- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Boti80 #25609 üzenetére
Nem tudom nála konkrét személyre vonatkozik az üzenet, de van egy általános szöveg amit én is kaptam. "A jelentésed kizárást eredményezett, köszönjük az együttműködést". Többször kaptam ilyet, pedig nem nagyon reportolok.
Viszont tegnap velem is kicseszett a sors. Képtelen voltam megközelíteni azt a *** kórházat plunderbe. Vagy még a levegőben, vagy földetérés után két lépéssel agyonlőttek. És ezt 6-szor 8-szor. Nem tudom az ilyet, a random OP játékos, hogy kezeli, de elég érdekes. Persze 120 méterről. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Linux kezdőknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest