- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Aktív témák
-
fracture333
aktív tag
válasz
Thunderzolee #43302 üzenetére
az integrált kari az amit írtál, viszont a proci szerintem p9600-as 1,87 GHz-s ha jól emlékszem. a devek azt mondták hogy nem lesz sokkal nagyobb gépigénye az egynél hiszen nagyjából az elsőnek a grafikai motorját fogja használni csak kicsit boostolva. TL1-es vidiket én is láttam, viszont a 2-ben lesz már multiplayer, és nem tudom mennyire fog futni ha egyszerre 6-an vagyunk a képernyőn és mindenki különböző varázslatokat nyomat. mindenesetre forumon is atz írják (amit linkeltél) hogy el kell hogy fusson, szal bizakodó vagyok
kösz a helpet
-
fracture333
aktív tag
hali
szeretnék venni egy subnotebookot, nevezetesen egy thinkpad x200-asra gondoltam (igazából már rég vettem volna de még mindig nem jött újabb adag. egy hónapja mondta a srác hogy 2 hét múlva lesz majd, na mind1) minden igényemet kielégítené az a noti, viszont most lett egy újabb kérdésem. a Torchlight 2 nevű játék hogy futna el rajta? illetve ha nem futna el szaggatás/késés nélkül akkor milyen subnotit tudtok ajánlani? 13" a max mérete, a felettiek nem érdekelnek. -
fracture333
aktív tag
válasz
Dell XPS #42750 üzenetére
it s similar to D3 in some ways. for example they are both hack-and-slash games, but that s about it. torchlight 2 uses the old torchlight 1 engine, just a little upgraded version of it. the devs said, and let me quote here - "torchlight 2 uses the original torchlight 1 engine therefore it should run smoothly on your old laptops, you dont need to upgrade your config to enjoy our next installment of Torchlight." now, im about to buy a subnotebook, i d like to buy a thinkpad x200 or a HP 2530p. both machines are great, at least for the purposes i want a laptop for. it would be a nice addition if it runs torchlight 2 smoothly, but i dont know how the original torchlight ran on the laptops i mentioned previously. besides TL2 will include multiplayer, which increases the system requirements becouse of the amount of players that can be in the same server (max 6 players) at the same time. im a little concerned about it, couse if all the 6 players cast spells on the screen my FPS can drop drastically, thats the second reason i asked if TL2 runs smoothly on the previously mentioned laptops.
-
fracture333
aktív tag
üdv
az érdekelne hogy a torchlight 2 nevű játék menne-e szaggatás nélkül egy lenovo thinkpad x200-ason vagy egy hp 2530p-n? megnéztem, de ott nem írják a laptopos rendszerkövetelményt, csak az asztalit. -
fracture333
aktív tag
válasz
Logicman86 #41700 üzenetére
hali
szervízben mindenen tudnak segíteni megfelelő összegért -
fracture333
aktív tag
válasz
Dell XPS #40745 üzenetére
yeah, that's my luck...well, i wont ask, i wont help, i wont do anything in these topics. i wont be banned for no good reason, no reason at all
and the big-headed guys who think much about themselves and are kinda favourites here wont need to take efforts to type back. everybody's happy
thx for the help again and for a little english practice.
-
fracture333
aktív tag
válasz
xgamer.pc #40670 üzenetére
jah, bocs, ha az USA-ban élsz akkor már nem érdekel hogy mennyit költesz.....értem, csak gondoltam hátha tok segíteni. nem tom melyik a jobb a kettő közül, de ha már játékra is kéne és amúgy se érdekel az ára, akkor pl lenovo ideapad y570 vagy y580-t tom ajánlani, ezekről van némi kis tapasztalatom
-
fracture333
aktív tag
válasz
Dell XPS #40649 üzenetére
Glad to hear that
and im not the type of guy who starts fights just for fun at all, but his attitude was beyond rude, i could tolarate. i talked back as well which makes me no better (maybe a little better
)then him, but i cant stand it when ppl talks to me like that. and the fact that he knows much about this or any other topic doesnt or at least shouldnt encourage him to act like that. but whatever, i stop fighting him.
now i could show off my english too
-
fracture333
aktív tag
válasz
Dell XPS #40638 üzenetére
te abszolút ne érezd rosszul magad, te segítőkész voltál. a másik srác is segített csak elég paraszt hangnemben, nekem ez nem tetszett. azt meg azért írtam mert úgy tűnt a végén mintha még te is a gyereknek adtál volna igazat, pedig bunkó volt. ha nem így van akk bocs, csak a chaten nem jön át az hogy hogyan fejezed ki magad.
az angolod meg egész jó -
fracture333
aktív tag
válasz
wanted5 #40631 üzenetére
öreg, szerintem menj orvoshoz ha ennyire nem tudod kontrollálni magad és a viselkedésed, megnéztem a linket, nem vagyok fogyatékos, láttam az árakat is, de azt nem tudtam melyik a jó márka és melyik az amelyik megbízhatatlan. nekem az nem tetszett ahogy "segítettél", lenéző hangnemben, mintha te lennél itt a mindenttudó szupergyerek. én se hülyézlek le azért amit nem tudsz, pedig elhiheted, van olyan dolog amiről te semmit se tudsz én pedig eléggé vágom. és hogy ki a "taknyos kisgyerek" arról lehetne vitatkozni
és csak egy miniszterelnök tudja eltölteni máshogy az idejét, mint mondjuk te aki a gép előtt ül egész nap, és azon élvezik el ha valakinek neten keresztül "megmondhatja a tutit", szerintem szánalmas.
de mind1 is, mondj amit csak akarsz, ha neked ez a szórakozás akkor hajrá -
fracture333
aktív tag
válasz
Dell XPS #40602 üzenetére
ok, de nem szeretnék venni egyelőre, csak érdekelt az ára, és az hogy melyek a jó márkák. és már mondtam hogy mért nem olvasok utána, van jobb dolog amire el tudom tölteni azt az időt amit keresgetéssel töltenék el, és azzal hogy töprengjek hogy mennyire valid az információ (annyi marhaságot lehet olvasni, és olyan sok kamu oldal van) így hogy megkérdezem sokkal egyszerűbb kevésbé időigényes és ráadásul feltételezhetően kapok majd valami értelmes használható választ
és te adtál is
(#40604) wanted5 - úúhh de nagy arca van valakinek, mondjuk neten keresztül a ropi gyereknek is kinyílik a csipája...
-
fracture333
aktív tag
válasz
belakiraly #40597 üzenetére
ok, de annyira nem érdekel a dolog hogy a napomból órákat elpazaroljak a tesztek keresésével meg olvasgatásával.
(#40596) wanted5 - előszőr is kicsit vegyél vissza magadból kérlek, másodszor talán van olyan ember aki nem akar órákat azzal tölteni hogy tesztek után rohangál, élvezem az életet, nyaralok, feljövök 5 percre néha h megtudjam mit válaszoltak a fórum társak. és tudtommal a fórumok arról szólnak hogy aki nem tud valamit és megkérdezi akkor kultúrált hangnemben elmagyarázzák neki. amúgy kösz
-
fracture333
aktív tag
mekkora SSD-k léteznek? és mennyibe kerülnek gigánként? mert amit találtam az elég régi bejegyzés
-
fracture333
aktív tag
Valami olyan oldalt nem tud valaki belinkelni, ahol különböző márkájú és típusú gépeket össze lehet hasonlítani, főleg teljesítmény szempontjából?
-
fracture333
aktív tag
válasz
Dell XPS #40461 üzenetére
jah, igen az biztos de arra attól félek nem lesz lehetőség, max úgy ha mind a két eladót elrángatom valahova és kipróbálom őket de ezt nem lehet megcsinálni, nem fogom ugráltatni az embereket, csak azért mert nem bírok dönteni a két gép között.
esetleg valami olyan oldalt nem tudsz vagy tud valaki belinkelni ahol különböző márkájú és típusú gépeket össze lehet hasonlítani, főleg teljesítmény szempontjából? -
fracture333
aktív tag
szóval akkor továbbra is a lenovo x200-ast ajánljátok a HP 2530p helyett?
-
fracture333
aktív tag
válasz
fracture333 #40447 üzenetére
ha valaki nem látta korábbi bejegyzésem, ezek lennének a szempontok: 14" alatti méret (12,1" 1280x800 felbontással lenne a legideálisabb), a méretéből adódóan a súlya is olyan 1 max 2 kiló, a 720p-s HD vidiket/filmeket szaggatás, akadás nélkül játssza le, az aksi működési ideje olyan 4-6 óra között legyen, netezni gyorsan lehessen rajta, ne legyen 5 perc mire megnyit egy oldalt ami ráadásul még css nélküli is
. hurcolnám szóval a HDD védelem is fontos szempont lenne, és olyan 80 ezrem lenne rá. lehet használt is még érvényes gyári garival.
egyelőre az előző hsz-ben lévő HP és ez a thinkpad van versenyben. -
fracture333
aktív tag
Üdv
ennél a notinál a "security" sorban a táblázatban az "enhanced drive lock" a HDD védelem? ez az ami parkoló pályára rakja az írófejeket bizonyos méretű mozgásra, remegésre, rezgésre?
egyébként a notiról mit gondoltok? inkább ezt vegyem vagy egy lenovo thinkpad x200-ast?
az a baj hogy volt aki az egyiket, volt aki a másikat ajánlotta. nem tok dűlőre jutni -
fracture333
aktív tag
-
fracture333
aktív tag
válasz
Dell XPS #40264 üzenetére
jah 12,1" ra gondoltam
, és közben mást is csinálok szal bocs ha ritkán nézem meg a hsz-eket, szal a 12,1"-os laptop lenne az ideális, de a lenovo thinkpadot ajánlották. de ha tudnál ajánlani 12,1" colos laptopot ami könnyű, van HDD védelme mert cipelném is, (úgy tom a lenovo kb az egyetlen ami használ HDD rázkódás elleni védelmet.) a 720p-s HD-s vidiket/ filmeket tudja lejátszani szaggatás mentesen és lehetőleg gyorsan lehessen rajta netezni, ne legyen 5 perc mire megnyit egy sima weboldalt. és az aksija is bírjon pár órát. és olyan 80 ezrem lenne rá. lehet használt is még érvényes gyári garival. eddig eazt a belinkelt gépet találtam( az árból alkudnék), de ha tudtok jobbat ajánlani akk szívesen meghallgatom.
-
fracture333
aktív tag
korábban már írtam, de még1x elmondom hogy olyan netbook/subnotebookot keresek, amely a 720p-s HD-s filmeket szaggatás nélkül lejátssza, és gyorsan lehessen rajta netezni. és hurcolásznám is szal a HDD védelem is szempont. úgy hallottam hogy főleg a LENOVO cég alkalmaz HDD védelmet a masináiknál. ezt találtam eddig, ilyen attribútumokkal:
• Processzor: Intel Core 2 Duo P8600 2.40 GHz
• Memória: 2048 MB DDR3
• Merevlemez: 200 GB 7200 rpm
• Optikai meghajtó: Combo Drive DVD/CDRW
• Kijelző: 14,1" WXGA
• Grafikus processzor: Intel GMA 4500MHD - 768 MB
• Felbontás: 1280x800 WXGA
• Mutató eszköz: Touchpad
• Audió: High Definition Audio
• Wireless
• 3 x USB 2.0 port
• FireWire, Lámpa
3h aksi, fél év papiros garancia van rá.olyan 80ezret szeretnék egy fent leírtakra alkalmas gépre költeni, ez mennyire érné meg? (alkudnék ebből az árból)
-
fracture333
aktív tag
-
fracture333
aktív tag
válasz
Kiglerx #40148 üzenetére
igen, is. használnám itthon filmezésre (kényelmesen az ágyon vagy ilyesmi) és cipelném is suliba, stb. szal a 12,1" nekem ideális lenne, nem lenne nagy súlya, az aksija is 5-6 órát bírna. és ezek mellett legalább a 720p-s HD-s filmeket szaggatás nélkül játssza le, és a net is gyors legyen rajta, ne kelljen 3 percet várni mire bejön egy sima css nélkül weboldal
és 80 ezrem lenne rá. és eddig a hp 2530p vezet, csak már közel 3 éves és 2013 elejéig jó a garija
-
fracture333
aktív tag
válasz
fracture333 #40145 üzenetére
az = jel egy / jel akart lenni ,csak már nem tom szerkeszteni az előző hsz-t
(#40146) Kiglerx - mért milyet tudnál még ajánlani? az mondjuk előny hogy kicsi nekem, de azért meghallgatom.
-
fracture333
aktív tag
válasz
Kiglerx #40143 üzenetére
értem, köszönöm a helpet. előző hsz-emre tudnál ajánlani valamit?
(#40144) Kiglerx - értem, akkor mit tudnál ajánlani? az a legfontosabb hogy a filmeket=videókat youtube-on tudjam legalább 720p-ben szaggatás nélkül élvezni, lehetőleg legyen nagy színkészlete. és lehessen gyorsan netezni is rajta. 80k a maximális keret. (és akk külső ODD-t majd veszek külön ha nincs beépített.)
-
fracture333
aktív tag
szeretnék egy 11-12"-os laptopot venni amiben lehetőleg legyen beépített ODD, legyen HD-s és ne szaggassanak rajta a HD-s videók/filmek, és a net is lehetőleg legyen szélsebes. összesen kb max 80k-m lenne rá. eddig a legjobb ajánlat amit kaptam az egy használt HP elitebook 2530p. viszont ez már közel 3 éves gép, és már csak fél év gari van csak rá. én nem értek nagyon a laptopokhoz, ezért kérek segítséget.
-
fracture333
aktív tag
tud valaki több magyar számítástechnikai boltot ajánlani (lehetőleg olyanokat amiknek webes felülete is van) ahol tok böngészni a laptopok/netbookok között. főleg HP elitebook 2530p érdekelne.
-
fracture333
aktív tag
még annyi, tudom hogy nem itt kéne megkérdeznem mert nem ide illik, de hogy lehet közösségi hozzászólást performálni?
-
fracture333
aktív tag
kösz
én a black opsot 1024x768-as felbontáson, max textúrán, árnyék nélkül játszanám (nekem ez a max grafika).a crysis 2-t is 1024-sen játszanám.és én nem arra a késésre gondoltam hogy lövök és azt milyen gyorsan érzékeli hanem hogy ha nézelődök akk nincs késés (az már a gépen múlik).milyen árkategóriára gondolsz?200000FTBŐL NEM JÖNNÉK KI?
-
fracture333
aktív tag
szal azt mondod hogy már régebbi darabról van szó.de ha a black ops meg a crysis 2 maxon jól fut rajta (multiban nyomnám úgyhogy a legkisebb késés is zavaró) akk nekem nem igazán kell jobb.amikor azt írtad hogy viszi a crysis 2-t viszi akk úgy értetted hogy maxon tökéletesen megy, vagy úgy hogy éppenhogy elfut késve, akadva de azért még elfut?
-
fracture333
aktív tag
válasz
VágniValó #26126 üzenetére
kösz
nem a gx 620-asra gondoltam, létezik olyan.még annyi hogy akkor te milyen laptopot ajánlanál amin a black ops és a crysis 2 maxon jól megy (multiban játszanék velük úgyhogy a minimális késés is már idegesítő) és 200.000 Ft alatt van, már nem újonnan hanem mondjuk használtan de azért még legyen rajta gari is.persze tom hogy mindenki más aron árulja a dolgait de azért úgy kb-ra.
válaszod előre is kösz -
fracture333
aktív tag
hello
én gondolkozom egy msi gx620-as laptopon, de nem vok benne biztos hogy a crysis 2 és a blops futni fog e rajta.valaki hozzá tudna szólni, megvegyem-e, ne vegyem meg, megy-e rajta ez a 2 gém avagy sem?
a másik lehetőség egy dell n5010-es.ugyanazok a kérdések.
a választ előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest