Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Mobil flották
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aidan85
aktív tag
-
BB9000
senior tag
válasz RevoneX #12235 üzenetére
Az SJ saját gimball-ját használd: https://sjcam.com/product/gimbal2/
-
Sanki
addikt
Volt egy rendelésem 09.12-én, ami azóta is back order státuszban van.
Ha apply refundot kérek, akkor annak van valami költsége?
~100 dollár volt a termék. -
törölt tag
Xiaomi Mi Note 3 app link [link]
-
Topikgazda
Még mindig az az elvárás hogy kulturált link beillesztést kérek, a linket linkesítve nem szép. Köszönöm.
Az oka: sok a link, így eltörpülnek mellette a más hozzászólások, de ha a hozzászólásban egy rövid linkelés látszik nem nyomja el az esetleges más jellegű kérdéseket és akkor az nem sikkad el. -
kmarci25
veterán
Első próba, hátha...
Blitzwolf óra
Mi Note 3[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
droops
csendes tag
Sziasztok, ahova lehet csatlakoztam és hoztam én is linkeket:
Mi note 3
Blitzwolf tripod
Blitzwolf óra
Blitzwolf type-c kábelKöszönöm, ha csatlakoztok
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #12269 üzenetére
telóra 1 ember, ha valaki lenne szíves [link]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
solor
tag
-
finest
addikt
-
bertokl
tag
Böngészős snachek:
Xiaomi MI Note 3
Blitzwolf Tripod
Blitzwolf óra
Blitzwolf kábel
-
törölt tag
MI Note 3 [link]
-
zappafan
csendes tag
Innen még hiányzik pár ember: #12251
Xiaomi Mi Note 3
-
jjeahh
nagyúr
Ha beteltek az előzőek:
Xiaomi Mi Note 3
BlitzWolf® BW-BS10
BlitzWolf® BW-HL1
BlitzWolf® BW-TC14Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
w.miki
veterán
Hamar megtelnek:
Xiaomi Mi Note 3
BlitzWolf® BW-TC14 3A USB Type-C Charging Data Cable
BlitzWolf® BW-HL1 Standby Smart Watch
BlitzWolf® BW-BS10 Sport All In One Portable TripodOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
ablack
senior tag
Már csak 2 ember kell.
-
Topikgazda
válasz szabi__memo #12260 üzenetére
Mindenkinek kell, ez nem automatikus. Ha a BGpay oldalon a Security Settings-re vagy a Top Up-ra kattintasz neked nem ezt írja:
[ Szerkesztve ]
-
RevoneX
csendes tag
Böngészős snachek:
Xiaomi MI Note 3
Blitzwolf Tripod
Blitzwolf óra
Blitzwolf kábel -
Topikgazda
válasz szabi__memo #12256 üzenetére
Aktiválni kell.
-
törölt tag
Érdemes megcsinálni a BGpay-t?
-
petersx7
csendes tag
Böngészős snatchek:
Xiaomi Mi Note 3
BlitzWolf óra
BlitzWolf tripod
BlitzWolf kábel -
veterán
Böngészős snatch.
Xiaomi Mi Note 3
BlitzWolf Selfie Stick
Óra
BlitzWolf® BW-TC14 3A USB Type-C Charging Data CableLegfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
zappafan
csendes tag
Böngészős linkek, ha az előzőek beteltek:
Xiaomi Mi Note 3
BlitzWolf tripod
BlitzWolf type-C kábel
BlitzWolf BW-HL1 óra -
Nxn908xxx
őstag
Böngészős snatch:
Xiaomi Mi Note 3
BlitzWolf óra
BlitzWolf kábel
BlitzWolf tripod -
Paca2
senior tag
válasz pn4hvq #12245 üzenetére
Köszi a válaszokat! Csak azért aggódtam , mert korábbi hasonló szállításoknál hamarabb látszottak.
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Druss
aktív tag
Csatlakoztam és itt az én böngészőseim:
BlitzWolf® BW-TC14 3A USB Type-C Cable
Köszönöm ha csatlakozol
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
Topikgazda
válasz szemmelver #12243 üzenetére
Igen állja PP, de ilyen esetben ők is fizetik. a 7 days DOA product guarantee
-
JohnnyBoy
tag
Új böngészős snatch linkek:
Xiaomi Mi Note 3 okostelefon
BlitzWolf® BW-HL1 okosóra
BlitzWolf® BW-TC14 kábel -
Topikgazda
válasz szemmelver #12237 üzenetére
Mit szeretnél? Lehet hogy küldenek motorokat. Vagy pénzt adnak vissza és veszel motorokat.
Ha hibás akkor ár a garancia. -
Paca2
senior tag
Szia! / Sziasztok!
Rendeltem egy terméket PA Mail, 05-én "shipped", kaptam számot is LX...NL, viszont még nem látszik sehol csomagkövetsénél. Meddig nem probléma ez? Az ünnepi hét miatt lehet vmi csúszás? Köszi!Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
pn4hvq
senior tag
Böngészős snatchek:
BlitzWolf® BW-TC14 3A USB Type-C Charging Data Cable 3ft/0.91m For Oneplus 7 Xiaomi Mi9 Redmi Note 7 f1 S10
Xiaomi Mi Note 3 5.5 Inch Global ROM 6GB RAM 128GB ROM Snapdragon 660 Octa Core 4G Smartphone
BlitzWolf® BW-BS10 Sport All In One Portable Tripod Selfie Stick with 1/4 Screw Port for Camera Mobile Phones
[New Released] BlitzWolf® BW-HL1 1.3' IPS 8 Sports Mode IP68 Multi-language Display HR Blood Pressure O2 15Days Standby Smart Watch -
cof
veterán
Mai.
Xiaomi Mi Note 3 5.5 Inch Global ROM 6GB RAM 128GB ROM Snapdragon 660 Octa Core 4G Smartphone - Black
BlitzWolf® BW-BS10 Sport All In One Portable Tripod Selfie Stick with 1/4 Screw Port for Camera Mobile Phones
[New Released] BlitzWolf® BW-HL1 1.3' IPS 8 Sports Mode IP68 Multi-language Display HR Blood Pressure O2 15Days Standby Smart Watch
BlitzWolf® BW-TC14 3A USB Type-C Charging Data Cable 3ft/0.91m For Oneplus 7 Xiaomi Mi9 Redmi Note 7 f1 S10
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
szemmelver
aktív tag
Rendeltem két drónt, ma megérkeztek. Mindegyik hibás. Az egyiknél 2 motor nem jó, vagy csak a fogaskerék nem tudom... A másiknál ugyan ez, csak ott 1.
Levideóztam, leírtam a problémát és elküldtem nekik. A 2db 47,9$ volt. Ez az első "dispute" bg-nél. Meglátjuk.. sok jóra nem számítok. -
Topikgazda
válasz motoflug #12234 üzenetére
Ha megveszel valamit akkor az kellene igaz? Az ingyenes újraküldés is benne van, meg a teljes refund is a szerződési feltételek szerint, elsősorban az elvesztés ellen.
Ha nem fizeted ezt ki akkor lehet könyörögni, kényszeríteni PayPal-on ha azon keresztül fizettél a refund-ot. Volt akinek visszakapta így a pénzét és volt akinek a PayPal elutasította, mert hogy nem szerződési feltételek szerint járt el. Röviden a véleményem, amennyivel olcsóbb a beszerzés abba belefér ez a biztosítás is.[ Szerkesztve ]
-
RevoneX
csendes tag
Melyik gimbalt ajánljátok egy SJCAM SJ8 PRO-hoz?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
A shipping insurance használata ajánlott? Ha sérült a csomag, akkor is van refund, nélküle is nem? -
JohnnyBoy
tag
Még 3 hely kiadó és már csak másfél óra van hátra.
Xiaomi Redmi 7A okostelefon - böngészős link
+ az applinkje[ Szerkesztve ]
-
BLiNk3r
senior tag
Böngészős link:
Xiaomi Mijia hőmérő[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
Redmi 7A app link. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz ablack #12226 üzenetére
Egy kicsit lassú volt, de mentségükre legyen mondva hogy Hong Kongban azért nem olyan egyszerűen lehet dolgozni mostanában.
A 60 nap a garantált erre a vásárlás napjától, a 6-14 munkanap egy várható szállítási időnek tekinthető (These estimates are based on normal circumstances and are not a guarantee of delivery times.). Most mit mutat az Expected delivery date?[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Igen, a tényleges feladási dátumot valóban nem tudhatom. Csak egy feltételezés volt, mert már több mint egy hete raktáron volt a termék, a weboldaluk szerint, mire feladták. Viszont ha 10-e körül adták fel akkor stimmel, hogy tényleg raktáron volt.
Mindegy, ha 19-től nézzük, amit a feladási dátumnak írnak, akkor tényleg megvolt a 14 munkanap garantált határidő.[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
HK raktáros rendelés, ma érkezett meg.
Priority Direct Mail-el rendeltem, mégis GLS-el szállították, pont mint az EU Priority Line-nál.
Azt írta a Banggood szeptember 19-én adták fel, a nyomkövetési szám mondjuk mást mutat.(Szeptember 10 óta azt írták raktáron van, úgyhogy lehet csak az időt húzták és már hamarabb feladták, csak nem szóltak, hogy beleférjenek a garantált szállítási időbe a feladástól számítva.)2019-10-08 12:39 Szentes, The parcel has been delivered.
2019-10-08 07:26 Szentes, The parcel is expected to be delivered during the day.
2019-10-08 05:50 Szentes, The parcel has reached the parcel center.
2019-10-07 20:05 Alsónémedi, The parcel has reached the parcel center.
2019-10-04 19:43 Neuenstein, The parcel has left the parcel center.
2019-10-04 19:43 Neuenstein, The parcel has reached the parcel center.
2019-10-03 00:28 Puurs, The parcel has reached the parcel center.
2019-10-03 00:28 Puurs, The parcel was handed over to GLS.
2019-09-10 07:08 Puurs, The parcel data was entered into the GLS IT system; the parcel was not yet handed over to GLS.[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
Döbbenet reterdáltak vannak a BG "ügyfélszolgálaton"
Ezek copy/paste majmok, se nem értenek, se nem olvasnak
.:. bl4ze .:.
-
JohnnyBoy
tag
Böngészős link:
Xiaomi Redmi 7A okostelefon+ az applinkje
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz alex devil #12220 üzenetére
Úgy 10 nap.
-
alex devil
senior tag
válasz -=Jam=- #12219 üzenetére
+ @Silent77 köszönöm!
Egyébként mik a tapasztalatok egy ilyen levél után, mennyivel később érkezik a csomag az eredetihez képest?
"Dear Banggood customer,
We would like to take this opportunity to thank you for shopping with us.
We are sorry to inform you that your order would be delayed 10 days due to customs delay and we have sent 600 points to your account as goodwill. The tracking information will be updated in a few days after the order is dispatched.
We hope your understanding and we will deliver your order as soon as possible"
[ Szerkesztve ]
S23
-
-=Jam=-
őstag
válasz alex devil #12217 üzenetére
De csak a vételár bizonyos %-át válthatod ki pontokból, attól függ melyik VIP szinten vagy.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz alex devil #12217 üzenetére
6$.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
alex devil
senior tag
Sziasztok,
Rendeltem egy Mi9-et. Kaptam egy mailt, hogy késik 10 napot vámkezelés miatt és kapok vígasztalásul 600 pontot. A 600 pont kb. hány dollárt jelent ha a következő vásárlásnál felhasználom?S23
-
Beni2360
félisten
Remi A7 telcsi appos.
Van még egy hely a fülesre. apos
------------
Kérdésem, hogyan tudok tabról linket beilleszteni a tabon?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
8
senior tag
A mijia mind betelt, ezért indítottam újat: [link]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Beni2360
félisten
Óra
Join the snatch with me
https://banggood.app.link/pyynBGMsB0
Bocs a linkeket nem tudom telóról.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Join the snatch with me
https://banggood.app.link/kPmX3kGsB0Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
App téli. Join the snatch with me
https://banggood.app.link/SUQ8tKusB0Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Digitalpimp
senior tag
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
San398
őstag
Böngészős
Xiaomi Airdots[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Spicli
csendes tag
Sziasztok! Hát nagyon nagy meglepetésemre megérkeztek az ingyen ajándékok amiket az első rendelt telefonom eltűnése miatt kaptam 25dollár értékben! No meg persze mint korábban írtam a másodjára küldött telefon is megérkezett rendben! Nos ez egy nagyon nagy pozitív dolog szerintem !
-
Druss
aktív tag
Úgy látom a telefonok nem telnek be, nálam is még kellene 2 participants
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
JohnnyBoy
tag
Böngészős snatch:
Xiaomi Airdots Basic BT füles
Xiaomi Mijia óra, hőmérő -
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #12183 üzenetére
REDMI 7A, 1 ember kell [link]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Vertigo18
addikt
Itt, ennél a telefonnál is hiányzik még egy pár jelentkező...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest