-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Dave567 #21850 üzenetére
Igazad is van!
Nem is értem, hogy miért tartják ezeket a duplás eventeket minden játékukban, hiszen még a vak is látja, hogy kétszeres gyorsaság helyett kétszer lassabban is megy a pontszerzés! Javaslom, írjunk egy petíciót és gyűjtsünk aláírásokat, hogy ezt fejezzék be gyorsan.
-
lowzor
veterán
válasz
Dave567 #21821 üzenetére
Én sajnálom, hogy a Broadcast-ot hozták vissza a COD 4-ből.
Az épület belül ideális a shotisoknak (ami a 4-ben nem volt ekkora gond, mert közel sem voltak ennyire OP-k a shotik).
Plusz több ideális kempelési hely van rajta snipereknek.
Marha nehéz rajta érvényesülni számomra. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dave567 #21548 üzenetére
De igen. Neki van EOD, vagyis a te támadásod a rakétával vagy gránáttal túlélhető: "Take Less Explosive Damage."
(Még mindig játszol a játékkal? Ejj látom van aki sosem tanul és szereti a szenvedést!
) Remélem BO: CW-t már kihagyod majd ezek után, nem szeretnénk, hogy az is megviseljen téged, annyi jó játék van a világon
)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Dave567 #21161 üzenetére
Nem tudom itt mi a neve, de PP19 Bizon-nal szednek ki mostanság sokszor. Lehet rálesek.
M4/MP5 addig volt jó, míg nem találkoztam a CR-56-tal. Azóta az M4 hanyagolva van. MP5 is, mert szaladgálósat is simán építek még belőle.
Mintha azt mondták volna a másik topikban, hogy abba is várható sajna.
-
prokxy
veterán
válasz
Dave567 #21125 üzenetére
Én már azt a szintezés részét meguntam. Elég sok fegyver van, amihez hozzá sem nyúltam és már nem is fogok. Utóbbi hetekben nekem nagyon elég volt a cod-ból és nem azért mert rossz, hanem mert nem vitt rá semmi a játékra vele. A BP tegnap lett 100-as, sztem most 2 hétig el sem indítom, kivéve ha lesz vmi tetszetős event, keresgélés, stb. S6 vétel pedig sztem nagyon necces részemről.
-
Frod
addikt
válasz
Dave567 #21105 üzenetére
Ugyan ez nem mai videó, de pont ezt vizsgálja.
Hogy annak ellenére, hogy a Damage csúszka nő ha valaki FMJ-t használ, valójában a sebzés nem lesz nagyobb, kizárólag annyi ad, hogy átlőhető vele pár ajtó/fal/stb.
Én általában addig használom a fegyvereken, amíg nem oldok fel valami jobb attachment-et, utána csak a helyet foglalja. -
atee
őstag
válasz
Dave567 #18834 üzenetére
Ma nagyon adta nekem is... két 100% csaló és egy nagyon erősen véleményes. Mindez 1.5 óra alatt multiban domination.
Teljesen egyértelmű, hogy nem is akarnak evvel semmit kezdeni.
Ja és az egyik az nem PC jatékos volt.
Elég magasan van az ingerküszöböm, de kicsit sok volt mára! -
prokxy
veterán
válasz
Dave567 #18545 üzenetére
Mostanában megint sokat játszom, mármint hozzám képest, azaz napi 3-4 óra megvan és a héten 1x futottam bele csalóba. 1-2 gyanús ember volt, h furán lőtt le, de a pár perccel utána kiderült, hogy csak mákja volt. Sokszor engem is csalóznak, ha úgy jön ki a lépés.
Ezek szerint szerencsém volt eddig.
-
gjung44
tag
válasz
Dave567 #18502 üzenetére
valamelyik nap bekerültem egy olyan search and destroy meccsbe ahol én voltam az egyetlen aki nem használt csalást. mindenki pajzsal és egy lmg-vel ment amivel csak falon keresztül lötték egymást. Én meg a csalo csapattársaim mögött bujkáltam és probáltam ott átlöni a falon ahol ök
1 killem azért lett és még nyertünk is
amugy mindenki arabul beszélt valami szervezett meccs lehetett, nem tudom hogy kerültem bele de igy vicces volt
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Dave567 #18512 üzenetére
Csak ?
GW-ben majd minden körben van egy . Aztán a warzon tele van kínai VPN-es gyökerekkel , akik 150+-os pingel feljönnek szivatni a népet . Ezeket miért nem lehet hazatoloncolni ?
Azt mikor csinálják már meg , hogy a frissítéseknél , állandóan elmegy a grafikus beállításom ?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Dave567 #18362 üzenetére
Mármint melyik része az? Kicsit nekem is sok ez a rengeteg kombináció, visszasírom az MW2-t, ezerszer egyszerűbb volt.
Minden fegyverre ment a red-dot, és mehettem aprítani. Ráadásul a Striker 45-öt itt nem is tudom olyan simán unlockolni (UMP megfelelője a kedvencem volt). Csúszás közben nem tudok lőni, viszont a challenge azt kéri
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Dave567 #18323 üzenetére
Rálesek majd. Csak annyi fegyvert kell már fejben goldozzak, hogy hajjaj
Pisztoly téren milyen kiegészítőket érdemes használni? Gyors, pörgős, de viszonylag pontos setupra.
Jelenleg az X16-om:
- Monolithic suppressor
- 1mW laser
- G.I Mini Reflex
- Granulated Grip tape
- FMJEgész jól elvagyok, de érdemes pl. a csövekkel játszani, illetve a ravasszal?
-
KRoy19
őstag
válasz
Dave567 #18285 üzenetére
"Sajnos borúsabb mint kellene, mert ha a játék lecsőkenti a fegyvered sebzését a másét meg felerősíti, vagy akkor halsz meg ha a játék úgy akarja, az nem játék.
Shipmentet játsszál, ott nagyon érződnek a dolgok.
Pl engem állandóan bele spawnoltat a saját termitembe, ha az ellenfelet rakja bele az meg ég, és nem sebzi.
De lövöm az ellenfelet, tiszta célpont, és bele rakja a saját csapattársamat, így én is meghalok."Nem olvastad az Activision közleményét?
Direkt úgy tervezték a játékot, hogy a Prohardver!-en Dave567 néven futó ember ne tudja élvezni, mert ha ő játszik akkor neki direkt legyengítik a fegyverét és egyéb más módon szúrnak ki vele.Tudom szemétség, de sajnos ez van.
-
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #18205 üzenetére
Nehezen tudnék ezzel egyetérteni, az első BO -on kívül eddig ez tűnik a legjobb modern hadviselésre épülő verziónak. Nagyon jó folytatása az MW2 -nek, ami (nekem) személyes kedvenc volt. Vannak "hülyeségei", lásd SBMM, de alapvetően egy nagyon élhető, jó játék - gondolom nem véletlenül nem tudsz elszakadni tőle (a mazochizmus szót most nem csapnám fel a szótárban
) A Campaign -ból kiindulva (hosszú évekig csak a campaign -t toltam, a multira rá sem néztem) ez igenis egy jó COD kiadás, remekül kapta el a hangulatot, ügyesen játszott a hagyomány és az új mezsgyéjén. A Multi más téma, a mindenkori multinak alkalmazkodnia kell az aktuális igényekhez -ez tetszhet avagy nem, de gátat vetni neki nem lehet. A BR pedig abszolút új vívmány, ennek megfelelően az ebben szocializálódó korosztály kiszolgálását célozza meg, ha kell, cicafüllel és rózsaszín fegyverekkel - ez ilyen. Lehet belemenni és élvezni a mókát, vagy csak a játékra koncentrálni, vagy lehet ignorálni (én spec nem tolom a WZ -t , mert bár vannak jó dolgai, nem az én világom) Egyszóval ez a játék nagyon széles kört képes kiszolgálni (teszi is), ami nyilván magában hordozza, hogy nem mindenki tud azonosulni vele. De azért azt el kellene fogadni, hogy van a világ körülöttünk, és hacsak nem mi vagyunk a megváltó, vagy valamely közeli rokona, akkor nem a világ fog hozzánk idomulni, hanem fordítva - már ha jól szeretnénk érezni magunk benne
.
(#18208) Dave567: "És mi az a 1.25 stat????" A Codstat fordítva számol, a Killeket osztja a Death értékkel.
(#18209) oriic: Én még az LMG -ket platinázom (már csak MG34 van, kb félúton), de a Barrett abszolút "kell " kategória, ő lesz a következő cél. Ha jól értem a kihívást, 15 meccsen kell 3 quickscope kill, de az nem előírás, hogy ezek egybefüggőek legyenek, elég ha meccsen belül megvan 3? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dave567 #18208 üzenetére
Meglett közben az új Sniper nekem, meglepő módon simán összejött a 15 meccsen igényelt kill hozzá, semmi extra nem volt. Kipróbálni persze még nem tudtam, mert UPC úgy döntött, hogy lekorlátozza a netemet 500-ról 1Mbit-re, ami arra sem elég, hogy belépjek a játékba.
(Ami nem is gond, csak melóm is lenne, nagy adatforgalommal,
)
-
Acheron
őstag
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Dave567 #15945 üzenetére
Ez egyáltalán nem így van!
Már MW2-ben is ha strict volt nem tudtál HOST lenni. Illetve elő jöttek azok az anomáliák, hogy nem tudtál csatlakozni mindenkihez vagy épp más hozzád... Szóval jár hátránnyal!
-
nanorambo
őstag
válasz
Dave567 #15880 üzenetére
Nagyon sokszor halok meg úgy, hogy már fedezék mögött vagyok, mégis le tudnak lőni. Főként HC-t játszom, de néha amikor egy-egy nem HC meccset tolok akkor szoktam látni killcamben, hogy rohadtul nem vagyok még fedezék mögött, holott én már rég befeküdtem, szóval elég sokszor "öl meg" a latency.
-
-
gjung44
tag
válasz
Dave567 #15461 üzenetére
és most menjek le megint melozni arra számitva hogy a végjátékban lehet nem lesz csalo? nem tudom talán trioban és a quads ban jobb a helyzet de nekem nincs mindig csapatom hogy ott játszak a solo meg igy játszhatatlan számomra. mire kifognék egy tiszta menetet csalok, hibák és szerver fogyatékosságok nélkül már idegböl megyek és azért rontom el és ezt igy nem lehet élvezni. pihenek egy hétig és ha ugyanez fog várni amikor viszatérek végleg leteszem a call of duty-t mert idegbeteg leszek töle
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
Dave567 #14911 üzenetére
Nem fognak nagyon anticheatelni.Egyszerűen mert azok is fizetnek,és kell a több jó játékos látszata is.A balansz miatt nélkülük sokkal több lenne a nem kiugró egyenmeccs,de mindenkinek kell a kihívás és a dicsőség is,attól függően,hogy ellene vagy mellette megy a cheater.Mármint gondolok a nem durvákra,hanem mondjuk a csak WH.Más persze,aki meglövi Shipmenten a 110-6ot csak fegyóból szinte,mert az már más kategória,de azt ki is rakják valószínű.Én legalábbis egyszer report helyett véletlen felvettem egy még nem is ilyen durvát barátnak,2 nap múlva eltűnt,és a statja is nullázva,szóval valami történik.És tapasztalat alapján másokkal is ez van,én legalábbis azt látom így,HC-n,warzone mentesen,hogy bukkannak fel profi emberek pár napig...de eltűnnek.BO4-ben csomó emberről tudtam,hogy lesz nemulass,ha megláttam,semmi nem történt.Itt ez most más.
Egyébként a matchmaking is hibás.Rengetegszer van,hogy 2-3 1 alatti kör után lövök 1-2 kör akár 5 felettit is(nem shipment),aztán megint mintha elfelejtenék lőni.Plusz eleve más maga az eredmény is,ki milyen szinten van.Nem mindegy,hogy valaki pl.155-ösként beesik egy szedett-vetett társaságba 90-120asokból,vagy bedobja egy full 155ös 2 klános "warba" szinte mindig.A vége pedig hasonló,csak nem mindegy milyen szinten.Kellene itt is valami rangrendszer,ami mutatja,hogy ki milyen szintű körben olyan,amilyen,sok más játékban ez megoldott,itt is kellene valami támpont.
Lásd a sok Youtube,Twitch videót,ahol szinte botok ellen Istenek az emberek.Jaa,hogy egyik se szól pl.egy 6fős premade elleni körről?
Én ha meglátok valami Twitch,Youtube vagy Live nevű emberkét,még rá is szoktam szállni...Mondjuk általában nem is nehéz,mert 1-1 sémát játszanak,ami kitanulható,aztán 2-3 kivégzés után elgondolkodnak ezen.Persze csak ha belefér,azért nem áldozom be ezért a kört,objektívát,de adott esetben előnyben részesítem.Épp úgy,mint a kempereket. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Dave567 #14801 üzenetére
Áruld már el kérlek, hogy mi a célod azzal, hogy napi 60 kommentben siránkozol azon, hogy mennyire szar a játék? Ettől a játék nem lesz jobb, és a topik színvonalát is csökkenti a folyamatos károgás. Megértjük többen is, hogy vannak akiknek problémája van a játék futtatásával, és függetlenül attól hogy user error vagy ténylegesen játékbeli hiba, próbálunk is segíteni amennyire lehet. Mindenkinek lehet véleménye, lehet pozitív és negatív - formáját tekintve bizonyos keretek között - de azért ez már egy kicsit túlzás. Nem tetszik avagy "szar a játék" = nem játszol a játékkal.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Dave567 #14790 üzenetére
Nálam a következő volt a jelenség tegnap:
- Bemelegítés 1. meccs Domination -> Rank, Battlepass és Fegyver XP-t is kaptam + Camok is jöttek
- Bemelegítés 2. mecss Domination -> Csak fegyver XP-t kaptam + Camok
- Ezután következő mapon (Shipmenten 50 kill körül) a fegyverem megakadt. Az aktuális szinje maximumán indítottam a meccset és se Rank, se BP, se Fegyver XP.... Csak Camokat kaptam, tehát a killeket viszont számolta...
- Plunder 1. meccs -> 70k XP a meccsen, na mondom ez a duplázással lesz vagy 2 lvl up + fegyveris tuti ment fel mint atom. Eredmény: 0, azaz nulla XP-t kaptam. Se rank, se BP, se fegyver. A killeket viszont a Camokhoz számolta ismét.
- Plunder 2. meccs -> 50k XP, mindent szépen beszámolt, fegyver is ment felfele, camot is kaptam, minden pacek.
- Ezután ugrottunk még 3 BR Triot, ott meg csak Rankot + BR XP-t kaptam, a fegyvereim adott szintjük maximumán kiakadva, és semmit nem fejlődtek...Esküszöm jobban örülnék, ha kivennék ezt a nyomorúságos dupla XP-t és szimplán rendberaknák ezt a f*stengert, ha már külön játék méretű updatekkel dobálják a népet.
Nagyon felcsesztem magam rajta tegnap.A BP meg a Rankom nem érdekel, csak a fegyvereket szerettem volna kihúzni, még dupla XP jár, de hát kevesebbet fejlődtek, mintha nem lett volna event.
-
Tomassy00
senior tag
-
omfgk
veterán
válasz
Dave567 #14390 üzenetére
Az ellenfélnek és neked is a füstben kell lenned szerintem.
Az tuti nem elég ha te vagy a füstben, vagy csak füstön keresztül lelősz valakit.
Próbáltam, ezeket nem számolta. Volt tegnap olyan köröm ahol legalább 10 lmg killem volt, magamra dobtam a füstöt, aztán elém egy kicsivel és semmi.
Itt tényleg a Shipment lesz a megoldás.
-
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #13522 üzenetére
AK47 -re, pl, az nagyon adja vele. FMJ -vel bármit (is) leszedsz a levegőből egy tárral, Shipmenten is hamarabb szednek ki, mintsem kifogyna, mióta megvan, csak azzal használom.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Dave567 #13428 üzenetére
Legnagyobb poén,hogy fel nem fogják sokan,hogy a kill csak 25 pont,egy ellenséges dögcetli meg 75,baráti 25.Letudják a killt,kempelnek,stb,aztán csodálkoznak.Mondjuk a DOM se jobb,mikor egyedül foglal az ember,de hárman "fedezik",aztán persze,hogy megmurdel valami uccsóutáni pillanatos gránáttól.A map a kedvencem lett,remekül lehet rajta darálni,még mindig sokan lézengenek/kiszámíthatóak.
-
dombi81
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces videók
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest