Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csƵ
addikt
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Tényleg rohadtul gáz, hogy 15 éve 15-20-as pinggel játszottunk CoD1-CoD2-t. Ehhez is vagyok szokva. Mikor megvettem anno a Razer DeatAdder egeremet, nem hittem a szememnek, hogy azonnal betalált a lövedék, amint kattintok. Itt meg kb. tök olyan, mint amikor anno poénból 300ms pinges szerókra csatlakoztunk.
Én az alacsony pinghez vagyok szokva, egy ilyen jellegű játéknál pedig minden egyes ms számít.
Komolyan, még skint is vennék, ha nem lenne ilyen probléma.
Még az sem zavar, hogy végtelen szintű játékosokkal dobál össze, míg én 23-as vagyok (kimaradt pár hónap).
Azt meg nem is értem, hogy azóta minden szarral teledobálták a játékot, mindenhol villog a zöld pötty, eltüntetni se tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3855
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest