- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Acheron
őstag
válasz
prokxy #16338 üzenetére
Wheelsont, tankot is szétkapja, előbbihez kettő kell, és vége.
A valóságban is durva cucc, majd 2500 Celsius fokon ég (a vas és acél 1500 Celsius körül olvad, ötvözőtől függően...), a benne lévő fém oxidok miatt nem kell neki külön oxigén (magyarán hiába takarod be akár homokkal, ég alatta tovább). -
atee
őstag
-
lowzor
veterán
válasz
prokxy #16221 üzenetére
Ja, alapon ugyanolyan semmirevaló a range-e, mint az összes többi 5.56-osnak.
Egy komolyabb csővel viszont sokkal jobb lesz az egész fegyó szerintem.
Amúgy elérkeztem az első fegyóhoz, amit számomra szenvedés Goldozni, ez pedig a P90.
Na ennek mind a Damage-e, mint a Range-e nulla, nagyon nem akarnak halni tőle.
Pedig a legnagyobb cső meg a Monolithic is rajta van. -
nanorambo
őstag
válasz
prokxy #16185 üzenetére
Frgyvert húzni mentem tegnap free for all módra. Shipmentre dobott be. Konkrétan lespawnolni nem tudtam. 4 gyerek bekempelte a spwnhelyeket és srnki nem tudott leéledni mert egyből megöltek. Ők nègyen ilyen 30-0 os statokkal voltak mások reciprokban.
Ezt inkább nem jellemzem semmivel, mert lehet kitiltás lenne a káromkodás miatt... Vicc..
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #16124 üzenetére
Mástól hallottuk ezt..
Szereztem megint egy kártyát, valaki otthagyta a nyitott doboz mellett. Elrohanok a börtönhöz, hogy majd ott bemegyek. Erre az meg nem nyitva volt
Mentem volna a Damhoz, de útközben sikerült a legnagyobb kavalkád felé mennem, ráadásul meg is jelöltek...
Nah mindegy, kinyomtattam a bunkerek helyét, biztos ami biztos -
Laraxior
titán
válasz
prokxy #16111 üzenetére
Ráadásul legutoljára amikor láttam, az 1800pontba került, a többi meg 1600.
Én is gondolkodom rajta erősen. Kell egy 10EUR-s, meg egy 2EUR-s csomag, abból kijön. 400-at adott a game ingyen.(Ha 1600 lenne...)
Szóval 12EUR-t még szerintem szánnék rá....de kicsit visszahúz ez a rózsaszín. Mondjuk női karakterrel nem gáz -
-
CptAdamica
veterán
válasz
prokxy #15998 üzenetére
Reménykedek, hogy beleteszik, egyik barátommal mindig duo trio-t nyomunk, mert kb mindig valami világtalan csapattársat kapunk, aki 300 méterre tőlünk akciózik. Sokan kérték 1-2 hónapja, aztán azóta már volt plunder duo, classic trio, valamilyen solo mod is, de a sima duo még mindig várat magára.
-
-
lowzor
veterán
-
omfgk
veterán
válasz
prokxy #15749 üzenetére
Mármint az ,hogy nem tölti be a textúrákat a messzeségben?
Először az ellenséget tölti be, látod ,hogy valamin ácsorog és 2-3 másodperc múlva látod ,hogy az egy autóroncs például.Az ilyen sajna. Azon nem lehet segíteni elvileg.
Egy-két streamet szoktam követni és az überpróknál is ilyen, nem kétfilléres gépeken.Még Ground War-ban is sokszor előjön. Warzone-ban gondolom még rosszabb a távolságok miatt.
-
atee
őstag
válasz
prokxy #15637 üzenetére
Nem is az, hogy nem tudom megvenni, de csupán egy játék miatt nem fogok 3. ssd-t venni.
Úgy ahogy.mondod a hdd inkább adatárolásra van ma már nálam is. A 3TB arra van ,hogy torrent, képek stb. A gyorsabb 1TB viszont futtat néhány játékot. Köztük ezt a bazi nagy codot is. De számtalan olyan kis pl. Hidden object játéka van a feleségemnek miknek tökéletesen megfelel a hdd is. -
csuzda
aktív tag
válasz
prokxy #15563 üzenetére
OFF: Az én 256GB-os SSD-mre ráfért nagy nehezen, erre jött ez a 30GB
A merevlemezeimen nincs hely, így már az 0,5-1TB-os m2 SSD-ket nézegetem
ON: Tegnap shipmenten összekempeltem egy VTOL-t ami ölt annyit hogy jöjjön a chopper gunner. 20-21 embert öltem addig még le nem szedték. Lehívtam a juggernautot és pont megöltek a vége előtt, így 34-1ben végeztem. Egyből a meccs vége után megnéztem a statisztikámat ahol a barátaimmal össze lehet hasonlítani és ott 21es killstreaket írt nekem maximumnak. Annyi volt a meccs előtt is. Rá fél órával is még 21et írt. Miért nem számolta be a játék a 34-es killstreaket? Illetve nem kellett volna 30as killstreaknél nuke-ot kapnom?
-
Acheron
őstag
válasz
prokxy #15546 üzenetére
A listából ítélve tartok tőle nem (Hard Hat 24/7!)
Pedig a Rust nagyon fekszik, igen jókat arattam ott mostanság, a Shoothouse is kedvenc.
Nem baj, majd visszajönnek, addig (újra) betanulom a Hard Hat -ot. (MW3 -ban nincs annyi órám, de nem volt rossz pálya, ha jól emlékszem.)
(#15560) István89: Azért ez nem (mind) adódik hozzá, a program jó része felülír/lecserél file -okat. De mindjárt kiderül, jelenleg 181 GB -ot foglal tokkal, vonóval, megnézem a Patch után mennyi lesz. (No jó, a mindjárt költői túlzás, tekintve a mostanában látható letöltési sebességeket..) -
Acheron
őstag
válasz
prokxy #15486 üzenetére
Nem kell nagyon parázni a HC -tól. (Ami itt HC, az az MW2 -ben nagyjából a normál mód volt.) Nem normális, ami a Core -ben megy, hogy fél tár kel egy ellenfélbe, piszkosul távol áll a valóságtól. Ha a HC módban játszol néhány órát, utána már nem tudsz visszamenni a Core -ba, játszhatatlanul lassú, valóságidegen, semmi... A HC -ban jellemzően egy, de max 3 lövés egy halál (ha el tudsz jutni három lövésig
), attól függően, mit találsz el. Pontosság mindenekfölött. Ha nem találsz, a válasz szinte biztosan öl, nincs idő elbújni 5 - 6 beszedett lövés után, rád is érvényes az 1 - 3 szabály - ha rosszkor néztél ki rossz helyen, pont véged van - kicsit gyorsabban zajlanak a dolgok. Ez a szép benne
Tény, haladóknak ajánlott.
(#15408) dombi81: Az alap ötlet nem rossz, de erősen túltolták - ha a játékélmény rovására megy, akkor baj van, szolgáltatóként ne akard ilyen direkt módon megmondani a user -nek, mitől jobb neki...
(#15410) propetya85: Nekem, alapvetően a játékkal nincs bajom, szép, nagyon hangulatos, hozza a számomra elvárt lövöldét (only multi, nem játszom WZ -al, nem hoz lázba a lassú folyású BR). De nyilván zavar, ha direktben, program szinten belenyúlnak a játékomba, mikor nyerhetek, és mikor nem, (ha kézen állok, akkor sem).
(#15421) GhostPetya: Erre (a jelenségre) már csak legyintek, ez kell a népnek, ezt adják. Számomra, mint ős COD fan számára teljesen idegenek ezek a csillám póni, lézer, színesbullet f@szságok, de pl az operator skinek bejönnek, jó dolog egy MW ghillie sniper ruhában osztani a jónépet, vagy pl egy classic Ghost skin - megtisztelő, hogy ezeket az ikonikus bőröket fel lehet kapni. De az anime, nagymellű diáklányok rózsaszín pikacsus puskákkal - az gáz a COD -ra nézve - szigorúan magánvéleményem szerint (ami senkit nem kell érdekeljen).
(#15469) prokxy: Ez a standard SBMM, olvass utána, a legszutyokabb dolog ebben az egyébként igen jó játékban, annak, aki tudja mi történik, teljesen keresztbesz@rja a játékélményét - akár nyer, akár veszít. -
omfgk
veterán
válasz
prokxy #15444 üzenetére
A mounted rész nekem is nagyon nehezen ment.
Más fegyvernél talán van értelme kitámasztani, de Sniperrel ez biztos halál, méghozzá nagyon gyorsan.Eleve az alap távcsővel nem szabad sokat nézelődni, mert a fél map tudni fogja ,hogy merre vagy.
Én végül tettem rá egy VLK scope-ot és úgy már lehet várni a sült galambot az ablakpárkányra nehezedve.Mondjuk alapból nem értem ,hogy miért kell ilyen camo challengeket berakni...
Crouch, longshot, mounted. Ja meg a 3 ölés, halál nélkül. Mind arra ösztönzik az embereket ,hogy kempeljenek.
-----
Szép, nekem GW-ban ugyanennyi a KD, csak 1-es nincs előtte.
Ez nekem is egy nagyon kiugró sorozat volt.Gyakorlatilag a legjobb ebben a COD-ban.
Zhokov-ot nagyon érzem.
Krovnik-ot például még mindig nem. Bármit csinálok, bárhova nézek, valaki tutira lepuffant.
Kár ,hogy nem lehet statokat látni pálya szerinti bontásban. Krovnikon tuti ,hogy nincs meg az 1.3 se. Vagy Aniyah-n. -
Pro!Petya
addikt
válasz
prokxy #15440 üzenetére
Akárhogy is keresem nem találok annyi "tartalmat" a játékban hogy az arányban legyen a közel foglalt 180-190GB-al. Meg amúgy sem a contentről beszéltünk.
Bazzzz de mégis csak eszembe jutott , biztos az a kismillio fegyver , óra , operátor skin ...
na meg az emblémák és a calling cardok.
Szeretek nyerni, ezt a jó szokásom megtartom és el is várom magamtól és csapattársaimtól.
Lehet veszíteni , sőt a jobbtól kikapni nem szégyen , de ez egy teljesen más dolog mikor egy "rendszer" szabályozza be azt h mikor nyerhetek és kell vesztenem. Leszögezem hogy a szoros meccseket imádom bármi is a kimenetele mert ott a tudat mindenki küzdött, de ez nagyon , nagyon , nagyon ritka itt.A példád meg teljesen az ellentetje az én meccseimnek mert az élmény az ami hiányzik.
Te tudnál élvezni olyan meccseket ahol:- 3v6 ba kell egy lejátszanod mert nincs balance mivel vezet a csapatod
- Folyamatosan bedob olyan játékba ahol 200 pontos meccsből az ellenfél már 150-170-pontnál tart a csapatod meg sehol
- Ha netalán meg is van a létszám akkor ebből 1 de legalább 2 a skinek miatt hallgatja a falat a pálya azon részen ahol semmi nem történik. Vagy a mellettük lévő pár méterre eső HQ -val nem törődve kikapsz mert várja a telibekúrt longshotot, vagy pajzsos a sarokba stb stb
- olyan szervert kapsz ahol a latency megfelel az időutazásnak és esel kelsz a lövéseid nem érnek semmit ellenben bedarálnak minden 2. sec-ben
most nem sorolom fel az összeset ha nem bajValahogy furcsa módon mindig nyert meccsek után jönnek a fentiek szépen sorba addig míg ki nem kapok / kapunk. De véletlenül sem szoros meccsben hanem olyan szinten amit szopásnak szoktak jellemezni, ergo dulván, de nagyon dulván.
Mondhatnád hogy játszak premade-be mert ez csak a solo miatt van...., hát úgy is játszok. Társammal felváltva az első helyen húzzuk be sorra meccseket, aztán történik valami a rendszerben ....(SBMM) és ezután úgy "játszunk" mintha ma látnánk előszőr fps lövöldét.
Mi kb ekkor hagyjuk abba mert mindketten érezzük hogy szar van a palacsintába és kb nincs beleszólásunk a meccs kimenetelébe.
Jah ez csak multi, semmi wz. -
-
omfgk
veterán
válasz
prokxy #15360 üzenetére
Pont az M13 az ami nem igazán jó közelre...
3 fejlövés kell belőle vagy 5 testlövés.M4/Grau/Kilo trióból viszont csak 4 találat kell testre.
30 méteren belül az M13-nak a leglassabb a TTK-ja (kivéve ha sok a fejlövés).
Viszont igazán messzire az M13 lesz a legjobb. Itt már mindegyikből 4 és 6 találat kell (fej/test) és az M13 lő a leggyorsabban.
Grau : Monol. sup., Nexus, 50-60 mag, commando, Tac laser vagy No stock ha sokat rohangálsz.
-
Xaels
félisten
válasz
prokxy #15325 üzenetére
Néha nekünk is vannak olyan napjaink, hogy 5percenként kezdünk egy kört. Múltkor is a lehető legmesszebb mentünk a körtől és egy komplett triot pakoltam le pisztollyal az isten háta mögött. Tegnap meg beszorultam 2 downolt ellen és a fal közé és úgy haltam meg, hogy semmi lőszerem nem volt már, mindezt nem egész 2 perccel a kiugrás után.
Nálunk az a taktika mostanában, hogy én leugrom és felkapom a scavengert vagy a recont és az egyikünk egyből oda ugrik ahova rakja.
-
-
Acheron
őstag
válasz
prokxy #15293 üzenetére
Kill Chain perk -el könnyebb lehet, ott nem csak a fegyveres killek adódnak össze, hanem a killstreak -ek ölései is. Egy Cruise Missile -t összeszedni viszonylag egyszerű (5 kill), azzal jó eséllyel egy delikkvenst még leszedsz. Onnan már csak plusz kettő kell pl a VTOL -ig (vagy csak egy a wheelson -ig, ki mit kedvel jobban), az pedig igen hamar össze tudja vadászni a hiányzó 2 - 3 killt.
De nekem nem adja úgy a Chopper Gunner mint pl az MW2 -ben (ott durván lehetett aprítani vele), itt mintha nem lehetne úgy kiszúrni a földön lévő ellenfeleket (Ghost perk?), volt már, hogy ellent sem láttam a földön, már leszedték a helit.
(#15296) dombi81: Ez azért sok mindentől függ, pl a játékstílus, de főleg, hogy az SBMM (be)nyaló vagy szopó végén vagy éppen... De alapvetően igen, ha épp nem büntető ágon van az ember, viszonylag gyakran összejön. -
s.bala31
őstag
válasz
prokxy #15244 üzenetére
Én az AX-50-et szeretném aranyozni , még mounting killből kell pár meg a bizbasz nélküli killek kellenek. Az Euphrates bridgen voltak jó körök meg a Sawmillen ahol összejött vele néha egy-egy killstreak. GW-ben mindig kiszedtek pár lövés után ha snipereztem, persze biztos én választottam forgalmas vagy túl nyilvános helyeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest