Hirdetés
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz AlyrArkhon #2095 üzenetére
Október 5.-ei rendelést is várok még.
Igaz, újraküldték, de TN szerint nov. 24 óta "célországba elküldve".
Amit újraküldtek, eddig egyik se jött meg duplán, de hátha neked#?*@&!
-
tibibi
őstag
-
Nigér
őstag
válasz Juditta_56 #2096 üzenetére
Szia!
Köszönöm az infot!
(postás hozta ki vagy postára kellett menni érte ugye?)[ Szerkesztve ]
-
AlyrArkhon
senior tag
Csak idegnyugtatónak: szeptember végi rendelésem, ami október elejétől nem mozdult a csomikövetés szerint, ma befutott Más kérdés hogy közben ujra is küldték, filléres dolog, szóval ha megjön az is, majd kifizetem nekik.
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
Nigér
őstag
válasz zeon.hu #2091 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Igazából innen ez az első rendelésem úgyhogy semmilyen tapasztalatom nincs még velük.
Meg ahogy mondod az ünnepi időszak, mindegy majd megjön.szerk: Elnézést, még egy kérdés, erre a típusú postázásra fogok majd kapni TN-t, vagy azt külön kellett volna kérnem a rendelés elküldésekor?
(mert akkor azt el/benéztem)[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
Sziasztok!
Rendeltem ma BG-ról két apróságot, a szállítást 'Priority Direct Mail'-el kértem némi plusz pénzért.
Erre 7-12 munkanapot ír, van rá esély hogy még idén megkapjam?És most elkezdem olvasni a topikot az elejétől...
-
zeon.hu
nagyúr
-
Predator2
addikt
válasz PainKiller13 #2085 üzenetére
Nem az a gondom, hogy nem érkezett meg hanem az, hogy 2 hét elteltével sincs semmilyen csomag mozgás. "Full üres" a TN.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Ciccuka
veterán
Nektek is folyton csak 200/25OFF kupont ad az Xmas2016 játék?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Predator2
addikt
Helló
Tisztában vagyok, hogy az ünnepek miatt tumultus van, de mégis volna egy kérdésem.
Rendeltem egy Xiaomi Power Bank-ot. Vásároltam hozzá, TN-t is.
Dec.01-én postára adták, de azóta semmi nyoma a nyomon követés semmit nem jelez.Ez normális, vagy valami gáz van?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
gery14
senior tag
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Sanki
addikt
válasz #32577792 #2072 üzenetére
Mind a két posta nyomkövető oldalon ellenőrizted? Mert most van egy új is és azon frissül a státusz.
Ugyanígy jártam én is előző héten 7 csomaggal. Nem jött SMS meg semmi, a honlap is azt mutatta, hogy úton van, közben már rég ott volt..
Szerk.: ez az új.
https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
1: dormeo elcseszett egy szállítást, kétszer küldte ki. Elvileg jönne az MPL hogy az egyiket visszavigye. Kb. 2 hete
2: emag, BF rendelés, pénteken jött sms, hogy szállítják...
persze nem
2016.12.03
23:46 Országos Logisztikai Központ
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item accepted
2016.12.09
05:31 Kecskeméti Logisztikai Üzem
Küldemény információ:
A küldemény kézbesítés alatt -
zeon.hu
nagyúr
-
-
zeon.hu
nagyúr
Már mindenhol azt írják, hogy itthon a postán teljes a káosz, hatalmas csúszásban vannak.
Persze hivatalos infó nincs kiadva.
Aki csomagot vár, legyen türelemmel.Szerk.
Van olyan hazai online bolt, ami ezt adta ki:
"Az MPL PostaFutár és PostánMaradó szállítás bizonytalan ideig NEM választható, mert sajnos a napokban a Posta központi csomagelosztójának működése összeomlott, a drasztikusan megnőtt küldeményszám és az ezzel társuló munkaerőhiány miatt.
Az ügyfélszolgálatuk elérhetetlen és az e-mail üzeneteinkre sem reagálnak....ezért cégünk nem tudja vállalni az MPL szállítással kapcsolatos problémák ügyintézését sem. "[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
xy2003
tag
csak,hogy legyen jó példa is
banggos
okt 14rendelés nov 7én érkezett.
nov 15ikei nov 30.gear
nov 6.ai nov 29 cseh posta
nov 22 - elvileg tegnap ért az országba.ali
nov 13 - dec 7
nov 13 - dec 5 Célországba elküldve (sokáig gondolkodtak mi legyen vele )
nov 13 - nov 16 Elhagyta a postázót (valahol biztos jól el van )[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Juditta_56 #2062 üzenetére
pfffff
ez gáz -
törölt tag
Sziasztok
Nálatok mennyi szállítási idővel dolgozik most a BG?
Okt. 30-án indult a csomagom, azóta sehol semmi...
Mailre azt válaszoltak, várjak még 7-8 napot..
LOL, 25 munkanap már lejárt. -
őstag
Hogyan kell lemondani egy megrendelést?
Sikerült egy terméket kétszer megrendelnem. Az egyiket (későbbit) sikeresen ki is fizettem, a korábbira viszont nincs szükségem.
A rendelési státusznál nem látok semmiféle "Cancel'-t csak fizetési határidő visszaszámolást. -
Zoty4
őstag
na szétbontották a rendelésemet és egy részét cancelezték (akcios töltőnek)
-
Predator2
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Megnyugodtam, azt hittem, hogy valami baj van a rendelés körül.
Akkor csak várnom kell.>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
206 cc
senior tag
válasz Predator2 #2051 üzenetére
Nekem legalább is mindig ezt írta előrendelésnél! Olyasmit jelentene hogy nincs raktáron , és gondolom ha közben meggondolod magad minden további gond nélkül lemondhatod a rendelést . Szóval előrendelésnél elfogadott a backorder feltüntetett státusz!
Nem is rossz óra,de nem néztem ugyan részletesen a háttérvilágítás funkció automata vagy csak,ha kézzel nyomkodod akkor világít?!...ilyen szenzoros megoldásra gondolok az automata esetében!
[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Predator2
addikt
Helló
Rendeltem egy ilyen Preorder-es órát, [link]
Jelenleg ilyen státuszban van a rendelésem: [link]
A Back Order idegesít a rendelésben, Paypal levonta a lóvét.
Valami nem jó, és vissza utalják a pénzem, vagy ezt mindig így jelzi, preorder-nél?THX
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Sracok! Szerintetek egy nagyon gagyi all-in-one lenne vagy hasznalhato? (esetleg valamelyikunk ismeri, vett mar belole?).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
zeon.hu
nagyúr
A sapkás játékra?
Napi két lehetőséged van, FB megosztással további három.
Minden kísérlet 10 coin.#?*@&!
-
zsolti72837
addikt
Ha van 100 coinom akkor azt majd a következő napokon tudom csak felhasználni ugye?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Zoty4
őstag
Ha van egy termek ami 9 dollar akciosan, de nekem 4 kene belole, akkor csinalhatom ugy hogy megvesze 2 dbot majd ujra 2dbot? Gondolom akkor kulon kuldik ugye?
-
Zoty4
őstag
Nekem mindket rendelesem meg ready processben van
-
kcsa
veterán
válasz 2thletme2day #2037 üzenetére
Back order = nincs készleten, ők is utánrendelték. Elvileg.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz 2thletme2day #2037 üzenetére
Back order: lemondod a vásárlást, pénzt visszautalják.
Ready to process: feldolgozásra vár, jelen esetben nincs raktáron még, de eleve így szerepelt (várhatóan dec. 15).#?*@&!
-
2thletme2day
őstag
Láttam többeknél, hogy back order státuszban van a 2$-os töltő viszont nálam még mindig ready to process. Mit jelent a back order státusz tulajdonképpen? És nálam miért van még mindig ready to process státuszban?
-
veterán
Én nem írtam nekik, egyet rendeltem, az order status alapján 15-én érkezik be hozzájuk, akkor tudják postázni. Nem is látom értelmét, hogy írjak, max akkor, ha mégsem látom azt a rendelésnél 16-án, hogy feladták.
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
gorje
senior tag
Szia!
Szerinted szükséges írni nekik ez ügyben (ha igen mit javasoltok)? Jó lenne kapnék azért 1db-ot.
Csak 1 levelet kaptam.(Thank you very much for your custom with Banggood.com. Please accept our apology for we have cancelled your order(#). We are so sorry for the inconvenience it has caused you and hope for your kind understanding.
If you have any question, please feel free to contact our customer service cservice@banggood.com.
és így néz ki most a rendelésem (becsukva Primary Package és statusnál check)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz fateless #2031 üzenetére
Bizony, mint ahogy pl itthon az esetek 99.99%-ban ezt teszik.
És persze jogosan, hiszen bug vagy emberi mulasztás az oka.
Korrekt hozzáállás a BG részéről és ezzel tesz meg mindent, hogy megtartsa az ügyfeleket.(#2032) Zoty4 : Bárki írhat nekik, akár csak érdeklődik, akár azért, mert nem érkezett vissza a pénze a szokásos 2-5 munkanap alatt.
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
dugynok
senior tag
válasz zeon.hu #2009 üzenetére
Én is csak ezért csináltam egy kamu reget facebookra, hogy napi megosztásokért pontot kapjak. Kamu email cím, kamu face adatok. Ismerősöm sincs, telepíteni sem kell semmit. Banggoodon keresztül bejelentkezel megosztáskor, onnantól megjegyzi. Ennyi, sztem megéri havi fix 600 pontért.
-
zeon.hu
nagyúr
-
zsolti72837
addikt
Karácsonyi játéknál van Your Coins 20. Mit tudok vele kezdeni?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
cris78
őstag
BW töltő fejlemény:
For your order xxxxxx, have you received the email from our system, we can only send one to you, and the other two give you a refund, is that OK?
Én azt hiszem így is korrektül álltak a dolgokhoz.
Hozzátartozik, hogy nem egyből fizettem amikor akartam fizetni nem engedte, írtam nekik, közben próbáltam app-ból és ott engedte. Kíváncsi vagyok akik nem leveleztek velük, azok megkapják e.[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
zsolti72837
addikt
válasz 2thletme2day #2022 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
2thletme2day
őstag
válasz zsolti72837 #2020 üzenetére
Alapból naponta adhatsz a wish listedhez 1 terméket. Ha facebookon megosztod a megosztanivalót akkor hozzáadhatsz mégegyet a wish listedhez így naponta 2 tárgyat adhatsz hozzá.
A télapósapkás játéknál alapból 2 lehetőséged van a játékra. Ha itt is megosztod a megosztanivalót kapsz plusz 3 lehetőséget a játékra, így naponta 5-ször játszhatsz a sapkás játékkal.
[ Szerkesztve ]
-
-
zsolti72837
addikt
válasz 2thletme2day #2017 üzenetére
Wish list az +1 lehetőség?
2 sima+1 wish list?
-
2thletme2day
őstag
válasz zsolti72837 #2010 üzenetére
Én megosztom és azonnal törlöm is az idővonalamról. Ugyanúgy jár érte a plusz 3 esély meg plusz egy lehetőség a wish list-hez adásra.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz zsolti72837 #2015 üzenetére
Minimum annyiért kell vásárolnod, hogy felhasználhasd a kupont.
#?*@&!
-
zsolti72837
addikt
válasz zeon.hu #2012 üzenetére
Sikerült köszönöm.
cris78: Jogos.
Kuponoknál van olyan, hogy Minimum Spend 0, másik kuponnál 100 az mit akar pontosan?
zeon.hu: Bocsi, de akkor milyen értékbe?
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz maj-viktor #2013 üzenetére
Igen, tudok róla, de nekem 100-al több pontom lett.
A wish list-ért napi 20 coin jár, de azokat már elhasználtam.
Eredetileg 3 pontom maradt még a múltkori játékból.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Ahol írja a pontjaidat, alatta a leírás (ki kell nyitni).
Beteszel egy terméket a kívánságlistádba, majd a termék ID számát beírod az alsó mezőbe és klikk az "I want it!"-ra.
Napi egyszer kapható ezért pont.
Játszani-ha jól olvasom-napi 5x lehet, de ehhez fb megosztás is kell, anélkül 2x.Megjegyzés:
Bug lehet a rendszerben, mert lett 103 pontom, eddig 3 volt[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
cris78
őstag
Oszd meg, hogy csak te látod.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
zsolti72837
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
válasz 2thletme2day #2008 üzenetére
Nekem csak 2 jár, mert nem tudok fb-on megosztani, mivel messzire kerülöm
Napi 20 coin szerezhető most is.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
-
ZsoltG60
aktív tag
Karácsonyi játék.. és felhasználható a szülinapos játékból megmaradt coint.
Lumia 950XL
-
zsolti72837
addikt
válasz zsolti72837 #1988 üzenetére
Erre a célra alkalmas lehet?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Black&White #2001 üzenetére
Topikban keresve nincs túl sok találat.
De ha írsz a supportnak, adnak részletes tájékoztatást.#?*@&!
-
Black&White
addikt
Esetleg a tariff insurance opcióval nincs valakinek tapasztalata?
Egy viszonylag drágább termékre ajánlotta fel, de azért előzetesen érdekelne mi a tapasztalat ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos cigaretta 🔞
- CPU léghűtés kibeszélő
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok