- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Dave567 #14911 üzenetére
Nem fognak nagyon anticheatelni.Egyszerűen mert azok is fizetnek,és kell a több jó játékos látszata is.A balansz miatt nélkülük sokkal több lenne a nem kiugró egyenmeccs,de mindenkinek kell a kihívás és a dicsőség is,attól függően,hogy ellene vagy mellette megy a cheater.Mármint gondolok a nem durvákra,hanem mondjuk a csak WH.Más persze,aki meglövi Shipmenten a 110-6ot csak fegyóból szinte,mert az már más kategória,de azt ki is rakják valószínű.Én legalábbis egyszer report helyett véletlen felvettem egy még nem is ilyen durvát barátnak,2 nap múlva eltűnt,és a statja is nullázva,szóval valami történik.És tapasztalat alapján másokkal is ez van,én legalábbis azt látom így,HC-n,warzone mentesen,hogy bukkannak fel profi emberek pár napig...de eltűnnek.BO4-ben csomó emberről tudtam,hogy lesz nemulass,ha megláttam,semmi nem történt.Itt ez most más.
Egyébként a matchmaking is hibás.Rengetegszer van,hogy 2-3 1 alatti kör után lövök 1-2 kör akár 5 felettit is(nem shipment),aztán megint mintha elfelejtenék lőni.Plusz eleve más maga az eredmény is,ki milyen szinten van.Nem mindegy,hogy valaki pl.155-ösként beesik egy szedett-vetett társaságba 90-120asokból,vagy bedobja egy full 155ös 2 klános "warba" szinte mindig.A vége pedig hasonló,csak nem mindegy milyen szinten.Kellene itt is valami rangrendszer,ami mutatja,hogy ki milyen szintű körben olyan,amilyen,sok más játékban ez megoldott,itt is kellene valami támpont.
Lásd a sok Youtube,Twitch videót,ahol szinte botok ellen Istenek az emberek.Jaa,hogy egyik se szól pl.egy 6fős premade elleni körről?
Én ha meglátok valami Twitch,Youtube vagy Live nevű emberkét,még rá is szoktam szállni...Mondjuk általában nem is nehéz,mert 1-1 sémát játszanak,ami kitanulható,aztán 2-3 kivégzés után elgondolkodnak ezen.Persze csak ha belefér,azért nem áldozom be ezért a kört,objektívát,de adott esetben előnyben részesítem.Épp úgy,mint a kempereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Apple Watch 7 45mm
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest