- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
aktív tag
válasz
kelekyle #76810 üzenetére
Nekem is hasonló okok miatt kell soloznom. Próbáltam már több 30-40 tagos csoportba belépni, hogy hátha ennyi ember közül ráér valaki pont akkor, mikor én szeretnék játszani. De valahogy sosem jött ez össze rendesen, meg némelyik játékosnak kicsit nagyok voltak az elvárásai. Én már öreg vagyok nem tudok konzisztensen játszani, az egyik körben lövök egy ace-t globalok ellen, a következőben meg nulla hittel nem tudok hátbalőni valakit.
Egyébként én elvagyok a soloval is, néha kapok hülyéket, de többnyire teljesen jó csapattársakat dob be. -
pRoject22
őstag
válasz
kelekyle #76810 üzenetére
Itt a CS2 hivatalos discord, ha nincs épp magyar ismerősöd akkor itt találsz társakat, mindig van fent ember, jobb mint random oroszokkal.
De akár jöhetsz velem / velünk is amikor fent vagy
-
válasz
kelekyle #58100 üzenetére
Köszi!
Lemusz :500 óra? Már most is raereztem ... T kezdőn megy a togyogas, hogy akkor merre is, Awp-s bombával ott ragad, nem is tudja, hogy nála van, megy a flesh ezerrel az arcba, ha esik a bomba még véletlenül sem merül fel, hogy kéne menni... Nem művészet megragadni hidd el... -
Redneck
nagyúr
-
-
dugo_
veterán
válasz
kelekyle #55290 üzenetére
Igazából akinek van kedve, az gyűjthet embert a steames csoport kommentszekciójában (amire érdemes lenne feliratkozni a csoporttagoknak, hogy egyből lássák az új kommenteket).
Ha esélyesnek tűnik a dolog, akkor kell keresni admint, aztán kiírunk neki egy eseményt meg ilyen felugró üzenetet bármikor.Felbontás téma:
768x480, nyertem. -
Gentlelelele
aktív tag
válasz
kelekyle #55261 üzenetére
Két hét alatt lehetetlen kihúzni 21. szintre az accot. Lehet nem figyelted meg, de heti szinten vissza áll az XP bónusz szerda hajnalonként. A 3. szintre való kihúzást két nap alatt meg lehet csinálni, ha kedden kezded és szerdán folytatod, mert állandóan jelen lesz a 3-szoros bónusz.
Saját tapasztalat szerint intenzív játékkal egy hét alatt max 3 szintet tudsz lépni. Utána egy-egy mm kb 50 körüli xp-t dob győzelem esetén. Legalább másfél hónap kell ahhoz, hogy elérd a 21es szintet, talán 1 hónap, ha élettelen kocka az illető -
expander
senior tag
válasz
kelekyle #55258 üzenetére
amikor elkezdtem jatszani vele, akkor enis toltam bele az orakat, mert elveztem es fejlodni szerettem volna. viszont, most kb 1 ev utan, amikor csinaltam egy 2. accot, halal volt elerni a rank3-at, pedig direkt az operation idejen vettem, hogy meg jobban porogjon az xp. meg 1 ilyet mar nem vallalnek be, az official dm es casual jo az uj jatekosoknak ismerkedni, tanulni, masra nem
-
szebe
addikt
válasz
kelekyle #54989 üzenetére
"csak furcsa, hogy 2016-ban még ezzel tolják (főleg, hogy elméletileg van Sudden attack 2)"
Ha úgy vesszük, az 1.6 13 évesen (najó, legyen 9) vonult nyugdíjba, szóval ha valami jó, minek változtatni rajta?
Az utolsó év "összefoglalója" -
had423
aktív tag
válasz
kelekyle #54985 üzenetére
Annyit akartál csak mondani, hogy neked nem tetszik, mindenféle flame nélkül.
(#54983) wjbhbdux:
"én nem játszom olyan kiddie shit játékokkal"
Karaktereket tekintve olyan mint a lol kb, gameplayre pedig a tf2 inkább, ami szintén egy elég népszerű játék volt.
De te sem gondolod komolyan, ezeket az összeesküvés elméleteket. Minden játékfejlesztőnek az a célja, hogy a lehető legtöbben megvegyék a játékát. Kizárt, hogy a csgo, vagy akármilyen másik játék playerbázisa lenne célbavéve.
Ha jobb munkát végeznek mint a "csgo stáb" akkor megérdemelnek minden egyes playert aki áttér oda (bár elég drága még a játék).(#54982) maximilian4:
Annak a játéknak, nem csak hogy van köze a cs-hez, hanem szinte ugyan az az egész.
"Egyébként nincs még ow topik vagy csak unatkozol?"
Ez is csak fölösleges flame. -
maximilian4
addikt
válasz
kelekyle #54759 üzenetére
De amúgy milyen dolgog már hogy nekünk kell kitalálni rá megoldást. Rég meg kellett volna már csinálniuk. Volt nem egyszer hogy a szemétbe való szerver miatt kaptunk ki. Ennek ellenére még mindig a 64 tickes szeróknál tartanak, minősíthetetlen a hitbox és újfent ddos szerű játékélményben van részünk (csaknéppen nekünk halandóknak nem halasztják el a meccset). Mindez a világ legismertebb esport játékától. Komolyan elkezdtem más fps után nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest