- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
flashpointer #42585 üzenetére
SATA2 csak a chipset támogatás!!
HM55 Express lapkakészlet
-
válasz
flashpointer #39520 üzenetére
utóbbinak nagyon sok oka lehet, hardveres és szoftveres is, javaslom a noti pontos típusa alapján megkeresni a célirányos szakmai témát, ahol specifikus segítséget kaphatsz!
kezdésnek ellenőrizheted a szoftveres hibát, megnézed, hogy mik frissültek azóta, megpróbálhatod visszaállítani a rendszert arra a korábbi időpontra, ahol még nem volt, vagy ritkábban jelentkezett a hiba!
a memóriát és a merevlemezt ellenőrizheted specifikus alkalmazásokkal! (például memtest és hd sentinel)
az eseménynaplók megtekintése és kiértékelése is segíthet!benjoe1; a legegyszerűbb az lenne, ha módodban állna kipróbálni az akkumulátort másik ilyen notiban, illetve másik ilyen akkumulátort a te notidban, így kiderülne, hogy merre tovább...
-
válasz
flashpointer #39518 üzenetére
az illesztő(ke)t nem próbáltad újrahúzni?
-
rebugra
aktív tag
válasz
flashpointer #37534 üzenetére
Nem ráfújni kéne, hanem épp ellenkezőleg, elszívni a levegőt!! + a venti alatt is hagyni kéne helyet, legalább 2-3cm
-
válasz
Ezek ilyenek, 5-10°C-nál többet nem hűtenek.
Ha meg olyan a géped kialakítása, még annyit sem.Egyébként milyen gép ez?
Új, vagy régebbi/használt?
Takarítsd ki, elképesztő, mennyi porcica tud összegyűlni még akkor is, ha asztalon tartja az ember.És hát igen, körben fútta a levegőt mindenfelé ha alá egy ventit teszel.
Hűtőpaddal se lenne más a helyzet.
Tegyél körbe szigetelést. -
cellpeti
nagyúr
válasz
flashpointer #37535 üzenetére
lehet az egész felületet hűteni kéne...
, ezért nem érnek szart se a 2-3k-ba kerülő ventilátorok. Nem hiába van a CM-nek is akkora laptop hűtője....sztem
-
flashpointer
őstag
válasz
ja, és egy csomót rám is fúj ami kijön alóla, fagyok meg mindjárt
-
eketomy
senior tag
válasz
flashpointer #34006 üzenetére
Igen bele lehet tenni a ramot mivel ddr3-as már a noti és így kezeli a chipkészlet!
-
endruboy1
senior tag
válasz
flashpointer #33671 üzenetére
Ez a notid gyári hűtőjétől függ. Én amikor az enyémet asztaliként használom, fel szoktam támasztani két radírral
a hátulját, hogy alulról szellőzzön, mivel ott szívja be a levegőt. Bár ténylegesen nem mértem le, de a venti hangjából ítélve ez valamelyest használni szokott neki. Biztos jobban hűtene egy plusz ventilátorral viszont én ritkán játszom rajta, így nem ér el így sem kritikus hőmérsékleteket. +engem a plusz venti hangja csak irritálna...
-
kenwood3
addikt
válasz
flashpointer #33692 üzenetére
[link] Felső sata alsó ide
-
b3er
aktív tag
válasz
flashpointer #33685 üzenetére
Ha unatkozok akkor tökmind1, de nem cod2... újabbakat próbálnék ki
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
Néhány Dell-nek, Acer-nek is oldalt van a kapcsolója. Szerezz egy olyan billentyűzetet, amin van bekapcsoló-gomb. Vagy ha más megoldás nincs, ne csukd le a kijelzőt.
-
Zoli0726
aktív tag
válasz
sony vaio-knak oldalt van.
-
válasz
flashpointer #33631 üzenetére
http://www.aida64.com/downloads
A legelsőt töltsd le, tedd fel, a beállításoknál pedig kapcsold be az érzékelőket.
-
rgeorge
addikt
válasz
flashpointer #33472 üzenetére
Arra figyeljetek, hogy egy notebookhoz mindig érdemes a gyártó vga driverét feltenni, még akkor is, ha az régebbi. Előfordulhat, hogy a vga hűtése nem tökéletes, a gyártói driver ezt "tudja". Nézzetek utána ennek, nehogy elmelegedjen a vga.
-
Zoli0726
aktív tag
válasz
flashpointer #33472 üzenetére
hm, asusnál szerintem nincs ilyen korlátozás, tudom hogy hülye kérdés, de az amd honlapján biztos hogy a mobility drivert töltötted le?
de ha link kell, akkor [Innen] tudod letölteni.
-
Zoli0726
aktív tag
válasz
flashpointer #33470 üzenetére
pontosan ugyan ezzel szenvedtem én is egy ideje, milyen típusú a gép?
A lényeg, az amd hivatalosan nem támogatja a kártyádat, mert elvileg a gyártónak kellene, de ők meg szarnak rá, hogy frissítsenek.
2 lehetőséged van, letöltessz egy nem whql drivert : pl 12.1 prewiev, a jelengeg elérhető legújabb és leggyorsabb driver, erősen ajánlott hogy ezt használd
vagy keresel egy moddolt whql drivert, ami feltelepül a gépedre.
A moddolttól sem kell megíjedni, nem a driver van moddolva, csak annyi, hogy ne vegye figyelembe a gyártót, mert sajnos a sony,acer,pb,dell gyártók saját maguk felelnek a driverekért, és ezért az ati nem engedi letölteni nekik a drivereket.
Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest