- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
Segítsetek betölteni a hiányzó helyeket. 3 ember hiányzik mindenhonnan. Még 11 óra.
Xiaomi Redmi Note 7
Xiaomi Mi band 4
IP Security Camera
KCASA KC-JK369 Garden Ultrasonic PIR SensorKöszi
-
jjeahh
nagyúr
Ezek szerint nem mindíg működik, de legalább utólag, ha csatlakozol egy csoporthoz lehet választani. Nálam amikor fekete note 7 csoportot indítottam, végig feketeként mutatta és most is feketét látok a rendeléseimnél, szal van, hogy műkszik a dolog.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
cof
veterán
válasz jjeahh #11095 üzenetére
Nem a megosztáson múlik, tegnap már jeleztem, US az alapértelmezett, a telefonnál meg a kék. Hiába feketével indított pl. az első, a linken akkor is kék lesz az alapértelmezett, kameránál is megettem, most nézem US plug, ott sem választottam, sebaj...
Xiaomi Mi band 4 (még 3 hely): [link]
IP Kamera (válassz csatlakozó típust): [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
nightzone
aktív tag
Fekete EU Note 7- hez van még hely nálam is: erre tesssék
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Úgy látom sok pink meg kék telefont és sok kütyüt osztotok meg kínai csatlakozóval. Azt ugy-e tudjátok, hogy itt lehet színt és kütyüknél általában EU csatlakozót is választani?
szerk: és itt is van rögtön egy példa, alpenwetter előttem a kamerát pont US csatlakozóval osztotta meg, de lehet választani EU-t is.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
vargalex
félisten
-
anadroid
senior tag
Az általam indított snatch-ek. Aki még nem tette, csatlakozzon!
Xiaomi Redmi Note 7 Global Version 6.3 inch 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 660 Octa core 4G Smartphone
Outdoor PU Leather Luggage Bag Handbag Travel Camping Shoulder Bag Gym Duffel Bag - Brown
KCASA KC-JK369 Garden Ultrasonic PIR Sensor Solar Animal Dispeller Strong Flashlight Dog Repeller
A Mi Band, a kamera és az állatriasztó dupla esélyes!
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
MittuDomain_
őstag
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
dugesz77
őstag
Nálam is van még egy hely a Note-ra és kerti kütyüre is.
[ Szerkesztve ]
-
ha3fis
tag
-
-
Topikgazda
Ez 2 nap 20 óra múlva lesz esedékes. Ha valaki mást állít róla az nem mond igazat ez egy nagyon jó telefon.
OUKITEL Y4800 6.3 inch Full Screen 4000mAh 48MP Dual Camera 6GB 128GB Helio P70 Octa Core 4G Smartphone - Black
A macskás kezdetű összehasonlító videó is érdekes.Lesz ezzel egyidejűleg még egy Blitzwolf® BW-FYE5 Mini True Wireless Earbuds Stereo Earphone
valamint egy Obins Anne Pro 2 60% NKRO bluetooth 4.0 Type-C RGB Mechanical Gaming Keyboard
és egy Bakeey Watch 4 HD Color Screen Wristband 24 Hours HR and Blood Pressure Monitor Business Style Smart Watch
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz MittuDomain_ #11074 üzenetére
Legyen.
Nem indít majd valaki appos linket is. Csatlakoznék ha lenne.
-
sambenez
addikt
Csatlakoztam ahova tudtam, és indítottam néhány snatch-et.
Böngészős lesz mind.
Xiaomi Redmi Note 7
Xiaomi Mi band 4
IP Security Camera
KCASA KC-JK369 Garden Ultrasonic PIR Sensor -
Topikgazda
Valamit elrontottam, nem így gondoltam, de esetleg erre a böngészős snatch-ra 3 emberke kellene még
Original Xiaomi Mi band 4
Köszönjük a csatakozást. -
cof
veterán
Nem szeretném igen, de sajnos rájöttem itt nem lehet fizetni mint az Ebay-en vagy Aliexpressen, kevés rajta az ellenőrzéshez a pénz a kártyán gondolom.
Igen, értem már és vendégként sem lehet vásárolni mindenképpen Paypal regisztrációhoz kötött, hát na mindegy, köszi azért.
Sikerült szereznem 60 pontot, aktiváltam a BGPay-t 50 pont, és a 10 pont napos bónusz, ez már kitart a további játékokra, köszi még egyszer.
Hát Aliexpress elfogadta, szóval biztos lehet netes fizetésre is használni, Debit Card, az lehet, hogy kevés rajta a pénz az ellenőrzéshez.
Xiaomi Mi band 4 [link]
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Nem azt írtad hogy nem szeretnéd a kártyát hozzáadni? (nem szeretném hozzáadni a Paypal fiókhoz a kártyát.) Azért gondoltam hogy egyenlegről fizetsz. Ha kártya van akkor teljesen mindegy hogy melyik egyenleg az aktuális főleg ha nincs rajtuk pénz.
Igen csinál ellenőrzést és kevés lehet a pénz azért írja ezt a szöveget: Your card was declined by the issuing bank Bár akkor is ezt írja ha nem lehet ilyen Netes fizetésre használni a kártyát.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Nincs már pontom, elhasználtam mindet, azt hiszem HUF az alapértelmezett, EUR-ra tettem direkt mert EUR a kártya is, megpróbálom áttenni EUR-ra, bár úgy tudtam, hogy az csak a saját Paypal egyenlegnél számít, de akkor megnézem, köszi.
Áttettem a Paypal-on EUR-ra az elsődlegest, de így sem tudok fizetni,
Your card was declined by the issuing bank. Try a different card or contact your card issuer with questions.
ezt a hibaüzenetet kapom, talán csinál egy kártya ellenőrzést, hogy él-e a kártya? Az meg ugye magában 1 EUR vagy több.
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Xioami Redmi Note 7
(alkalmazást nyitja)
[link]Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
Topikgazda
-
cof
veterán
Csak azért jeleztem, hogy más is lássa, én még új vagyok a banggood-on
Ezért most pont nem fizettem az igaz, de ha valaki linkel egy terméket és megtetszik, lehet elhiszem, hogy a szín már ki van választva, ezért nem szükséges kiírni, mert te lehet, hogy a feketét választottad de alapból a kék színt teszi kosárba.
(#11062) V/ Ha a tényleges árat fizettem volna érte, akkor semmiképpen sem a kéket választom.
Egyébként a Paypal-al nem tudok fizetni, Aliexpressen igen 0.01 EUR-t fizettem tegnap is, de Paypal nem engedi, Wirex Visa kártyám van, de csak 1 EUR van rajta, lehet az a baj? Aliexpressnél nem volt probléma, nem szeretném hozzáadni a Paypal fiókhoz a kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
-
darkrock
aktív tag
Csatlakoztam ahova tudtam.
Indítottam én is
Desktop link[ Szerkesztve ]
-
cupak
csendes tag
-
Beni2360
félisten
Xiaomi Redmi Note 7 BÖNGIBEN.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
cof
veterán
-
Beni2360
félisten
Igen mert elé másolta a telcsi adatait. Ezt tette a link másolásba
Join the snatch with me
Xiaomi Redmi Note 7 Global Version 6.3 inch 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 660 Octa core 4G Smartphone
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-785199.html?channel=adwords&utm_source=adwords&utm_medium=cpc_brand&utm_campaign=all-sbcn-eu-bg_sn_share&utm_content=all[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Ezt a linket adta ki, hol találom a linket?
ez ? már müxik teló redmi kék
[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
Töltsük a régebbieket is fel ne csak nyitogassuk az újakat.
Redmi Note 7 Még 3 hely van.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
EXIEZ
senior tag
Csatlakoztam a snatch-ekbe.
Saját: -
Druss
aktív tag
Ha az előzőek beteltek, ide (böngészős) még várok köszönettel:
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
dugesz77
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz zsolti72837 #11038 üzenetére
Mivel pontokkal is tudsz fizetni (5 pont) mit veszítesz? Én is nyertem már. Elméletileg csak a 13. szülinap keretében megy dolog, ami lassan véget ér.
-
_q
addikt
-
jjeahh
nagyúr
válasz zsolti72837 #11038 üzenetére
Kevés, de van aki nyert már fórumról, szal pár klikket megér.
-
zsolti72837
addikt
-
bul07
nagyúr
Snatch
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
jjeahh
nagyúr
Úgy látom lassan betelnek az előző csoportok, csak Salex1-nél van még sok hely, ha nála is betelt az összes, gyertek ide is
Outdoor PU Leather Luggage Bag
-
Saccco
nagyúr
válasz walakyb #11019 üzenetére
Megtörtént, de hiába*.
Mindegy, így is megoldódott szerencsére.*Sajnos csak másodikra fogtam fel, hogy mi is lesz. Ezután írtam nekik, természetesen nagyon segítőkészek voltak, biztosítottak róla, hogy PP lesz, de nem lett... Nem lepődtem meg rajta.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-=Jam=-
őstag
válasz Mr.Csizmás #11033 üzenetére
Na ezt jó tudni, eddig nem indítottam, csak csatlakoztam máshova
-
-=Jam=-
őstag
válasz Mr.Csizmás #11031 üzenetére
Jöttem, de eddig nem csak 1 csapatba lehetett benne lenni? Most simán engedte, hogy ide is joinoljak.
-
Salex1
őstag
Mindegyiknél az van, hogy nem nyert. Nem tudom akkor miért küld ilyen üzenetet...Sebaj, megyünk tovább..
Én is indítottam mindre, gyertek!
Kamera -
-=Jam=-
őstag
[ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
Böngészős snatchek:
KCASA KC-JK369 Garden Ultrasonic PIR Sensor Solar Animal Dispeller Strong Flashlight Dog Repeller
Original Xiaomi Mi band 4 AMOLED Color Screen Wristband bluetooth 5.0 5ATM Long Standby Smart Watch International Version
Outdoor PU Leather Luggage Bag Handbag Travel Camping Shoulder Bag Gym Duffel Bag
5X Zoom HD 2MP IP Security Camera WiFi Wireless 1080P Outdoor PTZ Waterproof Night Vision ONVIF -
kungzi
veterán
-
Salex1
őstag
Kaptam egy üzenetet a hogy küldik a nyereményem. Beléptek, de semmi nyoma nyereménynek. ???
-
Csabcy
tag
App snach
Redmi note 7
Mi band 4
Kamera[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Pár snach, köszi ha csatlakozol.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
-
walakyb
aktív tag
válasz Saccco #11017 üzenetére
Ha felajanljak, hogy bgpayre kapod a refundot, csak siman irni kell, hogy az eredeti fizetesi szamlara kered, es kuldik oda, nem kell vele macerazni.
Ami pedig a karpotlast illeti, erosen ertheto, hogy nem hagyjak kivenni, a legtobb ceg meg igy se adott volna.
Ami pedig a bgpayen levo penz felhasznalhatosagat illeti, en se talaltam semmi lehetoseget, hogy reszfizeteskent hasznalhato legyen :( -
Topikgazda
válasz Saccco #11017 üzenetére
Értem, végül is a kártya mögötti számlára került, mert eredetileg is azzal fizettél és így érkezhetett a PP-re is refundként.
Tényleg az lenne az érdekesebb ha mondjuk küldünk rá pénzt és megmaradt összeget azt ugyan miként küldi a PayPal-ra, mert nem a PP-n keresztül lett a minimum 100$ rápakolva.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Semmi extra, sima. Refundnak érzékelte és egyből az eredeti helyre küldte. Csak a refund miatt csináltam BGPay-t. Nekem sem szimpatikus megoldás.
Már csak emiatt a részben nem felhasználhatóság miatt sem.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Topikgazda
válasz Saccco #11013 üzenetére
Közben megtaláltam hogy PayPal fiókra küldhető ki.
A PayPal-on milyen regisztrációd van hogy bankkártyára tudod küldeni? Én a magyar regisztrációval a csak a pénzforgalmi bankszámlára tudom kiküldetni, persze a számlához kapott bankkártyával elkölthetem vagy elutalhatom máshova.
Ő nem refundot kapott hanem a beígért "kártérítést" a késedelemért.Én egyáltalán nem bízok ebben, ezért nem is igazán akarom használni, amíg használható a PayPal a vásárlói védelmével addig köszönöm jól elvagyok, amit a BGpay-el fizetvel vásárolsz arra csak a BG vásárlói védelme van, ami azért néha nyögvenyelős dolog.
Egyébként a pénzügyi dolgaink adataiból miket tárolnak el?Ezt is láttam, no köszönöm nem, nem hiszem hogy jobban védenék az információkat mint a nagyobb cégek, mint a PayPal vagy az AliExpress. -
PainKiller13
őstag
-
BB9000
senior tag
Segítsetek lécci!
Kaptam a BGPay accountomra múlt héten 19,08 $-t. Örültem neki. Ma kinéztem egy lámpát, ami szállítással együtt 24,29$ ba kerül. Gondoltam a fennmaradó pár dolcsit ráfizetem. A gond azzal van, hogy nem engedi felhasználni a BGPay account-omon lévő összeget, mivel az kevesebb, mint amibe kerül amit vennék: "Unable to pay because of insufficient balance" üzenet látszik a kis felkiáltójelnél a BGPay fizetés mellett.
Az egyenlegfeltöltés minimális összeghatára 100 dollár. Ennyit nem szándékozok rá tölteni. Az 5,21 $ a hiányzó összeg. Hogy lehetne ezt értelmesen megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest