- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Acheron #15489 üzenetére
Nekem, mint bena jatekosnak pont mas a velemenyem, HC nem csak haladoknak valo.
En pl. azert szeretem, mert kevesbe szamit, hogy szar az aim-em, eleg ha par golyo betalal, meghal az ellenfel.
Meg nem kell mindig elnyomogatni a kill cam-et.
Plusz en parszor azt vettem eszre, mintha ott megfontoltabbak lennenek a jatekosok, mintha erettebb emberek jatszananak, nincs a rohanok fejvesztve keresztul a palyan mentalitas, persze nem mindig, de tobbszor talalkozom kulturalt team-el.Amugy 1 hete kb pont azert mentem vissza normalra, hogy az aim-em kicsit gyakoroljam, mivel kenytelen vagyok headshotra menni, ha nem akarom, hogy kinyirjanak, mivel a jo jatekosnak ott is kb annyi mint HC-ban, nekem viszont jobban meg kell dolgoznom a killekert.
HC-ban meg kb mindegy, jobban szamit, hogy ki vesz eszre kit hamarabb, meg kinek jobb a map ismerete. -
nanorambo
őstag
válasz
Acheron #15489 üzenetére
Én csak HC-n játszom. Nekem a core, az játszhatatlan. A battlefield 5-öt is azért hagytam ott, mert bármit csinálsz két embernél többet nem tudsz megölni egy tárral. Nonszensz. HIába látom meg az ellenséget előbb, hiába lövöm kétszer mellkason, ha éppen erősebb/gyorsabb fegyvere van, amivel gyorsabban belémsoroz, én halok meg először. Nevetséges. HC viszont nagyon jó, minden kis rezdülés számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest