Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aidan85
aktív tag
asztali snatch-ek:
-
Salex1
őstag
Nem tudom ki indította, de még van hely. FÜLES
-
vpleft
tag
Ide még 4 kedves ember csatlakozását kérném!
Redmi 7A -
cof
veterán
Ezzel tisztában vagyok, hogy milyen elv alapján működik. De indítani sem lehet, sem böngészőben, sem a termék oldalán, és csatlakozni sem, gondoltam hátha tudja valaki, hogy milyen limitek vannak erre, valami rang, vagy csak bizonyos országok? jó múltkor volt egy pár itt a csoportba is, de azóta nem láttam, ezt is csak úgy találtam meg, hogy ha a details után átírom a számokat.
Ez a fajta csoport alakítás már nem igazán úgy gondolom hogy a topik témájába beleférne, egyértelmű személyes anyagi haszonszerzés érdekében történne...
Szerintem nincs különbség a fenti és a csoportonkénti sorsolásos játék között elviekben, mindenki azért játszik, hogy hátha szerencséje lesz, csak itt az esély nagyobb, itt egy csoportból biztosan lesz egy nyertes.
(#12195) vpleft Jöttem egynek, de átírtam a linked mert böngészőben csúnya volt: [link]
-
Összehozol két fős csoportot aztán ha szerencséje van annyiért kapja meg. Ha elfogy az előre beállított csoport mennyiség, akkor nem lehet többet indítani. A nem nyertesek a BGPay-re kapják vissza a pénzüket, itt nem igazán hallottam arról hogy direkt visszaadnák a PayPal-ra, de biztos lehet könyörögni ezért is.
Ez a fajta csoport alakítás már nem igazán úgy gondolom hogy a topik témájába beleférne, egyértelmű személyes anyagi haszonszerzés érdekében történne
De a szabályok:
Group Draw:
Winners are drawn from team participants. Prizes are limited and allocated in advance to the teams who completed first. Each team has only one winner.
For example, this Snatch round begins at 10:00 and ends at 11:00.
There are 100 prizes for this round. The first 100 teams that have full members before 11:00 are selected, and one member of each selected team is randomly chosen to win. -
cof
veterán
Nem tud senki ezekről a group draw-okról semmit? Van megint látom, de nem lehet csatlakozni... Server busy. Please try again later...
-
Vertigo18
addikt
Bár úgy látom már kevesen tudnak csatlakozni, mindenki verődött már valahova, azért én is beszúrom az én linkjeimet...
-
-
-
szabzol
csendes tag
Sziasztok!
Es standard shipping-gel rendelt már valaki valamit? Ez ugye Spanyolországból jön? Elvileg pár nap a szállítás, de nem akarok mellé nyúlni.
Köszönöm!
-
droops
csendes tag
Sziasztok, app linkek:
Redmi 7a
Xiaomi Airdots füles
Mijia hőmérőKöszönöm, ha csatlakoztok!
-
solor
tag
Mijia óra app link
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Xiaomi Redmi 7A 6 ember kell
Xiaomi Airdots 1 ember kell -
ha3fis
tag
Böngészős snatch-ek:
Xiaomi Redmi 7A teló
Xiaomi füles
Xiaomi Mijia óra -
Jimy
csendes tag
-
-=Jam=-
addikt
-
vpleft
tag
Indítottam csoportokat én is!
(App snatch linkek)
Xiaomi Redmi 7A Okosteló
Xiaomi Airdots Basic TWS Bluetooth 5.1 füles
Xiaomi Mija Bluetooth 4.0 Hőmérő -
ngyjns
tag
Tabletet szeretnék vásárolni a boltból, de mit jelent az original box kifejezés a tablet előtt? Javított és újra eladó termék? Köszi
-
w.miki
veterán
Óra snatch mind betelt, szóval:
Join the snatch with me
Xiaomi Mijia BT4.0
Airdots-nél nekem Server Busy
...és... érdekesség... ide nézzetek komák!
-
petersx7
csendes tag
Böngészős snatchek:
Xiaomi Redmi 7A (telefon)
Xiaomi Airdots (füles)
Xiaomi Mijia (óra) -
JohnnyBoy
tag
válasz
nyirzoz
üzenetére
Igen fórumtag, én is gratulálok neki.
Nem tudom végül EU verziósat rendelt-e.Csatlakoztam ahova tudtam, és indítottam egy böngészős snatch-et:
Xiaomi Airdots Basic BT füles -
Druss
tag
Csatlakoztam ahova tudtam, itt az én böngészőseim
Köszönöm ha csatlakozol

-
finest
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Van egy csomó GB pontom, 5 pontér be lehet lépni. Kell ezen kívül valamit csinálni?
Hogyan lehet böngészni a snatcheket, hol vannak listázva?
-
finest
addikt
Mi ez a snatch dolog tulajdonképpen?
-
jjeahh
nagyúr
Ha az előzőek beteltek:
-
nyirzoz
aktív tag
A mai Snatch-en egy Teclast P10S-t nyert egy jó magyar ember.
Remélem fórumtag.
Gratula! -
Jimy
csendes tag
Sziasztok!
-
zappafan
csendes tag
Böngészős snatch linkek:
Redmi 7A
Xiaomi Mijia BT
Xiaomi Airdots Basic TWS -
-
pn4hvq
senior tag
-
beginnerguy
tag
-
Nxn908xxx
őstag
Új snatchek, köszi a csatlakozást!
-
motoflug
őstag
Sziasztok! Pontot át lehet ruházni egyik accountról a másikra? Ha igen, hogy?
-
válasz
Ciccuka
üzenetére
Most nem értelek, minden pénteken feladják ezt oldalt a Grab-al tudsz szerezni a felső sorból amíg van rá idő (pénteken indult, csak most késve jutott az eszembe) alatta meg termékek kuponokkal. Ha neked valamelyik nem működik vagy már elfogyott, mert végleges a számuk azzal én ne igazán tudok mit kezdeni. A Zeblaze VIBE 4 HYBRID 1.24' All-day Activity 50ATM Call Social Message Reminder 24- működik a kuponjuk. És a Microwear L9-nél is.
Nem tudom garantálni, csak felhívtam a figyelmet a lehetőségre.
-
-
válasz
Kalandor
üzenetére
Mivel promo, nincs más kupon lehetőség, de ennyiért tényleg jó áron van és a szállítási biztosítással az EU priority-vel 78,53 $ lenne.És csak az ennek megfelelő forint összegbe fog kerülni. (nekem 23802 Ft-ra jönne ki, kár hogy már vettem másikat)
A biztonság kedvéért ezt feltétlen jelöld be az kosánál: Remove Banggood logo from the package. Nem kell tudni senkinek hogy ki küldte.
Van egyébként az év végéig érvényes BW 15%-os kupon
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Csak azért kérdeztem meg újra, hátha változott.
Ezt a projektort néztem ki. A sok pontomat nem tudom persze beváltani, de van esetleg erre is működő kupon?
-
válasz
Kalandor
üzenetére
Ha nem így lenne akkor nem írtam volna. Nem szándékom becsapni a topiklakókat.
Bár úgy helyes hogy a második feladási hely EU-ban van, megy Belgiumba (ha GLS szám) vagy Hollandiába (ha holland posta szám van) és onnan küldik ide. Majd kijavítom a mondatot.
A héten 10.01 kaptam ezt meg, meg előtte Redmi Note 7 telefont. Mindkettő annyiba került mint amit a Total sor tartalmaz. Így néz ki, persze sérülés nélkül általában.Ha a Hollandiában lévő BG logisztika nem szúrja el az átcsomagolást. Mivel az 0,1% esély ezért igaz hogy nincs + költség.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
"A EU Priority Line (EPL)
Mint a neve is mutatja, Európán belül kerül feladásra a csomag, így már nem kell vámot és Áfát fizetni. "
Ez akkor is biztosan él, ha CN a warehouse? -
p.t.r
aktív tag
Redmi 7A - egy fő hiányzik
-
cof
veterán
amugy ez milyen snatch?
Én is láttam többfélét is, és csak 2 emberes, group draw, tehát lesz minden csoportból egy nyertes. Nagyon király, nem tudom melyik országban futhat, mert én mikor találtam próbáltam részt venni, de nem engedte.
Pl. itt is van egy: [link]
Indítottam én is tablet-et:
Teclast P10S SC9863A Octa Core 2GB RAM 32GB ROM Dual 4G LTE Android 9.0 10.1 Inch Tablet PC
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
2 embert keresek xiaomi telóra
[link] -
p.t.r
aktív tag
-
solor
tag
[Óra] app link
-
vandor01
senior tag
válasz
rb26dett
üzenetére
Szerintem matol valamikor szallitjak! Itt nezd meg: [link]
nalam ez ment vissza nem reg.... az igy nezki: [link]
szerintem csak akkor megy vissza azonnal ha a cimzett olvashatatlan.... amugy probáljak kezbesiteni mas nem az ertesitot aztan varnak vele kb 2 hetet hogy atvegye a cimzett.... nos en nem vettem át azaz lejárat utan masnap mentem erte de addigra mar elzsakoltak a visszacsomagba..... elzsakolas reggel 9.01.... en meg ott 9.30 kor....
mindenkep a kulfoldi rendelésekre ra-ra kell nezni mert ha elveszik az ertesito? akkor igy jarhat az ugyfel.....
-
zeon.hu
nagyúr
Redmi,
(Még 2 ember kéne) -
Mr.Csizmás
titán
@Salex1
ez az enyém, rögtön létrehozás után be is találtad 
tablet https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-878589.html
óra https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-878586.html
telefon https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-878581.htmlui.: tablet appból simán ment, desktopon preorder volt

-
Salex1
őstag
válasz
Salex1
üzenetére
Találtam egy óra snatcht.
-
Salex1
őstag
Én sem találtam nyitott tablet/telefon csoportot.
íme az enyémek:
Smart Watch
Xiaomi Redmi 7A -
w.miki
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
[link] pointsmallban felkerültek új dolgok, pár jó vétel van talán. pl. yeelight dimmer.
-
cforgacs
csendes tag
-
nyirzoz
aktív tag
Sikerült Snatch-en nyerni egy Gome U7 telót.
Még nem hallottam erről a márkáról és B20 sincs benne, de köszönöm a csoportomnak.
-
sambenez
addikt
Böngészős
Óra snatch. -
Ha a Snatch-ra kattintasz ahol majd fizetni kell (place order) az mindig a kosárba kerül, ekkor kell a böngészőben belépni a kosárba. Mindkét helyen legyél belépve és esetleg a böngészős oldalon nyomj egy F5-öt a kosár oldal frissítéshez.
Itt a Redmi 7-hez kellene még 2 személy, köszi ha csatlakozik valaki.
-
Druss
tag
Saját böngészős mivel beteltek az előzők:
Tablet nem sikerül preorder

Köszönöm ha csatlakozol!

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár most nem tapasztalatot. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez az enyém, rögtön létrehozás után be is találtad