Hirdetés
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Nekem 5-6 perc szokott lenni a várakozás, sajnos ez van, az 5 percen belül ember vegye fel előírást egyik szolgáltató sem képes folyamatosan biztosítani.
Csak a kézbesítő postára lenne célszerű menni, de ők már lehet hogy továbbították az OLK-ba és nem biztos hogy elérnek ott valakit.[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
6 fő hiányzik.
Telefon -
Digitalpimp
senior tag
válasz atee_13 #12685 üzenetére
Ma jött a mail, nyertem egy Xiaomi hátizsákot.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Egon
nagyúr
A központi postai számon (06-1-767-8282) a szokásos "minden ügyintézőnk foglalt" duma megy már lassan 10 perce. Érdemes lehet a helyi kispostát felhívni valahogy (bár nem nagyon találtam telefonszámot), esetleg személyesen elmenni a legközelebbi postára?
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Topikgazda
A postáéra, ez kézbesítési probléma. A Banggood részéről ez nem az ő gondjuk, eljuttatták egészen addig a címig, ami nekik meg volt adva, feléjük ennyi volt az elvárás.
Egyébként a legtöbb cég nem egészen biztosítja azokat a feltételeket, amelyek az ilyen kézbesítéshez elő vannak írva. Teljesen mindegy hogy mindeni mindenkit ismer, meg a jó kapcsolatod a portásokkal, a postai kézbesítésről van szó.
Több kört futottam már ilyen ügyekben, hcsak egy tanácsot adtam, nem akarlak meggyőzni semmiről.
Pl. ma be kellett mennem a postára a tegnapi küldeményekért, mert hiába van meghatalmazás, hiába van kiírva hogy kinek kell oda adni a küldeményt, a kézbesítő ne volt hajlandó tudomásul venni. Pedig itt az ő szabályaik szerint van minden elrendezve.A posta ügyfélszolgálat esetleg tudja közölni, a kézbesítő posta pedig meg tudja mondani hogy ki kérte, nem kerülte el a figyelmem, azért is javasoltam a kapcsolatfelvételt.
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Mint fentebb írtam, egy tabletet ugyanide rendeltem ugyanonnan, rendben megjött.
Ez egy kis cég, személyesen ismer mindenki mindenkit, és 24 órás portaszolgálat van (remek kapcsolatban vagyok a portásokkal). Sosem szokott gond lenni a csomagokkal, átveszi a portás.
Ezt egészen biztos hogy nem hozták ki. Azon kívül a jelek szerint elkerülte a figyelmed a "címzett kérésére másik címre irányítva" pont - ilyet egészen biztosan nem kértem, dunsztom sincs milyen másik címre gondol.Plusz pénzt meg nem fogok adni egy 10 dolláros tablettokért (gondolom nem párszáz forintért viszik ki újra), akkor marad a refund.
Melyik telefonos ügyfélszolgálatra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Topikgazda
A munkahelyre címzett küldemények esetén problémás a kézbesítés, nem biztos hogy lesz aki átveszi és ott a másnak kézbesítés nem egészen oldható meg.
Itt a szabályuk és a link ahol meg tudod nézni, hogy ki tartozik a felsoroltak közé:
6) A postai küldeményt a címzett vagy –jogszabály eltérő rendelkezésének hiányában –az egyéb jogosult átvevő részére kézbesíti a Posta. Egyéb jogosult átvevőnek a 6.4.2.PONT 4) BEKEZDÉSE és a 6.7. pont szerinti alkalmi átvevő, a 6.5. pontban meghatározott meghatalmazott, a 6.6. pontban meghatározott helyettes átvevő, valamint a 6.9. pontban meghatározott közvetett kézbesítő minősül.És ez teljesülni szokott, most is: Oct 24, 2019 07:35 Küldemény és az értesítő kézbesítése akadályozott, küldemény feladó részére visszaküldve
Hivd fel a telefonos ügyfélszolgálatukat, tudnak segíteni, mert még nem ment ki az országból.
Fizetés ellenében újból kézbesítik oda ahova megegyeztek.
Tanácsom az hogy ne munkahelyi címre kérd a külföldi küldeményeket, még futáros szállítás esetén is gond lehet..[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Üdv!
A következő a problémám. Rendeltem egy tablet tokot. A tok nem akar megjönni, a BG nyomkövetés oldalán meg fura dolgok vannak (lentről felfelé olvasandó):
Oct 24, 2019 21:01 Címzett kérésére másik címre irányítva
Oct 24, 2019 13:43 Kézbesítés sikertelen
Oct 24, 2019 07:35 Küldemény és az értesítő kézbesítése akadályozott, küldemény feladó részére visszaküldve
Oct 24, 2019 05:42 Kézbesítésre átadva
Oct 22, 2019 00:06 Bejövő küldemény belföldi továbbküldéseMondanom sem kell, hogy én nem kértem másik címre, engem senki sem keresett, nem kértem másik címre, a cím és a telefonszám jól lett kitöltve, és mivel munkahelyre kértem, olyan sem lehetett hogy a kézbesítés ideje alatt nem volt "otthon" senki. A tabletet ugyanúgy, ugyanide kértem, az rendben megjött. A szállítási idő rövidsége, és a csak minimális többletköltség miatt, ezt priority direct mail-al rendeltem.
Ilyenkor mi van? Várjak még, vagy reklamáljak?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Topikgazda
A keresés is adott volna választ a kérdéseidre.
Az itteni "topik lakók" közül is nyertünk többen.
Ha használod azt a "játékot" hogy minden nap a belépésért pontokat, kuponokat kapsz,akkor pénzedbe sem kerül, mert 5 ponttal is kifizetheted. Ma pl. 10 pont van amit adna, főképernyőn felül jobb oldalt az ugráló érme.
Egy adott terméknél csatlakozhatsz egy csoporthoz és arra a termékre te is indíthatsz csoportot, így 2 esélyed van.
Annyi az elvárás hogy amikor megosztod a linket itt, az "tiszta link" legyen. Amikor újat indítaz van egy Link ikon az a vágólapra másolja, de abból törölni kell beillesztés után a felesleges dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
solor
tag
Miband 4 snatch
-
cforgacs
tag
új böngészős linkek, a fentiekben már nem találtam helyett:
Xiaomi Youth Wireless
BlitzWolf® BW-BS10
Illetve van még hely a következőkben:
UMIDIGI A5
Xiaomi Mi band 4 -
Flashy
veterán
elég jól leírja a help egyébként. kiraknak X darab nyereményt, adnak pár napot csapat alakítására, ezalatt az userek kialakítanak a világon Y csapatot, X darab csapatot kisorsolnak, az a csapat "nyert", majd minden "nyertes" csapatból kisorsolnak 1-1 embert, azok nyerik a nyereményt, a többieknek visszamegy a pénz a BGPay egyenlegére, kivéve ha pontokkal fizetett mert az sehova. az esély kiszámolható, de változó a nyeremények száma és a kialakult csapatok száma. a másik változat (ritkább), hogy kihirdetik hogy X darab nyeremény lesz, és az első X darab betelt csapat után nem is lehet többet indítani, ilyenkor minden csapat nyer, pontosabban minden csapatból 1 ember.
egyfajta érdekes lottó abból a célból, hogy egyre több pénz kerüljön be a BGPay egyenlegekre, mert onnan már valószínűleg előbb-utóbb náluk fogod elkölteni.
nyertek már magyarok sokszor, bár több helyen olvastam, hogy a nyereménnyel húzzák az időt, vagy nincs raktáron vagy hasonló trükközés. de azt biztos nem csinálják meg hogy soha senkinek nem küldenek semmit. -
atee_13
őstag
Ezeknek a snatch-nek megtudjátok mondani mi is a pontos menete? Ha jól értem "bandába" verődsz és úgy nyerhetsz?
Közületek nyer már valaki ilyet? Mennyi az esély a sikerre?
-
_q
addikt
Hozzám is jöhettek
-
JokerMaffia
tag
Akinek még nem sikerült csatlakoznia, itt megteheti: Umidigi A5 Pro
-
Digitalpimp
senior tag
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Gexxx
tag
Van egy megkezdett telefonos snatch-em. A többi betelt.
[link][ Szerkesztve ]
Powered by Dell Precision 3530; Google Pixel 8
-
ptesza
senior tag
-
_q
addikt
-
beginnerguy
tag
Új böngészős linkek:
Umidigi A5 Pro
Xiaomi Mi Band4
Xiaomi füles
BlitzWolf tripod -
JokerMaffia
tag
UMIDIGI A5 PRO okostelefon 8 résztvevő kell még
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Umidigi A5 Pro app link
[link] -
zappafan
csendes tag
Új böngészős linkek:
Umidigi A5 Pro
Xiaomi Mi Band4
Xiaomi füles
BlitzWolf tripod
Köszönöm ha csatlakozol. -
JohnnyBoy
tag
Új böngészős snatch linkek:
UMIDIGI A5 Pro okostelefon
Xiaomi Mi band 4 aktivitásmérő
Xiaomi füles[ Szerkesztve ]
-
Druss
aktív tag
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
Nxn908xxx
őstag
-
pn4hvq
senior tag
Böngészős snatchek:
UMIDIGI A5 Pro Global Version 6.3 Inch FHD+ Waterdro Display Android 9.0 4150mAh Triple Rear Cameras 4GB 32GB Helio P23 4G Smartphone
Original Xiaomi Mi band 4 AMOLED Color Screen Wristband bluetooth 5.0 5ATM Long Standby Smart Watch International VersionXiaomi Youth Wireless bluetooth Earphone Noise Cancelling Waterproof Sports Headphone with MEMS Mic
BlitzWolf® BW-BS10 All In One Portable bluetooth Selfie Stick Hidden Phone Clamp with Retractable Tripod -
Topikgazda
-
atee_13
őstag
Sziasztok!
Ki lehet valahogy szűrni azokat a telefonokat amik ES raktárban vannak?
-
Topikgazda
válasz szabifotos #12656 üzenetére
Nézd meg érvényes-e még rá a garancia és azt érvényesítsd, nem refundozni kell rögtön.
Itt van a vonatkozó leírás -
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem BG-ról egy Global Xiaomi Mi Band 4-et. Sajnos úgy tűnik az akkuja gyengélkedik. Már többszöri feltöltés után is max 2 napig bírja, ami olvasva mások tapasztalatait, eléggé siralmas.
Elég kényelmetlen így használni, hogy másfél nap után már merülőfélben van.
Próbálkozzak refund-dal, vagy mit javasoltok? -
Topikgazda
válasz R3dsnak3 #12653 üzenetére
Kezdetektől van ez a biztosítás, ott van a jelölő négyzet mellett a leírás és egyértelműen írják a szállítási oldalukon hogy ez miként müxik.
Az hogy a felhasználó elolvassa vagy nem a szerződési feltételeket, ami elég sok is lehet és nem magyar nyelvű, az ugye úgy működik hogy jelölöd regisztrációkor a tudomásul vételt, de senki nem fogja ellenőrizni hogy elolvastad-e valójában. Ez alapján kaptál tájékoztatást, mert ők lehetővé tették hogy megismerd.
Azt is írtam már hogy egy több ezer km-re lévő üzlet nem tudja garantálni a kézhezvételt, mert nem ők szállítják ki, még ha futárral szállítanák annál sem garantálható, egy harmadik fél van a folyamatban, egyedül a személyes átvételnél van garancia arra hogy megkapod.
Arra adnak garanciát hogy ha nem kapod meg, akkor pénzed visszakapod Ez 60 nap a vásárlástól és ha EU-s raktár akkor meg 30 nap. Ezen időtartamokon belül pedig shipping insurance. -
Topikgazda
válasz R3dsnak3 #12650 üzenetére
Mivel visszakaptad a pénzed nincs ezzel semmi probléma.
A szerződési feltételek szerint nem jár teljes refund és ingyenes újbóli szállítás, ha ez nincs fizetve. (A shipping insurance-ről van szó, nem a hibásan kapott termék esetéről)
Ha PayPal-hoz fordulsz, akkor nem kerül vizsgálatra hogy ezt kifizetted vagy nem fizetted, tehát figyelmen kívül van hagyva a Banggood és közted létrejött vásárlási szerződés.
Ami véleményem szerint ellentmond összes ország szerződésekre vonatkozó jogi szabályozásával. A PayPal túllép a hatáskörén, eleve ők is írják hogy ő egy külső, harmadik fél, aki nem vállal garanciát az adott adás-vételi szerződésért, így be sem avatkozhatna a szerződésbe, ők is következetlenek.
Ha önként nem teljesíti az adott webshop a vállalt kötelezettségeit, akkor viszont a PP amit vállalt vásárlói védelmet, azt köteles megtartani.
Ha nem a PayPal dönt, hanem ők adják még is csak vissza a pénzt, akkor meg következetlenek, dönteniük kellene, hogy minek ez a kitétel a szerződési feltételekben, ha nem tartják be.
Az lényeg hogy neked legyen jó, az ő veszteségük számodra lényegtelen.[ Szerkesztve ]
-
JohnnyBoy
tag
Böngészős snatch:
Haylou GT1 -
Vertigo18
addikt
Böngészős snatch-eim! Töltsük fel gyorsan!
Xiaomi Redmi Airdots
Szappanadagoló
Xiaomi Redmi Note 8
Haylou GT1
HátizsákVásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
p.t.r
aktív tag
-
gixxergabi
senior tag
[link] Redmi Note 8 1fő hiányzik!
-
8
senior tag
Még van kiadó hely ezekben a snatch-ekben:
Xiaomi Redmi Note 8 Global Version 6.3 inch 48MP
Xiaomi Redmi Airdots TWS bluetooth 5.0 Earphone DSP
Haylou GT1 TWS Wireless Bluetooth 5.0 Earphone HiFi
Xiaowei Intelligent Liquid Soap Dispenser
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
_q
addikt
Xiaomi Redmi Note 8 - 3 hely van még
-
cforgacs
tag
Xiaomi Redmi Note 8 még 5 hely van
-
Aidan85
aktív tag
-
vasi89
addikt
Az világos hogy mi is a back order. Előrendeltem egy cuccot, 1 hónapig vártam majd 2 hete back order van, processing time meg 30 nap a temréknél nem igazán vránék tovább úgy, hogy van alternatívája még a bangoodnál is. Kértem is egy refundot, igazából az a kérdés, hogy ők meddig szoktak ezen ülni? illetve a státusznak nem kéne változnia? továbbra is back ordert ír, viszont a refundot elfogadta az oldal, legalábbis feljött egy felugró ablak, hogy oké de ennyi.
-
_q
addikt
Nem mondom hogy tuti nem hibáztam, de mivel lusta voltam bangood-ról kimásolni a linket újra, ezért az új ph-nak köszönhető újítást felhasználva, fogtam a Xiaomi Redmi Note 8 kiírást és csak azt másoltam ki, nem linket. Így a linket és a nevet is egyből kimásolta. Főleg ha nem nézem meg hol a linkem észre se veszem a törlést. Mindegy, én is jobban oda fogok erre figyelni, ahogy beszéltük és írtad többször is úgy fogok linkelni.
-
_q
addikt
Ne mond már hogy megint rosszul linkeltem. Másoltam a tegnapi hozzászólásomból 1 az 1-ben, ahogy most is teszem. Tuti jó volt a link, ahogy a tegnapi napon is.
Xiaomi Redmi Note 8 - 6 hely van még
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz szabi__memo #12628 üzenetére
Mivel hibás volt nem könyveli. Eleve kezdetektől így működik. Ami nem történt meg az miért könyvelendő? Ezen az elven a bankodnak is nem zárolni kellene, hanem könyvelni az elutasított dolgokat, a rendszer ugyan naplózza, de minek kötnék az ügyfél számlatörténetéhez, hiszen csak technikai információ. Ne a PayPal-t csesztesd, nézd meg a Revolut mit könyvelt le erről.
-
pn4hvq
senior tag
válasz szabi__memo #12628 üzenetére
A Revolut úgy működik, hogy a fizetendő összeget zárolja. Ha az eladó "lekéri", akkor el is lesz juttatva hozzá a pénz, ha nem kéri le az eladó (az ok lényegtelen), akkor 7 nap múlva feloldásra kerül.
-
Topikgazda
válasz szabi__memo #12626 üzenetére
Nem is került semmi információ hozzájuk róla amit a te fiókjaidba könyvelni kellene, a Revolut tiltotta le a tranzakciót, olyan mintha rossz kártyaszámot adtál volna meg, az elutasítva a kártyakibocsájtó részéről nem könyveli egyik bolti rendszer sem, hiszen az hiba, legfeljebb kiírja a képernyőre.
-
Topikgazda
válasz szabi__memo #12624 üzenetére
Ja, az más. Ha rákérdezel a Revolut topikban, lehet hogy meg fogsz lepődni, mert más is járt már így. "Nem minden arany ami fénylik" Nem BG, nem PayPal, hanem Revolut gond.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz szabi__memo #12622 üzenetére
A bankodnál is minden rendben? Nem épp egy nem publikált hibájuk van a rendszer működésében?
-
Topikgazda
válasz szabi__memo #12619 üzenetére
Nem meredek, nem vettél semmit ezért: azt írták hogy elutasította a rendszerük a fizetést valami kockázat miatt.
A pénz elegendő volt?
Ha kártyával fizetsz a technológia az hogy a fedezet érdekében az adott összegt ideiglenesen zárolják, hogy ne költekezz tovább mint amennyi pénzed van, (kivéve a hitelkártya) ha nem teljesül a vásárlás akkor bank ezt felszabadítja, banktól függően 1-33 nap is lehet.[ Szerkesztve ]
-
ptesza
senior tag
[Xiaowei Intelligent Liquid Soap Dispenser] 3 fő hiányzik
[Xiaomi 10L Backpack] 4 fő hiányzik
[Xiaomi Redmi Airdots TWS ] 4 fő hiányzik -
szabi__memo
nagyúr
Közben megkérdeztem a supporttól hogy mi van, rohadt gyorsan reagáltak. Kérték adjam meg a rendelésszámot, de ugye az sehol nem látom.. Email alapján kikeresték azt írták hogy elutasította a rendszerük a fizetést valami kockázat miatt.. Nem is értem. Paypal, ahogy 10+ éve mindig.
Jó kérdés most mi lesz, szerintük rendeljem meg újra. Na de a pénz meg már be van terhelve.
Paypalon sem szerepel ami azért meredek Se BG se Paypal mail nem jött, egyik helyen sem látszik semmi, mintha nem is rendeltem volna[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz szabi__memo #12616 üzenetére
Nyugi, menni fog az e-mail, bár nekem eddig 5 mp-en belül megjött. Oldal frissítés?
A PayPal-on is nézd már meg, ha ott sincs akkor nem vettél semmit. A pénzed még a bankodban, csak zárolták az összeget hogy majd tudják utalni ha kéri a kereskedő bankja.[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Egy helyet sem találtam Airdots fülesre, így csináltam egyet.
-
Topikgazda
válasz szabi__memo #12609 üzenetére
Nem lehet megjósolni hogy mennyi idő, hiába ér ide 7 nap alatt ha a Nemzetközi Kicserélő Központban nem nyúlnak hozzá csak 6 nap múlva. Az EU Priority akkor 18 nap lesz a 10-12 nap helyett.
Én még mindig az EU Priority ajánlom, amaz mindig hosszabb idő volt nekem eddig. -
JokerMaffia
tag
Sziasztok! Talán kell még valakinek : Xiaowei szappanadagoló
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Látom nem megy, akkor újból:
Maradjunk annyiban hogy van egy szabály, ÁSZF III.Moderáció 10. Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban: ......
17. Az Üzemeltető engedélye nélküli marketing vagy gazdasági tevékenység (tagok, vásárlók gyűjtése, szervezése, regisztrációra invitálása, ajánlattétel, felhívás, játék, kuponosztás, reflinkek elhelyezése, stb.)
Ha linkre kattintasz látod miről van szó.Nem igazán van időm minden link ellenőrzésre, de így nem jók a linkek:
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-916003.html?channel=bg_affiliate&utm_source=bg_affiliate&utm_medium=aff&utm_campaign=22331227_1874_prdshare_copy_sn_share&utm_content=6b232338637912016021_3547
Így kell megadni: https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-916003.html
Pl: Xiaomi Mi A3 böngészős snatch
Törölni fogom a hozzászólást ha nem így lesz a link megadva.
Köszönöm a megértéseteket.[ Szerkesztve ]
-
Mono25
csendes tag
Sziasztok, már rendeltem többször Banggood-ról. Eddig mindent megkaptam. A legutóbbi október 7-én volt HK direct, egy Xiaomi A3. A mai napon meg is kaptam, reggel hozta a GLS futár és 18-án látszott először a nyomkövetésben Belgiumban. Ja és EU priority line volt.
[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos cigaretta 🔞
- CPU léghűtés kibeszélő
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok