- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
válasz
Nixon18 #44451 üzenetére
Hát az i5 lehet tényleg felesleges, de AMD meg nem véletlenül olcsóbb. :/
Nekem is Probook van, 4330s i3-al (2310M).
Ezt elég gyorsnak tartom mindenre.AMD grafikában erősebb, de nekem az nem volt szempont, meg tesztek alapján akárhogy is olvasgattam, AMD számomra nem opció.
Eleve nagyon alacsonynak tartom az alapórajeleiket, persze tudom, turbo módban már normális(abb)an használhatók.Na, átnéztem a Milyen notebookot vegyek topicban az eseted. Szvsz sikeresen rábeszéltek egy sz×rra jó drágán. Bármelyik általad linkelt i3-as géppel jobban jártál volna.
Mivel a Probookod adatlapja már nem elérhető, nem látom, de mekkora a merevlemez sebessége benne? 5400RPM-es?
Mert az eléggé visszafogja.
Enyémben 7200-es van, így nem is vettem bele SSD-t, egyelőre ez is elég gyors.
(Asztaliban SSD van, úgyhogy van viszonyítási alapom.)4-5 óra akksiidő elérhető az Intellel is.
Add el az egész gépet, vagy cseréld el egy normális Intelesre, akkor megszűnnek a problémáid. És hát SSD vagy 7200-es merevlemez nem ártana. Ez utóbbi olcsóbb, itt a hardveraprón is elég sokat hirdetnek.
-
válasz
Nixon18 #44452 üzenetére
Boltban még nem láttam notiba való procit.
Csak apróhirdetés formájában.
Van aki úgy hirdeti, h új, nem használt. Nem tudom honnét szerzik be.
De ha a használt proci akár 20ezer, akkor az új mennyi lehet?Egyszer láttam egy illetőt, aki dobozos mobil procit hirdetett, de az nem derült ki, h honnét van neki.
-
válasz
Nixon18 #44447 üzenetére
Itt tudsz hozzá keresni:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/processzorok/mobil/listaz.php
Esetleg itt:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/notebook/tartozekok_alkatreszek/listaz.phpEsetleg e-bay.
De ezek még új gépek, nem nagyon van a hirdetések közt ilyenhez való proci, ha valaki cserél is, az általában egy gyengébb típust cserél nagyobbra, és a gyengét hirdeti meg. Meg hát 20-30ezerért nem hiszem, h megéri kicserélni.
Ha nem elég a gép teljesítménye, add el, és vegyél egy erősebb procival rendelkezőt. Esetleg mielőtt megvetted volna, érdeklődhettél volna felőle.
Vagy vársz egy(-két) évet, addigra biztosan többet hirdetnek majd ehhez a foglalathoz is. -
válasz
Nixon18 #44434 üzenetére
Sajnálom, de abba csak AMD processzorokat lehet tenni, Intelt nem.
AMD-ből ezeket támogatja (lefelé görgetve az azonos foglalatúakat):
wikipedia.org/List_of_AMD_mobile_microprocessors#Sabine_Fusion_platform
Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest