Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Mobil flották
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
Appos Blitzwolf füles:
https://banggood.app.link/8VQtE0BBS1 -
Digitalpimp
senior tag
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
törölt tag
Javitva*
Band 3: [link] -
törölt tag
Ez jol hangzik, akkor lehet beszallok en is
Band 3: [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezekkel a snatchek-kel mekkora esely van barmit is megszerezni?
-
ptesza
senior tag
Frissek és ropogósak!
[Xiaomi writing tablet]
[TWS]
[Mi band]
[Redmi 8A] -
ha3fis
tag
Itt még van 1 hely a Xiaomi LCD-s firkálóra.
-
JohnnyBoy
tag
Böngészős snatchek:
Xiaomi Redmi 8A okostelefon
BlitzWolf® AIRAUX AA-UM2 füles[ Szerkesztve ]
-
ha3fis
tag
-
w.miki
veterán
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
cforgacs
tag
-
Vertigo18
addikt
Nálam is négy böngészős snatch, rajta, töltsük meg gyorsan!
BlitzWolf® AIRAUX AA-UM Earphone
Xiaomi Notepad with Pen
Xiaomi Mi band 3
Xiaomi Redmi 8AVásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
pn4hvq
senior tag
Böngészős:
Xiaomi Redmi 8A Global Version 6.22 inch 2GB 32GB 5000mAh Snapdragon 439 Octa core 4G Smartphone
Original Xiaomi Mi band 3 Smart Watch OLED Display Heart Rate Monitor Bracelet International Version
BlitzWolf® AIRAUX AA-UM2 TWS bluetooth 5.0 Ear Hook Earphone Stereo HiFi Sport Earbuds with Braid Snow Cancas Charging Case
Xiaomi 10/13.5 inch Small LCD Blackboard Ultra Thin Writing Tablet Digital Drawing Board Electronic Handwriting Notepad with Pen -
rushty
őstag
[Okoskarkötő]
SnatchRevolut meghívó pü-ben
-
Druss
aktív tag
Új snatchek:
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
rushty
őstag
-
Nxn908xxx
őstag
-
Szabesz
őstag
válasz Vertigo18 #13552 üzenetére
Valami történt: paypal-on átment a fizetés, és kicsit átalakult:
Frissült a név, és a seller info is.
Meg ironikus módon az adott snatch-ek lejárta után napokkal (ma) kaptam emailt, hogy összejött a létszám a csoportban Sokra mentem vele (meg azok is akik gondolom emiatt voltak egy félkész csoportban).[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Topikgazda
Blitzwolf® BW-FYE5 böngészős snatch
A csatlakozást -
Topikgazda
Visszakaptuk. Ott a BGpay-en. Ami meg nem futott végig fizetés az visszajött a bankszámlára csak a banki könyvelés volt nálam hosszabb. 1 centekről van szó. Nekem itt mind az 5 amit kártyával fizettem itt van, 4*0,01 $ és az 1 db 3 Ft, mert akkor épp forintra volt állítva.
Itt is marad mert ezekért nem aktiválom hogy ki legyen küldve a számlámra.[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
Nem sikerült követnem az elmúlt pár nap eseményeit. A múltkor volt valami kavarodás a bangood-al és nem kaptam vissza a snatch alkalmával kifizetett pénzt. Nem jelentős talán 0.05 dollár, inkább azért kérdezem, hogy tudjam mi volt és ez a pénz elveszett?
-
JohnnyBoy
tag
-
JohnnyBoy
tag
Böngészős linkek:
Xiaomi Redmi 7A Global okostelefon - 4 hely
Blitzwolf BW-FYE5 BT fülhallgató - 2 hely
Mi 17l hátizsák[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz zeon.hu #13554 üzenetére
Kipróbáltam. A termék kosárba a fizetési összesítő oldalon az Use Coupon or Bg Points-nál Coupons jelölve, ott kiválasztod és ha nem promo a termék, meg egyéb össze nem illő akkor beszámolja.
A XIAOMI Redmi Airdots-al is, egy JRC H68 drónnal is próbáltam, nem termék függő. -
törölt tag
Nalam atvaltott Pendingrol Processingre
Koszonom a snatchre vonatkozo valaszt!
-
Szabesz
őstag
válasz Ciccuka #13500 üzenetére
Most nekem is azt írták, hogy a "HONGXIN8710" az övék, ne izguljak. Az a részlet, hogy miért még mindig pending, elvileg vizsgálat alatt van.
Azóta már nálam is visszaállt a világ rendje, és a Banggood jelenik meg rendesen PP-n új vásárlásoknál.
Felvittem még aktív snatch-eket a táblázatba: [link]
¯\_(ツ)_/¯
-
Topikgazda
Ma jó helyre ment a PayPal-os fizetés, a payment@banggood.com címre, de most meg a PayPal-on jelent meg ez a figyelmeztetés ami eddig sohasem volt:
On 20 November 2019, you authorized a payment of 0,01 USD on your card xx-9999. If the payment is voided for any reason, the pending amount won't be charged. It may take a few days for this to show on your card statement.
Én már nem értem hogy mi ez a kavarás a BG-s fizetéseknél. -
zeon.hu
nagyúr
"App check ín coupon" ($3) mire használható fel, hol lehet megnézni, mire jó?
Mert semmire nem engedi...[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Salex1
őstag
Nem az enyém, de van hely: Füles (vagyis inkább fülbes)
Sajátok:
Xiaomi Redmi 7A
Mi band 4
Fülbes
Backpack -
ha3fis
tag
Ide még 1 fő hiányzik a telóhoz, nehogy lemaradjatok!
-
ptesza
senior tag
Még vannak szabad helyek.
[Redmi 7A] - 5 fő
[Mi band 4] - 1 fő[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Xiaomi Redmi 7A
Original Xiaomi Mi band 4
[bluetooth V5.0] Blitzwolf® BW-FYE5
Mi Backpack Classic Business Backpacks 17LOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
vpleft
tag
Előre köszi, ha csatlakozol
(Böngészős snatch linkek)
[Xiaomi Redmi 7A Global]
[Xiaomi Mi band 4]
[Blitzwolf® BW-FYE5 Bluetooth füles]
[Xiaomi hátizsák][ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz #78791680 #13529 üzenetére
Flashy rendületlenül írja minden héten, mert "nehéz megtalálni" a leírást
Idézet a legutóbbiból:
elég jól leírja a help egyébként. kiraknak X darab nyereményt, adnak pár napot csapat alakítására, ezalatt az userek kialakítanak a világon Y csapatot, X darab csapatot kisorsolnak, az a csapat "nyert", majd minden "nyertes" csapatból kisorsolnak 1-1 embert, azok nyerik a nyereményt, a többieknek visszamegy a pénz a BGPay egyenlegére, kivéve ha pontokkal fizetett mert az sehova. az esély kiszámolható, de változó a nyeremények száma és a kialakult csapatok száma. a másik változat (ritkább), hogy kihirdetik hogy X darab nyeremény lesz, és az első X darab betelt csapat után nem is lehet többet indítani, ilyenkor minden csapat nyer, pontosabban minden csapatból 1 ember.
egyfajta érdekes lottó abból a célból, hogy egyre több pénz kerüljön be a BGPay egyenlegekre, mert onnan már valószínűleg előbb-utóbb náluk fogod elkölteni.
nyertek már magyarok sokszor, bár több helyen olvastam, hogy a nyereménnyel húzzák az időt, vagy nincs raktáron vagy hasonló trükközés. de azt biztos nem csinálják meg hogy soha senkinek nem küldenek semmit.
A link megosztás tudnivalói:
Ha megosztunk linkeket akkor alapvetően a következők fordulnak elő
https://banggood.app.link/smDbbZ4gfZ - ezt fajtát javasolt a Banggood app-ban megtekinteni. (Nevezhetjük: app linknek)
https://m.banggood.com/onecentsnatch-detail-720374.html - ez egy mobil böngészőben célszerű megtekinteni. (Nevezhetjük: mobil böngésző linknek)
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-720051.html - ezt asztali gépes böngészőben vagy a mobil böngészőben, az asztali oldal kérése után javasolt megtekinteni. (Nevezhetjük: böngészős linknek)
Még annyit, ha a BG link gombbal kerül átemelésre a link, akkor a .html utáni részeket el kell hagyni és a https://banggood.......... az indulás a link szövegnek, ha benne mara az előtti rész, akkor nem fog linkként működni.
Ha a végére vagy az elejére még az is oda van írva hogy milyen fajta link akkor azzal segítünk egymásnak is. -
szemmelver
aktív tag
App linkek. Köszönöm ha csatlakoztok!
[Xiaomi Redmi 7A Global Version]
[Xiaomi Mi band 4]
[Blitzwolf® BW-FYE5]
[Mi Backpack] -
ha3fis
tag
Böngészős snatch-ek:
Xiaomi Redmi 7A
Xiaomi Mi band 4
Blitzwolf® BW-FYE5
Mi Backpack -
törölt tag
Mi ez a "snatch"?
-
Nxn908xxx
őstag
Pontosan 11.08-án volt. Most chatteltem egy okos customeressel, agyrohasztó volt de a végén azt írta, várjak még 1 napot és ha addig nem jön meg akkor refundolják. Most nem tudom hogy ezt elírta és 1 hetet akart írni, mindenesetre lefényképeztem és majd később próbálkozok.
-
sing1ep1ayer
őstag
-
Nxn908xxx
őstag
Hali!
A refund&resend&repair gombra kattintva mennyi idő alatt reagálnak általában? Másfél hete kértem egy refundot, azóta processing és semmi email. -
ptesza
senior tag
Új snatch linkek a táblázatban.
[Snatch linkek] -
Vertigo18
addikt
4 szokásos, böngészős snatch...
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
anadroid
senior tag
Ez már jó (volt).
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
A hátizsák is füles (ott fent van neki egy , de most az elrontott linkről van szó).
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
cforgacs
tag
-
Druss
aktív tag
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
pn4hvq
senior tag
Böngészős snatchek:
Xiaomi Redmi 7A Global Version 5.45 inch Face Unlock 4000mAh 2GB 32GB Snapdragon 439 Octa core 4G Smartphone[bluetooth V5.0] Blitzwolf® BW-FYE5 Mini True Wireless Earbuds Stereo Earphone Portable Charging Box
Mi Backpack Classic Business Backpacks 17L Capacity Students Laptop Bag Men Women Bags For 15-inch Laptop -
pot63
csendes tag
Sziasztok!
Szeptember végén rendeltem több csomagot a kínai raktárból, és mindegyik meg is érkezett viszonylag gyorsan, egy kivételével. Mindegyik untracked, standard shipping, szállítási biztosítással, értékük 5-20 euró közötti.
Még bízom benne, hogy megérkezik az az egy csomag is, de kb. meddig érdemes várni? Pár nap, és a 60. naptári napnár tart a csomag. Megnéztem, és a refund/repair/resend opciók már elérhetők a rendelésnél.
Ha esetleg újraküldést kérek, kérhetem más szállítási móddal, ha nem szeretnék újabb 1-2 hónapot várni? Vagy ilyenkor célszerű refundot kérni, és újra megrendelni valamilyen gyorsabb, nyomonkövetett szállítással?
Illetve ha utána mégis megérkezik az eredeti csomag, akkor mi a teendő? Átvehetem, és kifizetem még egyszer a Banggoodnak, vagy vissza kell utasítanom a csomag átvételét, hogy visszaküldjék? Olyan termék, hogy az sem baj, ha kettő van belőle, tehát szívesen kifizetném mindkét csomagot, ha úgy gyorsabban hozzájutok.
Köszi!
-
storm4
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mostanában érkezett-e vagy érkezik-e valakinek Feucht-on keresztül küldeménye?
Nem vagyok egy aggódós típus, de tavaly a Gearbest topikban volt egy-két csomag eltünés.A válszokat előre is köszönöm
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
JohnnyBoy
tag
Böngészős linkek:
BlitzWolf® BW-HL1 okosóra
ATuMan LS-1 lézeres távolságmérő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest