-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
craftsman01 #16287 üzenetére
Amikor meglátok egy Damascus-os embert 2 dolog jut eszembe: qrvára sok ideje van a cod-ban és acélidegei.
Nekem egy AR gold-ozása már felveri az agyvizet, mert van 1-2 olyan skin (mounted, no attachment), ami annyira nem fekszik nekem, hogy nagyon. Más játékmódban sokkal könnyebb a mounted pl, mint amikkel én játszom, így azt célszerű erőltetni, a no attachment miatt meg hátrányban vagy, így amikor normál esetben 1v1-ből én jönnék ki, kipusztulok azt amikor a meccsen több ilyen van, akkor azért repkednek az őszhajszálak.
Grauhoz is ez a kettő kell, lassan kb. 1 hete, nem is megyek vele szívesen már. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest