- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9000
senior tag
válasz
RevoneX #12211 üzenetére
Gimball témakörben a Zhiyun jó márka, viszont az általad kiszemelt darab elsődlegesen mobiltelefonhoz való.
Nekem az SJ6-os sportkamerához az SJ gimball 1-es van, a mobiltelefon(ok)hoz pedig a Xiaomi Mija gimball-t vettem. Ez gyakrabban van használatban. Mindkettő jó cucc! -
BB9000
senior tag
válasz
RevoneX #12235 üzenetére
Az SJ saját gimball-ját használd: https://sjcam.com/product/gimbal2/
-
szemmelver
aktív tag
válasz
RevoneX #11447 üzenetére
Szia!
ezt kitoltod, bescanneled és visszakuldod nekik az ott leirt email cimre. itt a segitseg a kitolteshez. Vagy pedig regisztralsz a posta oldalara és online csinalod itt
Nekem is ertekhatar alatt volt es tegnap nekem is bekertek. Ne parazz. Elkuldod hogy valoban ertekhatar alatt van, es megkapod majd valamikor a csomagod -
válasz
RevoneX #11447 üzenetére
Összefoglaló, 7. Vámügyintézésről néhány gondolat
Kérték is az adatokat vagy azt látod nyomkövetőben hogy hold customs?
Ha a holland postás számod van és a hollandok rárakták az EU-n kívülről jött sárga címkét akkor az nem egészen EU priority lett és ezért vámolás, ha visszalapozol látsz egy mostanában érrkezett EU priority-s csomagolást, az valóban áfamentes.
Egyébként függetlenül az EU-ban történő feladástól kérhetnek be adatokat a vámosok, ha valami nem tiszta a küldeménnyel. Azokat is az NKK-ba viszik hogy a kutya átszimatolja. -
válasz
RevoneX #11356 üzenetére
Semmit, vársz amíg ki nem jön vagy küldenek egy vámoláshoz bekérőt, ugyanis ha Hollandiában rátették a sárga cédulát akkor az lesz.
Ha adtál volna nyomkövetési számot akkor rákerestem volna máshol, mert ahol nézted ott nem mindent látsz. Itt is ugyanezeket olvasod?
De nekem volt ami 8 napig ott dekkolt és azután jött tovább, így a 13.-a is jó még.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest