Hirdetés
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
válasz Vertigo18 #13490 üzenetére
Nem vagyok róla teljesen meggyőződve, hogy nem robottal beszélünk a legtöbbször. Elég gyanús, hogy amikor kezd körvonalazódni a szitu, és rákérdez az ember, hogy vajon robottal beszél -e, akkor azonnal vét egy vicces "emberi" hibát (elgépelést), és mosolyog rajta egyet.
Emailben azóta kértek tőlem meg részleteket, meg még időt, mert még nem válaszolt az illetékes csapat.
Érintett tételek azóta is ugyanabban az állapotban mindenhol.
¯\_(ツ)_/¯
-
-
zeon.hu
nagyúr
Spanyol raktárból, tracking nélkül (furcsa, mert ugyanezt korábban azzal küldték) 1 hét alatt jött meg a Blitzwolf FYE-5 bt füles.
(Csak hogy valami pozitívum is legyen )#?*@&!
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
A Banggood-nál vásárolnék 139 dollárért.
EU Priority Line szállítás lesz, hogy VÁM meg ÁFA mentes legyen.Melyik a legjobb kupon amit rá tudnék rakni?
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Vertigo18
addikt
Nem tudom, fogalmam sincs mi a gond. Viszont azt hiszem nem feltétlenül ilyen választ kellene adniuk chaten, ha valóban valami probléma történt volna. Ezesetben azonnal tenni kellene ellene...
Viszont itt úgy látszott, hogy teljesen nyugodt a chatelő.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #13488 üzenetére
Szerinted mi a gond? Ha üzleti fiók akkor fogadni kell a pénzt, ha nem akkor átverés, mert cégnek nem lehet magánfiókja, ott korlátozások vannak. És miért nem a payment@banggood.com címre fizettük? 1-2 nappal, 1-2 órával korábban arra mentek a pénzek. Mit rontottak el? Ez a lényegesebb kérdés, egyáltalán minek van kettő cím?
Ja és nem kaptam választ ahogy ígérték, nekem a chat nem igazi írásos válasz.[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Én chateltem velük egy szépet, azt írták nekem is, hogy semmi gond, ez a "hongxin871011@gmail.com" is az ő email címük, csak valami gond van a pénzek fogadásával, aztán jött a szokásos bullshit, hogy várjak még 1-3 munkanapot. Mindegy, a lényeg az, hogy nem hackertámadás volt.
-
ilovedigweed
senior tag
Funkcionalisra gondoltam...
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
qqzs
őstag
válasz ilovedigweed #13484 üzenetére
Mert eubol egyszerubb gyorsabb. De lattam van cr10s is.
Eladó: GTS450
-
ilovedigweed
senior tag
És miért ajánlod jobban az endert? Nem rosszindulatból kérdem.
[ Szerkesztve ]
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
qqzs
őstag
-
ilovedigweed
senior tag
Nagyon köszönöm!
-
Topikgazda
válasz ilovedigweed #13480 üzenetére
Lesz-e olcsóbb? Nme tudni
Ha EU Priority Line a szállítás akkor nem lesz +költség
A pontjaidat kuponra is válthatod és nem kell megvenned hogy lásd mennyi pontot enged felhasználni. Kosárba rakod azután a Proceed to Checkout és a BG Point (Available points) alatt beírod, ha a Redeem-re kattintasz akkor látható a beszámított érték, azután a Banggood logora katt, majd a kosár és törlöd belőle -
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék magamnak vásárolni egy Creality CR 10 nyomtatót és a tanácsotokat szeretném kérni.
Lesz olcsóbb szerintetek ez a nyomtató?
Ha megrendeltem ennyiért akkor milyen és kb mennyi plusz költségem lesz? (Vám, áfa, pénz Mészárosnak, stb)
Honnan tudnék rá kupont szerezni esetleg, ha nincs akkor 1800 pontot be tudok váltani rá.Válaszokat előre is köszönöm!
-
Topikgazda
válasz #78791680 #13474 üzenetére
Elméletben ez is Banggood PP fiók lenne, de most valamiért "nem fogadja" a fizetéseket, gondolom neked is a PayPal-on a hasn't accepted yet. Cancel látható, nem tudjuk hogy akkor mikor is lesz kifizetett státuszú. Többen is írtunk nekik, de semmi érdemi választ nem kaptunk. A normális fizetések erre az e-mail címre mennek: payment@banggood.com és azok rögtön könyveltek lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
nightzone
aktív tag
Xiaomi fülesbe jönnék
-
QV222
tag
Hogyan tudok meghivot kuldeni a haveromnak a Banggoodra, hogy en is kapjak valami kedvezmenyt amiert ajanlottam masnak az oldalt?
-
ptesza
senior tag
Még ide is lehet csatlakozni.
[ATuMan LS-1] - 2 fő
[BlitzWolf® BW-HL1] - 2 fő
[Xiaomi Redmi Airdots TWS] - 1 fő
[SHARP AQUOS S2] - 6 fő -
Topikgazda
válasz motoflug #13466 üzenetére
Normál csomag és némelyik megmagyarázhatatlan okból nagyon lassan szállítódik. Az lenne a következő bejegyzés hogy megérkezett ide, de egyszerűen nagyon lassú a feldolgozás, pedig még nincs itt a 11.11-es tömeg ami ráadásul túlnyomórészt EU-n kívülről jön. Hollandiából megérkezik most 15-én délelőtt és nyoma sincs hogy ideért volna hozzám. 4 napig semmi, maga a szállítás 12 óra volt.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Van egy BG EU-s rendelésű csomagom, CP007461355DE a kódja, elvileg a DHL-nél van. Szerintetek az normális, hogy a DHL 10 nap alatt nem hozta ki? Az is fura, hogy több helyen megnézve, a posta oldalán még a kicserélőben van a 17track szerint már a DHL-nél. -
Beni2360
félisten
válasz ptesza #13448 üzenetére
Hát jó ez a táblázati dolog ha az ember fia rájön miképpen kell onnan a linket lehívni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #13455 üzenetére
Jött válasz, de nem hasznos.
We are really sorry for the inconvenience caused to you. We are now checking the payment status of your order 76607442 with our colleagues from the related department and we are now waiting for their reply. You will receive an email with more updates in 24 hours. -
törölt tag
Sziasztok!
Banggood preorderes rendelesnel normalis ha azt irja hogy payment pending? -
Vertigo18
addikt
Igen, ugyanígy tettem, leírtam nekik a problémát, mellékeltem képeket, amin látszik az, hogy a Paypal visszaigazoló email milyen címre utalt és hogy az email alján ott van az "order number". Összeszámoltam, 15 tranzakcióm volt tegnap a Banggoodra, mind kuponos, ha elveszíteném ezeket a kuponokat, az azért fájna kicsit, be kell valljam. Mély csalódás lenne...
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #13453 üzenetére
Semmi reakció tőlük eddig, leírtam mit találtam, de az hogy van olyan levont tételem a PayPal-on amihez nem tartozik Banggood vásárlás -nem töröltem- az elég problémás.
Kérdés az hogy ezek mikor kerülnek szállításra és akkor mi lesz a fizetés státusza.
Mert annak nincs értelme hogy fizetek, pontokat, kuponokat használok és törli a rendszer a vásárlást mivel nem lett kifizetve és az igénybe vett kedvezmények ugranak. Volt ilyen tételem is.[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Nálam is jöjjön akkor a 4 böngészős snatch, azért remélem még megtelik...
ATuMan LS-1 Laser Rangefinder
Xiaomi Redmi Airdots Headphones
SHARP AQUOS S2(C10)
BlitzWolf® BW-HL1 Smart WatchMás: most akkor mi van ezekkel a PayPalos paymentekkel? Nekem az emailben teljesítettként szerepel, le is vonták a bankszámlámról a pénzt, de az oldalon már "Payment Preparing" lett a státusza, tehát X időn belül ki kellene fizetnem...
Azért azt nem hiszem, hogy ha hacker támadás áldozatává vált volna a BG, akkor azt ne vették volna észre és ne intézkednének az időközben leadott rendelések helyrehozatalára... Összesen 13 kuponom van a vásárlásokban, azért nem mindegy, nah...
-
qqzs
őstag
Ha kosarban megjelenik a termek mellett egy black friday icon az mit jelent? Olcsobb lesz black fridaykor vagy mar most olcsobb lenne? mert tagnap 200 usd volt ma meg 208 usd es tegnap is ott volt mellette
Eladó: GTS450
-
Salex1
őstag
Én is hoztam, mert a többin nincs hely:
SHARP Smartphone
Xiaomi Redmi Airdots Headphones
Smart Watch
Laser Rangefinder Distance Meter -
Imy
veterán
Itt még van 3 hely:
[link] - BlitzWolf® BW-HL1 -
szemmelver
aktív tag
Itt még van 1 hely!
BlitzWolf® BW-HL1 -
ptesza
senior tag
Friss linkek a táblázatban.
[link] -
Jimy
lelkes újonc
Telefon snatchből már csak 2 ember hiányzik!
-
Topikgazda
Hát megnéztem 6 darabot találtam, volt olyan hogy fizettem a hongxin871011@gmail.com-ra, de a BG-én nincs a vásárlások közt olyan összegű tétel, vannak később sztornózott és és visszaírt tételek és 2 db snatch. Valami nem stimmel. Augusztustól jelent meg.
-
Topikgazda
válasz Flashy #13441 üzenetére
Ha letöltöd a történetet a csv formátumban ott van, néhány. DE nem lenne gond ha épp fogadná is a fizetést erre a PP fiókra, soha nem volt a BG fizetésem Payment Preparing és a PayPal-on sem volt az hasn't accepted yet. és Cancel beírva
Kérdés az hogy ők megtalálják-e ezt a pénzt?[ Szerkesztve ]
-
Flashy
veterán
ha a paypal.com Tevékenység fülön a keresőbe bepastelem ezt a címet, rengeteg Banggood-os rendelést listáz ki (a mennyiség alapján szerintem mindet), tavalyiak is, ideiek is, minden megérkezett. a részleteknél egyiknél sem szerepel a cím sehol, de a kereső mégis listázza őket. a Hongxin-re találtam hivatkozást hogy valami ipari park neve, a szám lehet irányítószám, de kinézhet születési dátumnak is, tovább nem jutottam a miért-re nem tudok választ, de kínai cég és nemkínai szolgáltatás (Paypal), nem csodálkoznék ha szükség lenne "kinti" e-mail cím használatára. de ha vegyesen van, akkor nincs ötlet. még ha csak a Snatch-ek lennének, akkor lenne tippem.
-
szimla65
aktív tag
[link] Xiaomi Redmi Airdots
-
Topikgazda
válasz Flashy #13432 üzenetére
No nekem aztán nincs ilyen e-mail csak ez az egy, az összes többi Banggood.
És sántít a dolog ez nagyon magánszemélyes e-mail cím, van saját webszerverük levelező rendszerrel ugyan minek a gmail?
Viszont ha lekérem a tranzakció történetet ott van ez az e-amil cím, de az hogy a legtöbb vásárlás megy a payment@banggood.com-ra és néhány meg erre hongxin871011@gmail.com és egy napon is előfordul ez olyan mintha tényleg valami hacker móka lenne.
Ja, ha tudnának róla akkor ők sem csodálkoznának.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz szabi__memo #13431 üzenetére
Őszintén, én utálom a mobilos app-okat használni. Vannak dolgok amelyek jobb ha nem kerülnek bele. Arról nem is beszélve hogy van akinek nehezebb kezelni, nem látható normálisan, mellé lehet találni. Nem biztos hogy mindent mobilról kell intézni.
Egyébként lehet hogy máshogy van megoldva. -
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom,hogy jól csináltam-e?Ez egy teló lenne.
[link][ Szerkesztve ]
-
Flashy
veterán
ismerős volt a probléma, mintha már láttam volna ezt a címet, most utánanéztem: ha paypal-en a tranzakció történetnél rákeresek erre az e-mailre, a Banggood-os megrendeléseimet listázza. érdekes módon a részletekben nem szerepel ez az e-mail cím, de a kereső mégis ezeket dobja ki. szerintem ez a Banggood (egyik?) Paypal accountjának a címe, csak most valami miatt ezt látjuk és nem a szöveges nevet. én azt tippelném, átmeneti gond és sikeres lesz minden fizetés, de megérteném ha valaki többszáz dollárral játszik és inkább megpróbálja cancelozni...
-
Topikgazda
válasz szabi__memo #13429 üzenetére
A BG lenne a gond, őket kell jellemezni, de itt sem kellene trágár szavakat használni, jobbak vagyunk annál.
Az összes mobil app, pl. PayPal, eBay, CIB bank korlátozott, bizonyos funkciók nincsenek bennünk[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Ma 13 vásárlásom volt a PayPallal a Banggoodon, most nézem, mindegyik a hongxin871011@gmail.com címen kötött ki... Akkor ez most mi is akkor ez?
Banggood oldalán mindegyik "Payment pending"...
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Szabesz #13425 üzenetére
Elküldtem nekik a képernyőképeket és visszavontam a fizetést.
Nekem is az jutott az szembe, hogyvárjon már mindenki a vásárlással a Banggood-on,
mert téves helyre mennének a pénzek.A snatch fizetésnél látjuk ha már jó és ha valamelyikünknek visszaszólnak, akkor jelezzük itt.
[ Szerkesztve ]
-
Szabesz
őstag
Ha jól rémlik a PP működése, az InvoiceID paraméter feléjük, ha ezzel is rá akartak játszani a megtévesztésre, azt könnyű volt belerakniuk amit a BG generált a vásárlás megkezdésekor.
Kíváncsi leszek a BG reakciójára, hogy mi is volt ez.
Addig fenntartásokkal kezelném a BG+PayPal fizetést, főleg ha nem a megszokott az eladó.¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
Már nem lehet pontokkal fizetni a snatch-ben?
Mert egy S2 teló esetén nem engedte. (Pontom van bőven.) -
sing1ep1ayer
őstag
App link: Óra [link]
[ Szerkesztve ]
-
szemmelver
aktív tag
App linkek:
SHARP AQUOS S2
Xiaomi Redmi Airdots
BlitzWolf® BW-HL1
ATuMan LS-1Köszönöm ha csatlakoztok!
-
Digitalpimp
senior tag
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Szabesz
őstag
válasz Pisti7204 #13399 üzenetére
(Nem válasz akart lenni, sry)
Van itt olyan elvetemült, aki a snatch kemény 3Ft-ot PayPal-lal egyenlítette ki?
Kicsit furcsa dolgok történnek ilyenkor most valamiért:
-> Nem a szokásos "Banggood Technology Co.,Limited" az eladó, hanem valami "HONGXIN8710"Kíváncsi voltam mi lesz, végignyomtam a PP-t.
Ha újat akarok létrehozni:
-> Habár azt jelzi a BG, hogy sikeres a fizetés, nem jelenik meg az első buborékban sem a nevem, teljesen üres csoportot látok
-> Az üres csoport státusza azonnal "Group Failed"
-> A rendeléseknél weben az állapot: "Payment Preparing", mobilon meg: "Payment Failed"Ha csatlakozni próbálok egyhez:
-> ugyanúgy nem jelenek meg a csoportban, és többhöz sem hagy csatlakozni
-> PP-n ugyanúgy "HONGXIN8710" jelenik meg.Ilyennel találkozott már valaki? Supportból nem tudtam semmit kiszedni.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest