- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem sikerült követnem az elmúlt pár nap eseményeit. A múltkor volt valami kavarodás a bangood-al és nem kaptam vissza a snatch alkalmával kifizetett pénzt. Nem jelentős talán 0.05 dollár, inkább azért kérdezem, hogy tudjam mi volt és ez a pénz elveszett?
-
Xiaomi Redmi 8A - 3 hely van még
Óra - 5 hely van még
-
-
Android car - 4 hely maradt
-
Telefon - 1 fő hiányzik
Fülhallgató - 1 fő hiányzik
Óra - 3 fő hiányzik -
Xiaomi Redmi Note 8 - 3 hely van még
-
Nem mondom hogy tuti nem hibáztam, de mivel lusta voltam bangood-ról kimásolni a linket újra, ezért az új ph-nak köszönhető újítást felhasználva, fogtam a Xiaomi Redmi Note 8 kiírást és csak azt másoltam ki, nem linket. Így a linket és a nevet is egyből kimásolta. Főleg ha nem nézem meg hol a linkem észre se veszem a törlést. Mindegy, én is jobban oda fogok erre figyelni, ahogy beszéltük és írtad többször is úgy fogok linkelni.
-
Ne mond már hogy megint rosszul linkeltem. Másoltam a tegnapi hozzászólásomból 1 az 1-ben, ahogy most is teszem. Tuti jó volt a link, ahogy a tegnapi napon is.
Xiaomi Redmi Note 8 - 6 hely van még
-
-
-
-
App-ból hogy kell verziót választani teclastnál?
-
-
-
Böngészős snatch
-
Ha beteltek az előző snatch-ek akkor böngészős linkek:
Xiaomi Redmi 7A
BlitzWolf® BW-FYE6 TWS
Billentyűzet
Xiaomi 2C 20000mAh Quick Charge 3.0Innen pedig 1 hely még üres a billentyűzetre: [link]
-
Böngészős, ha betelnek az előzőek.
-
Csak nekem írja "server is busy", ha az EU modellt választom a telefonnál?
-
-
Böngészős link. Ha betelt ide is jöhettek:
[Kailh BOX Switch]Obins Anne Pro 2 60% NKRO bluetooth 4.0 Type-C
Blitzwolf® BW-FYE5 Mini True Wireless Earbuds Stereo Earphone
-
-
Ha kitörlöd az elejéről a "m." mint mobil verzió, akkor nem működik? App link is megnyílik böngészőből. Én eddig nem futottam hasonlóba amit írsz.
Kipróbáltam és ha törlöm az 'm.' részt bejön a PC-s böngésző nézet és működik. App link meg alapból jó szokott lenni, egyedül ha mobilos böngésző link van kimásolva, ahogy az említett esetben is, akkor jelentkezhet amit írsz.
-
Miért hozzátok létre már a 3-4. note 7 red linket
Ahelyett, hogy előzőeket töltenénk fel. Én csak azért hoztam létre, mert nem piros és kék amiből egy csomót létrehoztatok, hanem fekete.
-
-
Rossz linket másoltam be, hol tudom megnézni a létrehozott snatch-em?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest