- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Nekem pont ma érkeztettek egy ilyen Európa+ DE csomagot, úgy hogy tegnap még Feucht-ban volt, így sajna már nem tudom megnézni hogy szerepelt-e eddig a súly a magyar posta oldalán ha belépek.
Tipikus esete az eltűnt csomagoknak, mindig ez az utolsó bejegyzés. Ha itthon lenne akkor már menne is visszafele mert 30 napnál tovább nem tárolnak semmit. Nagyon kevés az esélye hogy ez beesett valami szekrény mögé az OLK-ban.
-
cof
veterán
Nyugodtan mondjuk ki, hogy lenyúlták. A másik csomagnál is van ilyen bejegyzés még ami célba ért, német oldalról.
17 Jan 2022
07:30
The shipment has left the import parcel center in the destination country/destination area
HungaryLátszik, hogy ezt még ők írták be, nem a magyar posta, tehát abban a 15 percben nyúlták le. És mégcsak érkeztetve sincsen, súly szerintem az elektronikus adatokban már régóta ott van mióta van az új rendszer.
-
cof
veterán
Nekem egy ember még nem referencia. Szóval maradjunk annyiban, hogy ha visszafizetik. Nekik ez mínusz, akárhogy is nézzük, ígérni sokmindent lehet. Lehet, hogy csak 100-ból 10-nek fizetik vissza, és a 100-ból csak 1 ember írja ide be, hogy neki kifizették. De én azzal nem leszek boldogabb, hogy másnak kifizették.
-
cof
veterán
válasz
herrká #17435 üzenetére
Mi lenne ha írnál a blitzwolf.hu-ra? Nálam az lenne a normális cég, hogy akárhol vagyok a világban, bármelyik országban, az ottani support megoldja a gondomat, hiába vettem egy másik országban a terméküket.
Már ha tényleg az aminek mondja magát, ez a blitzwolf.hu tehát ők partnerei a blitzwolf kínai cégnek.
-
cof
veterán
válasz
nagysandor79 #17401 üzenetére
Nem. Összesen kapsz 20$ értékű kupont, 5$, 3$, 12$ értékűt, persze erre csak az 5 vagy a 3$-os használható fel, a 12$ értékű az csak bizonyos termékekre.
-
cof
veterán
válasz
petipetya #17153 üzenetére
Nem a mi postánk, te is látod, hogy ezt is Feucht-ban ellopták.
24 Jan 2020
06:46 Feucht, Germany24 Jan 2020
07:00 Küldemény előkészítése szállításhoz15 perc alatt nem ér ide, szóval ezt ott irták még be a németeknél.
Amit a magyar posta oldala mutat az megbizhatatlan.
FelvételFelvétel a feladótól
2020.01.23. 19:35FelvételFelvétel a feladótól
2020.04.01. 15:05Mint ha kétszer is kiadták volna ezt a számot. Nyugodtan mehetsz a paypal-hoz, mert békéscsabán lett kézbesitve, nem pesten.
-
cof
veterán
Talán így.
Tisztelt topik lakók!
Lesz némi változás a Snatch játékkel kapcsolatosan. A Vezetőség létrehozott egy topikot
a Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.) néven.
Az ahogy itt ami eddig elvárt volt a játék megosztással kapcsolatban az ott is érvényes.
Kivéve, hogy nem kell OFF-ot használni, hiszen odatartozik a hozzászólás.
Továbbiakban ott kérem megosztani a linkeket, viszont a szakmai témák azok itt maradnak, azt nem ott kell kibeszélni.
Köszönöm megértéseteket. -
cof
veterán
válasz
klacaca #16434 üzenetére
Akkor ezt "elcseszték". Ha EU-ban lett volna feladva nem vonják vámeljárás alá, kínából bejött hollandiába, és ott lett újra feladva, de lesz rajta egy címke, hogy még vámot nem fizettek érte. Sok mindent nem tudsz tenni, átveszed és majd megemlíted nekik, vagy ha nem veszed át, 1 hónap után visszamegy a feladónak.
De majd a TG biztos mond valami tuti tippet.
-
cof
veterán
Az inkább gond hogy évek óta ez Magyar Posta irány esetén merül fel...
Ezt honnan tudjuk, hogy csak irányunkba tűnnek el csomagok? Az azért eléggé megkönnyíteni a dolgot, hogy melyik oldalon is kell keresni akkor a tettes(eke)t, ha csak felénk tűnnek el a dolgok, és se a németeknek se más országoknak nem.
-
cof
veterán
Böngészős snatch-ek:
Xiaomi Redmi 8 Global Version 6.22 inch Dual Rear Camera 3GB 32GB 5000mAh Snapdragon 439 Octa core 4G Smartphone
Xiaomi Redmi Airdots TWS bluetooth 5.0 Earphone DSP Noise Cancelling Auto Pairing Bilateral Call Stereo Headphones
[Face Unlock] AllCall Awatch GT Face Recoginition Dual Chip System 3G+32G Dual Cameras 1260mAh Big Battery 4G-LTE Watch Phone
Intelligent Liquid Soap Dispenser Automatic Touchless Induction Foam Infrared Sensor Hand Washing Bathroom Tools from Xiaomi Youpin
-
cof
veterán
-
cof
veterán
Xiaomi Redmi Note 8 Global Version 6.3 inch 48MP Quad Rear Camera 4GB 64GB 4000mAh Snapdragon 665 Octa core 4G Smartphone
BlitzWolf® BW-ES3 3.5mm In-ear Earphone 1.2m Elegant Graphene Dynamic Driver Stereo Earbuds IPX5 Waterproof Headphone with Mic
Bakeey Watch 4 HD Color Screen Wristband 24 Hours HR and Blood Pressure Monitor Business Style Smart Watch
H96 MAX RK3318 4GB RAM 64GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9.0 4K VP9 H.265 TV Box
-
cof
veterán
válasz
szabi__memo #14440 üzenetére
Nem értem az aggodalmad. Ha kaptál rendes tracking-et, már pedig úgy néz ki kaptál, ha látod, hogy 'eltévedt' a csomag, de onnantól, hogy a cég feladja vajmi kevés befolyása van a jövőjére, márpedig valamit/valakinek feladtak.
-
cof
veterán
válasz
szabi__memo #14260 üzenetére
Én 217 orders, 0 nyerés. Igaz még nem vettem Banggood-on soha semmit.
-
cof
veterán
válasz
vitezlejszlo #14086 üzenetére
Csak egy nyertes lesz a több száz csoportból. (Ez reklám is lehet nekik, ha valaki felmegy az oldalra, talán vásárolni is fog valamit).
-
cof
veterán
Nyert már valaki snatch-en, aki még nem vásárolt semmit Banggood-on? Én már túl vagyok 200+ snatch-en, de még csak a csoportomból sem nyert senki, tudom, hogy nem sok az esély, de gondoltam rákérdezek, hogy nem-e a rendszer eleve kizárja azokat akik még nem vásároltak, mert a sorsolás lebonyolításáról ugye mi semmit nem tudunk.
-
cof
veterán
GLS, DPD mindegyik (saját belsős) rendes tracking-el dolgozik, szkennelik és megy a csomag a szalagon amerre kell neki, de MP rengeteg olyan csomagot kézbesít amihez emberek kellenek, hogy válogassák. Ha minden tracking-es lenne, nem tartana ilyen sokáig a válogatás sem. És egy privát céget nem szabad összehasonlítani egy monopól helyzetben lévővel, nem a dolgozókon múlik, de általában mindenki őket szidja, hanem a vezetőségen (mert pénz lenne, csak nem oda megy ahova kellene, fejlesztésekre).
És gondolj bele, ha már most érezhető a csigatempó (ez mondjuk relatív, nekem 1 hónap várakozás bőven belefér), mi lesz még itt az idén, most jön 11.11 meg az itthoni webáruházas akciók is.
-
cof
veterán
Semmi oltás nem volt részemről, csak látom, hogy új hsz. hátha valami érdekes, és megnéztem, de csak annyit láttam, hogy ide blogolsz. Külföldi küldeménynél teljesen rendben van a 30 napon belüli szállítási idő, ha ezt nem tudod elfogadni akkor ne rendelj külföldről, vagy DHL ugye ahogy írtam, viszont a gyorsaságnak ára van.
-
cof
veterán
Böngészős snatchek így a végére
Xiaomi Redmi 8 Global Version 6.22 inch Dual Rear Camera 4GB 64GB 5000mAh Snapdragon 439 Octa core 4G Smartphone
Bakeey S10P Full Touch Leather Strap Wristband Blood Pressure and Oxygen Monitor IP68 Waterproof Smart Watch
Xiaomi Airdots Basic TWS bluetooth 5.0 Earphone Mi True Wireless Earbuds Global Version Bilateral Call Stereo with Charging Box
Xmund XD-DY25 Multifunction Digital Storage Bag USB Charger Earphone Organizer Portable Travel Cable Bag
BOXYM oFit-2 Finger-Clamp Pulse Oximeter Medical Finger Blood Oxygen Saturometro Heart De Oximeter Portable Pulse Oximetro Monitor
-
cof
veterán
Friss böngészős:
Xiaomi Redmi 8 Global Version 6.22 inch Dual Rear Camera 3GB 32GB 5000mAh Snapdragon 439 Octa core 4G Smartphone
Original Xiaomi Mi band 3 Smart Watch OLED Display Heart Rate Monitor Bracelet International Version
BlitzWolf® BW-ES3 3.5mm In-ear Earphone 1.2m Elegant Graphene Dynamic Driver Stereo Earbuds IPX5 Waterproof Headphone with Mic
Mi Backpack Classic Business Backpacks 17L Capacity Students Laptop Bag Men Women Bags For 15-inch Laptop
YUEHOO 7 Inch 2 DIN for Android 9.0 Car Stereo Radio 8 Core 4+32G Touch Screen 4G WIFI bluetooth FM AM RDS GPS
-
cof
veterán
válasz
zsolti72837 #12829 üzenetére
-
cof
veterán
válasz
zsolti72837 #12825 üzenetére
Nem látom komolyan.
Olyan van, hogy be kellene lépni (join now).
-
cof
veterán
válasz
zsolti72837 #12820 üzenetére
Én még nem vettem itt semmit, csak a snatch-ekért regisztráltam még 1 hónapja, de nekem jön a napi bónusz. Ha jól emlékszem valami kérdőívet töltöttem ki de már meg nem mondom, hogy hol találtam (vagy csatlakoztam egy csoporthoz) és VIP1 lettem.
Ez az affiliate level rész hol van? Én nem hívtam meg senkit, és engem sem hívtak meg, szóval valószínű nekem is standard.
-
cof
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12571 üzenetére
-
cof
veterán
Megpróbálkozom egyel én is ismét:
Xiaomi Redmi 7A Global Version 5.45 inch Face Unlock 4000mAh 2GB 16GB Snapdragon 439 Octa core 4G Smartphone
Zeblaze THOR 4 Dual 4G LTE Video Call 5.0+5.0MP Dual Camera Google Play App Smart Watch Phone
Haylou GT1 TWS Wireless bluetooth 5.0 Earphone HiFi Smart Touch Bilateral Call DSP Noise Cancelling Headphone from xiaomi Eco-System
-
cof
veterán
válasz
jjeahh #12410 üzenetére
Akkor miért játszol, ha ilyesmit nem kalkulálsz bele? Csak mástól vetted el ez esélyt, mert visszakerül a bolthoz, legalább vennéd át, és ajándék vagy eladás.
Egyébként ez egy olyan óra amit én sem tartottam volna meg, mert nem tetszik vagy ajándék vagy eladás. De mindenképpen átvettem volna ha ÁFA is ment volna rá.
-
cof
veterán
INSMA G86 Metal Bass In-ear Earphone 4D Stereo Sound Line Control Headphone With Mic for Mobile Phones - Black
-
cof
veterán
Mai.
Xiaomi Mi Note 3 5.5 Inch Global ROM 6GB RAM 128GB ROM Snapdragon 660 Octa Core 4G Smartphone - Black
BlitzWolf® BW-BS10 Sport All In One Portable Tripod Selfie Stick with 1/4 Screw Port for Camera Mobile Phones
[New Released] BlitzWolf® BW-HL1 1.3' IPS 8 Sports Mode IP68 Multi-language Display HR Blood Pressure O2 15Days Standby Smart Watch
BlitzWolf® BW-TC14 3A USB Type-C Charging Data Cable 3ft/0.91m For Oneplus 7 Xiaomi Mi9 Redmi Note 7 f1 S10
-
cof
veterán
Ezzel tisztában vagyok, hogy milyen elv alapján működik. De indítani sem lehet, sem böngészőben, sem a termék oldalán, és csatlakozni sem, gondoltam hátha tudja valaki, hogy milyen limitek vannak erre, valami rang, vagy csak bizonyos országok? jó múltkor volt egy pár itt a csoportba is, de azóta nem láttam, ezt is csak úgy találtam meg, hogy ha a details után átírom a számokat.
Ez a fajta csoport alakítás már nem igazán úgy gondolom hogy a topik témájába beleférne, egyértelmű személyes anyagi haszonszerzés érdekében történne...
Szerintem nincs különbség a fenti és a csoportonkénti sorsolásos játék között elviekben, mindenki azért játszik, hogy hátha szerencséje lesz, csak itt az esély nagyobb, itt egy csoportból biztosan lesz egy nyertes.
(#12195) vpleft Jöttem egynek, de átírtam a linked mert böngészőben csúnya volt: [link]
-
cof
veterán
Nem tud senki ezekről a group draw-okról semmit? Van megint látom, de nem lehet csatlakozni... Server busy. Please try again later...
-
-
cof
veterán
amugy ez milyen snatch?
Én is láttam többfélét is, és csak 2 emberes, group draw, tehát lesz minden csoportból egy nyertes. Nagyon király, nem tudom melyik országban futhat, mert én mikor találtam próbáltam részt venni, de nem engedte.
Pl. itt is van egy: [link]
Indítottam én is tablet-et:
Teclast P10S SC9863A Octa Core 2GB RAM 32GB ROM Dual 4G LTE Android 9.0 10.1 Inch Tablet PC
-
cof
veterán
Még egy ember kellene, nem saját, 30 perc:
BlitzWolf® AIRAUX AA-UM1 Mini True Wireless bluetooth 5.0 Earphone Hi-Fi Stereo Headphone with Charging Case - Black
-
cof
veterán
Valahogy leült az 1 centes játék kedv ahogy nézem, telefonok 400+ csapat fölött szoktak lenni, most eddig 182 van csak. Na nem baj, így nagyobb az esélyünk.
Egyébként ez folyamatosan van egész évben? Vagy csak időszakos, mert elég régóta megy. Sajnos snapup, és ahol minden csapatból nyer valaki olyat csak párszor láttam.
-
cof
veterán
Xiaomi Redmi 7 Global Version 6.26 inch Dual Rear Camera 2GB RAM 16GB ROM Snapdragon 632 Octa core 4G Smartphone
Original CIGA Design T Series Transparent Mechanical Watch
M163 Wireless bluetooth 4.1 Business Earphone Headphone with Mic for Iphone Samsung Xiaomi
[Global Version]XIAOMI Mijia H.265 1080P 360° Night Version Smart AI IP Camera Home Baby Monitor Pan-tilt Webcam
-
cof
veterán
Ma indult friss snatch-ek:
Xiaomi Redmi 7A Global Version 5.45 inch Face Unlock 4000mAh 2GB 16GB Snapdragon 439 Octa core 4G Smartphone
BlitzWolf® BW-FYE6 TWS Wireless bluetooth 5.0 Earphone Graphene Digital Display Tap Control Type-C Bilateral Call Headphone
[Gateron Switch] Magicforce Smart 2 68 Keys bluetooth 4.0 Wired Dual Mode PBT Keycap Mechanical Gaming Keyboard for Desktop and Laptop
Original Xiaomi 2C 20000mAh Quick Charge 3.0 Polymer Power Bank 2 Dual USB Output
-
cof
veterán
Friss snatchek:
UMIDIGI F1 Play Android 9.0 Global Bands 6.3 Inch FHD+ NFC 5150mAh 6GB RAM 64GB ROM Helio P60 Octa Core 2.0GHz 4G Smartphone - Red EU Version
Original Xiaomi 2C 20000mAh Quick Charge 3.0 Polymer Power Bank 2 Dual USB Output
[Dual Dynamic Driver] Blitzwolf® BW-FYE7 TWS bluetooth 5.0 Earphone Heavy Bass Stereo Bilateral Calls Headphone with Charging Box
Zeblaze NEO 1.3inch Full-round Touch Screen Blood Pressure Heart Rate Monitor Female Physiological Check Countdown Stopwatch Silicone+Leather Band Smart Watch
-
cof
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest