Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bot1978

senior tag

válasz BerserkGuts #17162 üzenetére

Ekkora hóbelevancot sikerült leküzdeni egy weblapba ágyazott online flash játék szintjére azért ez nem kis teljesítmény. Nézel a csőbe folyamatosan és ha feltűnik egy fej ráklikkelsz. Pont mint egy flash játék.

Nagyon hamar meguntam, aztán egyszer viccből elmentem egy aluljáróig autóval. Dobtam egy füstöt, a füstben felfutottam az aluljáróból mögéjük a dombra.
    Senki nem vett észre, addig osztottam a fejlövéseket, amíg az egyik saját céltáblám újra nem éledt. Az szedett le, amikor már tudta hol vagyok. Addig csak ott hasaltak előttem nekem háttal. Ez már nagy hadicsel volt, hogy mentem autóval 100 métert. Röhej.

• bot1978

senior tag

válasz tupacamaru #17133 üzenetére

ingyenélőként a plunder volt az egyetlen amivel játszottam erre törölték, de azért előtte letöltettek velem 40GB-ot, hogy saját magukkal is kiszúrjanak :DDD Ha tudom, hogy nincs, el se kezdem tölteni, csak simán delete az egész aztán kész.

Ez az új ez mi akar lenni? Pár tucat ember egymással szemben hasal sniperrel a fák között. Oké hogy találok helyet ahonnan leszedek egy tucatot, de attól még qrva unalmas egyhelyben kempelni. Rajtam kívül senki még csak egy füstgránátot sem dobott el, csak elindult aztán meghalt, mert 8-an lőttek rá egyből. Nem tudom mi volt a cél, de ez így nagyon szar lett, hogy nincs hely. Az még oké, hogy legyen két 50 fős csapat, mert miért ne, de miért kell elvenni a mapot?

• bot1978

senior tag

válasz #50433536 #15634 üzenetére

Nekem az nem vili, hogy ha ugyanaz kell egymillió playernek akkor mi a rákért nem peer to peer megy. Én egyedül 100 megát nyomok fel /sec, erre 7,5MB limiterrel jött le a patch nulla feltöltéssel miközben az egészet egy ilyen Blizzard-os vacakból tudom csak indítani, aminek a grafikus felülete mögött simán lehetne egy kliens.
    Szerencsétlenkedés, be vannak szarva, hogy hibáznak. Vagy nem tudom.

• bot1978

senior tag

válasz pulffy #15512 üzenetére

és te ezt bevetted?
    Olyan messze a tag a háztetőn, hogy nem is látszik és távcső nélkül egyetlen sorozattal szedi le úgy hogy nem is lő fölé. Ez csalás nélkül kb. lehetetlen, mert eleve alálőne a távolság miatt.
    Ez fullba aim végig.
    És nem csak aim, tökéletesen rázoomol fejre sziklán, falon, lombon keresztül számtalanszor. Attól mert látszik a kis térképen hol a tag helyileg attól még nem látod a sziklán keresztül hol a feje, és nem tudod, hogy hasal vagy nem stb és hát pont ott van mindig...
    Minden COD-nak ez a vége, hogy jönnek a csalók. Ilyen videót ne linkelj, mert a pénzért csinálják és a videón is csak keresnek a rohadékok.

• bot1978

senior tag

válasz nanorambo #15529 üzenetére

Nem értem miért nincs HC. Ha az alapjátékban választható, akkor felteszem két perc beszúrni a kódot Warzone-ba.
    Vagy lehet, hogy ott is van, csak konzolból engedélyezni kell és páran tudják, hogyan kell és emiatt halok annyira gyorsan sokszor?

Mondjuk pár dolgot nem tudok. Nem tudom mitől függ, hogy hány páncélt tesz a mellkasa elé. Van amikor csak egyet, de van amikor kettőt-hármat. Ha hármat kinyírtam és életben maradtam elvileg tudnék hívni helikoptert a 4-essel, tehát ugyanazzal, amivel ezt a páncélt beteszi, de nem történik semmi hiába nyomom.

Aztán van az amikor tárat cserél és narancs lesz a célkereszt, ott sem látok semmi különbséget. Azt hittem az a HC, de ugyanúgy csak recseg amikor lövöm aztán kijön egy kék paca és ennyi, szalad tovább, aztán megöl. Visszanézem és ugyanolyan fegyverrel fele annyit lő belém, mint én belé és totál nem fejre és én mégis egyből meghalok, mintha nem lenne rajtam páncél.

• bot1978

senior tag

válasz Laraxior #15508 üzenetére

Ha ismerőssel játszol, akkor közben kvázi telefonálsz, akkor mellékesen elmehet miközben dumáltok, de amúgy marha unalmas ellen nélkül végigmenni ugyanott százszor. Megcsináltam párszor, lett nálam egy raklap kess, ami kk. fél milla meg némi apró, na és? Egyedül már az is ritka, ha nem fát kapok, mert ugye a többieknek összeadja hármukét, szóval ha csak 2 kilót gyűjtenek már az is 600..

Ha átnyomom team-re akkor ritkaság, ha nem oroszokkal tesz össze és nem kell végig hallgatnom a gusztustalan nyelvüket. A kedvencem amikor nem elég, hogy szlovák, visít meg végig be nem áll a szája még fullba nyomja a másik kretén a duma mellé a mikrofont de végig és a brutális állandó háttérzaj mellett valami tacskóugatás megy.
    Annyira felbacott, hogy már megkerestem a filléres asztali mikimet, csak hogy tudjak végre szólni. 8 nyelven elmondom, hogy kussoltasd el, de semmi, véletlenül sem offolja le.

Szóval ez így sehogy sem. Késő éjjel jobb. Olyankor kevesebben vannak és aki van az sem csíter. Tényleg nagyon bosszantó napközben, amikor 4 embert lövök le, de egy sem hal meg, aztán jön egy tag, aki megfordulásból 500 méterről fejbe lő, de azonnal. Aha. Faja. A másik hasal előttem, 5 méterről fejbe lövöm, de azt sem adja meg, felpattan és úgy sérülten megöl, miközben folyamat lövöm bele a tárat. :W

• bot1978

senior tag

válasz Laraxior #15505 üzenetére

Ebben van valami HC mód valahogy?

Annyira sokáig tart megölni valakit, hogy ha más nem akkor közben valaki leszáll mögém ernyővel és kényelmesen hátba lő. Röhej. Leszedem egy tárral, de egy teljes rohadt tár végigmegy bele, csak mert picit messzebb van, végre elesik majd amikor már a földön van még háromszor (!!!) kellett eltalálnom karral, hogy meghaljon és akkor vannak hárman. Ennyi idő egyszerűen nincs egy emberre. Emiatt egyedül játszhatatlan. :(((

Kár érte, mert így hogy ingyenes sokan vannak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés