- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Én ma azon csesztem fel magam, hogy bejön a gyerek a tűzoltósághoz, a lépcső tetjén vagyok, hamarabb kezdem lőni és szivacs módjára nyeri el a golyót, végül megöl engem, majd kill cam és a gyereknek konkrétan 1 kibaszott hp-ja maradt. Előtte ledaráltam a társát fele annyi golyóból. Ezt én nem fogom megenni, hogy "véletlen". Tuti van valami mókázás, hogy aki régebben játszott, az nehezebben hal. Ment is az alt+F4.
Előtte egy másik körben a gyerek lelő engem, majd azon nyomban átugrik a célkereszt a 10 méterrel arrébb álló társamra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest