- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz
Acheron #18218 üzenetére
A singlet nem is írtam, Remek lett.
A multi is, de számomra a szerver karban tartás az elvan hanyagolva, és ez a skill rendszer se ilyennek kell lennie, ezt lássuk be, mert ha úgy tartja a játék akkor hiába vagy Te jó játékos, akkor is sz@r leszel, ez elfogadhatatlan.
Pont ez volt a COD lényege, hogy jobb legyél meg ügyes mindenkinél, de itt van amikor nem engedi a játék.
MW2 nem volt ilyen, lehet lagos volt, de ha rá lőttem valakire az meg halt....
De sokan említették már ezt is, rohansz még fel se emelted a fegyvert csak elsütötted, és halott volt, de olyan is van, hogy a shipmenten mountolva van az enemy, és nagyrészt csak a feje látszik ki, hiába lövöd a fejét, hallhatatlan.
Na ezért nem jó az ugrándozás, meg a játék, persze ez van akit nem érdekel, lehet azt is élvezni, hogy 0/60 k/d val jössz ki, a meccsből, de én jobban szeretem ha ügyes is vagyok. -
malystryx
senior tag
válasz
Acheron #18218 üzenetére
Igen, elég ha a meccs egészében van meg, nem baj ha szünet van közöttük. Valamint a Quickscope mint a nevében is van, ne tévesszen meg, elég ha bármilyen sniper vagy marksman osztályból származó fegyóval ölsz 3x, nem kell optika a fegyóra! Én Kar-fan vagyok és rühellem rajta az optikákat, régi dolog és egyben tapasztalat is.
Így csináltam meg a feladatot, ugye elég ADS nézetben ölni, azt hogy mennyi idő telhet el ilyenkor, azt nem tudom. Értem itt azt pl. hogy a Bruen-nél is könnyítettek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő