- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nézd teljesen mindegy, a közúti szállításnál szigorúan veszik a súlyadatokat 6 kg már bőven a tűrés határ felett van. De akárhol is van elveszve kell a kerestetés, ha mi nem kerestetjük akkor a BG fogja kérni és az akár 10-14 nappal is megdobhatja a refund téma idejét. És még történhet csoda is és előkerül.
Írtam már itt a holland számos esetemet, amikor azt látom hogy megérkezett, de aztán semmi tovább, amikor felhívtam a megfelelő helyet ott közölték hogy már felvették a kapcsolatot hivatalosan a holland postával mert a szállítólevélen ott az azonosító de a konténerben nem találták. 3 nap múlva megérkezett mert a hollandoknál maradt. 15 dkg volt és ez már nem nem tünt fel senkinek, bár lehet hogy repccsivel hozták. -
Azért nem írom hogy lenyúlták, mert volt már ilyen eset és tényleg előkerült a helyi postán.
Amit Feucth-ban tüntetnek el azt át sem adják szállításra, mérlegelésre mert onnantól zárt a rendszer.A kamion súlyának stimmelni kell végig az úton. Ezért a súlyt ott könyvelik elsőként.
Azután csak az érkeztető postán tudják lenyúlni azzal hogy a könyvelésbe hiba csúszik. -
bl4ze
veterán
Nem, minden rendben.
IPv4: ? 213.137.170.xxx
ISP: BT
Country: Hungary
---
IP4 Address:213.137.170.xxx
IP6 Address:No IPv6 address found.
ISP:British Telecommunications PLC
City:Budapest
Region Name:Budapest
Country:Hungary
Timezone:Europe/Budapest – Local time is 03:41 pm
Device:Desktop
Browser:Google Chrome
-
Egyértelműen a szerződési feltételek közt leírva. Ilyen erővel azt is kétségbe lehetne vonni hogy elküldik-e a megvett terméket, egy céges webshop nem fog ilyennel játszadozni, hiszen ha nem teljesít akkor a pénzt vissza kell adnia. Mi haszna lenne belőle? Ami befut pénz ugyanannyit vissza kell adni, közben meg ez neki is +költség az üzletmenetben, mert többet kell vele foglalkozni mint egy rendesen végig vitt adás-vétellel.
Állandóan mindenhol a rosszat feltételezni az nem óvatosság. -
Én is így gondolom. Ez alapján akkor annyira nem probléma ha az EU Priotrity line az nem GLS hanem holland postai azonosítós lesz, mert ha véletlenül kap egy sárga MNR címkét akkor is visszakapod a kifizetett +pénzeket, ha meg nem kerül rá akkor simán kézbesítik. Arra kell figyelni hogy jelölve legyen a tariff insurance, bár eddig mindenki azt írta hogy ingyenes szolgáltatásként automatikusan jelölve volt.
Azért kell imádkozni hogy ne német postai azonosítót kapjon, vagy esetleg kérni a BG a vásárlásnál üzenetben hogy ne úgy küldjék, de ez csak egy ötlet, nem tudom hogy működne-e.
Ha bl4ze is megkapja a pénzét, akkor lehet hogy az Összefoglalóba a szállítási dolgokhoz beírom ezt is, hogy ne pánikoljon senki sem, ha megy az SMS a postától. -
zeon.hu
nagyúr
A régiekkel be se enged lépni (account is locked), többnapos levelezés után írta a support, hogy csináljak újat. Természetesen visszakérdeztem, mivel legutóbb egy ilyen után ismét letiltották. Érdemi választ arra se kaptam, miért lett zárolva.
IP nem valószínű, családból se asszony, se gyerkők nincsenek regelve.
Második fiókkal még rendelésem is volt, most arról semmilyen infóm nincs. -
MrDerekas
addikt
Ráadásul tavaly decembertől exponenciálisan meg is ugrott az eltűnt csomagok száma a dájcs postát ekéző vélemények alapján. Gondolom félnek a járvány miatti utánpótlás megcsappanástól, vagy tényleg készülnek kiszállni belőlük a kereskedők. Amit ideje volna. Vagyis már rég kellett volna, de ha nincs lehetőség másra, akkor ennyi.
-
Nem egészen úgy értettem. A DPD és DHL Express is Feucth-ból szállít, nem csak a Posta és azoknál nem olyan mértékű az eltűnés.
Más országok felé is igaz, hogy eltűnnek a csomagok, nem csak Mo.
Lényeg az hogy valaki bekönyveli azt hogy elküldve, de szállításhoz tartozó egyéb adatok nem kerülnek be, mivel el sem jut a tényleges szállítási folyamatba.
De olyan is volt hogy ez megtörtént viszont itt Mo-n nem lett érkeztetve,, így az ide a Posta szerint nem érkezett meg, de fizikailag itt lehet a csomag, csak nem könyvelték.
De megírtam a leveleimet. -
Nézd ez most nekem 13 nap lett, de eddig 7-10 nap volt akárki is hozta az EU Priority-it, több alkalommal az MP is 7 napos volt, megérkezett és másnap már jött tovább, ezek nem kerülnek a B-Egyéb külföld szalagra., az A-EU szalag dolgozná fel, külön vonal.
A fentiekhez viszonyítva visszaesés ami most van, pedig fejlesztések történtek. -
jjeahh
nagyúr
Mert valaki írta itt vagy fb csoportban, hogy neki a nyert telefon vámmentesen, DHL-el jött és mint írtam nyertem anno még akciókamerát, ami nekem is így jött... ráadásul ezeknek az ára 1 cent, annyit fizettem érte, gondoltam annyit írnak a csomagra is és akkor nem vámolják. Elég kielégítő magyarázat? De ezután többet nem snatchelek az tuti
-
Összehozol két fős csoportot aztán ha szerencséje van annyiért kapja meg. Ha elfogy az előre beállított csoport mennyiség, akkor nem lehet többet indítani. A nem nyertesek a BGPay-re kapják vissza a pénzüket, itt nem igazán hallottam arról hogy direkt visszaadnák a PayPal-ra, de biztos lehet könyörögni ezért is.
Ez a fajta csoport alakítás már nem igazán úgy gondolom hogy a topik témájába beleférne, egyértelmű személyes anyagi haszonszerzés érdekében történne
De a szabályok:
Group Draw:
Winners are drawn from team participants. Prizes are limited and allocated in advance to the teams who completed first. Each team has only one winner.
For example, this Snatch round begins at 10:00 and ends at 11:00.
There are 100 prizes for this round. The first 100 teams that have full members before 11:00 are selected, and one member of each selected team is randomly chosen to win. -
Mindennek lesz száma, most is van küldemény azonosító. Kibővítik az sms szövegét a küldemény azonosítóval és aztán tudsz beírni valamit.
Jelenlegi állapotban ha nem tudsz csak könyvelt küldeményazonosítót beírni akkor a más küldeményre marad a hagyományos módszer.szemmelver
Úgy 10 millió küldeményről van szó, a jelenlegi kapacitás kb. 100000 db-nál megáll, ezért próbálkoznak kitalálni valamit, de egyébként ez nem a Magyar Posta problémája, az áfa beszedés a NAV dolga, majd kitalálnak valamit. A kérdés inkább az, hogy az Áfa törvény 10 €-t nem meghaladó áfa be nem szedése megmarad-e? Ez most sem egyezik az EU-s szabályozás maximum 22 € értékű áfa és vámmentes határra vonatkozó szabályával.
De felejtős lesz az EU priority, a megoldás az lesz hogy EU warehouse, aki befizeti az Áfá-t az adott ország adóhatóságának. Ebbe az irányba is lesz változás, bizonyos alternatív szállítási megoldások nem lesznek használhatóak és nem Magyarország szintű a dolog.DJGABI
Azt nyilatkozta az okos államtisztviselő és az okos postás valaki, hogy gyorsabb lesz a dolog.
100 000/12 hó vagy 10 000 000/12 hó nem mindegy, ismerni kellene a számokat és a folyamatokat egyeseknek mielőtt jó pofiznak a médiának. -
-
Nem azt írtad hogy nem szeretnéd a kártyát hozzáadni? (nem szeretném hozzáadni a Paypal fiókhoz a kártyát.) Azért gondoltam hogy egyenlegről fizetsz. Ha kártya van akkor teljesen mindegy hogy melyik egyenleg az aktuális főleg ha nincs rajtuk pénz.
Igen csinál ellenőrzést és kevés lehet a pénz azért írja ezt a szöveget: Your card was declined by the issuing bank Bár akkor is ezt írja ha nem lehet ilyen Netes fizetésre használni a kártyát. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest