Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Dave567 #14911 üzenetére

Nem fognak nagyon anticheatelni.Egyszerűen mert azok is fizetnek,és kell a több jó játékos látszata is.A balansz miatt nélkülük sokkal több lenne a nem kiugró egyenmeccs,de mindenkinek kell a kihívás és a dicsőség is,attól függően,hogy ellene vagy mellette megy a cheater.Mármint gondolok a nem durvákra,hanem mondjuk a csak WH.Más persze,aki meglövi Shipmenten a 110-6ot csak fegyóból szinte,mert az már más kategória,de azt ki is rakják valószínű.Én legalábbis egyszer report helyett véletlen felvettem egy még nem is ilyen durvát barátnak,2 nap múlva eltűnt,és a statja is nullázva,szóval valami történik.És tapasztalat alapján másokkal is ez van,én legalábbis azt látom így,HC-n,warzone mentesen,hogy bukkannak fel profi emberek pár napig...de eltűnnek.BO4-ben csomó emberről tudtam,hogy lesz nemulass,ha megláttam,semmi nem történt.Itt ez most más.
    Egyébként a matchmaking is hibás.Rengetegszer van,hogy 2-3 1 alatti kör után lövök 1-2 kör akár 5 felettit is(nem shipment),aztán megint mintha elfelejtenék lőni.Plusz eleve más maga az eredmény is,ki milyen szinten van.Nem mindegy,hogy valaki pl.155-ösként beesik egy szedett-vetett társaságba 90-120asokból,vagy bedobja egy full 155ös 2 klános "warba" szinte mindig.A vége pedig hasonló,csak nem mindegy milyen szinten.Kellene itt is valami rangrendszer,ami mutatja,hogy ki milyen szintű körben olyan,amilyen,sok más játékban ez megoldott,itt is kellene valami támpont.
    Lásd a sok Youtube,Twitch videót,ahol szinte botok ellen Istenek az emberek.Jaa,hogy egyik se szól pl.egy 6fős premade elleni körről? :DDD
    Én ha meglátok valami Twitch,Youtube vagy Live nevű emberkét,még rá is szoktam szállni...Mondjuk általában nem is nehéz,mert 1-1 sémát játszanak,ami kitanulható,aztán 2-3 kivégzés után elgondolkodnak ezen.Persze csak ha belefér,azért nem áldozom be ezért a kört,objektívát,de adott esetben előnyben részesítem.Épp úgy,mint a kempereket.

Új hozzászólás Aktív témák