- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
nekünk is van három, ugyanez lett. elvileg az új verzióban javították ezt a hibát, kb túl sok áramot generált és ezt nem kezelte rendesen az elektronika, tönkretette saját magát. a réginek kerek, az újnak hatszögletes a kijelző nyúlványa. már vettem az újból is mert szerettem amíg működött, de még nem tekertem fel.
-
Czimby
addikt
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
bul07
nagyúr
Indítottam snatch-et
Óra
International Version AMAZFITTelefon
Xiaomi Mi Note 3 5.5 Inch GlobalBorotva
Soocas SO WHITE ED1 MiniLámpáshoz nem lehet már csatlakozni és indítani se lehet, fentebb linkeltekhez próbáltam csatlakozni de nem engedi
BlitzWolf® BW-LT17
Nekem ezt dobja[kép][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ibgy
csendes tag
Gondoltam, leírom zárszóként, hogy az én esetem hogyan végződött.
Augusztus 24-én este kezdtem el levelezni a Banggooddal a full refund-ról.
Kitartó levelezgetés után (amelyben futni kellett egy rakás felesleges tiszteletkört) végül eljutottunk kedden délelőtt odáig, hogy a Banggood elindította maga a teljes visszatérítést, azaz nekem nem kellett külön PayPal esetet nyitnom emiatt (mondjuk nekem volt szállítási biztosításom...).
A pénz ténylegesen pénteken este érkezett meg a számlámra, és kaptam 21$ fájdalomdíjat BGPay-re.
A tracking szerint a csomagom 07.20. óta még mindig Nysa-ban álldogál, és semmi hír róla, azaz a pénzt visszakaptam, de az én csomagom nem érkezett meg...
Nagyon köszönöm Mindenkinek a segítségét ezzel az üggyel kapcsolatosan!
Szerintem egyáltalán nem voltak feleslegesek azon sorstársaim hozzászólásai, akik szintén érintettek voltak ebben a mizériában, és beírták a saját tapasztalataikat!!!SonyEricsson P990i -> Nokia 5230 -> SonyEricsson Xperia Mini Pro -> Huawei Ascend P6 -> Xiaomi RN3 -> Xiaomi RN5
-
JohnnyBoy
tag
Banggood 1 cent snatch link:
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Snatch linkek:
Redmi Note 3.
AMAZFIT Stratos
Borotva[ Szerkesztve ]
-
zappafan
csendes tag
válasz zappafan #10882 üzenetére
A linkek ha jól látom nem sikerültek!
Na még egyszer:[Amazfit Stratos][L]
(L:https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-770340.html?)[Xiaomi Mi Note 3][L]
(L:https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-770524.html?)[Soocas borotva](/L)[ Szerkesztve ]
-
solmilolmi
tag
-
zappafan
csendes tag
válasz jjeahh #10879 üzenetére
Kettőbe társultam és indítottam én is kettőt
Böngészős linkek (remélem sikerült)
[Xiaomi MI Note 3]
[Amazfit Stratos]Még egy [Soocas borotva]
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
yanesz
tag
-
szabi__memo
nagyúr
Érdekes hogy nekem ezeket az appos linkeket nem nyitja meg. Ill az app elindul és főképernyő
-
darkrock
aktív tag
-
Digitalpimp
senior tag
Még 1 ember kellene. Kospet óra: [link]
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
herrká
senior tag
Sziasztok! A július 15 óta "UK warehause" esernyőnk megmozdult. 28-án változott In transit (Wroclaw)-ra. Kezdjek bizakodni?
Más. Ez a snatch játék. A szervezettség tényleg jó lenne... A facén is, itt is egyre másra indulnak a játékok, a csoport meg nem telik, mert mindenki újat indít. Legutóbb 4 játékom zárult így, hogy csatlakoztam - még huszon óra volt hátra - és mégsem telt be a csoport. Így nem sok értelme van!
-
Topikgazda
válasz Zoli-bácsi #10870 üzenetére
Leírtam, a csoportok alakítása az 7 óra múlva fejeződik be és az összes létrejött közt sorsolnak.
Ez a számláló azt az időt mutatja ami még hátra van a sorsolásig:
Új csoportot még hozhatnál létre, de nem tud már szerintem senki sem csatlakozni.
Jól tudod 7 óra múlva indulnak az újak, pl:
[ Szerkesztve ]
-
Zoli-bácsi
senior tag
-
Topikgazda
válasz Zoli-bácsi #10864 üzenetére
Akkor amikor az új snatch indul, vagy amikor ez letelik, akkor ennek vége és 1 órán belül sorsolás. Nem egy csoportban sorsolnak.
Pl ennél Xiaomi Redmi Note 7 Global Version 6.3 inch 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 660 Octa core 4G Smartphone Color: Nebula Red 375 team built és 7 óra 26 perc múlva zárulA 375*7-ből lesz aki megnyeri. 2625 főből egy emberke.
Xiaomi Mibox S esetén most 1026 fő van
Kospet Lite 4G-LTE 1.39' AMOLED 1566 fő
Loskii LW-101 870 főViszont amit tegnap írtam hogy mik fognak indulni ott például a BlitzWolf® BW-LT17 2.8W Clip-on Flexible Table Desk Lamp esetén 10 nyertes lesz, de 10 fős csoportokat kell összehozni. Lehet hogy ebben érdemes lenne itt koordinálni, ez 7 óra 16 perc múlva indul
Egy valaki létrehoz egy csoportot, ahhoz csatlakoznak kilencen, a 11. létrehoz egy másik csoportot és ahhoz is csatlakozik 9 fő. Nkem megint van 5 pontom, így tudok csatlakozni.A 3 nap múlva indulók közt meg a Original Xiaomi Mi band 4-nél 2 nyertes 6 fős csoportok, a 5X Zoom HD 2MP IP Security Camera WiFi Wireless 1080P 2 nyertes 6 fős csoportok és KCASA KC-JK369 Garden Ultrasonic PIR Sensor Solar Animal Dispeller esetén szintén 2 db és 6 fős csoport.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz sambenez #10865 üzenetére
Remélem senki, mert az erkölcsi hozzáállást nem igazán gondolnám itt kitárgyalni.
Lényegében a vásárlással elfogadott szerződési feltételek pontosan utalnak rá, hogy mi a teendő ha valaki a megrendelt termék árát és a vételárat is magkapta.
Innentől az egyénen múlik hogy mit tesz, magánügy és nem Banggood tapasztalat amelyről a topik szól. -
dugynok
senior tag
App-os snatch, még 5 embert vàrunk:
-
yanesz
tag
-
Zoli-bácsi
senior tag
Snatch-nél ha betelik a csoport, azt mikor sorsolják ki? Mert 2 napja benne vagyok egyben, így nem is enged újabbhoz csatlakozni.
-
Topikgazda
Szerintem a biztositojuk fizethetett vagy ilyesmi Vagy nem, mert a szállítás csak elakadt, de folyamatban volt és jött tovább az akadály megszűntekor.
Ha valaki visszakapta vételárat és megkapta a terméket is, van lehetősége jelezni a Banggoodnak és küldenek számlát amit ki lehet fizetni. Nálam működött. -
beci
őstag
Kospert lite [link]
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
yanesz
tag
-
-
dugesz77
őstag
Note 7-ra még van két hely itt.
-
Czimby
addikt
Reggeli Snatchek.
Mindhármat most inditottam, így még 6 versenyző kell.
App linkekHa szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
yanesz
tag
Note7 snatch,
Már csak 6 ember kellJoin the snatch with me
[note7][ Szerkesztve ]
-
Janoska81
újonc
Sziasztok, május 28-án rendeltem egy telefont, de júl 20 óta csak “in Transit (Nysa)” van a Royal-nál. Elvileg újra küldték, megkaptam a pontokat és a levásárolható összeget is. A többiek, akik ugyanígy jártak és már megkapták az árut, kaptak új tracking Nr-t, vagy a réginél változott a remény GLS-re? Az ügyfélszolgálattól csak a szabvány válaszokat kapom. Köszi!
-
8
senior tag
A nyerő Loskii snatch: [link]
És a nyerő Xiaomi Mi Box S snatch: [link]
Vagy klikk a képekre a sneccsekért
Ha mastercarddal nyomjátok a paypalt akkor legalább a mastercardos pontok is gyűlnek
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
dugynok
senior tag
App-os snatch-ek:
-
urobee
tag
Redmi Note 7- még 3 embert várunk böngészős link
-
senior tag
Redmi Note 7 snatch, már csak 1 ember kell. (Nem én indítottam).
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
cupak
csendes tag
-
anadroid
senior tag
Kospethez már csak egy.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Topikgazda
Már lehet látni a következő napi (1 nap 38perc) és a 4 nap múlva esedékes 1 centes vásárlásokat.
BlitzWolf® BW-LT17 2.8W Clip-on Flexible Table Desk Lamp
International Version AMAZFIT Stratos Sports Smart Watch
Xiaomi Mi Note 3 5.5 Inch Global ROM 6GB RAM 128GB ROM Snapdragon 660 Octa Core 4G Smartphone
Soocas SO WHITE ED1 Mini Electric Shaver Razor Men
majd ezután
Xiaomi Redmi Note 7 Global Version 6.3 inch 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 660 Octa core 4G Smartphone
Original Xiaomi Mi band 4 AMOLED Color Screen Wristband
Outdoor PU Leather Luggage Bag Handbag Travel Camping Shoulder Bag
5X Zoom HD 2MP IP Security Camera WiFi Wireless 1080P Outdoor PTZ Waterproof Night Vision ONVIF
KCASA KC-JK369 Garden Ultrasonic PIR Sensor Solar Animal Dispeller Strong Flashlight Dog Repeller[ Szerkesztve ]
-
droops
csendes tag
Nekem is megjött a beígért 10% visszatérítés, amit gyorsan le is vásároltam😉 Megérkezett a rendelés is, úgyhogy egy szavam sem lehet. Csak egy kicsit izgulós volt az a 60 nap, meg kellemetlen volt, hogy ráadásul nem is magamnak rendeltem, hanem családon belül. De az a lényeg, hogy rendeződött minden.
-
8
senior tag
válasz Skillet #10836 üzenetére
Na látod
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
Redmi note 7 snatchbe még kell 4 ember hogy nyerjünk
Ebbe a Kospet okosóra snatchbe pedig még 5 ember kell hogy megnyerjük
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Szervusztok,
Itt is egy Redmi Note 7 app snatch, amihez résztvevő kell még (nem én indítottam):
-
edk-
őstag
Szervusztok,
Itt is egy Redmi Note 7 snatch, amihez résztvevő kell még (nem én indítottam):
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Topikgazda
Akkor egyszerűsítem a dolgot.
Hibás link esetén a hsz törlése. A hozzászólás írása abból is áll hogy pontos dolgot adok meg, ellenőrzöm a leírtakat, a közlés után mindenkinek minimum 5 percet ad rá a rendszer.
Ha valaki nem hajlandó a hozzászólásában használni a megadott opciókat azt sem szívesen tolerálom, nem azért lett kitalálva hogy folyamatosan ki legyen kerülve.Többször kértem már Internetes link esetén valami szöveg, azt kijelölni és arra illesztve a Link gombbal az adott link megadása.
Kattintható kódok és arcocskák alatt ez a jobb szélen lévő Link gomb
[ Szerkesztve ]
-
yanesz
tag
Egy snatchben benne vagyok.
Többen benne lehet lenni?Csináltam én is egyet.
Note7
Join the snatch with me
https://banggood.app.link/b044E8ZJzZ -
Neeem
lelkes újonc
Jól látom hogy meghosszabbították a snatch event-eket? Néhány órája még 18 órát írt most már 1 nap 2 óra..
Kezd egy kissé parasztvakítás szaga lenni
Vagy csak nálam bugos? -
Salex1
őstag
Régebben lehetett kérdőívet, meg hasonlót kitölteni pontért. Most nincs valami ilyesmi?
-
Czimby
addikt
Ez pedig a Kospet snatch lenne, hátha.
Remélem a link jó... App link.
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Csabcy
tag
Sziastok,
Not7 app link
[link][ Szerkesztve ]
-
urobee
tag
-
Topikgazda
Mint ahogy már 10:15-kor írtam: Az adott termékhez létrejött pár száz csoportból lesz egy nyertes csoport amelynek egy nyertes tagja megkapja a 1 centért, 3 forintért az adott terméket. Akik nem nyertek azoknál ha pénz fizettek visszakapják a BGpay-re, aki ponttal fizetett az meg elveszíti az 5 pontot.
-
Arcképgyáros
-
addikt
-
Neeem
lelkes újonc
Ide [link] is jöhet még 3 ember Note 7-re!
-
Arcképgyáros
-
dugesz77
őstag
Nálam is van még egy hely a Note-ra.
Amúgy köszönöm az eddigieket
Illetve itt lett indítva egy új a Note-ra(még 5 ember kell)[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Órát nem akar valaki indítani (én már indítottam), mert beszálnék.
-
Spicli
csendes tag
Nos éppen az imént kaptam meg a megígért 10% - os visszatérítést és le is tudtam vásárolni + elindították a telefonom is mégegyszer, hátha most már az is ide ér!
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
Én is indítottam rn7 snatchet, aki szeretne csatlakozni még van 12óra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest