- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
Thunderzolee #48911 üzenetére
Kedves Kolléga,
Bontsd szét, mire gondolsz...(ellenérzéseidet félretéve)
Köszönöm!
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben.
-
válasz
Thunderzolee #47558 üzenetére
Szia!
Amíg a Technotrade intézte a garanciális dolgokat, addig nem volt gond, csak jelezni kellett a processzorcserét, nehogy a gyárit tegyék vissza.
De közben a Toshiba sz@rrágóra vette a figurát és központosíttatta a szervizhálózatát; ergo minden leadott gép egy központi szervizbe kerül, ahol belekötnek az élő fába is és hetekig tart még egy ványadt zsanér megrendelése is
Tehát kelleni fog az eredeti proci bele, mert biztosan bele fognak kötni(van az A500-asodba világítós magyar billentyűzetem
)
-
keszo
őstag
válasz
Thunderzolee #44917 üzenetére
Szia
xp-nél lehetséges a képernyőt aktívvá tenni?
vagy csak vista, win7 alatt lehetséges? -
suspect
aktív tag
válasz
Thunderzolee #44689 üzenetére
Akkor még annyit hadd kérdezzek, ez is jó bele akkor, nem? Mert ez azért 2400mHz-es.
-
suspect
aktív tag
válasz
Thunderzolee #44679 üzenetére
Ez jó lenne bele?
vagy ez -
soundsthu
csendes tag
válasz
Thunderzolee #44674 üzenetére
Szia,
köszi a linket!
Pont valami ilyesmire gondoltam. Remélem jutok valamire.Üdv!
-
suspect
aktív tag
válasz
Thunderzolee #44675 üzenetére
rendben meglesem és köszi a segítséget.
Szerintem egy TK-57-est teszek bele -
helloadi
csendes tag
válasz
Thunderzolee #44444 üzenetére
köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, de veszek egy új laptopot amin rendesen megy
-
Nixon18
senior tag
válasz
Thunderzolee #44461 üzenetére
Egy 7200-as Hitachi HDD van benne. Általános célokra megfelelne az 1.9-es AMD is, de Később az archicadhoz nem ártana egy erősebb proci. Megnézem mi a kínálat, de nem tudom mennyiért tudnám eladni ezt a féléveset...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Thunderzolee #44456 üzenetére
Valszeg ez kavarhatott meg, hogy el van tolva 2-vel, sorry
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Thunderzolee #44442 üzenetére
itt nézd meg a teszfekben elért pontszámokat.
-
Nixon18
senior tag
válasz
Thunderzolee #44449 üzenetére
Utánajártam... 1 hónapig rágódtam rajta, hogy ezzel legyen vagy egy i5-tel. És meggyőztek, hogy nem éri meg +30e-ért, mert nem fogom kihasználni.
-
petata
őstag
válasz
Thunderzolee #44448 üzenetére
Igen, de a ebből a típusból van több cellás, vagy az már egy másik?
-
Nixon18
senior tag
válasz
Thunderzolee #44440 üzenetére
Hát ez szomorú. Esetleg nem tudod, hol lehet külön procikat beszerezni? Mert eddig csak olyan oldalakat találtam, ahol géppel együtt adják... amire ugye most nincs szükség. Egyébként vagy az A6-3400m lenne vagy az A6-3410MX...
-
petata
őstag
válasz
Thunderzolee #44441 üzenetére
Köszi, ezeket én is megtaláltam.
(#44443) kaligula: neked is köszi...
-
beloadjoker
őstag
válasz
Thunderzolee #44310 üzenetére
Szia !
Köszi de pl procicsere nem lesz benne. Nem az enyém a gép hanem a matektanáromé, a ram bővítésre is alig tudtam rábeszélni :-)
És akkor te win7-et javasolsz ? Így hogy nem lesz benne procicsere így is ? -
Jodanovich
senior tag
válasz
Thunderzolee #44282 üzenetére
Köszönöm!
-
XuChi
addikt
válasz
Thunderzolee #44150 üzenetére
Sajnos erre nem reagál játék közben semmit
-
vilmaboy
őstag
válasz
Thunderzolee #44150 üzenetére
értettem... megyek kávézni.. benéztem
bocsi...
-
Muerte
addikt
válasz
Thunderzolee #44083 üzenetére
Nekem 3 éve egy acer 6935-ben xvid film nézése közben sült meg a 9600mGT
-
vilmaboy
őstag
válasz
Thunderzolee #44083 üzenetére
azaz... 8600as...
-
DanielK
addikt
válasz
Thunderzolee #44022 üzenetére
Köszönöm szépen!
Megfontoljuk! -
felhasználó2
tag
válasz
Thunderzolee #44027 üzenetére
Számlaképesen lesz megvéve, újonnan , üzletből. Majd elmegyek vele ha tehetem (előtte szétszedem és megmondom milyen van benne), ha meg nem ott meg tudják mondani.
Köszönöm a segítséget.Azt hiszem fujitsu-siemensbe kellett asztali.
-
felhasználó2
tag
válasz
Thunderzolee #44016 üzenetére
még egy olyan kérdésem lenne, hogy a ram slotja az asztali , vagy notebook-os? több notival volt már dolgom, amibe asztali memóriamodul passzolt.
azt írja a bios, hogy dimm slot empty, míg a notebook ramok sodimm-ként szoktak feltüntetve lenni.én úgy tudom a dimm az asztaliba szokásos, hosszabb modul, míg a sodimm a kisebb méretű, klasszikus notebook ram.
-
Muerte
addikt
válasz
Thunderzolee #43891 üzenetére
Első lépés természetesen a bios unlock.i7-nél még FSB-t is lehet,de szorzót,TDP-t minden további nélkül.(pl. EVGA E-LEET szorzót,setFSB TDP-t).VGA-t meg vbios flash után általában,de van olyan amihez flash-elni sem kell.Core2Duo-knál viszont nem tudom mi a helyzet valóban.
-
Gery15
addikt
válasz
Thunderzolee #43835 üzenetére
Köszönöm, azt én is megtaláltam, hogy a Kingstone SSD 9.5mm vastag. Egyébként az enyémbe Seagate hdd van, de megmérem majd, hogy milyen vastag, gondolom ez is 9,5mm. Hogy érted azt, hogyha msata-s ssd-t vennék akkor maradna tárhelyem is?
Dell XPS: Köszi neked is.
-
Csöves
őstag
válasz
Thunderzolee #43865 üzenetére
Köszönöm szépen.
Próba nélkül nem veszem meg.
Megírom, ha van valami fejlemény. -
belakiraly
tag
válasz
Thunderzolee #43825 üzenetére
Nem igazan ertem mi tortenik, mikor elinditom a throttle stopot. A jelenseg roviden annyi, ahogy ahogy mukodesbe lep az nvidia kartya, a processzor nem hajlando 1200 fole menni. A melegedes nem all utjaba, CPU/VGA is 70 fok alatt vannak. Ha a beepitett HD3000-et hasznalom, akkor vigan porog 2,4-en a proci, persze joval melegebb is.
Es akkr rjon a throttle stop, aminek nem teljesen ertem a mukodeset. Lehet rajta allitani CPU es Chipset clock modulationt, ez ertelemszeruen 100%, es van alattuk egy szorzoallito opcio.
Ez igazabol egy hatar, hogy meddig skalazodjon a proci(legalabbis igy vettem eszre), viszont a vicces, hogy ahogy bekapcsolom, egybol 2Ghz fole emelkedik a proci orajele. Nem lesz annyi a szorzo, amennyit beallitottam, csak legfeljebb annyi. Viszont sokkal kevesebb sem.
Mondjuk ha 24-re teszem, akkro 20 es 24 kozott ugral, ha 29-re, akkor meg megmagasabban van a minimalis szorzo. Furcsa, de mukodik. Igy viszont neha belefutok egy-egy valos throttlingba, de hutopaddal tudok jatszani 2,5 Ghz-nel nagyobb orajelen is. -
kmarci25
veterán
válasz
Thunderzolee #43834 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
-
válasz
Thunderzolee #43835 üzenetére
Ha a Lenovo G750-esedben ez van: WD5000BPVT, akkor az is 9.5mm vastag.
Simán át tudod cserélni őket.De ha mSata SSD-t vennél, akkor tárhelyed is maradna.
-
Zoll21
tag
válasz
Thunderzolee #43686 üzenetére
igen ezek a paraméterek
nem tudom mi lehet
leírom mégegyszer
szóval vettem egy hp omnibook xe4500 laptopot
mobile intel pentium 4-m 1,7ghz proci+640mb ram (512mb ddr ram +128mb ddr ram)+60gb vinyó 100/98 kondícióval+32mb videókari
a probléma:
gépet bekapcsolm akkor win alatt csak 12x100-on megy a proci, pedig 17x100 kéne mennie, de ha akku merülés miatt leteszi magát készenlétre, majd újra életre keltem és bejelentkezik xp-be akkor meg 1700-on megy, addig akármit csinálok csak 1200mhz-en megy
bios újrarakás megvolt újratelepítés után xin-ből(mert máshonnan nem lehet) de az sem segített
energiatakarékosság beállítva mindig bekapcsolva fülre/a spedstep miatt
na akkor most kérdem én mi lehet? -
Varoz
addikt
válasz
Thunderzolee #43681 üzenetére
Ajj, de kár.
Pedig nem szeretném lecserélni a gépet, de jó lenne ha gyorsabb lenne.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Thunderzolee #43629 üzenetére
Thx
Nem fogom ennyire túl variálni,szerintem fogom és bele rakom az erősebb procit,semeddig se tart.Akkor kiderül megy e vagy nem.Úgy is szét kell szednem lapost takarítani meg pasztázni,mert ez se volt már vagy 5 éve.Azért köszi
Vagy majd hétvégén neki látok és át olvasgatom,csak az a baj,hogy az erősebbik proci egy rossz laptopba van amit nem tudok meg nézni programmal,hogy milyen is.
-
Kalmika27
csendes tag
válasz
Thunderzolee #43455 üzenetére
nem latok masikat benne
-
Kyle.Katarn
csendes tag
válasz
Thunderzolee #43402 üzenetére
Hát én úgy tudtam Aida-ból lett Everest mint Windows Commanderből Total Commander, de ezekszerint lehet h tévedek.. és ez megin offtopic...
-
Gubu0101
veterán
válasz
Thunderzolee #43402 üzenetére
Jó kérdés,én személy szerint Everestet használok.De akkor már ha itt tartunk ott a Sisoft Sandra is
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Thunderzolee #43329 üzenetére
A színprofilos cuccot arra értettem, hogy a kijelő kalibrálásához 2 dolog kell alapesetben: RGB állítás és icc színprofil betöltése, ami az RGB állítást még pontosabbá teszi.
Tehát az icc profil önmagában nem sok minden, mert lehet, hogy színhelyessé teszi a kijelzőt, de valamelyik irányba kék, zöld vagy pirosba fog hajazni a képernyő.
Egyébként először kipróbálnék egy színpofilt, ha esetleg lenne hozzá. Tudsz linkelni esetleg?
Egyébként 3. generációs CORE I5-3320M van benne.
Dell XPS:
BIOS-t honnan tudok leszedni hozzá?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Thunderzolee #43329 üzenetére
Hát ezaz, mik ezek?
Energiagazdálkodásban kéne állítani valamit?
-
fracture333
aktív tag
válasz
Thunderzolee #43302 üzenetére
az integrált kari az amit írtál, viszont a proci szerintem p9600-as 1,87 GHz-s ha jól emlékszem. a devek azt mondták hogy nem lesz sokkal nagyobb gépigénye az egynél hiszen nagyjából az elsőnek a grafikai motorját fogja használni csak kicsit boostolva. TL1-es vidiket én is láttam, viszont a 2-ben lesz már multiplayer, és nem tudom mennyire fog futni ha egyszerre 6-an vagyunk a képernyőn és mindenki különböző varázslatokat nyomat. mindenesetre forumon is atz írják (amit linkeltél) hogy el kell hogy fusson, szal bizakodó vagyok
kösz a helpet
-
köszörü
tag
válasz
Thunderzolee #37857 üzenetére
helló a nem minden gyárto ragaszt matricát a gépeire
de attol még eredeti win 7 van a gépen
ha a gyárto ugy árulja
a kérdezönek is megvan a papirja csak matrica nincs"(nincs matrica rajta, van vmi user licens notice hozzá, meg egy rahedli papir)"
van nálam két t-mobilos hp 630 semilyen matrica nincs a gépeken
de mégis eredeti win 7 home prémium van mindkettön
mely telepithetö a helyreálito particiorol az eredeti kulcsal együt
és automatikusan regisztrálodik ha fellépek a hp honlapjára
egyre töb gyárto használja ezt a megoldást.mert kötve van egy adott gép gyátrási számához
vagy (szerviz tag) jához -
matyi19
őstag
válasz
Thunderzolee #37839 üzenetére
A "drasztikus" alatt, nem azt értettem, hogy nem tudom szétszedni
...csak, hogy emiatt nem szeretném.
Igen, jól tudod, nincs semmiféle matrica, szóval nem járna garancia vesztéssel.
A pendrive 8Gb-s, a laptop körülbelül 20-25 Mb/sec-os sebességgel másol, a nagyobb gond a pendriveről PC-re való másolással van, hisz az már jóval lassabb
Egy külső USB-s HDD van kitől kölcsönkérjekszerintem ez lesz a legjobb/leggyorsabb megoldás
Én igazából valamiféle kábelre gondoltam amivel a laptopot összeköthetném az asztali számítógépemmel , de látom ilyen nincs
Köszönöm, szépen a választ -
matyi19
őstag
válasz
Thunderzolee #37824 üzenetére
Köszönöm a gyors választ...
Ezért ennyire "drasztikus" lépéseket nem tennék -
jooker82
nagyúr
válasz
Thunderzolee #37786 üzenetére
akkor én már nem is nézem ott...
Azért lene jó,mert igy a házimozi optikai bemenetével össze tudnám kötni és igy átmenne a dts is... -
quart
csendes tag
válasz
Thunderzolee #37722 üzenetére
OK. Mint írtam, a BIOS nem fut le a bekapcsolás után (csak kb. tíz perccel később ).
A BIOS egy chip-ben csücsül az alaplapon. Szerinted melyik hardver-elemmel kezdjem a "kiszedegetést"? Egy laptopból nem olyan egyszerű, mint egy PC-ből. -
válasz
Thunderzolee #37685 üzenetére
szoval a lenyeg "mxm a" nvidia 240 van benne es "mxm he" quadro 3700 belemegy e illetve tudja e huteni a 8940g... a gep ujabb mint a kartya es high and volt anno szoval elmtileg kene tudnia de amikor neztem a fogyasztasi kulonbsegeket elbizonytalanodtam es igy mar nem merem megvenni a gepet...
-
válasz
Thunderzolee #37685 üzenetére
a quadro 3700 elegge gamer es mas tipusu is
amugy mxm he amibe beleakarom rakni az egy acer 8940g es gef 240 van benne... az meg mxm a... mind2 a 3 kategoria de megis mas amit uta tudtam nezni.. de hoyg beletudom e rakni ill letudja e huteni nemtudom..
ezert kene a help. -
nmilan
csendes tag
válasz
Thunderzolee #37683 üzenetére
igazad van csak a válasz maradt le
berbatov2: számtalan program van ráajánlom pl teamviewert, gyors megbízható, ingyenes - keress rá
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
Thunderzolee #37648 üzenetére
Nem tudom, hogy a 4000-es mennyire kompatibilis vele, csak egy kósza ötlet volt.
Nagyon remélem, hogy 4220-as invertere már jó lesz hozzá.Ez a kivetítős téma kicsit meredek nekem. Először is meg kell tanulnom írás vetítőt építeni:
köszörü: A 4000-es invertere tuti jó, mert azt a gépet nap mint nap használjuk.
A fénycsövet lehet javítani vagy cserélni? -
Dzsabba
aktív tag
válasz
Thunderzolee #37642 üzenetére
Külső kijelzőn tökéletesen működik.
Tegnap kiszedtem egy acer travelmate 4000-es inverterét. Azzal a töltő képernyő sokkal jobb lett de nem az igazi. Maga az asztal meg ugyan olyan rossz mint volt.
Ma meg kaptam egy acer 4220 invertert ami elméletileg kompatibilis az aspire 3000-el, de azt majd csak holnap tudom beszerelni.
Néztem a szalagkábelt is de kívülről nem látszik rajta semmilyen sérülés sem.Szóval, akkor felejtsem el a kijelző vásárlást mert 100%, hogy az inverter a ludas?
-
metaksza
tag
válasz
Thunderzolee #37631 üzenetére
Proci az nem gond, egy magos,de brutál,mert állítólag asztali van benne. Azért ilyen nagy. Majd megpróbálom délután megnézni a kondíciókat. Köszi.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Thunderzolee #37561 üzenetére
majd, ha sikerül CPU-t bele vadásznom, akkor majd meglátom kell-e bele a 4GB egyeltalán. 2-3évet menjen ki a ez a noti, utánna majd cserélek, valami T-s modellre.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Thunderzolee #37559 üzenetére
hát egyik se olcsó sajnos. Talán annyiból jobba 800as, hogy az helyben van egy boltban és ha most veszek 1db 2GB-os modult, akkor esetleg nyáron is tudok venni, mert valszeg folyamatosan lesz.
-
válasz
Thunderzolee #37529 üzenetére
igen, van jópár elborult lapja az Aopennek, hogy hová gyártótták őket? szerintem az ilyen elvetemült bacsis féléknek
Egész jól szerepel a kis T1300-as, jó párosítást kapott egy Geforce 8800GTX-el
Viszont még egy ilyen kártyával is megáll a fogyasztás 3Dmark2006 alatt 110W-ba... nem hiába, ezek a noti procik tényleg nem sok áramot kajálnak -
cellpeti
nagyúr
válasz
Thunderzolee #37519 üzenetére
az tényleg jó ár érte, most én is találtam 10500ért
-
válasz
Thunderzolee #37515 üzenetére
erről jut eszembe, van egy 975X-es desktop aopen lapom de mobil kór2-őkhöz, ma este asszem szarrá húzok benne egy T1300-ast, meg van egy lock mentes T2300 Engineering Sample-m is bele, meglesem mit muzsikálnak ha megkapják az 1,8V-ot
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Thunderzolee #37515 üzenetére
4magosat csak viccből írtam. Olvasom itt ezt a virtualizációs technológiát, de nem igazán komálja a nép, vagyis feleslegesnek tartják
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Thunderzolee #37511 üzenetére
egy ilyet kéne beledobni: Core 2 Duo QX9300 2,5Ghz 12MB L2 cache 1066Mhz FSB 45nm (4magos)
Azt nézem, hogy ez a P7xxx széria se rossz, csak hiányzik belőle pár dolog amit a P8xxx-asok már tudnak.
-
Budager
csendes tag
válasz
Thunderzolee #37504 üzenetére
ki lett már pucolva meg újrapasztázva de ugyanaz a hiba. meg ha már egyszer bekapcsolt akkor jó, még játék közbe se kapcsol ki melegedés miatt. ha lefuttatom a diagnosztikát akkor 2000-0146os hibakódot kapok, ami winyó hiba, de ha kiveszem akkor is ugyanúgy kikapcsol, az a baj hogy a diagnosztikát se tudom végig futtatni, közbe is kikapcsol
-
CaL!BeR
csendes tag
válasz
Thunderzolee #37437 üzenetére
Óhh köszönöm!
Nem tudtam h van erre külön topic sry az offért
-
hangya2001
csendes tag
válasz
Thunderzolee #36135 üzenetére
Szia!
Tegnap frissítettem a biost. Most 1.0 i van fenn. És semmi. Ugyanazt csinálja. Ötlet?
-
hangya2001
csendes tag
válasz
Thunderzolee #36131 üzenetére
http://www.chipland.hu/termekek/RAM-NOTEBOOK-DDR2-533MHz-1GB-CL4-SODIMM-Corsair-elettartam-g/016082 ezt vettem másodjára
-
Skyline15
tag
válasz
Thunderzolee #36113 üzenetére
Külső monitoron se ad képet, illetve elem nélkül is próbáltam, de az a vicc hogy 2x elindult! mindkétszer stabilan ment, csak az a gond hogyha kikapcsoltam akkor vége volt a dalnak
LED-ek processzorra utalnak de nem tudom hogy mi lehet. -
Teodor52
senior tag
válasz
Thunderzolee #35747 üzenetére
Ahogy megjelenik a samsung embléma,azon nyomban elkezdtem nyomkodni az f11-et hogy a boot menübe lépjek.
-
giraffe78
csendes tag
válasz
Thunderzolee #35737 üzenetére
Igen, gyárilag 9300-as volt benne, amit az előző tulaj (szerintem a procival együtt, mert a t5800 sem alap) cseréltetett.
Most újból szédszedtem és le is fényképeztem. Szerintem tuti mxm-es. -
giraffe78
csendes tag
válasz
Thunderzolee #35733 üzenetére
De arról.
Állatira nem értek a noti hardverhez, de leszedtem a hátlapot és én mxm-esnek tudtam be az ojjektumot. -
eketomy
senior tag
válasz
Thunderzolee #35719 üzenetére
Thanks! El is mentettem a listát, én naív meg azt hittem, hogy mivel már máskor is írtad, hogy 1-2 helyen hiányos a wikis lista, gondoltam pont az az egyik ami hiányzik persze arra már lusta voltam hogy utána nézzek hogy ténylegesen milyen foglalatú a T5200-as
Na mind1, a lényeg hogy már ez is tiszta!
-
dvd_R+
őstag
válasz
Thunderzolee #35687 üzenetére
Nekem ilyen nincs a driverbe az asztali gépemnél van de a laptopnál nincs
-
Seikai
aktív tag
válasz
Thunderzolee #35684 üzenetére
ezt én is ismerem, de köszönöm a kérdés az lett volna hd felbontáson a 555 ugyanolyan gyors-e mint az 570 full hd-n
-
dvd_R+
őstag
válasz
Thunderzolee #35655 üzenetére
Igen de a cs 1.6 ot 640x480 ba jatszom azt úgy kell
én a catalaystba nem talalok ilyet .. csaak az asztali gépem driverébe itt a laposon nincs ilyen
-
eketomy
senior tag
válasz
Thunderzolee #35616 üzenetére
Sztem meg steve24-nél, ott az az ethernet vezérlő az lesz a wifi! Volt már pár ilyen laptoppal dolgom, ami ilyen becsapós volt és az ethernet volt a wifi ill. az Ő esetében, sztem nem .exe-s telepítővel kellene próbálkozni, hanem úgy kellene betallózni a drivert és lehet hogy nem is működik a gyári oldalon lévővel hanem külön kellene keresgélni a weben bár ehhez tudni kellene milyen van benne.
Egyébként sztem a win7 -el működni fog!
-
steve24
aktív tag
válasz
Thunderzolee #35616 üzenetére
Sajnos nem emlékszem. van Win7 32 bites, feltolom próbának,
köszi a segitséget -
steve24
aktív tag
válasz
Thunderzolee #35610 üzenetére
ezt a hibát irja ki. de viszont az asztali gépnél elinditja atelepitést. csak ezen nem. vajon miért?
A gametec is broadcomoos , a broadcomosban nincs telepithető file. ami az első fülben van
a második fülben van az atheros 2302A amit nem enged a notin. az asztali gépen engedi. a másik amit letöltöttem abban sincs olyan file amit lehetne telepiteni -
nike0075
csendes tag
válasz
Thunderzolee #35612 üzenetére
köszii
-
steve24
aktív tag
válasz
Thunderzolee #35610 üzenetére
-
steve24
aktív tag
válasz
Thunderzolee #35606 üzenetére
Nem jelzett hogy nincs hardver. rendesen felment és és utána ujra is indult...
Ugyan az van mind a két mappában abroadcomosban és a gamtek ben . a mások kettő az meg nem telepithető -
steve24
aktív tag
válasz
Thunderzolee #35598 üzenetére
feltelepittem a broadcomos álomás vezérlőt. és a másikat is az atherost de semmi. olyan mint ha nem látná a rendszer.
a vezérlő pultban benne van broadcom os vezeték nélküli hálózat. megnyitom és csak azt irjka ki nem található adapter.... -
steve24
aktív tag
válasz
Thunderzolee #35586 üzenetére
Sajnos amit linkeltél azon nem találok semmi DRIVERT
edig jutottam el eddig -
steve24
aktív tag
válasz
Thunderzolee #35586 üzenetére
Sajnos felsem villan a fn+F10 kombináciora nem reagál semmit. lehet a biosban van kikapcsolva?
bekapcsolásnál sem villan fel.de van rajta Wifi még használtam is csak keveset....
akkor mi lehet a baja? -
KMT
addikt
válasz
Thunderzolee #35556 üzenetére
Köszi ezeket is.
Mi van, ha egy 1066-os FSB-s proci megy bele, de a ram-ok csak 800-asok? Visszafogja a proci sebességét?
Amúgy este belenéztem, könnyen szerelhetőnek tűnik. Van pasztám is, bár elég régi, de csak jó lesz.
-
KMT
addikt
válasz
Thunderzolee #35530 üzenetére
Azért nem, mert előtted írták, hogy a foglalat még nem elég.
A cpu-world-ös linked sztem rossz.
A superPI egy magot használ?
Egyébként ha nem lassabb a P széria, akkor azért gyanús nekem a másfélszeres fogyasztás különbség. Vajon tényleg ennyivel jobb ugyanolyan csíkszélesség mellett?
Asszem én találtam valamit. [link]
Talán nem olyan vész, mint az a hp. -
Thusor
őstag
válasz
Thunderzolee #35543 üzenetére
Egyébként melyik a jobb egy laptop számára, ha sokat hurcibáljuk egy táskában? Hibernáció, alvás, hibrid alvás?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Thunderzolee #35541 üzenetére
Ott van minden a polcon. A GDB-t nem tudtam feltenni a gyari linusszra. Tettem ra egy Win7-et, de a GDB azzal is ossze fossa magat a gepen, nem talal semmi ertekelhetot. Van valami progi meg, amig javasoltak nekem, elfelejtettem a nevet, de az meg nem talalja a file nevelet. Mi a csudat csinaljak, ha kocka-kocka-kocka 12345 nevu file-bol kapok 2miliot?... bepoccentem, elraktam. Ne is lassam! Majd ha lenyugodtam. Meg szetvernem a gepet!.. annak meg mi ertelme lenne!?..
-
tvamos
nagyúr
válasz
Thunderzolee #35530 üzenetére
Nekem HP4320s van. Abban 10 honap utan szallt el a hutes. Leszarom, hogy ingyen javitottak! 20 ev munkajat tette meb nem tortente, mert a kulso HDD-m is elhiccent, amikor a belsorol mentettem ra az adatokat! Persze ugy adtak vissza a gepet, hogy a belsorol is letoroltek mindent. Szal most nincs sajat gepem... ha majd kell, veszek en is egy DELL-t. Csak arra meg gyujtenem kell. Egy DELL Precision lesz, mint most a ceges.
-
<Mateus>
tag
válasz
Thunderzolee #35536 üzenetére
öszintén szolva nem tudom, hogy mit használ a laptop, mert csak lecsukom és kész
egyébként mi a különbség a kettő között?
-
KMT
addikt
válasz
Thunderzolee #35526 üzenetére
Köszi. A wikisre én is ráakadtam, de nem bíztam benne.
A P-sek lassabbak is a 35 W-osoknál, vagy csak ügyesebben gazdálkodnak?
Még pár amatőr kérdés:
Ha nem akarok virtuális gépeket, akkor ugye a virtualizáció nem szempont nekem?DELL E5500-ban, meg úgy általában laptopokban mennyire vészes egy procicsere? Csak asztaliban csináltam eddig. Remélem, nem kell az egészet szétkapni hozzá.
-
eketomy
senior tag
válasz
Thunderzolee #35365 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek!
-
hybrid26
tag
válasz
Thunderzolee #35365 üzenetére
Rendben, így már értem. De akkor valószínűleg valami low profilos win7 -et ajánlanék. Ha az segít. De gyakran egy hasonló tipusú driver is megoldja a gondot
-
sirszevenap
addikt
válasz
Thunderzolee #35252 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Még annyit hogy most 256mb-osnak írja, viszont azt olvastam hogy képes elvenni a rambol 512-őt is... hátha segíteni valamit, hogyan tudom ezt megoldani? Ja és még annyit h HD filmekre ha az INTEL GMA képes tökéletesen akkor az enyém méginkább vagy legalább annyira?
Erre lett kitalálva, nemde?
-
válasz
Thunderzolee #35144 üzenetére
Köszönöm a gyors és szakszerű választ! Akkor marad a fenti hármasból az egyik.
-
gabitoo88
tag
válasz
Thunderzolee #33842 üzenetére
Chipset az GL40 az FSB pedig 667mhz-en megy!
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
Thunderzolee #33832 üzenetére
Barátnőm gépéből kiszedtem tesztben is viszi
észlelhetőbb lesz sebességben a 2-4közötti különbség?vagy esetleg 8gb nál..
Melyik márkát vegyem?? -
válasz
Thunderzolee #33789 üzenetére
Köszi!
A proci 533-as fsb-n megy. Akkor ez a maximum neki? Ha nagyobb procit teszek bele, az is csak ennyin fog menni? BIOS-ban semmi beállítást nem találtam, amivel ezeket lehetne babrálni.
-
xcbiker
addikt
válasz
Thunderzolee #33722 üzenetére
Én is sokszor IE-t használok.
Nekem ami NEM tetszik Firefoxnál, hogy ha letöltésre nyomok, akkor automatikusan a letöltési mappába nyomja, ellenben az IE-nél választhatok saját mappát is. -
Xanyi
tag
válasz
Thunderzolee #33624 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
flashpointer
őstag
válasz
Thunderzolee #33633 üzenetére
köszi!
-
kenwood3
addikt
válasz
Thunderzolee #33629 üzenetére
Nem az én gépem, az ő döntése, hogy elküldi-e
Mindenesetre köszi a segítséget
-
kenwood3
addikt
válasz
Thunderzolee #33625 üzenetére
Még 1 fél éves sincs a gép és van még rá másfél év gari , így kihagynám a bontást
Épp ezért vagyok meglepve, hogy olyan gomb ami alig van használva 1 fél éves gépben, hogy a pibe tud elromlani?! Nem ömlött bele semmi, nagyon vigyázva van rá
Ha elküldöm szervízbe mennyi ideig lenne ott kb? Mert ha 1-2 hétnél tovább, akkor azt mondta az öcsi, hogy inkább vesz 1 külső egeret .
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest