Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
-
válasz
GabN73
üzenetére
Szóval egy tapasztalat, hiába választasz szállítási módot amikor kosárba rakod, nem minden böngészőben kerül át az a mód.
A fizetési összesítő oldalon kell mindig a megfelelő szállítást választani, pont a pdm és az Eu priority cserélődik általában, így esetleg pdm-t fogsz fizetni.
Ha regisztrálva vagy az oldalra akkor az adataid nem vesznek el fizetéskor, ha igen akkor megint valami böngésző gond, vagy vpn és anonim böngészés, hirdetés blokkoló kavarás fordulhat elő.
Ha igazolni tudod hogy fizetéskor is EU priority volt lehetne próbálkozni, de nem vállaltak garanciát arra hogy a magyar vám akármelyik szállítási mód esetén nem-e fogja vámeljárás alá vonni a küldeméyned, így kicsi az esélye a "kártérítésnek". -
Nxn908xxx
őstag
Heló!
3 dolláros kis vackokhoz érdemes trackingos szállítást kérni? Standard shipping ingyenes, viszont ennek az átvétele kizárólag azon múlik hogy a postás hajlandó-e bedobni az értesítőt? -
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
Sziasztok,
régebben is rendeltem már BG-ről, most egy telefont sikerült...
vagyis..
Adott volt egy kuponos Xiaomi Mi9T Pro, breaktam kosárba EU prior line szállítással, szín megadással, minden szükséges adatom meg volt adva. (09.13-an rendedeltem)
2 napra rá jött egy email, hogy legyek kedves írjam már meg hogy hány darab telefont rendeltem (?) - válszként megkapták hogy 1 db, milyen szín, milyen szállítási móddal.
Másnap jött ismét egy email hogy írjam már le a telefonszámomat, mert nincs megadva (?) - jó leírtam.
Ma kaptam meg az emailt hogy sikerült majd' egy hét után feladniuk, viszont nem EU prior lineval, hanem sima Priority air mailként...
Igazából az lesz a jó dolog, ha vámolnák

Ilyenkor lehet valamu refundot intézni, vagy ez így bukta?
-
Ha beteltek az előző snatch-ek akkor böngészős linkek:
Xiaomi Redmi 7A
BlitzWolf® BW-FYE6 TWS
Billentyűzet
Xiaomi 2C 20000mAh Quick Charge 3.0Innen pedig 1 hely még üres a billentyűzetre: [link]
-
válasz
tt124307
üzenetére
Igaza van sambeneznek, én nem is néztem az első bejegyzést, az eredeti lett visszafordítva, hiszen a másikat nem lehet küldeni ugyanazon számmal.
Ez azért lett visszafordítva mert közös megegyezéssel elveszettnek tekintettétek. Közben meg előkerült. Ugyanúgy mint a Royal Shipment-es csomagoknál a türelem lett volna a jó módszer.
Szerintem nem kellene a PayPalhoz fordulni, hanem az új csomag számot kellene megtudni. -
sambenez
addikt
válasz
tt124307
üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni, nem lehet hogy az eredetit fordították vissza miután feladták a pótlást?
Közben megnéztem a számodat. Szerintem ez az eredeti csomag lesz. Itt inkább ami érthetetlen hogy 1 hónap alatt ért el a gls-hez. Utána teljesen normális ütemben mozog.
-
tt124307
tag
Sokkal okosabb nem lettem tőle. Az én tracking numberem ez: 612336619475
Azért gyanakszom egy kicsit, mivel ez az első sor:15 Aug 201920:18The parcel data was entered into the GLS IT system; the parcel was not yet handed over to GLS.Puurs, Belgium
Vagyis ehhez a tracking numberhez olyan dátummal szerepel az első bejegyzés, ami az eredeti csomagra utal.
-
válasz
tt124307
üzenetére
Én sem vitatkozom és nem is vontam kétségbe hogy nem a BG az oka. Azért kérdeztem hogy mi van a státusznál. Ez sem világos a sorrendet megcseréltem az idő rendnek megfelelően:
Alsónémedi,Hungary The parcel is stored in the parcel center.2019-09-16 21:26:00
Megérkezett 13-án, ezt követően a követő munkanap a helyi depóba szállítás (ha kell) majd a kézbesítés lenne a délelőtti órákban, nem betárolás.
Hirtelen amikor már általában vége a napi kézbesítéseknek, megjelenik a visszaküldés
Alsónémedi,Hungary The parcel has been returned to sender.2019-09-17 13:54:00Pont 17-én érkezett meg a visszafordítás? A délután 2 óráig nem volt ideje könyvelni a DEPÓ-ban, hiszen a futárok 8-ig elmentek. Vagy 16-án jött a visszafordítás és akkor miért másnap délután van lekönyvelve?
Legnagyobb probléma az hogy ekkor érkezett meg:
Alsónémedi,Hungary The parcel has reached the parcel center.2019-09-13 21:05:30Én mindent elhiszek, de a GLS-nél is lehet a probléma, nem tiszta ez így. Nem kell azért feltétlen bizalommal lenni feléjük sem.
Egyáltalán milyen értesítést és mikor kaptak?
Csak kíváncsiságból nézd már meg itt is a GLS számot, nem-e lesz egy-két más bejegyzés, nem biztos, de mégis.
Nem tudom te hol nézed, itt egy legutóbbi GLS szám 612336607984, nekem úgy jött ahogy a nyomkövetésben látod. -
tt124307
tag
Nem vitatkozni szeretnék, de nem értelek teljesen.
Már korábban is és most is azt írtam, hogy én nem elsősorban a pénzt szeretném visszakapni, hanem a csomagomat megkapni. Ha a pénzre lenne szükségem, akkor eleve nem rendeltem volna, jobb és biztosabb helye van a bankszámlámon. Ezért is kértem resend-et refund helyett. Továbbra is azt szeretném, ha megkapnám emberi időn belül a cuccot, hiszen amikor megrendeltem, akkor azt abban a hitben tettem, hogy az oldalon megadott 7-15 munkanap szállítás valós információ. Ha tudom, hogy ez a szenvedés következik, akkor természetesen megveszem máshonnan, lehet hogy néhány ezer forinttal drágábban, de gyorsabb szállítással.Továbbra sem értem azt, hogy kinek és milyen okból állhat érdekében egy csomagot úgy visszafordítani, hogy végigutazta a fél világot és már itt van néhány tíz kilométerre a céltól. Én nem kértem ilyet, a GLS gondolom nem csinál ilyet magától, a láncban egyedül a BG marad, őket meg végképp nem értem, hogy miért tennének ilyet. Azért is kérdeztem, hogy fodult-e már ilyen elő valakivel, esetleg tudja-e az okát, mivel nekem fogalmam sincs róla. Gondolom nem szándékosan akarnak szivatni, de tényleg nem látom a mögöttes szándékot.
Azt az egyetlen halvány lehetőséget tudom elképzelni (habár nagyon alacsony valószínűséggel), hogy ez az első, a BG által elveszettnek nyilvánított csomagra vonatkozó információ, ami végül mégsem veszett el, de mivel időközben elindították az újat, ezért a közben megkerültet (és Mo.-ra megérkezettet) visszairányítják, nehogy mindkét csomagot megkapjam.
-
herrká
senior tag
-
válasz
tt124307
üzenetére
Ott sántít a dolog, hogy a visszafordítás okát ilyen részletesen "mivel én állítólag azt mondtam, hogy nem kérem" a GLS nem tudhatja, nem kell meg indokolni hogy miért kéri vissza a csomagot a feladó és ha jól emlékszem a GLS felületén lehet jelölni a visszakérést, nem kell beszédben kommunikálni a GLS-el.
Kénytelen vagy megvárni hogy utána nézzenek. A PayPal-t nem igazán értem, ott volt a lehetőség hogy simán megkapd a pénzed, te újraküldést választottál, ez valamiért nem sikerült így a pénzed mindenképp visszakapod tőlük, mint ahogy ajánlották eredetileg.
Nem állították hogy nem kapod vissza. A PayPal-on is csak a pénz visszakérést kérheted a Banggoodtól, nem tudja az elküldést intézni a PayPal.
Mindenképp a BG adja vissza a pénzed akár PayPal, akár nem. -
-=Jam=-
addikt
Mechanical Gaming Keyboard még 4 ember
BlitzWolf® BW-FYE6 még 1 ember
Xaomi Redmi 7A még 5 emberköszi
-
tt124307
tag
Augusztus 15-én rendeltem. Miután nem kaptam semmi tracking numbert kb. 2 hét után reklamáltam, erre mondták, hogy várjak türelmesen, utána megint reklamáltam, aztán szept. 10-e körül írták, hogy elveszett a csomag, kaptam 600 bg pont kárpótlást és választhattam, hogy refund vagy resend legyen, én a resend-et kértem, szükségem van rá (ezt a részt már egyszer itt leírtam). Elvileg szeptember 12-én fel is adták újra a csomagot, most már kaptam GLS-es tracking számot, de a GLS oldalán még mindig ez az infó van kint a trackingnél:
"2019-09-12 07:13:43 The parcel data was entered into the GLS IT system; the parcel was not yet handed over to GLS.,Puurs,Belgium"Ma reggel jött az alert a BG appból, hogy probléma van a csomaggal, utána néztem a BG oldalon a trackinget és láttam azt, hogy megérkezett Alsónémedibe, majd vissza is fordult.
Hívtam a GLS hogy mi újság, erre ők is elmondták telefonban amit a BG oldalon látni, hogy valóban megjött, de a feladó kérésére a csomagot visszafordították, mivel én állítólag azt mondtam, hogy nem kérem (ezen kissé kiakadtam, mert ilyet soha nem kérdeztek és nem is mondtam, sőt mindig azt kommunikáltam a BG felé, hogy nagyon kéne már a csomag). Mondta a GLS, hogy ők már nem tudnak beavatkozni, ez már megy vissza a feladónak, reklamáljak nála.Most az előbb megint cseteltem a BG helpdeskkel, elmondtam hogy mi az ábra, erre megint kértek 1-3 nap türelmet hogy utána nézzenek, amire megírtam nekik, hogy nekem már kezd elfogyni a türelmem és ha pár napon belül nem lesz eredménye a dolognak, akkor megyek a paypal-hoz. Most már isten bizony ígérik, hogy helyrehozzák a dolgot, de azt érzem, hogy itt valaki (aki nem én vagyok) nem mond igazat és kezd már nagyon elegem lenni a BG-ből is.
-
válasz
tt124307
üzenetére
Mi lenne ennek a csomagnak a története? Mivel még ez valami augusztusi dolog semmit nem reklamáltál ezzel kapcsolatban a BG-n vagy a PayPal-on?
Most mit mutat a vásárlásnál az Order Status?
Apró megjegyzés, a sok Alsónémedi bejegyzés ne igazán kell. A lényeget megfelelően megfogalmaztad. -
RevoneX
csendes tag
Nálam még van hely!
Xiaomi Redmi 7A
Keycaps -
tt124307
tag
Ma reggel kaptam egy értesítést a bg appból egy értesítést, hogy gond van a csomagommal. Nézem a tackinget és a gls kézbesítési kísérlet nélkül visszafordította a csomagot:
2019-09-18 20:36:06 Neuenstein,Germany The parcel has left the parcel center.2019-09-18 20:36:06 Neuenstein,Germany The parcel has reached the parcel center.2019-09-18 00:54:19 Alsónémedi,Hungary The parcel is stored in the parcel center.2019-09-18 00:54:19 Alsónémedi,Hungary The parcel has been returned to sender.2019-09-17 13:54:00 Alsónémedi,Hungary The parcel is stored in the parcel center.2019-09-16 21:26:00 Alsónémedi,Hungary The parcel has reached the parcel center.2019-09-13 21:05:30 Neuenstein,Germany The parcel has reached the parcel center.2019-09-13 21:05:30 Neuenstein,Germany The parcel has left the parcel center.2019-09-13 20:59:35 Neuenstein,Germany The parcel has reached the parcel center.2019-09-13 20:59:35 Neuenstein,Germany The parcel was handed over to GLS.2019-08-15 20:18:43 Puurs,Belgium The parcel data was entered into the GLS IT system; the parcel was not yet handed over to GLS.
Na most tanácstalan vagyok. A GLS-t felhívtam, ők azt mondják, hogy a feladó jelezte, hogy én nem kértem a csomagot és ezért fordították vissza, de a BG-nél én ilyet nem kértem, soha nem is vették fel velem ezügyben a kapcsolatot. Most mág kezd nagyon elegem lenni a BG-ből. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
Tomi0703
addikt
-
Lucho7
tag
[link] blitzwolf earphone
-
bl4ze
veterán
Hölgyek, urak!
Vár valaki hk-bòl pakkot rajtam kívül ami több hete nem mozdul???
1 hónapja vásárolt 4 db redmi tws füles, EU priority : 08.22 PostNL : pre-advised és kész ennyi.... 4 heteKicsit sok már az 1 hónap, semmi mozdulás.
BG support csak bullshitel
-
csacsaa
újonc
Ahová lehetett, csatlakoztam! Friss böngészős linkek:
[redmi 7a]
[blitzwolf earphone]
[magicforce keyboard]
[20000mah powerbank]
-
-=Jam=-
addikt
Jöttem ahova tudtam, meg hoztam újat ha betelne a többi

Xiaomi Redmi 7A
BlitzWolf® BW-FYE6
Mechanical Gaming Keyboard
Original Xiaomi 2C -
Druss
tag
Csatlakoztam ahova befértem és én is hoztam böngészős linkeket.
-
Aidan85
aktív tag
Böngészős snatch-ek:
Xiaomi Redmi 7A
BlitzWolf® BW-FYE6 TWS
Magicforce Smart 2
Xiaomi 2C 20000mAh -
zappafan
csendes tag
Csatlakoztam ahova befértem és én is hoztam böngészős linkeket.
[Xiaomi Redmi 7A]
Billentyüzet
[Blitzwolf füles]
[Power Bank] -
edk-
őstag
Csatlakoztam és indítottam (böngészős linkek):
-
Vertigo18
addikt
Itt is 4 böngészős link annak, aki nem fért bele az előzőekbe!
Xiaomi Redmi 7A Global Version 5.45 inch Face Unlock 4000mAh 2GB 16GB Snapdragon 439 Octa core 4G Smartphone
BlitzWolf® BW-FYE6 TWS Wireless bluetooth 5.0 Earphone Graphene Digital Display Tap Control Type-C Bilateral Call Headphone
[Gateron Switch] Magicforce Smart 2 68 Keys bluetooth 4.0 Wired Dual Mode PBT Keycap Mechanical Gaming Keyboard for Desktop and Laptop
Original Xiaomi 2C 20000mAh Quick Charge 3.0 Polymer Power Bank 2 Dual USB OutputKöszönöm!
-
RevoneX
csendes tag
Böngészős linkek: Ha az előzőek esetleg beteltek
Xiaomi Redmi 7A
BlitzWolf® BW-FYE6
Mechanical Gaming Keycaps
Original Xiaomi 2C 20000mAh -
kigyi_23
addikt
-
sambenez
addikt
Ha az előzőek betelnének itt is lehet csatlakozni.
Böngészős:
Xiaomi Redmi 7A
BlitzWolf® BW-FYE6 TWS
Original Xiaomi 2C 20000mAh Quick Charge 3.0
Magicforce Smart 2 Mechanical Gaming Keyboard -
Nxn908xxx
őstag
Csatlakoztam ahol tudtam. Ha megtelnek, ide lehet jönni:
Redmi 7A
füllhallgató
billentyűzet
power bank -
beginnerguy
tag
-
JohnnyBoy
tag
-
jjeahh
nagyúr
Új snatchek, ha betelt az előző két adag
BlitzWolf® BW-FYE6 TWS Wireless bluetooth 5.0 Earphone
Magicforce Smart 2 Mechanical Gaming Keyboard
Sajnos a powerbankot nem tudom linkelni.
-
pn4hvq
senior tag
-
cof
veterán
Ma indult friss snatch-ek:
Xiaomi Redmi 7A Global Version 5.45 inch Face Unlock 4000mAh 2GB 16GB Snapdragon 439 Octa core 4G Smartphone
BlitzWolf® BW-FYE6 TWS Wireless bluetooth 5.0 Earphone Graphene Digital Display Tap Control Type-C Bilateral Call Headphone
[Gateron Switch] Magicforce Smart 2 68 Keys bluetooth 4.0 Wired Dual Mode PBT Keycap Mechanical Gaming Keyboard for Desktop and Laptop
Original Xiaomi 2C 20000mAh Quick Charge 3.0 Polymer Power Bank 2 Dual USB Output
-
Benhill
senior tag
Ha esetleg valaki most nagyon jó gyorstöltős adapterre vágyik, nézze meg ezt... most elég olcsó.
-
JohnnyBoy
tag
válasz
JohnnyBoy
üzenetére
Még maradt pár hely, ha valakit érdekel:
Xiaomi Redmi Note 7 okostelefon -
Vertigo18
addikt
Mit jelent a "Back Order" megnevezés a rendelési státusz alatt?
Ugye nem azt, amire gondolok???
-
MittuDomain_
őstag
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Sziasztok!
A BG egyre csak húzza az időt az újraküldéssel. Már egy hét telt el mióta megállapodtunk, pedig a termék készleten van és úgy hirdetik, feladás 24h-n belül.
Még 19db van készleten, de szépen lassan fogy. Mintha arra blazíroznának, hogy kifogyjon a készlet, vagy leteljen a pp rekalmálásomra fordítható 180nap, nem is értem.A legutóbbi levélben ezt írták - miközben korábban az volt, hogy shipping asap:
"Thank you for contacting us.
We are so glad to inform you that the payment of your order has been confirmed. It is currently being processed and we will ship it once we gather up all the items, do strict quality-control tests and carefully package the items. Processing time 24-48 hours normally.
We will send you a confirmation e-mail once it is shipped.
Its estimated delivery time is about 【7-30】business days, please consider that business days do not include weekends and public holidays."Fordult már elő veletek ilyen? Ha tuti megkapom, ülök seggemen, csak kicsinyes, hogy látom közben fogyni a készletet, azaz másnak simán azonnal feladják.
-
Nxn908xxx
őstag
Első két rendelésem alapján nem ez volt az utolsó alkalom hogy használtam ezt az oldalt. Egyiket 09.05-én, másikat 06-án rendeltem, tegnapelőtt, 16-án meg is érkezett mindkettő, csak ugye a magyar posta miatt tegnap tudtam átvenni (szokásos "sikertelen kézbesítés, értesítő bedobva" dolog, miközben senki nem csengetett). De elsőre kellemes csalódás, nem gondoltam volna hogy ilyen hamar ideérnek.
-
ablack
senior tag
Üdv!
Valakinek adtak fel mostanában csomagot a HK raktárból?
Én PDM-el rendeltem egy telefont még előrendelésben, de már kb. 1 hete "In stock. Processing time:Ships in 24 hours" a státusza a weboldalon, mégse adták fel.Rákérdeztem, de csak sablon válasz jött, amiben azt írják, hogy 12 napja fel kellett volna adniuk.

"It is currently being processed and we will ship it once we gather up all the items, do strict quality-control tests, and carefully package the items. Processing time 24-48 hours normally.
Its estimated shipping date is about 2019/9/6 3:00:00. " -
válasz
erikecske1
üzenetére
Nem értem, no mindegy. Egy banknak tudni kellene hogy miként működnek, de a következő hsz szerint akkor csak előkerült.
-
erikecske1
csendes tag
Sracok béking nyúz! Visszautaltak a penzem! 04.25 os rendeles utan ez azert nem semmi:D soha tobbet BG.
-
Ha törötten érkezik? Nem csak meg nem érkezés és ők is visszaadják a pénzt a PayPal nélkül is. Ekkora összegnél én azért kifizetném, mert: Lényege az, ha igazoltan elveszett vagy megsérült a küldemény akkor ingyenesen újraküldik vagy teljes pénz visszatérítést adnak.
Az a 4,36 $ belefér a-27%-ba. -
Tibusz00
tag
Jul 09. 2019. rendelésem ma érkezett meg a Hong Kongból. Nem futott valami jó időt
, de legalább megjött! 
Más: A mostani rendeléseim újfajta nyomkövetési számot kapnak RV*********CN
Erről lehet valamit tudni? -
8
senior tag
5, 6 illetve 4 ember kell még ezekbe
Xiaomi Redmi Note 7
Xiaomi Air TWS earphone
TwentySeventeen csúnya óra -
JohnnyBoy
tag
Böngészős snatch link:
Xiaomi Redmi Note 7 okostelefon -
zeon.hu
nagyúr
-
válasz
Balázs1621
üzenetére
Ha ajánlok valamit az nem az átverésről szól.
Ezt írtam: A többi szállításnál van a BG-nek van egy szolgáltatása, hogy Tariff insurance, ez azt jelenti, ha valaki ezt kifizeti és vámeljárás alá kerül a csomagja, akkor a kifizetett vámot és az áfát 100%-ban utólag visszatérítik a fizetési igazolás beküldését követően 24 órán belül.A kérdést -ez a tariff insurance valóban működik,- úgy értettem hogy kétségbe van vonva a tapasztalat, elnézést
félreértés volt. -
-
Már csak 2 ember hiányzik:
-
bul07
nagyúr
Ha valaki ilyenbe nem lépet még be és megtenné hogy megpróbálja, és beírja ide hogy sikerült e
Azt jó lenne
Nem tudom hogy miért írja hogy Group Failed(Event Over) -
ates
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszi.

-
Dobozt vettél amit kiállítasz vagy azt ami benne van?
Gondolom ez egy ilyen kérdés volt,
Nem a kereskedő felel ezért, vagy ne vedd át, vagy jegyzőkönyv a szállítóval a sérülésről, ezt elküldöd az eladónak, ő igényel kártérítést a szállítótól és azt odaadja neked.
Nagyon nem kellene a valóságtól elrugaszkodni. -
edk-
őstag
Ha egy csomag meglehetősen sérülten érkezik (a külső és a belső kartondoboz sarka alaposan benyomódott), de első pillantásra a terméken nincs sérülés, akkor érdemes pár dollárnyi visszatérítést kérni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Robotporszívók
- Gitáros topic
- Formula-1
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de legalább megjött!