- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
Köszönöm sracok, ettol tartottam en is.....!
-
XtremLor
őstag
Amit elotte adtak fel egy nappal mar tobb mint egy hete megkaptam kezdjek el aggodni vagy igy betud ragadni?
2020-05-12 08:00
Consignment departure
2020-05-12 08:00
Send item abroad
2020-05-11 06:50
Insert item into bag
2020-05-09 14:24
Receive item from customer
Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country/destination
2020-05-10 23:51
Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center
2020-05-09 14:24
Köln, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin -
XtremLor
őstag
3 hely [Redmi 8]
-
XtremLor
őstag
Redmi 8-hoz 4db hely
[link] -
XtremLor
őstag
-
XtremLor
őstag
App link. Blitzwolf® BW-FYE2
[link] -
XtremLor
őstag
válasz
marec1122 #5721 üzenetére
Kapol egy teljesen uj ordert, de a valasz levelben is benne lesz ahogy szerepelni fog az bg accod alatt is, a regi pedig kap egy resent felirtatot..Par kommentel lentebb irtam, nem kizart par napon belul befut, mert nekem is most erkeznek a szept 9-10. rendelesek utolso darabjai.
-
XtremLor
őstag
Vegre befutott a csomagok nagy resze a szeptemberi akciobol, volt egy tetel amibol kettot rendeltem az egyik peneteken, igy valoszinu jovohet elejen meglesz az ucso is, a sonoff az kb 1-2hete megjott.
Nem hittem volna 2honapos szallitasi idok nem voltak mostanaban....kozbe volt egy ujra kuldesem, megjott mindketto, igy repay lett a vege, kifizettem nekik mind a kettot. -
XtremLor
őstag
Nalam is van 4 tetel ami nem jott meg, most akartam irni nekik...egy datum a tieddel, de akkor varok meg kicsit.
Ezen kivul volt meg ketto szeptember elotti, multheten kaptam meg egy ujrakuldott csomagot az eredeti jo kerdes merre van, es 1hete adtak fel egy eltunt BW kabelt is.
Jah, es most volt egy ebay refund-om e miatt...nem tudom mi tortent evek ota nem volt ilyen. -
XtremLor
őstag
Volt egy hibas termekem, irtam is nekik videot is csatolva, jott az uzenet refund vagy resend, irtam hogy inkabb egy masikat neznek a kulonbozetet kifizetem. A valasz az volt hogy nem lehet, igy kertem hogy refund legyen, de jo lenne ha az 5$ kupot is visszakapnam, sajnos ez se ok, kapok 100 pontot amikor 1100 volt a kupon. Itt meguntam, es irtam hogy kuldjek ki megegyszer remelhetoleg ez mar jo lesz, de nem igazan jott be a hozzaallasuk.
-
XtremLor
őstag
Levelezget mostanaban valaki a supportal? Vasarnap irtam nekik, eddig nem valaszoltak, ennyire lelassult?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest