- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
A fentiek örömére itt is két Snatch böngészőre:
Csatlakozni hamar!
Remélem jók lettek...
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
veterán
Zeblaze NEO snatch!
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Vertigo18
addikt
Az igazán nagy "szerencse" a dologban, hogy amikor elkezdődött a "Snatch-őrület", akkor pontosan ilyen kamerát néztem, meg az eggyel nagyobb, 8x-os Zoomos testvérét a Banggoodon, de lebeszéltem magam róla. Azóta MINDEN NAP kapok egy promos emailt, ahol ez is, meg a nagytestvére is le van árazva (30, illetve 36$), de folyamatosan, minden nap lebeszélem magamat a megvételéről, ami egy igazi fájdalom, kín számomra. A topiklakók nagy része szerintem tudja, emkkora fájdalom ez. Sok-sokféle snatch-hez csatlakoztam már, nem feltétlenül a nyeremény miatt, nem nagyon hittem benne, csak olvasgattam azt a pár sikertörténetet. Erre, hogy pont ezt nyerjem meg...
-
Topikgazda
válasz szabi__memo #11392 üzenetére
Valóban, ez a pár nap kimaradt, most is csak azért tűnt fel, mert lekönyvelte a bank a vásárlásaimat és sok lett a forint hiányom.
-
Vertigo18
addikt
A nagy szaladásban észre se vettem ezt a bejegyzést. A sok-sok "Order canceled" között bújt meg a kicsike...
Ez akkor most azt jelenti, amire gondolok?
-
sambenez
addikt
válasz anonymus89 #11389 üzenetére
Ez elég álszent így.
Vagy te nem használsz mobilt, nincs autód a ruhádat is helyben termelt lenből szőtted? Csak a hátsóudvarban termelt ételt eszel? De sorolhatnám még. -
Topikgazda
válasz szabi__memo #11386 üzenetére
Nálam felfelé halad, nem hogy csökken.
USD 08.15 293,14 Ft, persz a múlt héthez viszonyítva van vagy 0,8 Ft csökkenés, de 300 Ft-os $ hát mit is mondjak.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ez most szíven ütött:
Az MNB legfrissebb hivatalos devizaárfolyamai2019.09.12:
EUR 331,37 Ft
USD 300,54 Ft
Akkor mi van a bankoknál? -
Topikgazda
válasz anonymus89 #11383 üzenetére
Itt látszik az hogy egyértelműen Hollandiában van feladva és ezért nincs rajta a sárga címke. Az hogy honnan indul lényegtelen.
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #11230 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Benhill
senior tag
Ha valaki még esetleg jönne:
-
bodoferi
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett az ominózus 483-as, Royal Shipmentes csomag. Kb. már lemondtam róla, de láss csodát...
A GLS saját tracking numbert ad a csomagnak, ezért nem látszik a 483-as a GLS rendszerében. Mondjuk a Royal erről adhatna infót... Banggod végig a bullshitet (várjak, hosszabb vámolás...stb) válaszolta,de nekik lett igazuk 58 nap alatt ideért, ami kevesebb, mint 60! -
8
senior tag
válasz w.miki #11370 üzenetére
Ezt a rossmannosat nem fordítja ki a szél. Van belőle fekete is.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
herrká
senior tag
A június közepén rendelt esernyő július 15-től UK warehause. Aug 28 óta in transit Wroclaw.
Aug 9-ről először 15-re, majd szeptember 9-re, bő hete szeptember 15-re állították a várható érkezést!
Ezzel szemben az augusztus 28-án rendelt Blitzwolf porszívó tartalék keféi és szűrője, pénteken megérkeztek! Érdekes! -
Zoty4
őstag
En a lidls esernyot ajanlom, nagyon jo, szelet is birja es szep is
-
MittuDomain_
őstag
válasz w.miki #11370 üzenetére
Ilyen minim nincs, de az oda-vissza automata, amit valami 2200ért vettem anno, bitang jó, nagyon szélálló.
Megkerestem neked, ez az.
Annyi, hogy az én alkatommal (110kg) maximum másfél emberes, szóval esőben randira menni nagyon "romantikus". A 2-3 emberes definíció 50kg csajokra vonatkozik kb.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
w.miki
veterán
válasz MittuDomain_ #11369 üzenetére
Rossman-osom van, olcsó, jó, de a szél kifordítja.
Bár gondolom ezt is?.
Csak izgat, hogy akciós...[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
BG SnapUp-ot próbált valaki?
Próbáltam rámenni a kisautóra, de mintha másképp lenne mint régen.
Coming soon, szürke volt a gomb, az idő lejárta előtt, aztán egyszer csak Sold out
Most mi lehet a nyerő taktika?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Vertigo18
addikt
Vajon mikor adják fel valójában a telefonomat? "Pre-sale"-ben vásároltam egy telót, szeptember 10-ére jelölték meg a postázást.
Elmúlt a megjelölt nap, azóta már nem elérhető a telefon olyan vásárlási módban, mint ahogy én vettem, viszont "rendesen" meg lehet Banggoodon vásárolni. Csakhogy az enyém valahogy nem akar "Shipped"-re váltani... A várakozáson kívül mi egyebet tehetek ilyenkor még?
-
htc07
addikt
nekem egy hónapig húzták egy cucc feladását mire inkább refundot kértem, mondván nincs nekik raktáron.
a termék oldalán végig azt írta, hogy van nekik raktáron.
-
MittuDomain_
őstag
válasz MittuDomain_ #11263 üzenetére
Ha már papanszkodtam, beszámolok a fejleményekről is.
Felajánlottak 10$ refund-ot (a cucc szállítással 12 volt...), de kértem, hogy küldjék újra, mert nekem a termék kéne.Végül belementek, azt írták van készleten, feladják holnapig, és kapok TN-t is. (Az eredeti csomag is nyomkövetett, aláírós volt.)
Ha megjött, beszámolok még róla.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Topikgazda
válasz RevoneX #11356 üzenetére
Semmit, vársz amíg ki nem jön vagy küldenek egy vámoláshoz bekérőt, ugyanis ha Hollandiában rátették a sárga cédulát akkor az lesz.
Ha adtál volna nyomkövetési számot akkor rákerestem volna máshol, mert ahol nézted ott nem mindent látsz. Itt is ugyanezeket olvasod?
De nekem volt ami 8 napig ott dekkolt és azután jött tovább, így a 13.-a is jó még.[ Szerkesztve ]
-
RevoneX
csendes tag
Sziasztok! Volt valakinek hasonló probléma az elmúlt hetekben? 5 napja a kicserélő központban dekkol, és nem mozdul. EU priority line, ilyenkor mit tudok csinálni, a várakozáson kívül? [link]
-
M3oH
addikt
válasz szabi__memo #11353 üzenetére
Pro olcsóbban itthon?
-
ALgore2
tag
Sziasztok!
Mi 9 T pro 128 gb-re vadászok kupont!
Ha valaki tud, legyen szíves tolja fel!
Köszi! -
Aidan85
aktív tag
friss böngészős linkek:
-
warta
csendes tag
válasz MittuDomain_ #11344 üzenetére
Köszi, javítást, csatlakozzatok az A3 ért.
-
duckymusic04
csendes tag
válasz yanesz #11232 üzenetére
2019.09.11. 0:18 Csomag megérkezett a csomagelosztó központba. Belgium Puurs
2019.09.11. 0:18 Csomagadatok bekerültek a GLS IT rendszerébe; a csomagot még nem adták át a GLS részére. Belgium Puurs
2019.09.02. 10:23 Csomagadatok bekerültek a GLS IT rendszerébe; a csomagot még nem adták át a GLS részére. Belgium Puurs -
MittuDomain_
őstag
-
Benhill
senior tag
-
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #11339 üzenetére
No már 22:22 és betelt. Ez is egy hasznos dolog És tényleg nem értem, filléres árú eredeti áron is: Price: US$2.99
-
Mr.Csizmás
titán
limitált snatch szőrnyíróra:
Join the snatch with me
Portable Safe Electric Nose Ear Hair Trimmer Removal Shaver"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Spicli
csendes tag
A mai napon meg is érkezett a telefonom!Minden kérésemnek eleget tett a Banggood! Mint ahogyan korábban írtam én az újraküldést kértem!
-
nightzone
aktív tag
Ha valaki kifogyóban van a pontokból: [link]
-
Digitalpimp
senior tag
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
mocsyvitya99
csendes tag
Zeblaze neo okosóra link. Van még hely, csatlakozzatok. [link]
-
Topikgazda
Én azt látom ahol több darabot lehet nyerni ott korlátozzák a csoportok számát, igaz jelzik is a Group Draw szöveggel. Így persze akik bejutnak nagyobb eséllyel nyerhetnek, de a csoportokat gyorsan fel kell tölteni. Azt viszont tényleg nem értem hogy egy baseball sapka esetén ebben mi a poén?
Megint jön egy érdekes telefon, a UMIDIGI F1 Play Android 9.0 Global Bands 6.3 Inch FHD+ NFC 5150mAh 6GB RAM 64GB ROM Helio P60 Octa Core 2.0GHz 4G Smartphone - Red EU Version.
A vörös szín inkább nőknek jönne be, de nekik az arcfelismerési zárás használatát meg kell fontolni. Sminkelés előtt vagy utáni képre aktiválja-e.[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
válasz Mr.Csizmás #11329 üzenetére
3 ember után ezt írja nálam "Group full, The Quota if full. Please try other items"
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
JohnnyBoy
tag
Még 3-3 hely kiadó.
Böngészős link:
Zeblaze NEO okosóra
Xiaomi Mi A3 okostelefon -
Mr.Csizmás
titán
limitált snatch, 12 emberre ahogy V/ javasolta, egy csoportba csatlakozzunk.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
addikt
Halihó.
Banggood dispute kapcsán kérnék segítséget.
Időjárás-állomás megérkezett tőlük. Már a zacskón keresztül éreztem ,hogy a doboza nem sértetlen így csináltam videót a kibontásról.
Belül, azt látom ,hogy a doboz ki van nyitva, eléggé be van nyomódva minden irányból, a külső érzékelő pedig már a zacskóban csörgött külön (kiesett a gyári dobozból). Semmilyen módon nem próbálták a cuccot amúgy megvédeni. A zacskón belül, csak a doboz volt. Még nem is az a kicsit párnázott, pufi fóliás zacsi, ami például ebay-en még a 2 dolcsis vackoknál is alap.Maga a cucc nem működik persze.
Abban kérnék tanácsot ,hogy milyen irányból közelítsem meg a témát a BG-nél annak érdekében ,hogy esetleg a felesleges köröket lerövidíthessük...
Értem ez alatt ,hogy ne próbáljanak minden szarsággal hárítani, postát okolni, gyártót okolni, engem okolni.
Ebay-en meg Ali-n viszonylag már tapasztalt vagyok ilyen téren, BG-ről még nem volt rendelésem.Amúgy Priority Air Mail volt és holland postával jött meg (elég gyorsan méghozzá, aug 28-án rendeltem, ma volt a kezemben). Paypalon keresztül fizettem persze.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
joe-ker
senior tag
válasz joe-ker #11287 üzenetére
Nem értem el vele semmit,hiába írták hogy törölték,a mai napon postázták.
Ma írtam ismét live chatre aztmondták hogy van 14 napom a visszaküldésre ha nem tetszik a termék.
Visszafizetik az árát.
Kérdeztem ha vám és áfa alá esik azt is visszatérítik.
Azt válaszolták hogy igen.
Mire számíthatok,valóban mindent fizetnek? Vagy elküldöm nekik és mindent bukok?
Előre is köszi. -
becenevem
aktív tag
Nektek is mindent spanyolul ír ki a bangood webes oldal és az alkalmazás is? Nem tudom átállítani. Mindent angolra raktam,de ha jelentkeznék snatch-re, minden spanyol lesz.
Szerk:
Asztali nézet megoldotta.[ Szerkesztve ]
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
8
senior tag
Join the snatch with me
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Multikiller
tag
Join the snatch with me
Xiaomi Mi A3 Global Version 6.088 inch AMOLED 48MP Triple Rear Camera 4GB 64GB Snapdragon 665 Octa core 4G Smartphone23 óra a végéig
-
-=Jam=-
őstag
Még 3 hely Xiaomi Mi A3-hoz, töltsük meg pls
-
Topikgazda
Figyeljetek már egy kicsit!
Megint van limitált csoport számos snatch. Ha ezt látjátok: The Quota if full. Please try other items! akor arra nem kell indítani semmit sem, nincs értelme
5 teljes csoport lehet erre XANES® Y10 0.96'' IPS Color Screen IP67 Waterproof Smart Watch . és az már meg van.[ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
válasz Mr.Csizmás #11315 üzenetére
Nem 4 óra a határidő, hanem mindig addig enged csoportot létrehozni, amíg nincs x nyereményszámú teli csoport. Utána a jelenlegi 5 teli csoport mindegyikében lesz egy nyertes.
-
JohnnyBoy
tag
-
pn4hvq
senior tag
-
Mr.Csizmás
titán
xanes y10 smartwatch snatchelhető!
egyet csináltam, 5 db nyeremény, 15 fő kell 4 órán belül: desktop link xanes y10 smartwatch
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
JohnnyBoy
tag
Itt is még van pár hely.
Böngészős link:
Zeblaze NEO okosóra
Xiaomi Mi A3 okostelefon -
Salex1
őstag
Csak most, csak Neked, én is indítottam:
Zeblade óra 2 hely kiadóXiaomi Mi A3 5 hely kiadó
-
Land
veterán
Köszönöm. Inkább maradok a hazai garanciánál és így akkor a gyengébb kivitelnél.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
edk-
őstag
Nekem már sikerült kínai webshoppal kifizettetnem egy tablet itthoni javítását (bekapcsológombot kellett cserélni, valami 2500 Ft volt). Több körös menet volt, az igaz.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Topikgazda
Olyat vegyél ami kevésbe elromlós.
Röviden a véleményem olcsóbban kapod, de garanciát azt ne vegyél figyelembe, mint ha nem lenne.
Ahogy írták nehéz érvényesíteni, még az EU-s warehouse-ban vásároltak esetén is.Azoknál sem biztos hogy oda kell visszajuttatni.
Ha pedig eleve Kínából, Hong Kongból jön az áfa kímélős módon, a neked visszaküldött javított vagy csere készülék már nem úgy jön és mivel az első küldésnél nem lett fizetve áfa ennél előfordul hogy fizetős lesz megvételi ára alapján, hiszen azt tudod és kell igazolni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #11304 üzenetére
Én azt hittem most is ott vagyunk.
Pedig már 2 kávét ittam.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
kigyi_23
addikt
Legtöbbször nem a korrektség hanem az idő az ami probléma hiszen Kínába jó pénzért el kell küldened az a te sarad, hogy oda is érjen (és ugye nem olcsó ha még biztosítva is lesz a csomag) aztán javítják és visszaküldik. Ez akár 2-3 hónap is lehet mire megfordul. Na addig nem lesz telefonod..... Ha ez neked megér ennyit akkor érdemes a Kínai garin gondolkodni különben nem.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Land
veterán
Üdv! Agyalok telefon vételen. Egy magyar bolti garanciához képest (vagy korrektek vagy nem) a Banggood garancia milyen? Érdemes innen telefont venni a magyar bolti árhoz képest jóval olcsóbban?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest