- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
válasz
#57770240 #60404 üzenetére
Azt hiszem, nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy Magyarországon - ami a CS-t illeti - nincs igény (de játékosállomány sem) egy ilyen jellegű rendezvényre.
A profi szervezés és szponzoráció ellenére a teljes érdektelenség mellett zajlott a döntő. Pár száz néző a streamen, ugyanennyi a helyszínen. Egy mix nyer, akik végigfunolják az eseményt. Nyíltan vállalva egylanos csapat, akinek nincs ellenfele. Rendkívül őszinte öröm és "férfias" ölelések a meccsek végén, ellenfelek provokálása ingame, kín. Felmarkolják a főnyereményt, majd angolosan távoznak. Szerintem még a kupát is szétverték ötfelé még a parkolóban; esetleg Flesh* (khm) vitte haza, aki - mint tudjuk - a mezőnyben messze a legszarabb 11/17-es mutatójával is még mindig, toronymagasan hazánk legjobb játékosa.
A teljes Twitch közvetítés megnézése után a "kínos" kifejezés nem biztos, hogy elég ahhoz, hogy szemléltetni tudjam az érzéseimet. Mi sem bizonyítja jobban a hangulatot, mint amikor a kényszerpihenő után Res1st felkérte a közönséget egy kis buzdításra. Bezzeg a ládanyitásnál már ment a disznóvágós visítozás... Érthető, hogy jó beszélőkével megáldott emberekre bízták a tombolasorsolást. Másrészt viszont nem túl szerencsés választás azt olyan emberekre bízni, akik - tovább fokozva az addig is magas szintű érdeklődést - még bele is böfögik a mikrofonba, hogy a büdös életben nem indították még el a játékot, és/vagy leszarnák a nyereményt. Beszédes még, hogy minden késhez 4-5 tombolát kellett húzni, mire jelentkeztek érte.
... és ez volt az idei év legnagyobb CSGO eseménye itthon. Nem lehet csodálkozni azon, hogy a minőségi rendezvények (GPL->GPS, BECUP) megszűntek létezni; szponzori és rendezői oldalról abszolút érthető. Aki lanozni akar, az mehet vissza A Csarnokba továbbra is, lassan már havonta, mennyiség>minőség alapon. Szégyen.
-
edgR
őstag
válasz
#57770240 #59682 üzenetére
Ezt miből gondolod, vagy milyen logika alapján jutottál erre a következtetésre?
Anélkül, hogy bárkit minősítenék és hozzáteszem, hogy csak a statokat látom/ismerem: ha neten egy sokkal nagyobb mintán nagyobb valakinek a K/D-je, mint LAN-on egy sokkal kisebb mintán, akkor LANplayer az illető?
Továbbá ha netes mixeken GE-k vannak alázva, akkor azt hinné az ember, hogy egy 8 csapat/csoport rendszerben, ahol az első 4 jut tovább, kötelező a kijutás. Menstruáció, döglődik a szomszéd tehene, idegességre fájdalomcsillapító (WTF?) ide, vagy egyéb kifogás oda. -
Redneck
nagyúr
válasz
#57770240 #59670 üzenetére
Utoljára évekkel ezelőtt egy komolytaLAN ICL-en. Nagy csúszás után 2 meccsen is mögöttünk pofáztak, telót nyomogattak, az enemy mögött szintén. Ráadásként beszéltek is a játékosokkal. Admin sehol, nyalóka.
Harmadik meccsen belendültünk, majd a győzelem előtt kicsivel véletlenül kilépett egy srác tőlük. Ment a pöcsölés, nem tudták az állást visszarakni, a második oldalt újranyomtuk, hát gg volt. Oda.
Másnap nem is mentünk, nem volt értelme. Akkora fejetlenség volt amúgy is...Nem volt egy GPS/GPL, inkább DXEC szint. Vagy az se. Mert ott legalább nem volt olyan zaj hogy üvöltve sem hallottunk semmit.
-
Redneck
nagyúr
válasz
#57770240 #59670 üzenetére
Hányszor voltam már "ha úgy lett volna" helyzetben lanon... Sajna ez ilyen. Erre mondják hogy az első első, a második semmi. Ettől függetlenül sajnálom hogy így alakult, de ez a játék nem fragre/statra megy, hanem körre.
Hiába megy a carry ha a többiek elbasszák és nincs rendes csapatmunka.
Ettől függetlenül GL & HF minden ph!-s arcnak!
-
olle
senior tag
válasz
#57770240 #58731 üzenetére
MM en úgy a csalóval nincs is baj. Tudom hogy meglő tenni ellene nemsok mindent tudok. A laggerek annál idegesítőbbek. Én nem tudok magamnak 60 ms nél többet generálni. Ritkán 120+ volt de akkor játszhatatlan volt. Erre jön a cyka és 136ms el osztja az észt. Nem ott halok ahol voltam. Vicc.
-
GabN73
addikt
válasz
#57770240 #56846 üzenetére
Őszintén bennem T oldalon összedőlt egy kisebb világ....
"Na srácok, akkor 3 ember megy középre, tartsátok le, kicsit kivárunk, aztán 1 ember megy mainből, 1 meg squekyből, 3 ember meg betolja közepet, dobom a smoket, 35-kor indulunk. Érthető volt?
-Igen"35-kor Xero már garázst kitolta, egy t sem volt miden, mindenki állt mainben....
Szerencsétek, hogy nagyon de nagyon másnapos voltam (még vagyok mindig) és az agyf*sz hiába hatolt be az agyamba....
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
#57770240 #46905 üzenetére
Jaaj nekem is a kedvencem a killhouse volt :'D Olyan pici volt mindenki a falat túrta... Egyszer havernál 1v1eztünk kh-n. Első kill után kiakasztottam kb. a játékot, mert mindig tudtam h hol spawnol. Egyszer jobb egyszer bal. Aztán elkezdett sírni h ott csalok (2méterre ültem tőle) meg hogy laggol 250fix helyett 240. Én 80fpsel lövöldöztem, bár csipánál nem volt annyira fontos...
-
Vanir
veterán
válasz
#57770240 #46891 üzenetére
Minden "nagy" magyar promod szerverről permabanned voltam, pedig szinte egyáltalán nem jártam pubolni.
Amikor mégis, akkor haverokkal felmentünk, szétlőttük a szervert aztán már láttuk is, ahogy a nyomorultak lépnek be az rcontoolba (mer' há a /rcon banclient parancshoz fel kell telepíteni egy programot) és küldik az áldást.
Egyszer meg modolatlan HC szerveren elkezdtem wallbangelni a legalapabb spotot (Strike vakablak), és egy körrel később már szintén jött a permaban. -
CraBByzzz
aktív tag
válasz
#57770240 #46891 üzenetére
Jah ismerős... De ha jól emlékszem legalább akkor nem volt voicechat (?). Régen használtam promodon pár fegyót amit nem komáztak (pl mac10 silencer vagy mi meg m4 silencerrel) de persze ezek úgy pörögtek szarba lőttem őket... (persze ak-val is)
Ez az inventorys bug már idegesít... Nem játszhatok a most szerzett késemmel
-
Lackki
őstag
válasz
#57770240 #46099 üzenetére
Sherlock Holmes te vagy az?
Túl liheged ezt a csaló témát szerintem bitu79. Tipikusan az a típusú ember vagy aki nem hibázhat és mindig neked van igazad.
Attól hogy tecső-re raksz ki majd videókat, attól nem fog változni semmi.
Esetleg vmi megerősítésre vársz? Nem értem.Remélem egy videómmal se fogsz találkozni overwatchon...
-
bbdzyx
senior tag
válasz
#57770240 #45848 üzenetére
+1 Egy szar az egész, én is csak kényszerből vagyok hajlandó futtatni.
(#45846) Bitu79 Használtad egyáltalán valaha a Wire-t? Azt értsd meg, hogy a screenshot mentés funkción kívül (legtöbbször persze ez is szar, mert csak egy fekete képet ment el) ugyanúgy működik, mint a Valve saját rendszere a VAC: a külső programokat figyeli, nincs-e valami gyanús process. Pluszban a GO-ban ott van még ugye az Overwatch rendszer. Ezzel a szisztémával max. az ESEA kliense veszi fel a versenyt.
-
Kiratheonly
tag
válasz
#57770240 #45769 üzenetére
Nagyjából nekem is hasonló statjaim vannak a meccsek alatt, ezzel nincs gáz. De ez a TK, ez nagyon kiborított. A pofátlanság netovábbja. Szóval reméltem nem ennyire siralmas a helyzet és van még esély a túlélésre. Egy-egy ilyen versengő során, ha normálisokkal vagy, akkor jó csapatok is összejöhetnek. Mikortól nem számítasz alacsony rangúnak?
Üdv.
-
expander
senior tag
-
mepet
addikt
válasz
#57770240 #45199 üzenetére
Akik a tesztet végezték, csak Linux-os benchmarkokkal foglalkoznak, felesleges ilyet tanácsolni nekik.
Sokkal kevesebb FPS-t hoz linuxon, mint win-en.
Mellesleg szerintem így is nagyon érdekes az eredmény, én pl. első ránézésre is megmondtam róla, hogy a videokarimhoz tartozó érték kevesebb, mint a fele, mint windows-on lenne. -
wannnabeees
aktív tag
válasz
#57770240 #44056 üzenetére
A videó jól megszerkesztett viszont én ezekre a pisztoly találatokra nem lennék büszke. A 2. szép, de az elsőnél és a harmadiknál egyszerűen csak bemakkoltad hogy beadta.
Fingod nem volt már a glock szórásáról hisz úgy nyomtad a gombot mint az állat.Lassabban pötyögve sokkal értelmesebb lőni. Akkor oda is megy a golyó ahova célzol.
-
perecKING
senior tag
válasz
#57770240 #43908 üzenetére
most sem a szuper video keszites volt a cel, de legkozelebb igenyesebbre veszem.
pl az a videom ahol az a sok rajzfilm alafestes van ott a kissfiam lotte be a youtubeot a hatterben...rajtam meg nem volt a fules csak osszedobaltam par jelenetet.szoval ezeket csak gyorsan rogzitem utolag
csupan az aszt es azt a masik kort akartam megosztani
hatha kapok par jo tanacsot hogy kicsit jobb legyek...vagy valakinek kedve tamad legkozeleb invelnide latom addig oltas lesz sokaktol mig nem leszek "igazi global" vagy mig nem mondom azt h "kijatszottam a CS:GO-t
-
Coccolino_O
őstag
válasz
#57770240 #42895 üzenetére
Gyorsan lőtt?! Ez komolyan érv egy fps játékban? Az AK nem lő gyorsan?
Hangtalan? Tiltsuk be az usp-t is akkor! Nem kell hozzá spray control? Ahhoz képest engem számtalanszor lelőttek úgy, hogy tunkoltam vele, és nem tudtam lelőni mind a 100 hp-t az ellenfélről. Nevetséges, amit ezek leművelnek minden frissítésnél.
A linked tök jó, de akkor sem támasztja alá, hogy szét kell b@szni a tompítós m4-et.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
#57770240 #42859 üzenetére
Szerintem meg rettentően gyenge az ak-hoz képest, szóval inkább tunningolni kellett volna, nem rontani rajta. CT-ben néha nagyon kellemetlenül érzem magam, mert tudom, hogy az ak-s ellen face2face-ben csak akkor van esélyem, ha a T sokkal bénább nálam. Ha valaki tud lőni ak-val, akkor az az OP fegyverek között az igazi OP.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
#57770240 #41800 üzenetére
Sas-t buktam pár napja a sok értelmi fogyatékos miatt. Ebben nem is a rang bukása a bosszantó számomra, hanem az oka. Igen, valószínűleg csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy ilyenekkel kell játszanom. Ha nem lecsalnak, akkor kirúgnak, ha nem rúgnak ki, akkor meg azt sem tudják a társaim, merre vannak arccal előre.
Azt hittem, hogy este a 15 éves gyerekek már alszanak, de ma ezt is sikerült megcáfolni.
-
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
#57770240 #40469 üzenetére
Ah asszem megvan köszi hogy írtad ezt a net graph lossot rá googleztam 10 perc után találtam egy olyan fixet hogy amikor ez előfordul indítsd újra a routert megcsináltam bementem játékba nem csinálta újraindítom a játékot megint felmegyek a szeróra és nem csinálja hálaistennek!
-
htc07
addikt
válasz
#57770240 #37854 üzenetére
te már párszor letörölted ezt a játékot, úgy emlékszem
ledobott, nagy dolog. főleg, ha lecsalták.
-
wjbhbdux
veterán
-
kiszi07
senior tag
válasz
#57770240 #35962 üzenetére
Igen, ezt tudta mindenki, hogy devcsi jó arc és csak poénkodott. A régebbi crycore-ban értelmesebb tagok voltak ( kb 1 évvel ezelottre gondolok vissza,amikor 3/3x elvertek minket 1 hónap alatt). Abban a csapatban az átlag életkor 16-7. Traktor,Petrovics (qpido) mindig ilyen volt...
-
Coccolino_O
őstag
válasz
#57770240 #35964 üzenetére
Hogy lehet egy ilyen embert védeni? Szégyent hoz a magyar cs:go közösségre. Az a baj, hogy nem tud felmutatni semmit, de legalább hiányzik belőle az alázat meg a minimális tisztelet a másik iránt. Kodiak-ot hányszor hallottad így beszélni? Ő letett valamit az asztalra, és ennek ellenére sem lett pökhendi és nagyképű. Eltűnhetne már a süllyesztőbe az a gyökér, a többi "highskill" társával egyetemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest