akkor az nagyon lehúzta a rankom. volt rá példa, hogy kalaként mentem LE haverokkal és fölényesen top fragger voltam a meccsen, 10mvp-vel (ez még másfél éve volt, amikor 10 win is kevés volt a DMG--->LE ugráshoz) stb...
Szóval még mindig nem koser ez a rang kiosztás, és nincs mindenki ott, ahová való. -
vzsryl
nagyúr
válasz
wannnabeees #49212 üzenetére
1235 winem van, tehát kb. 2500-3000 MM meccs van mögöttem. Dupla kalában kezdtem, és sokat vívódtam kala-dupla kala között az elején, aztán 100+ win után jött a DMG. Ezután főleg MGE és DMG között mászkáltam kb. 1100-1200 win közöttig. Egyetlen egyszer voltam LE, valamikor 400 valahány win környékén. De nagyrészt DMG-ben tanyáztam. Aztán jött a rang könnyítés, minek következtében LEM/SMFC-t váltogattam naponta. Most a rang nehezítés óta meg rohadtul nem tudok leesni LEM-ből, pedig több tucat meccset letoltam és vesztettem már legalább 10-15-öt is. Én rohadtul sosem voltam LEM. Játszottam sokszor LEM-GE közöttiekkel, meg is lőttem, de oda feljutni nem tudtam. Na ilyenkor mi van? Nekem DMG-ben kellene lennem.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
+1
faceit meg a béka segge alá csúszott.
-
szebe
addikt
válasz
Pontosan.
A "pontszáma" senkinek sem változott, egyszerűen változtattak az adott pontszámhoz tartozó rankok határértékein. Sajnos pár ember ezen nem tud túllépni, mer' ő smfc meg lem volt, akkor most mé' kala2 -
rumos XIII
aktív tag
válasz
wannnabeees #48463 üzenetére
nemis jó
-
Zimmi91
addikt
válasz
wannnabeees #48463 üzenetére
Köszi szépen, akkor majd a Maldív-szigetekről küldök egy képeslapot!
-
gtamate2
veterán
válasz
wannnabeees #48159 üzenetére
én 900-on vagyok most de kezdem ezt is soknak érezni.
A proknál sem véltem felfedezni a mágikus ezrest. -
bbdzyx
senior tag
válasz
wannnabeees #48159 üzenetére
lol wut?
-
maathe
senior tag
válasz
wannnabeees #48152 üzenetére
Nem akartam, szóval örülnék neki ha nem javítanál ki feleslegesen. Ty.
-
Lackki
őstag
válasz
wannnabeees #48152 üzenetére
én is 400/2-n tolom, bár az új egérpaddal rohadtul nem érzem most a témát...
-
dugo_
veterán
válasz
wannnabeees #47797 üzenetére
Fogalmam sincs, nem volt fejes. De ilyet szerintem nem tud a deag, legalábbis azzal hasonló sem történt még.
Random szar az egész. -
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
wannnabeees #47683 üzenetére
"Scream nem lő rosszul. 1v1 mapokon is elég jó, viszont közel sincs ott a top10 csgo játékos listán. Top10...meh top20 sincs az meg...sőt."
Igazad van, ezért van az, hogy streambe porig alázza a global enemyt, de majorön/faceiten nem sokat tud lőni, mivel nem mmben van, ahol befutnak elé ész nélkül. (amúgy kétség kívül jó aimja van, de nem elég ennyi) -
Vanir
veterán
válasz
5000 óra CoD után bátran elmondhatom, hogy CS-ben 10x többet írják ezt az 1v1 dolgot.
-
atomanti19
aktív tag
válasz
Felteszem, csak a hasadra ütöttél és onnan jött ez a bodito-s dolog. Akkora hülyeséget írtál,nem is reagálnék rá.
-
bager13
aktív tag
válasz
wannnabeees #47583 üzenetére
"LEM alatt senki nem tud lőni." Azért ez kicsit erős. Ennyi erővel mondhatjuk azt is, hogy minden 20 év alatti játékos buta agyatlan szerencsétlen.
-
Vanir
veterán
válasz
wannnabeees #47075 üzenetére
De szerencsére az elmúlt 2 hétben olyanokat csúszott a hitbox (álló embert nem lehet fejbelőni közelről, és társai), hogy teljesen elment a kedvem az egésztől.
-
Lackki
őstag
válasz
wannnabeees #47075 üzenetére
faceit német szerveren nekem 12es pingem van BPről...
szal lehet hogy csak egy jobb német volt -
GabN73
addikt
válasz
wannnabeees #46693 üzenetére
+1, olyan emberek játszanak LEM szinten...
Mondom játszok ma 1 meccset. Persze én 30-ba lövöm magam úgy hogy egyik se szólal meg...
Info nélkül meg ezt a játékot nehéz játszani. És ki kezd el ugatni feleslegesen, és bontja a csapatot? Persze hogy az utolsó pöcsarc
Ki is kaptunk 13-16ra
-
newwave0507
aktív tag
válasz
wannnabeees #46242 üzenetére
Igénytelen ? Nem értelek sajnos :/. A player feltöltötte a szolid "házi" shotokat, hogy megmutassa a topiklakóknak, hogy mire volt képes aznap
. Ezt így kell felfogni.., had pörgessen, meg net_graphozzon, nekem tetszett
. Van nekem is jó pár jó kis movie, de én nem szórakozom már vele, ill. nem is tudom melyik meccsen történtek már a nagyobb " jelenetek " .
-
IreN!CuS
addikt
válasz
wannnabeees #46242 üzenetére
Na most ,hogy elindítottad a sznob felhőt ami ha eléri san franciscot globális katasztrófát okoz...nem lehetne abba hagyni az ilyen lényegtelen dolgokon való rugózást (vagy ott az off topic erre...)
Minden kibaszott nap megy valamin a cicaharc...?
-
oliwwer
aktív tag
válasz
wannnabeees #46239 üzenetére
Azért töltötte fel az internetre, hogy megmutassa milyen ügyes és szépeket lőtt, nem azért, hogy "Nézzétek milyen jól tudok videót szerkeszteni".
-
newwave0507
aktív tag
válasz
wannnabeees #46227 üzenetére
Milyen rendes vagy a kollégával.., már nekem gáz hogy oda-vissza offolgatod.., meglőtte aztán ennyi. Nézd meg , ha nem tetszik tartsd meg magadnak, ne 5 kommented arról szóljon hogy mennyire sz*r. Neked valószínűleg nincs mit feltöltened
-
szebe
addikt
válasz
wannnabeees #46227 üzenetére
+1
Nem tudom mivel dolgozik a srác, de vegas-ban két kattintás kivágni a videók elejéről a felesleges részeket (ahogy írtad is).
Ha kicsit laposabbak a fragek, azon zenére vágással lehetne javítani, de nincs zene...A demoui/konzol meg már 10 éve is ciki volt, ha bentmaradt.
(#46225) bbdzyx
Valakinek rendesen belegyalogolhatott a lelki világába a doki, hogy 3 éves képeket küldözgetnek be az *ndexre.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
wannnabeees #46217 üzenetére
Simán csak felvette az akciót. Nem fragmoviet csinált. Teljesen rendben van ez így, engem nem zavart. Ha téged zavart, és tenni akarsz valamit az ügy érdekében, tehát számodra megfelelő minőségben néznéd a srác videóit, akkor próbálj meg kultúráltabb kritikát írni neki, és ne ilyen stílusban fikázd le. Bár tök felesleges változtatnia bármit is, mivel ennek köze sincs a fragmoviekhoz. Akció bemutatóhoz ilyen való.
Az ilyesmik szépítése pedig panír feladata.maathe: Na a te hsz-od a legkorrektebb, de ezért a pár mp-ért tényleg felesleges erőlködni.
-
ProdiG
tag
válasz
wannnabeees #46217 üzenetére
Sajnálom hogy elherdáltam 3 másodpercet az életedből feketeség nézésével.
Tekintve, hogy nem nyilvános videó, és nem mellesleg a tény, hogy nem egy fragmovie-t készítettem, csak felvettem 30 másodpercet, nem fogok vagdalni, szerkesztgetni. Majd, ha összejön 5 percnyi ilyen és hasonló jelenet, majd akkor elgondolkozom rajta hogy megszerkesszem e, és akkor töltök fel nyilvános videót.
De elhiszem, hogy nehéz levenni a szemed a net_graphról és mondjuk a killekre koncentrálni 30 másodpercig. -
perecKING
senior tag
válasz
wannnabeees #46004 üzenetére
Es akkor miert nem bukjak le a rangot??? De komolyan!
Ezt nem ertem ebben az egesz "konnyitesi"legendaban. Ha el is tolodott akkor annak folul ki kell utkoznie, es akkor bizony aki nem lovi meg, az lebukja! Majd igy sorban lefele kovetkezne minden rang.
-
m_dawe
senior tag
válasz
wannnabeees #45944 üzenetére
Én tudom magamról, hogy nem vagyok global szinten és ezt el ismerem.
De ha a többi csapattársnak az votl a kikötése, hogy GE legyen akikkel játszunk, hát legyen.
Btw. kupákon nem feltétlen az első hely a cél, hanem fejlődni a jobb csapatok ellen.
De részemről a téma lezárva. Ha valakit érdekel, akkor ír, ha nem akkor nem -
m_dawe
senior tag
válasz
wannnabeees #45942 üzenetére
A csapat többi tagja globalból esett vissza suprembe.(én egyedül nem voltam még global.
)
Ja és nem csak MM-re keresünk embereket, hanem faceit, cevo, kupák.. -
törölt tag
válasz
wannnabeees #45859 üzenetére
Böngészőből is lehet indítani?
Tyűűűha NiP, micsoda pistol round!
-
perecKING
senior tag
válasz
wannnabeees #45565 üzenetére
Ezek szerint tevedtem. Nem jatszottunk. Bar tovabbra sem tudom ki vagy! (mint irtam ha jo cspatba kerulok akkor termeszetesen ugy is jatszok) mind1 is, mert te mar kijatszottad ezt a jatekot
-
perecKING
senior tag
válasz
wannnabeees #45557 üzenetére
Az abaj, hogy nem tudom kihez van szerencsem. Igy nehez erdemben reagalni. Ha neked 4 barat kell ahoz, hogy LE legyel, akkor csak gratulalni tudok! Jatszanek en csapattal, ha lenne olyan akivel valodi szervezett csapatmunkat lehetne bemutatni. Attol, hogy ts-en vagytok 5en, es hisztiztek egymasnak, attol az meg nem csapatjatek. Tobb olyan "csapat" hivott 5.nek ahol a siras egetett ki! Nem az ellenfel volt jobb, hanem a csapaton beluli ugatas/siras egetett ki. Ilyenkor en kileptem ts-rol. Valoszinuleg te is ezek koze tartozol. Ezert is nem mondod be ki is vagy. Jo nekem a solo. Ha igy megy akkor valoszinuleg csapatban majd jobban fog
Koszi, legalabb te megnezted a videokat
Gyakorolj sokat es akkor te is jo leszel 1v5ben -
Micsurin
nagyúr
válasz
wannnabeees #45557 üzenetére
ha csak azok a jók maradnának hamar elnéptelenedne a játék....
-
perecKING
senior tag
válasz
wannnabeees #45540 üzenetére
de mar estem!
akkor akik vannak most nova szinten? aki jatszik az valoszinuleg fejlodik is. nekem lassan meg lesz a suprem, akkor onnantol szamitva az is low rank!adna egyszet az eg, hogy azok ellen dobjon be akik itt oltanak!
ZeroDK
ha eljutok a suprem-ig mehenenk egyszer ketten MM-et
-
törölt tag
válasz
wannnabeees #44057 üzenetére
Általában nem így glockozok, de arra a körre késztetést éreztem hogy úgy lőjjek mint egy retard
hát igen, ilyen ez a cségó
-
perecKING
senior tag
válasz
wannnabeees #43899 üzenetére
nem! erre nem gondoltam
de koszi -
válasz
wannnabeees #43899 üzenetére
Szerintem ezt folytassátok privátban / steamen / ingame. Itt legyen vége.
-
expander
senior tag
válasz
wannnabeees #43749 üzenetére
150winnel egyaltalan lehetseg nova1nek lenni
-
MurdR
veterán
válasz
wannnabeees #43749 üzenetére
De, komolyan mondtam, mivel a nova1-es elé nem fognak odatenni egy Globalos visszajátszást, akinek még az is csalásnak tűnik, hogy a desert lövés után késre vált.
Szerk.: és ez biztosan nem urban legend, mert emlékszem még a Nova1-nél milyen bejátszások voltak, és most, sheriffben. Az más dolog, hogy valóban sas alatt nem adnék én sem owerwatchot senkinek, de akkor a rendszer még ennyire sem működne, mint most, mert még kevesebb lenne a kapacitás ezeknek a visszanézésére.
Mondjuk ez a személyes véleményem, szigorúan OFF-ban: nem az OW-ra kellett volna összpontosítani a fejlesztési erőforrásokat, hanem a VAC-ot kicsit ki kellett volna okosítani.
-
gtamate2
veterán
válasz
wannnabeees #43479 üzenetére
A 95%-a lowsensen játszik, de tessék nézd meg: [link]
Btw. rallen aztán a prok Istene, ja nem..
-
törölt tag
válasz
wannnabeees #43472 üzenetére
Jó neked hogy ez működött, én háromszor futtattam le, majd újra is telepítettem, de semmi. Én inkább sourcezok míg nem lesz javítás.
-
törölt tag
válasz
wannnabeees #43389 üzenetére
Ami az adatlapomon van kint gép, azon 64 ticken nincs meg a fix 200, és 80-90-re is beesik. Maga a játék nincs optimalizálva rendesen.
-
Vanir
veterán
válasz
wannnabeees #43189 üzenetére
Ennél sokkal rosszabbak. Ő legalább kérdez, és nem csak szarik bele az egészbe.
-
Arkennys
addikt
válasz
wannnabeees #42803 üzenetére
elhiszem én, hogy fejlesztenének de a fegyverekhez amikkel semmi baj nincs minek nyúlkálnak? Illetve animációzás, miegymás. Szörnyen elcsesznek ilyenkor nem egy dolgot mindig.
plusz hatás: M4A4 skinek ára megugrott, tompítotté esett, király
-
Coccolino_O
őstag
válasz
wannnabeees #42811 üzenetére
Jah, m4a4.
Kex: Sokkal könnyebb kompenzálni? Szerintem a negyedik töltény már oda megy, ahova te sem akarod. Habár én mindig is m4a1-s párti voltam, pontosan amiatt rühelltem a másik m4-et, mert borzalmas szórása van, és ha valaki recoil master, az sem változtat ezen. Tunkolásra eddig az m4a1-s sokkal jobb volt, de most megnéztem, és már nem vagyok benne biztos annyira. Növelték a szórását, csökkentették a tűzgyorsaságát. És 100 dollárral olcsóbb lett. Szerintem még azt is be kellett volna játszani, hogy csak 1 tárat kapj hozzá.
-
Franklin
addikt
válasz
Opció lett így a Beretta, vagy még mindig nem elég jó? Pl. spórkörre.
-
PeL
addikt
válasz
Eddig sem használtam tompítós m4-et, mert a 20 golyó az én játékstílusomhoz nagyon kevés (tunk
). Zeus-t levették 100$-ra az jó dolog, kevlar mellé meg lehet venni első körben D2 hosszúra lesokkolni a kirusholó CT-t XD
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Sajnálatos módon tényleg gyenge az angolom, (konvergál a nullához) illetve épp csak láttam, hogy letöltött valami 100 MB-s cuccos frissítést a játékhoz. Gondoltam egyszerűbb lesz megkérdeznem itt, mivel nincs kedvem szavanként kikeresgélni a fordítóban az egészet és időm sem volt, hogy kipróbáljam.
-
BaLee
addikt
válasz
wannnabeees #42778 üzenetére
Közel az tunnelhez valamelyik doboz mellől-mögül. Esetleg társsal kereszttűzben két oldalról.
B támadásnál sokszor együtt rusholnak 3-4-en, netán mind az 5en. Egy 20 töltényes M4A1-S-el nem nagyon lehet megfogni őket, főleg ha egyedül fogod mint mostanában sokszor előfordult velem, mert a másik elmegy kóricálni alsóba vagy középen marad....
Ráadásul ha kapásból megy a füst és hallod, hogy emiatt megtorpan a támadás akkor P90-el jó eséllyel le lehet darálni 1 embert füstön keresztül vagy meggyengíteni párat.Támadó fegyvernek sem rossz amúgy de csak rövid távokra.
-
oliwwer
aktív tag
válasz
wannnabeees #42778 üzenetére
Azért egy eco B rush-t gyönyörűen meg lehet fogni vele
-
gtamate2
veterán
válasz
wannnabeees #42761 üzenetére
Már az első 10 meccs után is berakhat nagy rangba, de lem a felső határ ha jól tudom.
MurdR: Kevés lesz
-
gtamate2
veterán
válasz
wannnabeees #42701 üzenetére
Nem voltam soha smurf ellenes csak azért szóltam mert ezzel dicsekedni hogy a kisaccon elverünk valakit nem tartom teljesítménynek.
Sztrego: a könnyed engem 2 perc után felidegesít. Szoktam faceitezni is, ott pl nincs rang se csak az pedig az ingyenesen túl könnyű sokszor (silvert is bedobhat) szóval ha távolabbra teszem a monitort és csak a kötelezőt lövöm meg, nem taktikázok teljes erőbedobással akkor hidd el nem lógok ki annyira a tömegből. Így viszont sokkal élvezetesebb a játék feltéve ha nem kezd el az ellenfél keménykedni hogy eazy, mert akkor lehet felidegesítenek és úgy játszok mint a main accon, de nekem eleve nem ez a célom.
A könnyed 10v10 pedig szerintem semmire sem jó. -
IMIIKE1998
őstag
válasz
wannnabeees #42711 üzenetére
Értem. És ez mozgás közben is működik? Mert volt már olyan amikor előttem futott és nem jött össze.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Én utálom a smurfoket, mert esélyed sincs ellenük. Nem nehéz Supreme-ként leverni a kezdőket.
-
lemusz
addikt
válasz
Átállt a sötét oldalra, megjött az esze, felvitte az Isten a dolgát, átesett a ló túlsó oldalára.
-
expander
senior tag
válasz
wannnabeees #42431 üzenetére
valoban, az adokat elfelejtettem :\ viszont nyilvan nem ingame vennem a kulcsokat, 2€-ert biztosan lehet szerezni
awp asi ft 15kulcs, steamanalyst szerint avg. 42€ -15% = 35,7€
meg igy sem rossz... nem ebbol szeretnek elni, de heti par ilyen tranzakcio mar egesz jo kis osszeg lehetne.
vagy van meg valahol "buktato" amirol en meg nem tudok ? -
Gentlelelele
aktív tag
válasz
wannnabeees #42396 üzenetére
Nem win10-em, illetve elnézést, hogy bedültem az elfogadott sztereotípiáknak. Másik részről a hesteg kettes pontra nézve olyan emebrkét kerestem volan aki privát vagy akárhol máshol, pontokban eltudja magyarázni hogyan kellene beállítanom, mert pont annyi bennem és az AMD-ben a közös, mint a kapában és a tengerimalacban
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
wannnabeees #42396 üzenetére
rákerestem:
[link]"The CS:GO competitive ranking system started with ideas based on Glicko-2 rating model and improved over time to better fit the CS:GO player base."
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
wannnabeees #42390 üzenetére
Köszönöm.
Csak egy kérdés volt, szerencsére egyik ismerősömnek sem számít 1× ~10€.
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
wannnabeees #42345 üzenetére
Egyébként szerintem sincs ilyen.
Valamilyen forrásod van róla? -
dugo_
veterán
válasz
wannnabeees #42341 üzenetére
DDD
Valve Anti Derank System. minden wannabe smurf fórumon ezzel ijesztgetik a derankolni vágyókat. megmosolyogtató.
miazmá:
valószínűleg közel MGE alatt voltál már/erősebb ellenféltől kapsz ki/a bukta és a kevés kill mellett jól lövöd azt, ami összejön, azért tart ilyen sokáig elérni a sima kalát, de ne add fel. -
miazmá
tag
válasz
wannnabeees #42341 üzenetére
lol ilyen is van?
Lehet h változtattak nemrég a rangokkal vmit és ezért nem megy azon a szinten amin eddig voltam? -
IMIIKE1998
őstag
válasz
wannnabeees #42329 üzenetére
De a mutató illetve a gyűrűs ujj túl hosszú a kozepsőhöz képest és nem tudom lejjebb nyomni a 2 mellette lévő ujjamat.
-
Skinny26
aktív tag
válasz
wannnabeees #42012 üzenetére
Hm... Értem. Ez a Te véleményed, amit látsz, az meg az enyém.
Nekem így tetszik, meg tetszik a zene is alatta.
-
Skinny26
aktív tag
válasz
wannnabeees #42008 üzenetére
Azon részében egyetértek, hogy maga a videó nem a legjobb, de hogy valami random zene megy alatta, az azért erős. Aláírom, nem vagyok egy tweeday, sőt, nem is videóvágásból és szerkesztésből akarok megélni. Viszont, ha csak a frageket raktam volna be, zene nélkül (mert más stílusú zenét nem tudok elképzelni alá, meg nem is nagyon tetszik más zene), akkor kb. egy némafilm lenne.
De köszi az észrevételed, a következő próbálkozásom már jobb lesz.
-
Lackki
őstag
válasz
wannnabeees #41791 üzenetére
jaja, ölt 10et saját mapjukon... welldone
-
Lackki
őstag
válasz
wannnabeees #41788 üzenetére
kókusz volna az említett aimhuszár, ugye?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
wannnabeees #41775 üzenetére
Boco COD4-ben több tucat külföldi LAN-on volt TOP3-ban és 2011-ben zsinórban 6-ot meg is nyertek, továbbá tek9-on a 2011-es év legjobb SMG playerének választották meg. Olyanok voltak ők az Anexis-szel COD4-ben, mint 2013-ban a NIP CS:GO-ban. De a régebbi COD-okban is elért sikereket. Legalább egy évtizedes LAN-os múltja van. Én meglepődnék, ha most CS:GO-ban kezdene el csalni.
-
törölt tag
válasz
wannnabeees #41775 üzenetére
Ezen semmi meglepő nincs
Én is sorra lövöm a fejeseket, és senki nem pampog érte, csak az aki lejjebb van tőlem skillbe.
-
had423
aktív tag
válasz
wannnabeees #41759 üzenetére
Jaj nehogy elhidd már hogy kinzay le mert menni lanra. Max valamelyik spanja aki szintén egy codos csaló.
Szerintem be fognak fürödni valahol az elődöntők környékén és egérdriverrel együtt fognak repülni a rendezvényről.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
wannnabeees #41750 üzenetére
ha talalnak csalast nem kell kifizetni.
-
Vanir
veterán
válasz
wannnabeees #41750 üzenetére
Puszta kíváncsiságból, melyik CoD4-es bukott le közülük lanon csalással?
Csak mert hármat ismerek közülük.
-
oneak7
tag
válasz
wannnabeees #41749 üzenetére
Hm érdekes végülis 5éve ismerem TUDOM h nem csalt, de a valva sose hibázik tökélestes azért engedte tavaly azt a nagy scammelést is vagy a fél csgo közösséget meglopták de mind1.....
Számítottam rá h ilyen fantasztikus választ kapok.............. -
balaaazs
senior tag
válasz
wannnabeees #41493 üzenetére
Oh, köszi a választ
Bár úgy gondolom, kellene, hogy legyen köze a kettőnek egymáshoz, hiszen mindkettő engem rankol, nemde?
Ezek szerint ha én bármilyen MM ranggal rendelkeznék, akkor is el kéne érnem a privát 3-at, mielőtt játszhatok normálisan?
-
realmdrude
tag
válasz
wannnabeees #39939 üzenetére
Ismerem, meg mod is vagyok a streamjen. Szerintem nagyon jo jatekos. Kar, hogy csak keves magyar ismeri.
Egyebkent Smithzz a baratja.
-
lemusz
addikt
válasz
wannnabeees #39928 üzenetére
Nincs nagy különbség a két proci között és bár nyers erőseben az a phenom jobb, de mégis van 5-6 év különbség az x4 750k javára, sokkal több utasításkészletet ismer (kitudja melyik jöhet jól egy cs:go számára), nagyobb cache (amit szeret a cs:go), talán jobban is tuningolható (nem volt phenom procim korábban szóval nem tudom, de a 750K-t én speciel 4GHz-en járattam). És mint írtam, nyaldosta, tehát nem volt fix, átlag 120-200 volt inkább.
-
lemusz
addikt
válasz
wannnabeees #39925 üzenetére
Akkor ismerősödnek elég szarul volt beállítva valami. Nekem is volt x4 750k + 7750 és performance beállításokkal mm-ben nyaldostam néha a 250 fps-t is.
-
törölt tag
válasz
wannnabeees #39916 üzenetére
Ja azt hittem valami semipro magyar vagy celeb cs:gos.
-
m_dawe
senior tag
válasz
wannnabeees #39897 üzenetére
Köszi szépen
-
m_dawe
senior tag
válasz
wannnabeees #39894 üzenetére
Kizárólag MM-ezni szeretnénk. btw jobb napokon 0.5 mb/s a feltöltésem
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
wannnabeees #39680 üzenetére
És egy gut knife slaughter mw be érdemes az ft huntsman nightot??
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
wannnabeees #39680 üzenetére
Ch-ra miért nem éri meg? Eléggé kék...
-
BeriHampeR
aktív tag
válasz
wannnabeees #39635 üzenetére
Tv s kozvetizesen lathato %ok lehet hogy a kilott golyok hany % ert fejet, ami hltv n latunk az meg az olesek hany %-ban vegzodott fejlovessel.
% kokbol itelve nagyon sokat tunkolnak a jatekosok, Guardiane meg azert magasabb mert wp vel van altalaban.
-
shaddy1027
tag
válasz
wannnabeees #39633 üzenetére
Közvetítős biztosan pontatlan:
Meccs végén utolsó halálnál készítettem a képet, ami a HLTV-n lévő statisztikát igazolja [link] . HS % fizikai képtelenség ilyen számokból annyira kicsi legyen GuardiaN-nál, de szerintem a többiekre is ez vonatkozik.
-
Vanir
veterán
válasz
wannnabeees #39590 üzenetére
Ez tény, ettől még 6 win az 6 win, meg az ezek alatt eloszlott átlag 30 fölötti frag az meg szintén megvan, az MVP-k úgyszint, szóval ezért nem értettem.
Ilyenkor gondolkodok el rajta nagyon erősen, hogy tényleg random-szerűen dobálja-e az embereket.
De amint már írtam, nem érdekel a rank, fix ötössel játszunk puszta szórakozásból, de ha már ennyit nyerünk akkor dobhatna feljebb is. -
nugat
tag
válasz
wannnabeees #39186 üzenetére
amikor eloszor elvertek a vp-t bo3-ban 2-0-ra akkor mindenki azt kifogasolta, hogy ez csak online. mostanaban megmutattak, hogy igenis egy tier1 teamrol van szo, akiknek ossze kell szokni.
ezt a 3 meccsbol 1-et nyerteket pedig ugy mondod, mintha nem szoros meccsen kaptak volna ki a navi-tol, aki a top 3-ban van jelenleg.
-
gytallian
tag
válasz
wannnabeees #32670 üzenetére
Most hogy mondod...a Tactical ops-ban tényleg nem volt mindegy meddig voltál füstben, mert ha nem mentél ki belőle időben, még a világ is imbolygott veled, és a füstből kimenetel utáni furcsa látás is időarányos volt a füstben töltött idővel. Olyasmi mint amikor csípi a szemed. Na szóval az más volt, le nem cseréltem volna az 1.6-ra. A Source csalt át, az akkor még jelentősen szebb kinézetével.
-
hemaka
nagyúr
válasz
wannnabeees #31428 üzenetére
Eleg tre. En egy jelszo elfelejtosdibe szaladtam bele es... A tobbit mar kitalalod.
-
törölt tag
válasz
wannnabeees #31428 üzenetére
Nem lehet sajnos
-
Mclovin
senior tag
válasz
wannnabeees #31261 üzenetére
megtörtént azóta
-
no more
veterán
válasz
wannnabeees #30071 üzenetére
Nice story, would read again.
-
freaghill
őstag
válasz
Kitalálhatom? Silver?
-
törölt tag
válasz
okcső nice story 9/11
-
tajner10
tag
válasz
wannnabeees #29955 üzenetére
Igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Spórolós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged