- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
beloadjoker #44375 üzenetére
Így távolról igen nehéz, de az képtelenség, hogy egy "OS" ne települjön. Ne értsd félre, nem kételkedem benned, de ott valami nem jó. A letöltött XP és a pendrive is szóba kerülhet, vagy a "program", vagy akár kettő dolog is szerepet játszhat abban, hogy "mágikusnak" tűnik. Szerintem nézd meg egy másik pendrive-al is...
-
Dell XPS
veterán
válasz
beloadjoker #44338 üzenetére
Hali,
Jó az XP, furcsa hogy nem tudsz se lemezről, se pendrive-ról telepíteni? Vagy már túl vagy rajta?
-
vilmaboy
őstag
válasz
beloadjoker #44343 üzenetére
qtya legyek... mi volt? milyen cd-ről iso?
-
vilmaboy
őstag
válasz
beloadjoker #44338 üzenetére
nem particio törléssel csináltad?
-
válasz
beloadjoker #44311 üzenetére
Sajnálom, h ilyen korlátozott gondolkodásmódú a tanárod.
Egy pedagógus igazán rájöhetne, h jót akarunk neki. :/Win7, vagy XP, egyik sem lesz gyors a lassú proci miatt.
Inkább másképp fogalmazok: Win7 se lesz lassabb az XP-nél.Viszont nem mindegy, h fél napig telepíted rá az oprendszert, vagy 15 perc alatt megvan + a frissítések, bár egy ilyen lassú procival órákig fog tartani az is. :S
Hát nem irigyellek, örülhet a tanerő, h valaki hajlandó megcsinálni a gépét. -
Muerte
addikt
válasz
beloadjoker #44314 üzenetére
Igen,de nem árt azért némi alapismeret mert leszed olyanokat is amire semmi szükséged.
-
Muerte
addikt
válasz
beloadjoker #44312 üzenetére
Erős a gyanúm hogy ez nem ingyenes szoftver,de egy próbát megér.
-
válasz
beloadjoker #44301 üzenetére
Szerintem inkább egy Win7-t tegyél fel rá.
Akkor nem kell a driverekkel vacakolni. Az elérhető oprendszerek közt ott a Vista is, az meg gyakorlatilag ugyanaz, mint a Win7. Ha esetleg valami drivert nem ismer fel automatikusan, a Vistás driver tuti jó lesz hozzá. Ha netán mégsem, akkor marad az XP.Mivel ram is bővítve van 1.5GB-ra, az elég neki.
De a gép gyenge pontja a processzor. Hiába a magas órajel, csak 256KB az L2 tár. Én a helyedben procit cserélnék, akkor használható sebességre gyorsulna a gép. (A szakirodalom szerint min. 512KB-1MB L2 tár kell (magonként) ahhoz, h alapfeladatokra használható gépet kapjunk.)Nem is értem, a manual alapján ezeket nem is szerelték ezzel a procival, ami a te gépedben van: AS5050_3050_Hun_UserManual.pdf
Ezek jók hozzá: (Socket S1G1 foglalat)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_mobile_microprocessors#Turion_64_X2 -
Dell XPS
veterán
válasz
beloadjoker #44307 üzenetére
Szívesen!
Amennyiben gondjaid lennének: Driver Genius Professional Edition
-
Dell XPS
veterán
válasz
Hali,
Innen tudod letölteni a driver-et...[link] Szerintem XP-t tegyél fel....
-
Muerte
addikt
válasz
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest