- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz
Balázs1621 #15916 üzenetére
Nekem 02.05-én postázták kínából, kaptam is tracking numbert, de a mai napig semmi sem változott, holott "Expedited Shipping Service" 5-8 munkanapot ígér.
De a valóságtól ez nagyon messze van... -
válasz
Balázs1621 #15916 üzenetére
Lásd az Összefoglaló 9.pont. Nyugi, aznap sok csomag indult Európába. ha a 15. munkanap kapod meg, akkor sincs szerintem probléma.
-
válasz
Balázs1621 #11615 üzenetére
Ha ajánlok valamit az nem az átverésről szól.
Ezt írtam: A többi szállításnál van a BG-nek van egy szolgáltatása, hogy Tariff insurance, ez azt jelenti, ha valaki ezt kifizeti és vámeljárás alá kerül a csomagja, akkor a kifizetett vámot és az áfát 100%-ban utólag visszatérítik a fizetési igazolás beküldését követően 24 órán belül.A kérdést -ez a tariff insurance valóban működik,- úgy értettem hogy kétségbe van vonva a tapasztalat, elnézést
félreértés volt.
-
válasz
Balázs1621 #11587 üzenetére
Azért írtam be az Összefoglalóba is mert ez nagy kamu
Szerinted? Eddig másoknál még a múlthéten igen. -
válasz
Balázs1621 #6516 üzenetére
2 és 5 hsz-l feljebb. 10-12 nap általában.
-
megema
őstag
válasz
Balázs1621 #6079 üzenetére
Dettó. Január 26-án azt mondták várjak 1-2 hetet. 2-án, hogy még 5 napot. Mondjuk, ha ennyi idő alatt nem érkezett meg az országba, akkor 5 nap alatt biztos nem fog. Hacsak nem elfelejtették frissíteni a nyomkövetést...
-
válasz
Balázs1621 #6079 üzenetére
Szerintem a várható érkezési időt is jóval túllépte, nyugodtan reklamálj, legfeljebb várd meg a mai postát még.
-
válasz
Balázs1621 #5117 üzenetére
Már írtam: A reklamációval nem veszítesz semmit 1. - 4. körben úgyis azt írják várj még egy hetet
Ha most írsz erre majd az jön, hogy várj még 1 napot és akkor If no parcel, we'll arrange a refund Ft21,069 for you later.
Amikor ez jött írtam nekik újból hogy unalmas többször a hasonló szöveget nézegetni, meg ment a dispute a PayPal-n. -
Balázs1621
senior tag
válasz
Balázs1621 #5106 üzenetére
Ma kaptam választ:
Dear Balazs,
Thanks for your order #33043964.
I'm sorry that you haven't got the parcel till today, we've sent your package to below address:
-címem-
Would you please use your full name and number RSXXXXXXXXCN to check the package status with your post office? If no parcel, we'll arrange a refund Ft21,069 for you later.
Looking forward to your early reply.
Best Regards,
Erre mit írjak? Hogy újra megneztem a postán és nincs ott?
-
ablack
senior tag
válasz
Balázs1621 #5104 üzenetére
Nekem LX...CN
2017-08-10 Célországba elküldve
2017-09-21 Célországban feldolgozvaKözte semmi.
-
laskr99
addikt
válasz
Balázs1621 #5106 üzenetére
Pl:
Hello!
My parcel that got shipped at August 11th is didn't arrived. I looked for it at post office and nothing there. The order number is xxxxxxxxxxxxx. Can you please help?
Javítsatok ki ha nem jó, saját magam tanultam angolul semmi suli mert kaki volt a tanár.De általában így is megértik.
-
válasz
Balázs1621 #5104 üzenetére
A reklamációval nem veszítesz semmit 1. - 4. körben úgyis azt írják várj még egy hetet
-
nyirzoz
aktív tag
válasz
Balázs1621 #4755 üzenetére
Nyugi, nekem a július 30-i rendelésem is úton van még.
-
vargalex
félisten
válasz
Balázs1621 #4741 üzenetére
Nekem is van 2 rendelésem. Az egyiket 11-én, a másikat 12-én adták fel. Az app szerint mindkettő 24-én érkezett az országba, de még semmi...
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
Nekem már egy ideje nem jön csomagom, pedig már 4 csomagnak kellene.... aug. 9-i rendelés, korábban 2 héten belül itt volt, elvileg most is itt van már Mo-n, csak hozzám nem akar megérkezni. Nekem eddig még sosem volt ilyen és ehhez hasonló problémám, bár régebben tn-nel rendeltem csak, most utóbbi pár rendelésnél próbáltam meg a tn nélküli rendelést, amivel eddig nem is volt gond, de a mostani rendeléseknél már van vmi, lehet nem látom őket
De nincs kedvem majd írkálni a csájnoknak, majd megy az értetlenkedés, a félrebeszélés, a felesleges körök futása....
Bár ahogy nézem a fórumot, ez most nem egyedi eset.... postánk szépen teljesít és most még uborkaszezon van, bele se merek gondolni mi lesz karácsony előtt... -
laskr99
addikt
válasz
14-22-24-25-27-28-30-01-04 a rendelési dátumok. Eddig egy 24-én rendelt táska jött meg.
-
válasz
Balázs1621 #3903 üzenetére
Nem
-
maj-viktor
őstag
válasz
Balázs1621 #277 üzenetére
(#278) Andralin
A Magyar Posta szállítja majd ki a France express (Colissimo)-s csomagokat!
1-2hét alatt jön meg... mostanában hosszabb idő... 2hét volt legutóbbi ilyen csomagom! -
maj-viktor
őstag
válasz
Balázs1621 #277 üzenetére
Simán ha leokézzák, visszakapod refund formában a pénzedet...
pre-orderes termék volt!? -
Andralin
aktív tag
válasz
Balázs1621 #279 üzenetére
Nem vagyok biztos benne. Elvileg már Mo-n van, de a Magyar Posta nyomkövetője nem ismeri fel a csomagszámot. Ami 9 számjegyből áll csak, betűk nélkül.
Ez a státusza jelenleg: "In Transit - The shipment has been processed in the destination"
Milyen magyar szolgáltató oldalán lehetne erre rákeresni?
-
maj-viktor
őstag
válasz
Balázs1621 #221 üzenetére
Ilyenek esetén inkább a maximális napot nézd.. illetve, hogy "munkanapot" írnak!
Miről van szó, milyen érték!?
Egyszer rendeltem asszem így... EMS... drón... 140$-ért... rendelés pillanatától ~2hét között jött meg (de ebben pár nap vámolás is volt, ha jól emlékszem)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest