- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
erikecske1 #11634 üzenetére
Nem értem, no mindegy. Egy banknak tudni kellene hogy miként működnek, de a következő hsz szerint akkor csak előkerült.
-
válasz
erikecske1 #11532 üzenetére
Nem értem ezt kártya akármit, amikor kifizetted akkor a bankod elutalta a pénzt a BG bankszámlájára. Te a bankkártyával csak felhatalmaztad a bankodat erre. Amikor vissza kell téríteni (refund) a pénzt mivel a BG bankja ismeri a bankszámlaszámodat arra utalja vissza. Ez egy beérkező utalás megtalálása.
A Banggoodtól ezért kell az utalás időpontja és a banki utalás azonosító száma, kódja.
Hogy jönne ide a nemzetközi kártyaszervezet amikor két bank közti utalásról van szó?
Ide szoktunk írni, cservice@banggood.com megadva az order számot illetve azt amiben a refund-ot írták. -
válasz
erikecske1 #11526 üzenetére
Értem, az akkor a bankon is múlik és ezért ez hosszabb idő szokott lenni, de a BG-t is megkérdezheted hogy konkrétan melyik nap utalták el, mert a bankba még nem érkezett meg. Így majd csak összejön a dolog.
-
Fizsó
csendes tag
válasz
erikecske1 #11507 üzenetére
Ugyanígy jártam. A 10 %-os kárpótlást megkaptam a Bgpay számlámra augusztus 30-án. A visszatérítés állításuk szerint augusztus 29-én megtörtént (7-14 napot ígértek). A pénz azóta sem ért a számlámra. Ez a 17. nap!
Ma azt írták, 3 napon belül kivizsgálják.
Kicsit megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül.
Kell írni a szerviznek. -
válasz
erikecske1 #11507 üzenetére
Az a kártérítés. A PayPal-on nincs ott a bejövő tétel?
-
walakyb
tag
válasz
erikecske1 #10438 üzenetére
Viszont, igy, hogy 4 nap van 25-ig, mostmar en mondom, hogy aki eddig nem tett semmit, az varja meg. Nem mintha nagyon hinnek nekik, de 4 nap nem a vilag, ki tudja.
Ma kaptam egy levelet toluk (3. Levelvaltas, nem feltetlenul ment masnak is), amiben rakerdeztek a szallitasi cimemre, hogy helyes-e, es ha helyes, akkor hamarosan jon a refund. Ebben csak azt nem erten, hogy mi koze a szallitasi cimemnek a refundhoz. Nem helytelen cimzes miatt nincs sehol a csomagom (meg meg tobb szaz masik embere), hanem mert tippre valaki mar reg hasznalja a telefonomat, vagy a fene se tudja merre kodorog... -
walakyb
tag
válasz
erikecske1 #10407 üzenetére
Kinyomtatsz mindent (feladasrol a levelet a TN miatt, a TN teljes tortenetet, es ezt a royalos levelet, illetve ha van, akkor egy olyat, ahol irjak, hogy a royal shipments a szallitmanyozo), bemesz a bankba, amelyiknek a kartyajaval fizettel, es inditasz egy chargeback-et.
-
válasz
erikecske1 #10407 üzenetére
Visszakéred a pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest