Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ates
aktív tag
Lehet, hogy volt már a kérdés akkor elnézést kérek. Azt szeretném megtudni, ha egy csoporthoz csatlakozva a tagok hiánya miatt meghiúsult a sorsoláson való részvétel, akkor tudok e betársulni új csoportba v. ezt tiltja a szabályzat.
Köszi. -
Vertigo18
addikt
Valaki van köztetek még, aki szeretne nyerni egy
telefonkészüléket?

Vagy ennek már vége?

-
8
senior tag
Itt is van még pár hely ezekben a nyerő snatchekben
-
RevoneX
csendes tag
El is küldték a Blitzwolf fülest amit nyertem!
[link] -
válasz
tothandras80
üzenetére
Nem preorder volt? Nézd meg mikori a várható feladás a vásárlás részleteinél. Lehet irni nekik vagy chat
-
tothandras80
tag
Üdv! Korábban Banggoodról még nem rendeltem, máris az első rendeléssel lenne gondom. Kuponnal vásároltam, szeptember 7-i a rendelés, fizettem stb ahogy kell. 10 napja Processing a státusz. Várjak még, vagy mit tudok tenni? Köszönöm
-
válasz
Balázs1621
üzenetére
Azért írtam be az Összefoglalóba is mert ez nagy kamu
Szerinted? Eddig másoknál még a múlthéten igen. -
Balázs1621
senior tag
Sziasztok,
ez a tariff insurance valóban működik, fizetik a vámolás költségeit, ha esetleg megfogják a csomagot?
-
Tomi0703
addikt
Sok még a nyitott, ha esetleg a többi betelik, jöhettek ide is.

-
Nxn908xxx
őstag
Sziasztok!
A múltkor visszamondtam egy rendelést, 9-én meg is kaptam az emailt a paypal-tól a refundról, azt írták néhány nap múlva a bankkártyámon lesz. Viszont még mindig nem kaptam meg. Azóta eltelt 6 munkanap, várjak még vagy mit csináljak? -
Salex1
őstag
-
Vertigo18
addikt
Itt is van még 3 böngészős snatch, a negyedik már betelt!
Köszi a csatlakozást!
-
beginnerguy
tag
válasz
beginnerguy
üzenetére
Köszi az eddigi csatlakozást! Még van pár hely.
Xiaomi Redmi Note 7 -- még 3 ember kell
Xiaomi Air TWS -- még 1 ember kell -
vandor01
senior tag
válasz
Salex1
üzenetére
itt mar nincs hely.... de nálam meg akad
Xiaomi Redmi Note 7 -
EXIEZ
aktív tag
Ha a sok snatch között olvastok is, BG-n van ajánlott soldering station?
-
hhheni
tag
bocsi, a böngészős linket elrontottam, helyesen
[füles] -
spileraaa
senior tag
válasz
Salex1
üzenetére
itt meg van 3 hely erre Xiaomi Redmi Note 7
-
vandor01
senior tag
akkor ujraprobalva
-
Vertigo18
addikt
Köszi V/!
Többek között én kérdeztem privátban, köszi a választ és Bulnak is! Akkor ezek alapján pár böngészős snatch...
TwentySeventeen QingPai Luminous Dual Display Watch
Xiaomi Redmi Note 7 Global Version 6.3 inch 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 660 Octa core 4G Smartphone
Nah? Mondjátok, hogy sikerült!!!

-
Apró tanács. Amikor indítotok egy snatch-et akkor a megosztáshoz ide kattintva
lesz egy link a vágólapon.
Ami így néz ki:
Join the snatch with me
Casual Outdoor Cotton Embroidery Painter Berets Caps for Men
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-836525.html?channel=adwords&utm_source=adwords&utm_medium=cpc_brand&utm_campaign=all-ad-s-m-all-bg_sn_share&utm_content=allEbből a sok valamiből csak erre van szükség ha linkelni szeretnéd:
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-836525.htmlAhogy itt is ezt ide beillesztem, kijelölöm a konkrét linket CTRL+X-el a vágólapra teszem, a többit kitörlöm, majd valami nevet adva arra illesztem a linket. A fenti szövegből is maradhat a megnevezés pl. az amit alá húztam és arra illeszteni a linket.
Casual Outdoor Cotton Embroidery Painter Berets Caps for Men
-
Salex1
őstag
Mr. cica után jöhettek ide is:
Xiaomi Redmi Note 7
Xiaomi Air TWS True Wireless bluetooth Earphone
Dual Display Watch -
Mr.Csizmás
titán
desktop linkek
-
zeon.hu
nagyúr
-
válasz
szabi__memo
üzenetére
Ha pénzben fizeted akkor a BGpay-re teszik vissza ha nem nyersz, ha pontban "fizetsz" azt nem kapod vissza. Esetleg mennyi összeg van a Bgpay-en neked?
-
Vérboci
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
a lottó árát sem adják vissza, ha nem nyertél...
a 3 forintot akkor kapod csak vissza, ha nem veszel részt a sorsoláson, magyarul nem lesz meg a teljes létszám a csoportban -
zeon.hu
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Egyszer véletlenül pénzzel fizettem pont helyett, azt a minap kaptam vissza.
-
Benhill
senior tag
-
szabi__memo
nagyúr
Nem mintha a sok 3Ft hiányozna de nem úgy van hogy ha nem nyert és canceled akkor visszatérítik. Csak mert még egy sem jött meg, pedig már tart egy ideje a játék.
-
hhheni
tag
Böngészős, ha már betelt:
[Xiaomi Redmi Note 7]
[óra]
[bt füles]
[sapka] -
Druss
tag
Beléptem ahova tudtam, kivéve sapka és az óra azok már beteltek.
Saját böngészős: -
válasz
erikecske1
üzenetére
Nem értem ezt kártya akármit, amikor kifizetted akkor a bankod elutalta a pénzt a BG bankszámlájára. Te a bankkártyával csak felhatalmaztad a bankodat erre. Amikor vissza kell téríteni (refund) a pénzt mivel a BG bankja ismeri a bankszámlaszámodat arra utalja vissza. Ez egy beérkező utalás megtalálása.
A Banggoodtól ezért kell az utalás időpontja és a banki utalás azonosító száma, kódja.
Hogy jönne ide a nemzetközi kártyaszervezet amikor két bank közti utalásról van szó?
Ide szoktunk írni, cservice@banggood.com megadva az order számot illetve azt amiben a refund-ot írták. -
erikecske1
csendes tag
Csak az a baj hogy ugy is ezek az automata emailek jonnek hogy really sorry, 7-14, thank for your patience... A postai levelben az volt hogy nem a bank hibazott(nyilvan), de hogy a tranzakcio nem a bankom elfogadoi halozataban tortent, a kivizsgalashoz az abban resztvevo bankhoz kell fordulniuk. Ami inkabb aggaszt az az, hogy a szabalyzat 5.1 fejezete alapjan a reklamacio ugyintezesenek hatarideje-a nemzetkozi kartyaszervezetek eloirasanak megfeleloen a bejelentes idopontjatol szamitott 360nap:O wtf.
-
dugesz77
őstag
-
válasz
erikecske1
üzenetére
Értem, az akkor a bankon is múlik és ezért ez hosszabb idő szokott lenni, de a BG-t is megkérdezheted hogy konkrétan melyik nap utalták el, mert a bankba még nem érkezett meg. Így majd csak összejön a dolog.
-
jjeahh
nagyúr
Ha beteltek a régiek, snatch!
-
beginnerguy
tag
Csatlakoztam, ahova tudtam. Most indított böngészős linkek:
-
-=Jam=-
addikt
Ahova tudtam csatlakoztam, meg hoztam én is, ha az előzőek betelnének:
-
RevoneX
csendes tag
Böngészős linkek: (Javítva)
Redmi Note 7
Xiaomi füles
Sapi
Óra(#11516) JohnnyBoy - Köszi hogy szóltál!

-
Böngészős, ha betelnek az előzőek.
-
zappafan
csendes tag
Böngészős linkek, ha az fentiek már beteltek.
[Redmi Note 7]
[Xiaoni Air TWS]
[Óra]
[Sapka] -
pn4hvq
senior tag
-
Nxn908xxx
őstag
Böngészős snatch:
Xiaomi redmi note 7
füles
óra
sapka -
sambenez
addikt
-
JohnnyBoy
tag
Böngészős snatch linkek:
Original Xiaomi Air TWS BT fülhallgató
Sapka
Xiaomi óra -
Fizsó
csendes tag
válasz
erikecske1
üzenetére
Ugyanígy jártam. A 10 %-os kárpótlást megkaptam a Bgpay számlámra augusztus 30-án. A visszatérítés állításuk szerint augusztus 29-én megtörtént (7-14 napot ígértek). A pénz azóta sem ért a számlámra. Ez a 17. nap!
Ma azt írták, 3 napon belül kivizsgálják.
Kicsit megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül.
Kell írni a szerviznek. -
válasz
erikecske1
üzenetére
Az a kártérítés. A PayPal-on nincs ott a bejövő tétel?
-
erikecske1
csendes tag
Sziasztok, irtam mar, hogy beleestem a longdonos (nem)szallitasokba, kertem refundot irtak is hogy oke 7-14nap a letelte utan sem kaptam vissza a penzt, jart meg igy valaki? BGpayre kaptam 26$ nemtudom miert mert a teljes osszeg kb 250$.
-
RevoneX
csendes tag
Nyertem egy Blitzwolf fülest, ezen a szerencse kereken. Ilyenkor mit kéne csinálni, hogy megkaphassam a terméket? [link]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Xiaomi-hoz tudtam csak csatlakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Keresünk dokkolókat
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Bomba ár! HP Revolve 810 G1 - i5-G3 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest