Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Hát majd kiderül hogy hogy sikerült feladniuk.
Nem az első rendelésem, azért is furcsálltam azt hogy jöttek az emailek, főleg arról hogy hány db telefont rendeltem... (ha azt hazudom hogy 10-et, akkor szó nélkül elküldtek volna 10-et?)
Láttam hogy a linkbe belekerült a szöveg is, fene se gondolja hogy a copy linkre kattolva raknak elé szöveget is...
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
Sziasztok,
régebben is rendeltem már BG-ről, most egy telefont sikerült...
vagyis..
Adott volt egy kuponos Xiaomi Mi9T Pro, breaktam kosárba EU prior line szállítással, szín megadással, minden szükséges adatom meg volt adva. (09.13-an rendedeltem)
2 napra rá jött egy email, hogy legyek kedves írjam már meg hogy hány darab telefont rendeltem (?) - válszként megkapták hogy 1 db, milyen szín, milyen szállítási móddal.
Másnap jött ismét egy email hogy írjam már le a telefonszámomat, mert nincs megadva (?) - jó leírtam.
Ma kaptam meg az emailt hogy sikerült majd' egy hét után feladniuk, viszont nem EU prior lineval, hanem sima Priority air mailként...
Igazából az lesz a jó dolog, ha vámolnák
Ilyenkor lehet valamu refundot intézni, vagy ez így bukta?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest